Çarşamba , 17 Nisan 2024

Sevgilini Tanımak İçin 10 Cinsellik Sorusu

 Kişisel 10 Seksi Soru

Sevgilini tanımak için 10 cinsellik sorusu, alacağın cevaplar son derece önemli. Partneriniz, siz ve aranızdaki ilişki hakkında her zaman doğru sorular sorarsanız öğrenebileceğiniz bir şeyler vardır. Önemli olan doğru soruları sormak ve aldığınız cevapları yargılamadan dinlemektir. Bu durum özellikle seks söz konusu olduğunda önemlidir.

Yargılanma korkusu, arzunun önünde durabilir ve bu da kişilerin cinsel yaşamlarının istemedikleri gibi olmasına neden olabilir. Halbuki çiftlerin ihtiyaç duydukları şey, aralarındaki yakınlık hakkında yapıcı bir şekilde konuşmaktır. Bunu yapmanın en iyi yolu ise bazı sorular sormaktır. Partnerinizin ne istediğini ve arzuladığını ancak ona bazı sorular sorarak anlayabilirsiniz. Bizim ülkemizde genel olarak kimse kimseye soru sormaz. Ancak durumdan yorum yapar ve sonuç çıkarır.

Bu yazımızda yer alan soruların tüm amacı cinsel hayatınızla ilgili partnerinizle konuşmadığınız şeyleri açıkça ortaya koymaktır. Cinsel hayatınız hakkında partnerinizle açıkça ve birbirinizi yargılamadan konuştuğunuzda hem yatak odanızda hem de yatak odasının dışında normal sosyal hayatınızda kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. Her yazımızda altını çizdiğimiz iletişim hayatın her alanında önemli.Özellikle ikili ilişkilerde son derece hayati bir önemi var. Yanlış anlamanın, anlaşılmanın son derece yaygın olduğu ikili ilişkilerde dorğu ve direkt iletişim çok önemli.

sevgilini cinsel olarak tanımak için sorular
Sevgilinizi, partnerinizi veya eşinizi cinsel olarak yakından tanımak için bu soruları sormanızda ve samimi cevaplarını almanızda fayda var. Bu sorulara verilen cevaplar çift olarak cinsel hayatınızı rotasını belirliyor olacaktır.

Neyi merak ediyorsanız kişinin yüzüne direkt sorun arka yollardan bir başkası üzerinden öğrenmeye çalışmayın. İnsanların sorulara verecekleri cevaplar soran kişiye göre değişir. Başkasına verilen cevaptan yola çıkıp sonuca varmayın. Siz kendi sorularınızı kendiniz sorun ve aynı şekilde size de soru sorulması için uygun zemin yaratın. Kapalı kutu olmayın, ancak aşırı şeffafta olmayın.

  1. Tensel yakınlık senin için ne anlama geliyor?

Sevginin dilleri olduğu gibi her birimizin tensel yakınlık için de kullandığı bir dil var. Bazıları için yakınlık mum ışığında partnerinin her bir santimetresini okşamak anlamına gelir. Bazıları içinse bir şeyler izledikten sonra hızlıca seks yapmaktır. Partnerlerden biri duygusal uyarılmaya odaklanarak daha uzun ön sevişme isterken diğeri ise fiziksel yakınlığı daha çabuk isteyebilir. Bu nedenle partnerinizle bağlantı kurmak adına onun nasıl yakınlık kurmaktan hoşlandığını öğrenebilirsiniz. Bunun içinde doğru soruları soruyor olmalısınız.

Orgazm olmak ne kadar önemli
Orgazm olmak ne kadar önemli? Mutlaka her kadın ve erkek seksin sonunda orgazm olmak ister ancak bunu baskıcı şekilde tercih etmek yerine anı yaşayan ve seks yapmaktan zevk alanda bir kitle var.
  • Senin için orgazm olmak ne kadar önemli?

Orgazm olmak kesinlikle harikadır ve her iki partnerin de yatak odasında kendilerini tatmin olmuş hissetmesi önemlidir. Ancak orgazm her zaman gerçekleşmek zorunda değildir. Buna rağmen pek çok insan orgazma çok fazla  odaklanıyor. Bu da çiftlerin, deneyimleyebilecekleri zevkten uzaklaşmalarına neden oluyor. Her seferinde orgazm olmuyorsanız, hiç sorun değil. Hatta araştırmalara göre orgazm yerine zevke odaklanmak genel olarak daha tatmin edici bir cinsel hayat sağlıyor. Bu nedenle partnerinizle orgazmın ne kadar önemli olduğu üzerine konuşabilirsiniz.Belki alacagınız cevap sizi son derece rahatlatacaktır. Orgazma ulaşmak için en iyi seks pozisyonları başlıklı yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

  • Kendini bana ne zaman yakın hissediyorsun?

Bu soruyu muhtemelen pek çok çift birbirine sormuyor. Ancak bunu sorduğunuzda şaşırtıcı cevaplarla karşılaşabilirsiniz. Örneğin, partneriniz onun gözlerine bakıp ellerini tuttuğunuzda sizi kendisine en yakın şekilde hissediyor olabilir. Bu soru, çiftler arasındaki erotik enerjiyle ilgili olduğu için önemlidir. Erotizmi cinsellikle karıştırmamalısınız. Bazıları için erotizm, kendini güvende, hissetmek, görülür hissetmek veya partnerle entelektüel açıdan uyarıcı bir sohbet gerçekleştirmekte yatar. Bu soruya açık ve net cevap verebilirseniz, partneriniz bunun tekrarı için gayret gösteriyor olacaktır.

seks sırasında benden neler bekliyorsun
En çok sorulması gereken ancak neredeyse hiç sorulmayan bir sorudur. Seks sırasında zevk almak için neler yapılması gerekiyor. Kişi kendi zevk noktalarını bildiği için bu konuda partnerini de yönlendirebilir.
  • Seks sırasında benden neler bekliyorsun?

Partnerlerden birinin kendisini seks yapmak zorunda hissetmesi ve ardından partnerine kızgınlık duyması mümkündür. Kızgınlık, libidoyu ve erotizmi öldürür ve dışa vurulmadığında öfkeye ve depresyona yol açabilir. Partnerinizle olan ilişkinizde aranıza sorunların girmesini engellemek için partnerinizin ihtiyaç duyduğu şeyleri öğrenmeye çalışın. Partnerinizin seksten önce, seks sırasında ve sonrasında nelere ihtiyacı olabileceğini düşünün. Hatta bu soruyu ona sorun. Sekte amaç karşılıklı mutlu olmak, tatmin olmaktır. Bunu bir görev olmaktan çıkarın.

  • Yaşadığın en seksi anlar hangileriydi?

Bu sorunun biraz geri tepebilecek türden bir soru olduğu söylenebilir. Ancak çiftlerin geçmiş deneyimleri hakkında konuşması, aralarında daha fazla yakınlık hissetmelerine yardımcı olabilir. Seks yapmadan önce partnerinize en iyi deneyimi hakkında soru sorun. Bu sayede partnerinizin cinsellikte hoşlandığı şeyleri detaylı bir şekilde öğrenebilir ve aranızdaki yakınlığı arttırabilirsiniz. Bu soru içinde kişilerden konuşmamanızda fayda olacaktır.Kiminle oldugununun bir önemi yok.

  • Seks yaparken anda kalmanı zorlaştıran nelerdir?

Dikkat dağılması yalnızca partnerlerin arasındaki yakınlıkla ilişkili değildir. Oldukça insani bir şeydir. Belki iş yerindeki bir sorun nedeniyle sekse odaklanmakta zorluk yaşıyor belki de performans kaygısı hissediyorsunuz. İş yeri ya da gündelik olaylar hakkında konuşmak eğlenceli olmasa da partnerinizle aranızdaki yakınlığı arttırabilir. Bu sayede birbirinizin zihnini rahatlatabilir ve her ikiniz de seks sırasında anda kalmayı başarabilirsiniz. Zihninizi kısa bir süre için sadece sekse odaklayın, diğer düşünceleriniz için yeterince zaman var.

Seks deneyimi
Seksi tam olarak nasıl deneyimlemek istersin? İşte en kilit soru bu, alınacak cevap seks hayatınızın akışını belirliyor olacaktır. Siz kendi zevk aldığınız şeyleri anlatabilirsiniz partnerinizde kendi zevk aldığı şeyleri sizin ile paylaşabilir.
  • Cinsel zevki tam olarak nasıl deneyimlemek istiyorsun?

Yakınlık ve cinsel doyum biraz da gardınızı düşürmekle ilgilidir. Cinsellikle ilgili ne istediğinizi ve istemediğinizi söylemek için savunmasız kalmalısınız. Bu sayede partneriniz de aynı şekilde açık davranabilir. Partnerinizin zihin okuma becerisi yoktur, bu nedenle istediğiniz şeyleri paylaşmadığınız sürece bilemez. Size zevk veren şeyleri partnerinizle konuşabilir ve onun zevk aldığı şeyleri dinleyebilirsiniz.

  • Bana nelerden hoşlandığını anlatır mısın?

Partnerinizle aranızdaki güveni, iletişimi ve fizikselliği kolaylaştırmak için harika bir soru. Cinsel uyarılma ve zevk söz konusu olduğunda ne istediğinizi sormanız gayet normal. Hatta kendinizi rahat hissediyorsanız, neleri tercih ettiğinizi partnerinize gösterebilirsiniz. Partnerinizle birbiriniz hakkında tahminler yapmak yerine doğrudan konuşmayı denediğinizde aranızdaki yakınlık artacaktır.

oral seks yapar mısın
Seks öncesinde partnerinizin yatakta neleri sevdiği nelerden zevk aldığı kadar aynı zamanda nelerden hoşlanmadığı ve neleri sevmediği de önemlidir. Aynı durum sizin içinde geçerlidir.
  • Aldığın zevki-hazzı azaltan şeyler neler?

Partnerinizin neyi sevdiği kadar neyi sevmediğini de bilmeniz önemlidir. Pek çok insan partnerlerine genelde ne ile daha fazla zevk aldığını sorar. Ancak zevk vermeyen şeyleri bilmek de önemlidir. Örneğin, günün yorgunluğu zevki kaçırıyor olabilir. Partnerinizin zevk almasını engelleyen şeyleri bilerek çözüm bulabilir ve her ikiniz de cinsel yaşamınızdan daha fazla zevk alabilirsiniz. Zevk vermeyen şeyler ile birlikte varsa acı veren şeyleri de öğrenmelisiniz.Zevk vermeyen veya acı veren uygulamalardan uzak durmalısınız aksi halde cinsel olarak partnerinizi kaybedersiniz.

  1. Hangi pozisyonu denememizi isterdin?

Çoğu kişi cinsel fantezilerini paylaşmaktan korkar. Bu nedenle partnerler birbirlerine bunlardan bahsetmemeyi tercih edebilir. Partnerinizle aynı fanteziye sahip olmasanız da birbirinizle bunları paylaşmanız önemlidir. Bu sayede ilişkinize yakınlık katacak konuşmalara girebilirsiniz. Cinsel fantezilerinizi paylaşıyor olmak cinsel hayatınızı renklendirecek ve seksten aldığınız haz artacaktır. Unutmayın  seks ve seksten alınan zevkin hazzın bir yaşı zamanı var sonsuza kadar aynı şekilde yaşanmıyor. Sağlıklı bir insan olarak bunu zamanında olabildiğince deneyimleyin. Yaşlanınca zaten isteseniz de olmayacak..

Bu sebeple yaşlanıp çok geç kalmadan iş işten geçmeden sizde hemen MobilDost gerçek arkadaşlık sitesine sadece telefon numaranız ile hemen ÜCRETSİZ üye olun ve birbirinden güzel, seksi, çekici kadın üyelerimiz ile hemen tanışıp telefonda sıcak sohbete başlayın. MobilDost’a buradan hızlı giriş yapabilirsin.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …