Cuma , 26 Nisan 2024
Duşta seks nasıl yapılır
Duşta zevkin doruklarında gezinmek

Hadi Islanalım Biraz: Duşta Seks

Duşta Seks: Banyoda -Küvette Seks Nasıl Yapılır?

Hadi ıslanalım biraz; Duşta Seks pozisyon olarak yatakta seksten daha zor olabilir ama kesinlikle denemeye değer. Hem belki bu denemede işin içine birazda oyuncak katabilirsiniz. Suda yüzen ördekler gibi. Kaygan yüzeyler, su, kanın beyne çıkması…bunlardan daha haz verici ne olabilir ki? Diğer yandan ise görsel olarak, partnerinizi çıplak ve ıslak görmek aklınızı başınızdan alabilir. Bu  anın tadını çıkarın. Duşa sekste işin sırrı; yavaştan alıp acele etmeden sindire sindire ve pozisyonları yavaş yavaş değiştirmekte…Duşta seks aceleye gelmez, çok yavaş olmalısınız. Duşta seks yapmak yatakta sevişmekten sıkılanlara cinsel yaşamı renklendiren ıslak ve sıcak alternatifler sunar. Yaz kış bunları deneyebilirsiniz.

Küresel ısınma ve temiz içilebilir su kaynaklarının hızla azalmasından kaynaklı olarak banyo yaparken en az miktarda su kullanmaya dikkat edelim. Su sadece parasını veriyoruz diye bize ait bir doğal kaynak değildir. Tüm canlı aleminin ortak kaynağıdır temiz su, bu sebeple dikkatli kullanmalıyız.

Konfor ve gerekli güvenlik önlemlerini sağlandıktan sonra banyoda seks pozisyonlarını keşfetmek çiftler açısından heyecan verici zevkli bir deneyime dönüşebilir. Banyonun sıcaklığı kasları ve eklemleri gevşeterek gerginliği giderir ve sertliği yatıştırır. Bu sayede küvette seks sırasında esneklik sağlanarak hazzı yüksek pozisyonları denemek kolaylaşır. Bu yazımızda siz MobilDost okuyucularına bu kış günlerinin vazgeçilmez zevki sobada kestane gibi duşta seks yapmayı anlatmaya çalışıcaz. Evinizin banyosu bunu yaşamanıza izin veriyorsa deneyebilirsiniz. Tadı damağınızda kalabilir..   

duşta seks köpürtün
Duşta seks esnasında vücutlarınızda pürüzsüz kaygan bir yüzey elde etmek için olabildiğince sabun veya şampuanı köpürtün. Şayet küvet veya jakuzinin içindeyseniz zaten köpük banyosu yapıyor olmalısınız. Bu görsel show ve ortamın tadını çıkarın.

Köpürtün

Sabun veya şampuan köpükleri ellerinizi vücutlarınızda pürüzsüz bir şekilde gezdirmeniz için harika bir kayganlaştırıcıdır.Tamam, esas amaç sizin temizlenmeniz  ama bu kayganlaştırmayı hem kendi vücudunuzu keşfetmek hem de partnerinize bir gösteri yapmak için kullanmak daha eğlenceli olabilir.Daha iyisi,partnerinizden bu showu izleyip beklemesini isteyin; bu onu daha da çılgına çevirecektir.Bu ön sevişme süreci onu azdıracak ve birazdan çok daha istekli ve arzulu bir seks için hazır olacaktır.

duşa seks
Banyoda seks yapmak normal yatakta yapılan sekse göre ıslak ve sıcak bir seks deneyimi olarak çok daha fazla zevk verir. Gerek görsel gerekse tensel olarak dokunuşların zirvede olduğu bir ortamdır. Ayrıca suyun da etkisiyle alınan haz artar.

Banyoda İlişkisel Farklar

Islak ve sıcak bir seks deneyimi normal ilişkilerden farklı heyecanlar sunar. Canlandırıcı ve rahatlatıcı etkisinin yanı sıra sarılma ve öpüşmeye yoğun duyguların eşlik etmesini sağlar. Cinsel yaşamına yaratıcılık katmak isteyenler duşta ilişkiye girerek, değişik seks pozisyonlarını ve oyuncaklarını deneme fırsatı yakalayabilir.

Seks terapisti Amber Sabunyani duşta cinsel ilişkinin tutkulu seksi deneyimlemek için kolay bir yol olduğunu belirtmektedir. Hijyen endişesiyle regl döneminde ilişkiye girmekten çekinen çiftler ise duşun mikroptan arındırıcı özelliğinden faydalanabilir. Sıcaklığın kan dolaşımını hızlandırarak cilt hassasiyetini ve ten temasında uyarılmayı artırması duşta seks yapmanın avantajlarından bir diğeridir. Bu hassasiyet vücudun tamamı için geçerlidir.

duşta seks pozisyonları
Duşta sevişmenin ve seks yapmanın bazı püf noktaları bulunuyor. Duş veya banyoda seks yapmadan önce mutlaka kaydırmaz zemin konusunda önlem almalısınız. Ayrıca öncesinde fazlaca alkol almayın. Önce güvenlik.

Duşta Sevişmenin Püf Noktaları

Duşta sevişmek yatakta sevişmenin rutin erotizminden kurtulmak için harika bir yoldur. Ayakta seksin farklı pozisyonlarını deneme fırsatı sunarak zevkte çeşitlilik sağlar. Ancak bu deneyimin arzulanmayan kazalarla sonuçlanmaması için bazı güvenlik önlemlerinin alınması gerekmektedir. Çiftler kaygan zemin üzerinde sınırsız hareket özgürlüğüne sahip olmadıklarını bilmelidir. Bu sebeple pozisyonların ve ritmin ortama en uygun şekilde ayarlanması gerekir. Duşta kaza yaşayıp geceyi hastanede sonlandırmayın. Islak zeminler hep tehlikelidir aman dikkat.

küvette seksin püf noktaları
Küvette seksin kendine özel püf noktaları bulunuyor. Küvette cinsel ilişkiye başlamadan önce bacak içleri, uyluk bölgesi ve ayak altı gibi bölgelere masaj yapmanızda fayda olacaktır.

Küvette Seksin Püf Noktaları

Partnerler arasındaki mesafeyi en aza indiren küvette-jakuzide seks, temas ve uyarılmayı artırır. Ayakta seks yapmanın yoruculuğundan uzak, oturarak veya uzanarak rahat bir birleşme sunar. Küvette cinsel ilişkiyi bilinen pozisyonlarla sınırlandırmak istemeyenler doggy style, oturma pozisyonu, misyoner veya hayal gücüne bağlı olarak oral seksin farklı tekniklerini deneyebilir. Cinsel ilişkiye başlamadan önce karşılıklı uzanarak bacak içleri, uyluk bölgesi veya ayak gibi erojen bölgeleri uyarmak ön sevişme için iyi bir seçim olabilir. Geniş bir seks alanı sunkmasından kaynaklı olarak varsa havuzunuz tabiki havuzda seks en idealidir.

duşta seks
Duşta seksin de incelikleri bulunuyor. Fazla ten teması cinsel hazzı artırdığı gibi boşalmayı da hızlandıracaktır. Bu sebeple bol köpüklü erotik bir masaj ve erojen bölgelere yavaşça dokunuşlar zevkli bir ön sevişmeye olabilir. Hemen içeriye girmeye çalışmayın biraz dışarıda kalın.

Duşta Seks İncelikleri

Fiziksel yakınlık ve ortam sıcaklığı sebebiyle ten temasının daha hassas hale geldiği duşta seks deneyimlerinde ince detaylar atlanmamalıdır. Orgazma en kısa sürede ulaşmayı amaçlamak çiftleri heyecan verici deneyimlerden alıkoyabilir.

Dokunmanın normalde olduğundan daha fazla etkiye sahip olduğu banyoda sekste eller önemli fonksiyonlara sahiptir. Penetrasyondan önce gerçekleştirilen bol köpüklü erotik bir masaj veya erojen bölgelerin ritmik dokunuşlarla uyarılması iyi bir ön sevişme biçimi olabilir. Bu sayede çiftler arasındaki duygusal yakınlık artarak doruk noktasında en yoğun orgazm hislerine ulaşılabilir. Yavaş olun acele etmeyin, yeterki sular kesilmesin.

banyoda seks
Banyoda seks yaparken en büyük fark zaten çıplak olmanız. Soyunma ihtiyacınız bulunmuyor. Banyoda kokulu mumlar, güzel kokulu sabunlar, biraz müzik ve hafif bir içki ile ortamda erotizmi yükseltebilirsiniz. Aynı zamanda birbirinize seksi hikayelerinizi anlatıp cinsel sohbet yapabilirsiniz.

Banyoda Seks Hazzını Arttırmanın Yolları

Sıcak sudan köpüklü seks oyunlarına kadar banyoda seks yaparken hazzı artırmanın çeşitli yolları vardır. Loş ışıklar, kokulu mumlar ve ortama uygun müzikler sayesinde erotizme eşlik eden bir atmosfer yaratılabilir. Çiftler zevki artırmanın başka bir yolu olarak birbirlerine banyoda seks hikayeleri anlatabilir veya dirty talking (erotik konuşma- sohbet) yapabilir. Kapatın gözlerinizi bu andan ortamdan maksimum zevk almaya çalışın.

Suyun Sıcaklığını Ayarlayın

Soğuk suyun altında cinsel ilişkiye girmek odaklanmayı güçleştirerek rahatsızlık verebilir. Suyun sıcaklığını artırmak duştaki nemin ve buharın da artmasını sağlayarak kan dolaşımını hızlandırır. Sıcak ve hızlı kan akışıyla gerçekleşen seks deneyimlerinde cinsel temas daha uyarıcı hale gelir. Her iki tarafta da tam sertleşme sağlar. Suyun kaldırma kuvvetinden faydalanın.

jakuzide seks
Jakuzide seks yapacaksanız duştakine göre çok daha rahat bir pozisyonda olacaksınız. Öncesinde içkinizi içip acele etmeden neredeyse pek çok cinsel birleşme pozisyonunu deneyerek seks yapabilirsiniz. Bu esnada erotik içerikli sohbetlerde edebilir karşılıklı cinsel fantezilerinizi anlatabilirsiniz.

Suya Uyumlu Kayganlaştırıcı

Duşta suyun kayganlaştırdığı tek yer zemindir. Su altında gerçekleşen cinsel ilişkilerde vajinal dokuların salgıladığı sıvılar seyrelerek birleşmeyi daha pürüzlü hale getirir. Duşta seks sırasında sürtünmeyi azaltmak, vajinal ve anal penetrasyonu kolaylaştırmak için sudan etkilenmeyen kayganlaştırıcılar kullanılmalıdır. Kayganlaştırıcı veya sabun köpügünü kayganlaştırıcı  olarak kullanabilirsiniz.

Banyoda Güvenlik

Banyoda seks yaparken farklı pozisyonları rahatça denemek ve olası yaralanmaları önlemek için kaymayı önleyen zemin matları tercih edilmelidir. Küvete veya banyonun zeminine yerleştirilen banyo matlarıyla sert yüzeyler daha yumuşak hale getirilebilir.Önce güvenlik seks yapıcam diye kendinizi sakatlamayın.

duşta seks nasıl oluyor
Duşta ayakta veya küvette yatarak seks yaparken cinsel hazzı artırmak için dilerseniz araya seks oyuncaklarını da katıp zevkinizi artırabilirsiniz. Elinizde olan size yeterli geliyorsa ayrıca bir oyuncak olarak vibratör kullanmanıza gerek kalmayacaktır.

Banyodaki Seks Oyuncakları

Banyoda zevk dozu yüksek bir cinsel deneyim elde etmek için seks oyuncaklarının eğlenceli dünyası iyi bir seçenek olabilir. Su geçirmez bir vibratör veya anal tıkaç kullanarak köpüklü seks oyunlarının tadını çıkarmak mümkün. Anı yaşayın zevk alın ve zevk verin.

Sadece Penetrasyona Odaklanmayın

Duşta ilişkiye girmek penetrasyondan daha keyifli fırsatlar sunar. Cinsel birleşmeyle orgazma kısa sürede ulaşmak yerine ıslaklığın, oral seksin ve erojen bölgeleri uyarmanın hazzı uzun uzun yaşanmalıdır. Köpük banyosuyla gerçekleştirilecek erotik bir masaj orgazma ulaşmadan önce uyarıcı bir ön sevişme seçeneği olabilir. Acele etmeyin bol bol öpüşün,sevişin cinsel birleşme öncesinde olabildigince zevk alın. Duşta seks her gün yapılan bir şey degil.

sadece penetrasyona yani cinsel birleşmeye odaklanmayın
Duşta seks yaptıktan sonra banyodan çıkarken çok dikkatli olun. Duşta yaşanan seks sonrası sıcaklık ve orgazmın getirdiği rahatlama ve gevşeme kişinin hareketlerini kontrol etmesinde güçlük çekmesine neden olabilir.

Banyodan Çıkarken Dikkat!..

Duşta seks sonrası sıcaklık ve orgazmın getirdiği rahatlık ve gevşemeyle hareketi kontrol etmede güçlük yaşanabilir. Bu sebeple yerlerin de kaygan olabileceği göz önünde bulundurularak banyodan çıkarken dikkatli olunmalıdır. Mümkünse banyoda seks öncesinde alkol tüketmeyin sıcaklık ile birlikte sizi çarpabilir.

Banyoda Seks Pozisyonları

Seks banyoda yapılırken yataktaki kadar hareket özgürlüğü sağlamasa da sıradan pozisyonlara bile farklı heyecanlar katabilir. Banyoda ilişki pozisyonları arasından en uygununu deneyerek ıslaklık ve sıcaklık eşliğinde orgazma kolaylıkla ulaşılabilir.

Ayakta Doggy Style

Ayakta doggy style duşta seks pozisyonları arasında en kolayıdır. Her ikisi de aynı yöne bakan partnerlerden öndekinin diğerine arkası dönük şekilde eğilmesiyle gerçekleştirilir. Vajinal ve anal sekse olanak tanıyan bu pozisyonda dengeyi korumak için dizlerden, duvardan ve esnekliğe bağlı olarak zeminden destek alınabilir. Penetrasyonu gerçekleştiren kişi ise partnerinin kalçalarından destek alarak dengesini korur.

Duşta Cowgirl

Cowgirl yüzleri birbirine dönük partnerlerden birinin zemine oturması diğerinin de penetrasyon için kucağa yerleşmesiyle gerçekleşir. Duşta cowgirl yaparken kayma ve yaralanma riskini azaltmak için banyo matı kullanılabilir. Bu pozisyonu küvette denemek isteyenler küvetin yan duvarlarından destek alarak penetrasyon derinliğini daha kolay kontrol edebilir.

Chairperson

Reverse (Ters) cowgirle benzeyen chairperson, kadının üstte olduğu seks pozisyonlarından biridir. Partnerlerden birinin duş bankında, küvet kenarında veya zeminde oturduğu bu pozisyonda, diğer partner sırtı dönük şekilde penetrasyon için kucağa konumlanır. Dengeyi sağlamak için dizlerden veya duvarlardan destek alınır. Chairperson’da alttaki kişi partnerinin göğüs, boyun, kulak veya klitoris gibi erojen bölgelerini uyarma fırsatı yakalar.

duşta seks
Banyoda erkeklerin en çok sevdikleri şey ise oral sekstir. Kadınlar içinde yıkanmış temizlenmiş bir tende oral seks yapmak çok daha zevkli olacaktır. Suyun basınca ve rahatlatıcı etkisi ile birlikte oral seks her iki taraf içinde büyük haz kaynağı olacaktır.

En Güzeli Banyoda Oral Seks

Islaklık erotik duygularla yakından ilişkilidir. Oral seks nedir ve nerede yapılır diye merak edenler için sıcak suyun altındaki deneyimlerin ekstra haz verdiğini belirtmek gerekir. Kasların gevşemesini ve sinir uçlarının daha da hassas hale gelmesini sağlayan su sıcaklığı oral sekste hem kadının hem erkeğin farklı zevkler tatmasını sağlar. Çıkarılabilir duş başlığını kullanarak penis ve klitoris üzerinde yoğun hazla sonuçlanan basınçlı uyarılmalar gerçekleştirilebilir.Temizlenmiş bir vücutta oral seks haz verici olacaktır.

duşta düzenli seks
Duşta seks esnasında merak edilen bir konuda nasıl prezervatif kullanılacak sorusudur. Öncelikle suya dayanıklı bir prezervatif almanız gerektiğini belirtelim. Aynı zamanda su altında kayganlık hissini de kaybetmemeli yoksa acı verici olabilir.

Duşta Sekste Prezervatif Kullanımı

Duşta seks sırasında alınması gereken güvenlik önlemlerinden biri de prezervatif kullanımıdır. Prezervatifin kullanılmaması durumunda istenmeyen gebelik ve cinsel yolla bulaşan hastalık durumları meydana gelebilir. Su ve sabunun duşta seks sırasında sperm hareketlerini tamamen engellediği düşüncesi hatalıdır. Konunun uzmanı bilim insanlarına göre dayanıklı yapıya sahip olan spermler kadın üreme sisteminde hayatta kalabilir ve günlerce hareket edebilir. Bu sebeple kontraseptif bir yöntem olarak suya güvenilmemelidir. Ürologlar, banyoda seks sırasında cinsel yolla bulaşan enfeksiyon riskinin de yüksek olduğunu belirtmektedir. Korunmasız duş seksi yapan kişiler gonore, klamidya, genital uçuk, siğil, HIV gibi enfeksiyonlara karşı savunmasız haldedir.

Su vajinal dokulardaki doğal kayganlaştırıcıları yıkayarak penetrasyonda sürtünmeye sebep olur. Birleşme sırasında çıkmaması için penisi ıslatmadan önce kayganlaştırıcı özelliğe sahip prezervatifler kullanılmalıdır. Duş sırasında prezervatif penisten çıkmadığı sürece kontraseptif özelliğini korumaktadır. Bununla birlikte kullanılan prezervatif suyla ve köpükle uyumlu olması gerekmektedir. Prezervatif seçiminize dikkat edin suda kullanıma uygun olsun.

MobilDost.Fun Türkiye’nin en büyük arkadaşlık ve dostluk kulübünün yenilenen sosyal medya sayfalarını bu linklerden takip edebilirsiniz. MobilDost.fun sosyal medya platformları bunlarsan ibaret değil , gün geçtikse yeni yeni mecralarda ekleniyor mecralar arasına. Bu sayfaları takip ederek ve paylaşımları beğenerek yeni mecralar konusunda da yönlendirebilirsiniz. Sizleri bu linklerden mobildost.fun en büyük kulübü takip etmeye bekliyoruz. Bizi bu mecralardan takip edebilirsiniz; facebook, instagram, youtube, twitter, tiktok ,pinterest

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …