Salı , 16 Nisan 2024
çikolata seksi
Çikolatalı mı yoksa vanilyalı mı istersiniz

Çikolata mı Yoksa Vanilya mı Tercih Edersiniz?

Sizin tercihiniz hangisi?

Çikolata mı yoksa vanilya mı tercih edersiniz? Sanki bir kahve dükkanına gittiniz ve tezgahta bulunan sizden kahve sipariş alan kişinin size kahve tercihinizi sorması gibi bir soru aklınıza gelebilir. Ancak bu yazımızda kahve tercihinizden çok seks için tercihlerinizi konuşuyor olucaz. İsterseniz bu cinsel deneyimleri yaşarken yanında seksten sonra kahvenizi de yudumlayabilirsiniz. Çikolatalı mı yoksa vanilyalı mı sorusuna cevap vermek için karar vermelisiniz. Seks hayatını da yüksek doz tatmin arayışınıza hangisinin eşlik etmesi gerektiğine henüz karar veremeyenlerdenseniz, her  iki seks türünün de zevk noktalarını keşfe çıkalım. Peki, çikolata seks  nedir, vanilya seks nedir? Gelin bu kavramlara bu yazımızda siz değerli MobilDost kullanıcılarımız ile birlikte bakalım.

vanilya seksi heyecan dolu
Çikolatalı mı yoksa vanilyalı mı alırdınız? Bu soruya cevap vermeden önce kendinizi ve cinsel tahrik noktalarınızı biliyor olmalısınız. Cinsel hayatınızda bulunan sınırları biraz olsun genişletmeniz size iyi gelebilir. Rutinden çıkıp yeni deneyimlere koşabilirsiniz.

Çikolata seks, vanilya seks nedir?
Cinsellik ve seks lügatının en zıt iki kavramı olan vanilya ve çikolata seks, pozisyon tercihlerinin genel geçer isimlerini oluşturuyor. Şöyle ki vanilya seks, fantezilerden uzak ve ‘klasik’ olarak adlandırılabilecek cinsel ilişki türü anlamına geliyor. Çikolata seks ise, cinsel yaşamınızı fantezilerin heyecanlı titreşimleriyle renklendirdiğiniz anlara işaret ediyor. Vanilya seks klasik çikolata seks ise biraz daha modern bir seks kavramı.

Şunu söylemekte fayda var ki fanteziler her daim partnerinizle olan ilişkinize kalıcı bir fayda sağlamadığı gibi; her daim sıradan bir seks deneyimini tercih etmeniz de monotonluğu beraberinde getirebiliyor. Peki, siz seks hayatınızı genel olarak çikolata mı yoksa vanilya sosuyla mı tatlandırıyorsunuz? Eğer fantezilerin izinden giden geceleri, partneriniz ile birlikte sabahın ilk ışıklarına bağlıyorsanız siz bir çikolata canavarısınız. Farklılık bana göre değil, önemli olan samimiyetten gelen sıcak bir orgazm zirvesi diyorsanız, yatak odanızda vanilya kokusu hakim demektir. Uzmanlara göre her iki tarafa da gözleriniz kapalı bağlanmamak gerekiyor.

vanilya seksi fantezi ve heyecan dolu ritmi yüksek olacaktır
Vanilya seksi çikolata sekse göre daha fazla cinsel fantezi içerikli ve heyecan dolu bir deneyim olacaktır. Rutinden çıkıp standart seksten uzaklaşma yeni şeyler denemek istediğinizde tercihiniz fanteziler dünyası olan vanilya seks olabilir.

Cinsel hayatınıza renk katmak demek, yalnızca fantezi dünyanızı geliştirmekle olmayabilir. Neden derseniz kimi zaman vanilya seksi kimi zamansa çikolata seksi benimsemek daha sağlıklı görünüyor. Seks hayatınızda değişmeyen tek şey, değişimin kendisi olmalı belki de. Ama her zaman tek eşli olmak şartıyla. Bazen fantezilere başvurarak bazense akışına bırakarak inişli çıkışlı bir aşk grafiği çizmek kulağa sizce de güzel gelmiyor mu? Kısacası biraz vanilya biraz çikolata işte bütün mesele bu! Çikolata evreni sakinlerine, vanilyayı; diğerlerine ise çikolatayı yeniden anlattık. Karar sizin!

Çikolata tadı damağımda
Çikolata seksini zevk noktalarının yegane patronu haline getirenler bilir, bağımlılık yapan bir yanı vardır. Yine de kabul etmek gerekiyor ki yalnızca eyleme dönüşen bir cinsellik, partnerinizle olan ilişkinizi zamanla olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle kapı dışarı ettiğiniz fantezilerinizi gün yüzüne çıkarıp biraz olsun çikolatanın faydalarından yararlanmanız gerekmiyor mu sizce de? Daha önce farklı pozisyonlar ya da cinsel fanteziler denemediyseniz, sizin için üç adımda çikolata sekse giriş dersi hazırladık.

1. Cinsel hayatınızda ‘aynılık’ üzerine bir gidişat görüyorsanız, bunu partnerinizle açıkça paylaşmanız gerekiyor. Her konuda olduğu gibi seks hayatınızda da birbirinize karşı dürüst olmak, ilişkinizi çok daha kuvvetli hale getirecektir. Her zaman söylediğimiz gibi iyi bir seksin en temel şartı iletişim dir. Mutlak cinsel hayatınızı partneriniz ile konuşun. Birbirini anlayan bilen çiftlerin seksi hep daha tatminkar olacaktır. Ne istediğini ve ne verebildiğinizi biliyor olmalısınız. Aksi halde her rüzgara yelken açarsınız.

2. İlk önce aklınızdaki fanteziyi önermek yerine, partnerinizinkileri öğrenmeye çalışın. Teklif sizden gideceği için, onun denemek isteyebileceği bir pozisyonla başlayarak birlikte ısınma turları atabilirsiniz. Kamasutra pozisyonlarına birlikte bir göz atmakta faydalı olabilir.

3. Seks hayatınıza üçüncüleri dahil etmekten çekinmeyin. Göz bandı, kelepçe ya da hoş kokulu bir kayganlaştırıcı bile orgazma giden yolda farkını ortaya koyacaktır. Bu manada dokunma sanatı olan karezza dan faydalanabilirsiniz.

Vanilya kokusu sizi tahrik edebilir
Zaman zaman sadeleşmek ve klasik seks hayatını benimsemek, partnerinizle aranızdaki duygusal bağı kuvvetlendirebilir. Çoğu zaman farklı fantezilerden yararlanan çiftler, vanilya seks türünü de hayatlarından tamamen çıkarmamalı. Bazen akışına bırakmak da seks hayatınıza bambaşka bir renk katabilir. Yüksek tempolu pozisyonlara biraz ara verip, üç adımda vanilya seksin sakin sularına girmek mümkün.

1. Vanilya seks deneyimi, aşk grafiğinizi stabil duruma getireceği için, size uymasa bile hayal gücünüzü dinlendirmekten çekinmeyin. Mola bittikten sonra, yeniden fantezilere başvurmak ateşinizi artırmaya da yardımcı olacak.

2. Dar vakitleri eğlenceli hale getirebilirsiniz. İşe gitmeden önceki kısa vakti kullanarak, plansız ve olduğu gibi bir seks deneyimi yaşamak size sıradanlığın cennet halini yaşatabilir. Vaktinizin kısıtlı olması adrenalini ve dolayısıyla orgazmı artırabilir.

3. Gece uykudan uyandığınızda, klasik kokan bir deneyim için partnerinizi mışıl mışıl uykusundan uyandırmayı deneyin. Tabii onu kızdırmayacağınızdan eminseniz!

Çikolata seksin yasak elmalarından bir ısırık almak için, belki de hayal gücünüzü güçlendirmek gerekiyordur!  Fanteziler konusunda size fikir verebilecek bazı kitaplara göz atmanızda veya farklı içerikli videolar izlemenizde fayda var.

çikolata seksi
Çiftler arasındaki cinsel uyumun devamlı olması için zaman zaman ilişkiye yeni deneyimler heyecanlar katmak gerekebilir. Sizde partneriniz ile rutin bir döngüye girmiş sürekli aynı pozisyonlarda aynı belirlenmiş tatminleri yaşıyor ve bu rutinden çıkmak istiyorsanız yeni pozisyonlar deneyebilirsiniz. Sekste yeni şeyler denemekten korkmayın.

Bu yazımızdan sonra siz bir çikolata severmisiniz, yoksa fanatik bir vanilya müdavimimisiniz buna karar verebilirsiniz. Seks konusunda tutucu olmakta veya sadece fantezi peşinde koşmakta cinsel tatmin getirmeye bilir. Çift olarak cinselliginizi konuşup ortaya karışık yapabilir kendiniz için en uygun tempoyu bulabilirsiniz. Sonuç olarak seks iki kişilik bir oyun, biri oynamak istemez ise oyun kurulamıyor. Tek başınıza sadece mastürbasyon yapabilirsiniz. Bugün hemen çikolatanın bir ısırık alıp tadına bakın.

Sınırsız sohbet

Henüz MobilDost gerçek arkadaşlık platformu üyesi olmadıysanız yeni insanlar ile tanışmak, telefonda sınırsızca her konuda sohbet etmek ister, yeni deneyimler yaşamak isterseniz hemen buradan üye olabilirsiniz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …