Perşembe , 18 Nisan 2024
seks hayatım yok
Cinsel hayatınız durağan veya yok ise yeniden ringe çıkmaya var mısınız?

Seks Durumum: Durgun-Yok

Seks hayatınızı canlandıracak öneriler

Seks durumum: durgun-yok. Pandemi ile birlikte sosyal hayat dengeleri değişince, beraberinde cinsel hayatında  dengeleri değişti. İş hayatımız, sosyal hayatımız, özel hayatımız tüm değerlerimiz değişti. İnsan ilişkileri de bu sebeple değişti ve bambaşka bir hal aldı. Bunun üzerine birde ekonomik kriz gelince yemeğe gitmek akşam bir mekana çıkmak, gece eğlenmek vs hayal oldu. Hayatımız bu duruma gelmişken cinsel hayatımızda hareketlilik için, sizde durgun sulardan romantik ringlere; tutkuları harekete geçirecek bir zevkli mücadeleye yeniden bekleniyorsunuz…Seks hayatımı canlandıracak öneriler neler diyorsanız birlikte okumaya devam edelim. Bakalım nakavt olmuş seks hayatımızı nasıl yeniden ringlerin şampiyonu yapabiliriz. Hazır mısın terlemeye şampiyon!..

seks hayatım
İstersen yeniden sahalara dönebilirsin. Seks hayatındaki var olan durgunluğu bitirmek için biraz antreman yapabilirsen yeniden eski gücüne kavuşup sahalara dönebilirsin.

YENİDEN SAHALARA DÖNEBİLİRSİN

Bu koca şehrin gürültülü atmosferini rahatsız edecek kadar ağır bir sessizliğin ortasındayız. Televizyondan kulağımıza çalınan aksiyon sesleri ve telefonlarımızın durmak, susmak bilmeyen bildirim sesleri dahi bu  ağır sessizliği bozmaya yetmiyor. Bahsettiğimiz, çok başka bir sessizlik ve tamamen arzularımızla ilgili. Gece uykularına ev sahipliği yapan iki kişilik yatağı, müsaadenizle bir boks ringine benzetmekte sakınca görmüyoruz. Mavi ve kırmızı köşelerde birbirini izleyen, belki de arkaları dönük şekilde sabahı bekleyen o çifti hayal edebiliyoruz. Burada, yolunda gitmeyen bir şeyler olduğu çok açık. Bir hakem edasıyla, yukarıdan usulca uzanan mikrofonu ele geçiriyor ve ikiliyi ringe tekrar davet etmek istiyoruz. Bizi duyuyor musunuz? Hayır mı? O halde sessizliğe gömülen cinsel yaşamınız hakkında biraz konuşmanın tam zamanı.

seks hayatınız durgun mu?
Seks hayatınız biraz durgun ve hatta yok gibiyse yeniden hareketli bir hale getirebilirsiniz. Vurdukça vurabilirsin…Ringe yeniden çıkmaya hazır mısınız? Eldivenlerinizi giyin ve yeniden sahalara dönmek için hazır olun. Şampiyon geri dönüyor.

BİRAZ DURGUN GÖRÜNÜYORSUNUZ

Romantik ring, bir boks ringine nazaran daha ateşli ve yumruklar yerine haz veren dokunuşlarla, istekli öpücüklere ev sahipliği yapıyor. Taraflar, birbirlerini nakavt etmektense hazzın, zevkin doruklarına çıkarmayı amaçlıyor. Kazananı tek olmayan bu oyun, tarih boyunca neredeyse hepimiz tarafından fazlasıyla sevildi. Romantik partnerlerin bu ringe ilk kez çıkmaları ile yıllar sonrasındaki rutin mücadeleleriyse mutlaka farklı heyecanlar barındırıyor. Uzun süreli bir ilişkinin taraflarından biri olmanın bazı bedelleri olduğunu unutuyoruz. Seks durgunluğu, uzun süreli birlikteliklerin zamanla seks yapmadan (evet, maalesef sessizce değil) sürdüğü durumları ifade ediyor.

Tıpkı eşsiz manzaranın ortasındaki dingin bir göl gibi. Manzaranın güzelliği tartışılmaz ama seks durgunluğu tartışmaya açılabilir. Birazdan, göle atacağımız taşla suyu hareketlendirmeye ve bu satıra kadar bizimle birlikte olanlarla yeni dalgalar yaratma konusunda kararlıyız. Şayet siz suyu hareketlendirmek istemiyorsanız buradan sonrasını okumayabilirsiniz.

Bir çarkın dişlisi gibi işleyen kişisel hayatlarımız, şehir yaşamının şartlarıyla monoton bir sirki andırıyor. İçinde bulunduğumuz yeni çağ ise sunduğu imkanları ve tabiatı gereği hepimizi daha ‘kişisel’ birine dönüştürüyor. Bizler bu koca sanal dünyanın içinde birer içerik  durumundayız. Buna rağmen geçmişi tekrar hatırlamakta fayda var. Partnerinizle ilk yakınlaşmalarınızdaki kalp atışlarınız, yükselen kan basıncınız, çılgına dönen hormonlarınız ve buluşan dudaklarınızın yarattığı yetkiye dayanarak devamında yaşadıklarınız da en az, az önce okuduklarınız kadar gerçek. Sahi, neden durduk? Muhtemelen farklı sebeplere dayalı olsa da bazı ortak noktalar buna sebebiyet vermiş olabilir.

Son yıllarda yapılan araştırmalar, yeni neslin eskiye nazaran çok daha az seks yaptığına işaret ediyor. Hazzın ve cinsel doyumun bugünün şartlarıyla kolayca ulaşılabilen bir hedefe dönüşmesi, hedonist ruhlarımızı biraz tembelleştirmiş olabilir. Modern şehirler, sağlıksız beslenme, zararlı alışkanlıklar, ekonomik koşullar, gelecek kaygıları ve internetin de buna etkisi kaçınılmaz. Yanı sıra erotik ögelerle dolu içeriklere ve dolayısıyla hazza daha kolay erişme imkanı da listemizde. Belki büyük atalarımız da seks durgunluğundan şikayet edebilirdi; tabii tüm bu saydıklarımız olmasa. Seks gün geçtikçe insan hayatındaki popülaritesini kaybediyor.

seks hayatınız durgun ise yeniden hareketlendirmek sizin elinizde
Seks hayatınıza yeniden biraz hareket getirmek ister misiniz? Şimdi hareket zamanı, üzerinize serpili olan ölü toprağını atıp yeniden terlemek için yola çıkıyoruz. Cinsel hayatınızın şampiyonu olmak için biraz hareket istiyoruz.

HAREKET SAATİ

Seks durgunluğu yaşayan partnerler için yeni bir sayfa açmak için son notlarımızı alıyoruz. Romantik ilişkilerde cinselliğin öneminin ise altını çiziyoruz. Kabul edelim, her şeyin seksle ilgisi yok; ama birçok şey seksle ilgili. Yakınlık ise duygusal ve fiziksel olarak ilişkimizin doğal ateşleyicisi. Ayrıca salgılanmasına sebep olduğu hormonlarla bağlılığımızın garantörü. Yakın temas, orgazma ulaşma ve benzer anlar da duygusal ilişkiyi destekleyen diğer faktörler. İki kişilik yatağın ayrı köşelerindeki taraflar oyunu daha ateşli hale getirmeye ve durgun suya ilk taşı atmaya hazırsa, yol haritamız belli. Fiziksel yakınlığa verilen aranın sonuna geldik. Durulmaz akşamın ufkundayız, vakit ise pek geç değil…Şimdi sevme zamanı.

Romantik ring, bir boks ringine nazaran daha ateşli ve yumruklar yerine haz veren dokunuşlarla, istekli öpücüklere ev sahipliği yapıyor. Taraflar, birbirlerini nakavt etmektense hazzın doruklarına çıkarmayı amaçlıyor. Sekste dokunma sanatı olan karezza’yı anlamak öğrenmek için buradan karezza ile ilgili yazımızı okuyabilirsiniz.

seks hayatınız canlansın
Seks hayatınızı yeniden ateşlendirmek için ilk adımı sizin atmanız gerekiyor. Aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar beklemiyor olman gerek. Öncelikle hamleni değiştir, iletişime geç ve partnerin ile telefonda seksi mesajlaşmalar veya seksi sohbetler ile işe başlayabilirsin. Seksting yapabilirsin.

ATEŞİNİ YENİDEN BUL

-Yeniden başlamanın binlerce yolundan birkaçı-

  • Hamleni değiştir. İlk adımınızı ya da partnerinizi sekse davet etme biçiminizi değiştirin. Kendi klişenizi terk edin ve yeni yöntemlerin sihrine güvenin. Bu kez, ışıkların kapalı olmasına ya da uyku saatine dikkat etmeseniz daha iyi olur.
  • Pratiğe güven. ‘İşleyen demir ışıldar’ sözüne güvenin ve cinsel yaşamınızı bir sürekliliğe kavuşturun. Bu, tıpkı bisiklet sürmeye ya da yemek yapmaya benziyor. Onu unutmanız mümkün değil, sadece denemeye ve yakınlık kurmaya devam edin.
  • İletişime geç. Partnerinizin zihnini okuyamıyorsanız, muhtemelen o da bunu yapamıyordur. En iyisi karşılıklı olarak duygularınızı ve fikirlerinizi dürüstçe paylaşmak. Böylece partnerinizi daha iyi anlayacak ve duygusal olarak yakınlaşacaksınız. Telefonda seksi sohbet ile başlayabilirsin.
  • Fantezi alışverişi yap. Fantezilerin modası asla geçmeyecek, bize güvenin. Monoton cinsel hayatların kurtarıcısı seks oyuncaklarını ve hayal dünyanızın yansımalarını birbirinizin beğenisine sunmaktan çekinmeyin. Orta noktada buluşmak ve varış noktasını zirveye taşımak için hala vakit var.
  • Rutini kır. Hayatınızın rutinine saygı duyuyoruz ama akvaryumda yaşamadığınızı tekrar hatırlatmak istiyoruz. Şimdi, sıradaki bölüme geçmek yerine kumandayı bırakın ve konforlu rutininizden çıkın. Yoldan çıkma fikri, heyecanlı bir yolculuğun başlangıcı olabilir. Parolamız, yenilik.
  • Yeniden tanıştığına memnun ol. Uzun süreli partneriniz çok değişti. Tıpkı sizin gibi. İşe yarayan numaralar ve çekici taraflarınız da öyle. Bugün yeniden tanışmak için doğru gün. Partnerinizin gelişen yeni zevklerini, yeni alışkanlıklarını ve yeni hassas noktalarını tekrar keşfetme zamanı. Tanıştığınıza çok memnun olduk!
  • Çeşitliliği kucakla. Yemek seçimlerinizdeki hassasiyetleri pozisyon bilginizde de görmek isteriz. Bir dönemin yıldız oyuncusu olduğunuz kesin ama artık iyi bir takım oyuncusu olmanız şart. Ringe çıkmadan önce yeni pozisyonlar ve hazza giden yolda çeşitliliği birlikte kucaklama şansını değerlendirin.
  • Bir bilene danış. Terapi her zaman iyi bir fikir. Partnerinizle birlikte görüşeceğiniz bir uzman sayesinde cinsel terapi ya da ilişki terapisi alabilir ve yeniden eski günlere, belki de tahmin bile edemediğiniz yarınlara yelken açabilirsiniz.
  • İhtiyaçlara yanıt ver. Bu oyunu tek başınıza kazanmanız bir başarı sayılmaz. Sizin gibi partnerinizin de ihtiyaçları olduğunu unutmayın. Belki de bugün o kadar yakın olmamalısınız. Bazen sıcak bir sarılma, bazen de ateşli bir öpücük dahi yetebilir. Komşularınıza başka zaman rahatsızlık vermeyeceğinizi garanti edemezsiniz.

Gerek sosyal hayatınız gerekse cinsel hayatınıza yeniden hareket katmak istiyorsanız yeni insanlar ile tanışmanın en kolay ve kısa yolu olan MobilDost’a hemen buradan üye olabilirsiniz. Adapazarı patatesi gibi yattığınız yerden hayatınızı kaymaklı kabak tatlısı gibi renklendirip tatlandıramazsınız. Hayatınızı renklendirmek için bir tık ile hemen üye olabilirsin. Senide binlerce üyemiz ile aramızda görmek isteriz…Yalnız kalma, unutma, burada olan burada kalır!.. Arasana

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …