Çarşamba , 24 Nisan 2024
karmik ilişkide olduğunuzu gösteren işaretler
Karmadan gelen karmik ilişki nedir?

Karmik İlişkide Olduğunuzu Gösteren 11 İşaret

Karmik ilişkide olduğunuzu gösteren 11 işaret ; Duygusal kıvılcımlar tatlı gelir fakat çok hızlı sönerler… Bu tip kıvılcım misali anında parlayıp sönen duygulara sahipseniz belki de karmik ilişki içerisindesiniz. Ruh ikiziniz gibi görünen kişi sizin karmik ilişkiniz olabilir mi? Peki karmik ilişki nedir? Karmik ilişkide olduğunuzu nasıl anlarsınız? İşte karmik ilişkide olduğunuzu gösteren 11 işaret. Gelin şimdi siz değerli MobilDost Gerçek Arkadaşlık Platformu okuyucularımız ile birlikte karmik ilişki neymiş anlamaya çalışalım. Belki bizde karmik bir ilişki yaşıyor olabiliriz.

İster karmik ilişki, isterse ruh ikizi ilişkisi olsun önemli olan sağlıklı ve dengeli bir ilişki kurarak bir şeyleri yürütmektir. Bir ilişkiden ziyade en çok kendimizi sevmeye ihtiyacımız vardır. Çünkü asıl ilişki kendinizle olandır. Bir başkasıyla sağlıklı bir ilişki yürütebilmenin ilk kuralı kendinizle sağlıklı ve güçlü bir ilişkide olmamızdır…Bu sebeple herşeyden çok ve herkesten önce  kendinizi sevin. Kendinizi sevmekten  koşullar ne olursa olsun asla vazgeçmeyin.

karmik ilişkide kavgalar
Karmik ilişki nedir? Aslında saman alevi gibi hızlı başlayıp hızlı biten çok ısı vermeyen ama çok şiddetli kavgalara ve mutluluklara sizi uçuran cinsel olarak haz veren tüm duyguları aşırı uçlarda yaşatan bir ilişki türü diyebiliriz.

Karmik ilişki nedir?

Karmik bir ilişki, çalkantılarla dolu tutkulu bir ilişkidir. Karmik ilişkiler bir anlamda karma ile ilişkilidir çünkü büyümek için hayatımızda ihtiyaç duyduğumuz ilişkiler olarak düşünülür. Karmik ilişki manyetik bir bağlantı varmış gibi hissettiren, fakat aynı zamanda çalkantılı heyecan dolu bir bağ yaşadıysanız işte karmik ilişkide olabilirsiniz. Karmik ilişkiler, genellikle aynı anda tutku ve acıyla doludur. Gülerken ağlamak gibidir. Aslında bu tarz ilişki yaşadıysanız veya yaşıyorsanız bu ilişki türünün amacını bilmelisiniz. Karmik ilişki sizi büyütme yönünde de olabilir.

Bu ilişkiler size dersler verir ve sizi doğru yöne yönlendirir. Karmik ilişkiler her şeyi tüketen fakat aynı zamanda çekici hissettirebilir, ancak genellikle yüksek inişler ve çıkışlarla karakterize edilir. İnsanlar, her iki partnerin de ilişkinin en başında hissettiği yoğun duygular nedeniyle, genellikle karmik ilişkileri ruh eşi ilişkileriyle karıştırır. 

Ancak ruh eşi ilişkilerinden farklı olarak, karmik ilişkilerin olması amaçlanmamıştır ve genellikle çok kısa sürede sevgili olunur aşk zannedilen yoğun duygular yaşanır. Karmik ilişkiler erken aşamalarda sarhoş edici olarak hissedilse de, genellikle uzun vadede sağlıklı değildir ve genellikle uzun sürmezler. 

karmik ilişki yorucu olabilir
Karmik bir ilişkide olduğunuzu nasıl anlarsınız? Daha zor olan ise karmik bir ilişkide olduğunuzu anladınız bu ilişkiden nasıl kurtulacaksınız.

Karmik bir ilişkide olduğumuzu nasıl anlarız? 

Dediğimiz gibi bütün ilişkiler ve özellikle karmik ilişki karşılıklı gelişme ve kişisel büyüme içindir. Peki karmik bir ilişkide olup olmadığımızı nasıl anlarız?

İlk görüşte çekim 

Karmik bir ilişki içindeyken, partnerinizle anında bir bağlantınız varmış gibi hissedebilirsiniz. İster ilk görüşte aşk, ister ani bir kimya ya da ilişkinin başlangıcında daha mütevazı bir duygu olsun, ilişkinin çok erken bir noktasından itibaren partnerinize karşı büyük bir çekim hissedeceksiniz. Bunun nedeni, ikinizin geçmiş bir yaşamda tanışmış olmanız, karma veya enerji yoluyla bir araya getiriliyor olmanızdır. Bu neden de anında bağ kurduğunuzu veya ortak noktalarınız olduğunu açıklıyor. Geçmişi ortak olanların geleceğide ortak olabilir.

karmik ilişkide aşırı kavga yaşanır
Karmik ilişkilerin en ortak noktaları hepsinde bitmeyen bir dram yaşanır. Hem ilişki içinde hem de ilişkinin sonunda aşırı dram vardır. Başlangıçta sizi bir araya getiren arzular, duygular bir müddet sonra yerini drama bırakır.

İlişkide bitmeyen dram

İlk görüşteki çekime ek olarak, karmik ilişkiler birçok drama ve duygu ile karakterize edilir. Sizi ve partnerinizi bir araya getiren ilk çekim ve tutku, ilişkiye çok fazla dram yaratabilecek birçok başka duyguyu da beraberinde getirecektir. Bu drama, genellikle karmik ilişkilerde tipik olan ayrılık/uyum döngüsüne neden olan şeydir . Bir ilişkide tüm dramalardan kaçınmak neredeyse imkansız olsa da, sağlıklı ilişkilerin çoğunda minimum miktarda drama vardır. Siz ve partneriniz sürekli drama yaşıyorsanız, bu karmik bir ilişkinin yadsınamaz bir işaretidir.

Bağımlılık

Karmik bir ilişkide hissettiğiniz anlık bağlantı nedeniyle (ve bazen drama nedeniyle), ilişki bağımlılık yapabilir. Siz ve partneriniz birbirinize bir sebepten dolayı çekiliyorsunuz ve bu sebep, sağlıksız olduğunu bilseniz bile sizi ilişkide tutuyor. Tıpkı sigara ve alkol bağımlılığı gibi.

karmik ilişkide seks
Karmik ilişkide sürekli inişler ve çıkışlar yaşanır bir türlü ortak ritim tutturulamaz. Karmik ilişkiler sonuç odaklı olmaktan çok öğretici ve aynı zamanda çok fazla yorucu olabilirler.

İlişkide iniş ve çıkışlar 

Karmik ilişkilerin draması birçok iniş ve çıkış yaratabilir. Siz ve partneriniz ilk görünüşte birbirinize çok uygun olabilirsiniz, bu da yüksek çıkışlara, bolca eğlenceye ve tutkuya yol açabilir. Ancak birbirinizle gerçekten uyumlu olmadığınız için, bu zirveler zirve yaparken aynı zamanda da drama, kavga ve bir şeyleri koparma ile sona erecek. Şidddetli kavgalar yaşanırken bir yandan da müthiş mutluluklar yaşanabilir.İlişki her anlamda uçlarda yaşanır. Bu inişler ve çıkışlar, ilişkinin ilerlemekte olan bir ilişkide kendiniz ve ihtiyaçlarınız hakkında size çok şey öğretebilecek kısmıdır. Karmik ilişkilerin genellikle öğrenmeyle ilgili olduğunu unutmayın, bu nedenle bu inişler ve çıkışlar yorucu olsa bile, bir ilişkideki toleransınız, istekleriniz ve ihtiyaçlarınız hakkında size çok şey öğretiyorlar.

Karşılıklı bağımlılık

Karmik ilişkiler genellikle çiftlerde çok fazla karşılıklı bağımlılığa ilham verir. Erken aşamalarda, birbirinize o kadar yakın hissedebilirsiniz ki, bir bağımlılık geliştirebilir ve ilişki dışında kişiliğinizi gözden kaçırabilirsiniz. Bağımlılık günün her dakikasını birlikte geçirmek, karar vermek için partnerinizden yardım istemek ve partnerinizi memnun etmek için doğal içgüdülerinizden (veya isteklerinizden/ihtiyaçlarınızdan) vazgeçmeye benziyor. Bağımlılık sağlıksızdır ve bir ilişkide diğer sağlıksız alışkanlıklara yol açabilir. Siz ve partneriniz birbirine bağımlıysanız, bu karmik bir ilişki içinde olduğunuzun bir işaretidir.

karmik ilişki sonu kötü biten ilişki dir
Karmik ilişkiler duygusal açıdan sağlıklı ilişkiler değildirler. Duygusal açıdan sağlıklı olmayan bu ilişki türü cinsel ilişki ve karşılıklı seksten alınan haz anlamında sizi çoşturabilir. Cinsel açıdan alınan bu büyük haz sizi karşılıklı olarak bağımlı kılabilir.

İçinizdeki karanlığı görmek

Daha önce de belirttiğimiz gibi, karmik ilişkiler duygusal olarak sağlıklı ilişkiler değildir. Ancak cinsel olarak taraflara aşırı haz verebilir. Sağlıklı bir ilişkide, ortaklar birbirlerini yükseltir ve daha iyi hale getirir. Karmik ilişkilerde partnerler kötü taraflarını ortaya çıkarır. Bu, diğer toksik duygu ve niteliklere ek olarak kıskançlık ve sahiplenme duygularına neden olabilir.

Gerçek sağlıklı ilişki gibi değildir

Karmik ilişkiler inişler ve çıkışlardan oluşan bir dalgalanma olduğu için, insanlar hiçbir zaman tamamen kendilerini ilişkide hissetmezler. Sağlıklı bir ilişkide, partnerinizi daha iyi tanıdıkça birbirinizin yanında daha rahat olur ve yavaş yavaş gardınızı düşürmeye başlarsınız. Fakat bu durum karmik ilişkide partnerlerin kendilerini gergin hissetmelerine ve ilişkide bir şeylerin ters gitmesini bekliyormuş gibi sürekli savunmada olmalarına neden olabilir. Tedirginlik karmik ilişkilerin en temel duygusudur. Bu ilişkide taraflar  kendilerini korumaktan,savunmaktan çıkıp gerçekten kendileri olamazlar.Sürekli bir mücadele halinde yaşanır.  

Nasıl biteceği bilinmez

Karmik ilişkide, partnerler sürekli olarak ilişkinin nasıl biteceğini düşünürler. Karmik ilişkiler değişken ve öngörülmezdir. Küçük bir anlaşmazlık olarak başlayan şeyin, ilişkiyi bitiren bir anlaşmazlığa dönüşebileceği anlamına gelir. Zira her iki tarafta patlamaya hazır bomba gibi gergin olurlar. 

Bitmeyen kavgalar

Karmik ilişkiler aynı zamanda tekrarlayan davranışlarla da karakterize edilir. Bu tür tekrarlayan davranışlar genellikle aynı kavgaların tekrar tekrar yaşanmasına yol açar. Karmik ilişkilerdeki çiftlerin mutlaka o kadar uyumlu olmadığını, bunun da birçok anlaşmazlığa ve uyumsuz davranış ve beklentilere yol açabileceğini unutmayın. Partnerinizle süper uyumlu olsanız bile bir ilişki içinde olmak zordur, bu nedenle karmik ilişkilerle ilgili uyumsuzluk tonlarca kavgaya yol açar ve bu da ayrılık döngülerine girmenize neden olur. İkiyken bir olmak bu ilişki tipinde oldukça zor ve yorucudur.

İlişki yorgunu

Karmik ilişkiler duygusal, zihinsel ve hatta fiziksel olarak tamamen yorucudur. Sürekli bir dram, anlaşmazlıklar ve ilişkilerin sona ereceği korkusuyla yaşamanın ne kadar zor olduğunu genellikle göz ardı ederiz. Karmik ilişkiler huzursuzluk ve değişkenlik insanların duygusal, zihinsel ve fiziksel sağlığına zarar verebilir ve kötü ilişkinin stresiyle başa çıkmaya çalışırlar. İlişkiniz tamamen yıpranmış hissetmenize neden oluyorsa, bu karmik bir ilişki içinde olduğunuzun bir işaretidir.

Ve beklenen son

Karmik bir ilişkinin en inkar edilemez işaretlerinden biri, kaçınılmaz olarak sona erdiği zamandır. Partnerler ilişkilerini canlı tutmak ve sürdürmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmış olsalar bile, kaçınılmaz son mutlaka olacaktır. Sabah ayrılıp akşam barışabilirler. Telefon sohbetinde bile en ufak bir sebepten kavga edebilirler. Her iletişim bunlar için bir ayrılık sonucu doğurabilir. Birkaç ayrılıktan sonra ilişki tamamen sona erecektir. Karmik ilişkilerin sona ermesi gerekir. Çünkü karmik ilişkinin amacı sonsuz sevgi değil karşılıklı bir öğretim ilişkisi olarak hizmet etmeleridir. Bu ilişki asıl olarak oldukça öğretici olacaktır.

İster karmik ilişki, isterse ruh ikizi ilişkisi olsun önemli olan sağlıklı ve dengeli bir dinamik  yapı kurarak ilişkiyi yürütmektir. Bir ilişkiden ziyade en çok kendimizi sevmeye ihtiyacımız vardır. Çünkü asıl ilişki kendinizle olandır.Bu sebeple kendinizi sevin ve bundan hiç vazgeçmeyin. Bir başkasıyla sağlıklı bir ilişki yürütebilmenin ilk kuralı kendinizle sağlıklı ve güçlü bir ilişkide olmamızdır.Herşey kendinizi sevmekle başlar. Gelin isterseniz şimdi buradan Mutlu Bir İlişki Nasıl Kurulur? başlıklı yazımızı okuyalım.

Burada olan burada kalır

MobilDost üyelerimiz kendini seven kendisi ile barışık ve uzun vadeli sevgi temelli güvene dayalı ilişkiler yaşamak isteyen kişilerden oluşmaktadır. Sizde güvene dayalı anlattıklarınızın, paylaştıklarınızın başkaları tarafından  bilinmesini duyulmasını istemiyorsanız hemen sırdaşınız, dostunuz ile tanışmak için şimdi arayabilirsiniz. Unutmayın  burada olan burada kalır, her şey son derece gizli ve güvenli yaşanacaktır. Sizi kimse tanımaz, telefon numaranızı görmez, bilmez, adınızı, yaşadığınız şehri siz paylaşmadıkça kimse bunları bilemez. Canlı sohbetin telefon muhabbetinin değişmez adresi MobilDost. İçinizden geldiği gibi kendinizi anlatabilir tüm samimiyetinizle şeffafça istediğiniz her şeyi yaşayabilirsiniz. Sınırsız ve özgürce tüm fantezileriniz gerçek olur. Telefon sohbetlerinizde karşınızdaki üyemiz  ile herhangi bir sınırlama olmadan her konuda gönül rahatlığı ile konuşabilirsiniz. Rahat olun MobilDost ile mutlu olun…     

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …