Çarşamba , 24 Nisan 2024
Aşk Dolu Bir Yaz Tatili İçin Öneriler
Aşk Dolu Bir Yaz Tatili İçin Öneriler

Aşk Dolu Bir Yaz Tatili İçin Öneriler

Pandemi sebebiyle uzunca bir karantina döneminden sonra sıcak yaz günleri geldi çattı. Herkes tatil planlarını yapmaya başladı bile. Hatta bir kısmımız yaz tatili için Akdeniz ve Ege sahillerine gittiler. Aşk dolu bir yaz tatili sizi bekliyor !

Antalya,İzmir,Bodrum,Çeşme,Marmaris,Kaş,Kalkan,Ayvalık şimdiden cıvıl cıvıl doldu. Yazın aşkı bulmak ve yaz tatilini sevgi dolu bir aşkla geçirmek aslında düşündüğünüzden çok daha kolay. Şimdi siz Mobil Dost kullanıcılarına aşk dolu bir yaz tatili için önerilerimizi sunacağız. Önerilerimizden birisi mutlaka size uygun olacaktır. Keyifli okumalar dileriz.Bol şans.

AŞK DOLU BİR 2020 YAZ TATİLİ

1. Mutlaka Pozitif Olun

İnsanlar, pozitif, enerjik, esprili, anlayışlı ve empati kuran insanları çok sever. Diğer taraftan bencil,geçimsiz ve ısrarcı bir tutumunuz varsa maalesef işler düşündügünüzden çok daha zor olacaktır. Pozitif olun, karşı cinsten alacağınız olumsuz yorumların üstesinden gelin ve yolunuza devam edin. Hoşlandığınız, ilgi duydugunuz kişi sizden hoşlanmıyor veya ilgi duymuyor olabilir,bu durumu sorun etmeyin. Siz olumlu yöndeki pozitif tutum ve davranışlarınızdan asla vazgeçmeyin. Her zaman güler yüzlü ve sıcak kanlı olun sonuç olarak güler yüzlü sıcak kanlı insanlar her zaman yeni ilişki kurmakta daha şanslılardır.

2. Mutlaka Yeniliklere Açık Olun

Ön yargı denen duygunuz hayatınızın odağında merkezinde asla olmasın. Ön yargıları hayatınızdan çıkarın ve yeniliklere açık olun. Daha önce hiç internetten veya sosyal media üzerinden yeni biriyle tanışmadıysanız, bu yaz mutlaka hayatınıza bir yenilik katmak için deneyin.

Tatile gitmeden önce, tatile gideceğiniz yerdeki insanları tanımak için internet ve sosyal media üzerinde biraz zaman geçirebilirsiniz,hatta Mobil Dost platformu üzerinden yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Bulundugunuz şehirde de yeni ve  farklı pek çok insan ile tanışabilirsiniz. İnternet ve sosyal medya üzerinden oldugu gibi Mobil Dost içinde bulunan kişiler ile tanışarak anlı sohbet etme imkanı bulup hayatınıza yeni dostluklar,arkadaşlıklar katabilir kim bilir belki hayatınızın aşkını bulabilirsiniz.

3. Mutlaka Deneyimsel Olun

Samuel Beckett’in dedigi gibi “defalarca denedin, defalarca yenildin. Olsun! Yine dene, daha iyi yenil.” sözünde de söylendiği gibi, denemekten asla vazgeçmeyin.Dünya’da milyarlarca insan var. Sadece bir kişi konusunda ısrarcı olmak niye?

Aynı kişi üzerinde ısrarcı olmak yerine yeni insanlar ile tanışmak için yeni fırsatları değerlendirin, sonuç olarak fet edilemeyecek kale yoktur yanlış taarruz vardır.Yeni ilişkiler kurmak için kullanmakta oldugunuz yol ve yöntemleri bir kez daha düşünüp kendiniz için size uygun yeni yol ve yöntemler bulun,yeni tecrübeler kazanmaktan yeni deneyimlere sahip olmaktan ve kendiniz için en iyisini aramaktan asla vazgeçmeyin.

4.Mutlaka İlişkide Sınırlarınızı İyi Belirleyin

Yeni birisiyle tanışırken, ne ona çok yakın sıcak davranın, ne de çok uzak soğuk olun. Yeni bir ilişkiye başlarken mesafe koymak konusunda biraz daha özenli olmakta fayda olacaktır.İnternetten veya sosyal medya üzerinden tanıştığınız kız ya da erkek arkadaşınızı tanımak ve onun kendini size ifade etmesi için ona zaman verin,aynı şekilde sizinde kendinizi karşı cinse tanıtabilmesi karşı cinsin sevgisini,güvenini kazanılabilmesi için zamana ihtiyacınız olacaktır.

İlişkilerde ilişkinin ilk günlerin de çok ilgili, çok aşık, çok arzulu olmak karşı cinsin kafasında şüphe uyandırabilir.Salgın sonrası uzun evde kalma sokağa çıkma yasaklarından sonra bunalan ve sizin gibi yeni ilişki arayan bu yaz tanışacağınız yeni kişilere karşı bu hassasiyeti mutlaka gösterin.Yaz aylarında havaların ısınması ile gerek mekan değişiklikleri,gerekse sosyal hayatın hız kazanmasından dolayı yeni ilişkiler kurmak için uygun ortamlar oluşuyor olacaktır.Göreceksiniz ki aradaki mesafeyi koruyabildiginiz ölçüde mutlu olacaksınız.Unutmayın aşırı samimiyet ayrılıgı tez getirir.

5. Mutlaka Yeni Yolculuk Planları Yapın

Bu yaz yeni yolculuklar yeni keşifler bilinmeyene gitmek için yola çıkarsınız veya çıkmazsınız bunu bugünden bilmek pek mümkün değil.Ancak salgın hastalık sebebiyle içinden geçtimiz bu zor günlerin sonunda mutlaka yeni yolculuk planları yapın.Zira bu yeni planlarda mutlaka yeni tanışacagınız kişiyede yer verin.Yeni tanışacagınız bu kişiyle nerelere gideceginize dair yolculuk planlarınızı yapın.Onun tatil anlayışını anlamak ve birlikte keyifli zaman geçirmek unutulmaz sohbetler etmek için keyifli olabilir.

Güzel ve unutulmaz bir yaz tatili geçirmek için yeni insanlar ile tanışmak her zaman cazip ve güzel bir fikirdir.Bu fikri hayata geçirmek için mutlaka plan yapmalı ve sonrasında bu planı hayata geçirmelisiniz.Ve henüz bir plan yapmadıysanız Mobil Dost’a üye olmadıysanız planlamaya buradan başlayabilirsiniz.Unutulmaz bir yaz tatili için MobilDost içinde binlerce yeni insan tanışmak için seni bekliyor.Yeni insanlar ile tanışmak ve sohbet etmek için senide bekleriz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …