Cumartesi , 20 Nisan 2024
Mutlu Bir ilişki Nasıl Kurulur
Mutlu Bir ilişki Nasıl Kurulur mobildost.org

Mutlu Bir ilişki Nasıl Kurulur?

Mutlu bir ilişki nasıl kurulur diyenlerdenseniz bu yazımız sizin için.

AŞK; tarafları için hayatı anlamlı, heyecanlı kılar, insanlar için şüphesiz en güzel, en kutsal duyguların başında gelir. Bazıları aşkı arar. Bazıları bulduğunda peşinden dünyanın öbür ucuna gider. Her halükarda insanın hayatını dolduran önemli bir duygudur. Bundan dolayı kadın ve erkek ilişkileri dünyadaki diğer canlıların ilişkilerinde olduğu gibi karışıktır. Birbirinden farklı olan bu iki cinsiyeti birbirine tutkuyla bağlayan bir şey varsa o da aşktır.

Kendiniz için doğru insanla, doğru giden bir ilişki hayatınızı çok daha anlamlı kılar. Hatta yaptığınız her şey! Mesela yediğiniz, içtiğiniz, gezdiğiniz yerler bile gözünüze daha güzel gelmeye başlar. Mutlu olma halini yaşatacak olan mutlu bir birliktelik nasıl yakalanabilir? Yaşadığınız ikili ilişkide mutlu, güzel, keyifli, zevk dolu bir hayatı yaşamanın tüm sırlarını sizinle paylaşıyoruz.

Samimi  Saygı, Sevginin Önemli İlk Adımı

Genç bir kadın ve erkek karşılıklı olarak birbirlerinden hoşlanıp tanışıp bir ilişkiye adım atmışlar ise mutluluk için de ilk ve önemli adımı atmışlar demektir. Bu en önemli ilk adımdan sonrası saygıyı korumak ve bu mutluluğu devam ettirmek olmalıdır. Ancak bu durum sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. Modern çağda kent hayatında kişilerin birbirlerinden çok farklı beklentileri ve ihtiyaçları var. Mutluluğa ilişkin beklentileri, mutluluk tarifleri farklı ve yüksek.

Basit ve küçük şeylerden mutlu olmayı bilen çiftlerin sayısı kent hayatında her geçen gün azalıyor. İlişkinin yürüyebilmesi ve mutlulukla devam etmesi için taraflar arasındaki iletişimde saygı çok önemlidir. Siz karşı tarafın istek ve ihtiyaçlarına ne kadar saygılı olursanız aynı şekilde karşı tarafta sizin isteklerinize saygı duyacaktır. Karşılıklı samimi saygı aranızdaki sevginizi büyütecektir.

Mutlu Bir İlişki için Kibar ve Hoşgörülü Olun

Hayatın içinde genel olarak mutlu çiftlerin ilişkilerinde de aynı özen her daim devam etmektedir. Nasıl olsa artık evliyiz diye taraflar birbirlerini düşünmeden,duyarsızca,saygısızca hareketlerde bulunmaları evliliği hızla yıpratacaktır. Flört dönemlerinde olduğu gibi genç çiftlerin birbirini sevmesi, sayması ilişkiye özen göstermesi çok önemlidir.

İster evlilik ister flört olsun, her iki ilişki durumunda da çiftlerin sorunlarını mutlaka konuşarak çözmesi gerekir. Karşı tarafın konuşan derdini anlatan tarafı can kulağı ile duyarlı bir şekilde dinlemesi konuları içselleştirmesi ilişkinin geleceği için çok önemlidir. Unutmamamız gereken şey, ikiyken bir olmak ciddi fedakarlıklar  gerektirir, buna hazır olmak gerek. Ayrıca karşılıklı sevgi,anlayış ve saygı devam ettiği sürece ilişkinizdeki mutluluk,tutku ve aşk hiçbir zaman bitmez.  Hatta bir ömür mutluluk sizi bekler.

İlişkinizi Her Zaman Heyecanlı Tutun

Genç çiftlerin birlikte eğlenmesi mühimdir. Birlikte aktiviteler yapması ortak hayattan keyif alması ilişkinin geleceği ve sürekliliği için oldukça önemlidir. Sevgili çiftlerin ilgisini çeken ortak keyif aldıkları aktivitelere katılması ilişkiyi her daim dinç ve diri tutacaktır. İlişkinizdeki bu yüksek enerji birbirinize olan bağlarınızı daha da güçlendirecek ve birbirinize olan arzunuzu büyütecektir. Birlikte güzel bir film izlemek gibi. Tiyatroya gitmek, birlikte spor yapmak sonuç olarak çiftlerin birlikte zaman geçirmesi. Yatak odası dışında ortak aktiviteler yapması ilişkinin gelişimi için önemlidir.

Sağlıklı bir ikili ilişkide ilişkiyi monotonluktan kurtaran önemli bir aktivitede çiftlerin cinsel hayatlarıdır. Çiftlerin cinsel olarak da uyumlu olması seks hayatını canlı tutması birbirlerini nedensiz arzuluyor olmaları mutlu bir ilişki için son derece önemlidir.Çiftlerin arasında bulunan ten uyumu ve cinsel mutluluk onları geleceğe taşır.Fantezi kurmaktan ve onu birlikte gerçekleştirmekten korkmayın.Yatak odasında sürprizlere açık olun,partnerinizin isteklerine olabildiğince uyumlu olun.

Aksi halde sorunlar sizi bekliyor demektir.Mutlu bir cinsel uyum için yatak odası dışında da birlikte vakit geçirmeli ve gerek seks yaparken gerekse seks dışında çiftlerin sohbet edebiliyor olmalılar.Çiftlerin hayata dair her konuda samimiyetle konuşabiliyor olmaları, birbirlerinin istek ve arzularına anlayış göstermeleri mutlu bir ilişki için çok önemlidir.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …