Cuma , 19 Nisan 2024
ön sevişme için öneriler
Seks büyük kafada başlar küçük kafada biter

Ön Sevişme İçin 8 Öneri

Ön Sevişme Önerileri

Ön sevişme için 8 öneri; Ön sevişmeyi düşündüğünüzde aklınıza gelen ilk şey öpüşmek veya oral seks ise, seks için ufkunuzu genişletmenin zamanı gelmiş olabilir. Bu önerilerin, sadece partnerinizin rahatlamasına ve moda girmesine yardımcı olmak için harika bir yol değil, aynı zamanda olayın kendisinden bile daha iyi olduğunu yaşayınca görebilirsiniz. Bazen ön sevişme seksten çok daha fazla zevk verebilir. Tıpkı aperatiflerin ana yemekten çok daha lezzetli olması gibi. Bu sebeple ön sevişme süreci ve yaşananlar alınan cinsel haz için önemlidir.

ön sevişme nereden ve nasıl olur
Ön sevişme ve ön sevişme pozisyonları söz konusu olduğunda, tek sınır cinsel hayal gücünüz ve çift olarak sizin seks açısından neleri sevdiğinizdir. Burada tabulardan ve alışkanlıklarınızdan kurtulun mutlaka yeni şeyler denemeye ve tecrübe etmeye açık olmalısınız. En iyi cinsel deneyim için kendi ruhunuzu ve bedeninizi keşfetmelisiniz.

Ön sevişme ve ön sevişme pozisyonları söz konusu olduğunda, tek sınır hayal gücünüz ve ikinizin neyi sevdiğidir. Nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? İşte partnerinizi moda sokmanız için sekiz ipucu. Ön sevişmenin en temel kuralı acele tme yavaş oldur. Zamansal olarak sorun varsa zaten ön sevişmeyi unutun sevişin gitsin.Ancak vakit problemi yoksa tüm gece sabaha kadar size ait ise hiç acele etmeden yavaş yavaş anında tadını çıkartarak Karezza Dokunma Sanatında olduğu gibi hissederek teninizi beyninizi birbirinize zevk vermek için sunarak sabaha kadar sevişin.Ancak bu şekilde unutulmaz seks deneyimleri yaşayabilirsiniz.Akılda kalıcı zevkler için yavaş seks yapın.Dilerseniz Karezza Dokunma Sanatı başlıklı ön sevişme için müthiş yönlendirici ve bilgilendirici yazımızı buradan okuyabilirsiniz.Siz MobilDost kullanıcılarının mutluluğu için bu yazımızda yine size özel önerilerimizi paylaşıyor olucaz.

ön sevişme nasıl olmalı
Seks ile ilgili her şey önce kafada başlar…Büyük kafada başlar ve küçük kafada son bulur. Partnerinize yorgun bir günün sonunda önce kafasına masaj yaparak ön sevişmeyi başlatabilirsiniz. Bu esnada vücudunuzu da yavaş yavaş partnerinizin kafasına sürtebilirsiniz.

HER ŞEY KAFADA BAŞLAR

Partneriniz işte zor bir gün geçirdiğinde, ona kafa masajı gibi stres giderici bir teklifte bulunun. Kafa derisi cinsel uyarılma noktalarına ev sahipliği yapar ve iyi bir kafa masajı, hem sakinleştirici hem de uyandırıcı bir hormon olan “aşk ilacı” oksitosini serbest bırakır. Elleriniz kafa derisini yavaş dairesel hareketlerle nazikçe okşasın ve bitirdiğinizde, boynunu ve sırtını hafifçe öpüp okşayarak omuzlarına doğru ilerleyin. Bu esnada vücudunuz ile yavaş yavaş onun vücuduna sürtünüyor olun. İşte seks onunda aklına düştü. Seks büyük kafada başlar küçük kafada biter.

sekse davet için kalçasına şaplak atmak
Partnerinizi sekse davet etmek için ortam müsait olduğu zamanlarda poposuna bir şaplak atabilirsiniz. Bu şaplak bir nevi seks için bir davettir.

KALÇASINA ŞAPLAK ATMAK

Partnerinize inanılmaz derecede zevk verecek seksi şeyler arasında, dışarıdayken dokunulmak da vardır. Özellikle birbirinizden tam olarak zevk alabilmek için eve gidene kadar dişinizi sıkmanız gerektiğini bildiğiniz zaman. Sonuçta hepimiz sahip olamayacağımız şeyleri istiyoruz, değil mi?

Dışarıda akşam yemeğinde ya da sinemadayken, partnerinizin kalçasına yavaş ama sert hareketlerle vurun veya tırnaklarınızı en samimi bölgelerine doğru götürün. Beklentinin büyüdüğünü hissedin ve hedefe olabildiğince çabuk ulaşabilmeniz için hesabın gelmesini veya filmin bitmesini dileyin. Hem kendinizi hemde partnerinizi sekse hazırlayın. Sizin tercihiniz şaplak atmak olmayabilir bu durumda kendi tercihinizi belirleyin.İsterseniz kulak memesini ısırın.

SEKSİ ÖNCE GÖZLER GÖRÜR

Ne kadar önemli olduğu anlaşılamamış bir ön sevişme ipucu varsa, o da göz temasıdır. Seks sırasında, göz temasının sürdürülmesi çok erotik olabilir ve aynı şey ön sevişme sırasında da geçerlidir. Gerçi bizim toplumuzda ön sevişme esnasında çiftler mümkünse gözlerini kapatıp sevişirler tuhaf bir utanma duygusunun yansıması olabilir. Ancak siz utanmayın ve ön sevişme esnasında mutlaka göz teması kurmaya çalışın.

Bir sonraki öpüşmenizde, ellerinizi aşağı hareket ettirirken gözlerinizi açık tutmaya çalışın ve dokunmaya başlayın, gözlerinizi asla kaçırmayın. Eğer işler oral sekse doğru ilerlerse, hazzı artırmak için yine göz temasını kesmemeyi deneyebilirsiniz.Gözleriniz ile hep sendeyim seninleyim mesajını veriyor olun. Gözlerinizi kapatıp bir başkasını hayal ediyor olabilirsiniz.Bunu sakın yapmayın.

partnerinize striptiz yapın
Partnerinize içinizden gelen hareketler ile dans edebilir veya seksi bir striptiz yada kucak dansı yapabilirsiniz. Bunun için mekanı biraz süsleyin kokulu mumlar ile ışıklandırın önce ortamı ateşiniz ile yakın sonra erkeğinizi seksiniz ile yakıyor olacaksınız.

STRİPTİZ YAPIN

Striptiz yapmak aslında kulağa geldiği kadar ucuz bir şey değil bu yüzden aklınızdaki klişe görüntüleri hemen çıkarın.

En seksi hissettiğiniz zamanı ve mekanı seçin, ortama mumlar koyun ve bir müzik çalma listesi ayarlayın. Kendinizi en iyi en seksi hissettiğiniz kıyafeti seçin, bu bir iç çamaşırı ya da düğmeleri tam kapanmamış bir gömlekle şapka olabilir, sizin için uygun olan her ne ise onu seçin! Hala şüpheleriniz mi var? Unutmayın, belli bir koreografisi olan bir dans rutini sunmanıza gerek yok,sonuç olarak profesyonel dansçı degilsiniz.. Eğer genellikle pijamalarınızla, eşofmanla takılıyorsanız, göz teması kurarken soyunma ve birkaç sıradan kalça hareketi ortamı yeterince ısıtmaya yetecektir.

Partneriniz gülerse endişelenmeyin; birlikte şapşallaşmak ve gülmek aradaki buzları kıracak ve her ikinizin de daha rahat hissetmenize yardımcı olacaktır. Birer kadahte bir şeyler içmişseniz sizden iyisi yoktur.Fizyolojik ve psikolojk olarak her şey seks için hazır.

KENDİNİZE DOKUNUN

Kendinizi partnerinize sergilemek ilk başta biraz ürkütücü gelebilir ama böyle olmasına hiç gerek yok. Bir dahaki sefere bir araya geldiğinizde ve ortam ısındığında, partnerinizi öperken kendinize dokunmaya başlayın ve yavaşça memelerinize dokunarak uyarın veya partnerinize kendinize dokunmayı, kendinizi okşamayı ne kadar sevdiğinizi gösterin. İşlerin doğru yönde ilerlemesini sağlamak için bu yeterli olacaktır.

Zevkinizi artırmak için biraz kayganlaştırıcı jel kullanmayı deneyin. İşleri gerçekten ilerletmek için, ne yaptığınızı hissedebilmesi için partnerinizin ellerini kendi ellerinizin üstüne koyun ve birlikte vücudunuzda gezinti yapın, ancak kontrolün sizde olduğunu bilmesini sağlayın!

kulak memesini yalamak
Ön sevişmenin en temel hareketlerinden biriside kulak memesinin öpülmesi veya yalanmasıdır. Kulak memeleri kadın veya erkekte cinsel olarak son derece hassas bölgelerdir. Boyundan başlayıp kulak memesine kadar olan bölge son derece hassas erojen bölgelerdir.

KULAKMEMESİNİ YALAMAK

Kulaklar yüzlerce sinir ucu içerir ve erojen bir bölge olarak kabul edilir, bu nedenle bu bölge bazıları için biraz garip görünse de, bazı insanları harika hissettirir.Genel olarak tüm kadın ve erkek fark etmez kulak memesinden mutlaka etkilenir.  

Partnerinizi dudaklarından öperek başlayın ön sevişmeye ve sonra kulağına doğru ilerlerken küçük öpücükler kondurun. Ağzınız partnerinizin kulakları üzerinde gezinirken, yavaşça ısırma, emme veya yalamadan önce kulakmemelerine hafifçe üfleyin. Dilinizi kulağının içinde gezdirebilirsiniz.Diğer kulağa doğru yol alın ve tekrarlayın.

Bazı insanlar bunu sever; diğerleri ise daha az isteklidir ama bunu öğrenmenin tek bir yolu olduğunu unutmayın. Denemeden yalamadan zevk alıp almadıgını bilemezsiniz.

DIRTY TALK (EROTİK-MÜSTEHCEN SOHBET)

Eğer ortam uygunsa, yaramaz sözleri kulağına fısıldama fırsatını kullanmak isteyebilirsiniz. Evet, partnerinizi baştan çıkarmak için terbiyesizce seksi konuşun.

Şok edici bir şey söylemek için baskı altında hissetmeyin. Size doğal gelen içinizden gelen bir şey söyleyerek başlayın. Örneğin, onu ne kadar çok istediğinizi veya sizi ne kadar azgın hissettirdiğini… Müstehcen konuşmalar yapmak, ön sevişmeye bile başlamadan önce cinsel heyecanı artırabilir ve daha sonra seks sırasında tutkuyu,arzuyu körükleyebilir. Sözcükler eylemleri belirler.Beyin duyar ve harekete geçer, kişiye seksi yaşatmak için önce düşündürmelisiniz.Unutmayın iyi bir seks kafada başlar, bacak arasında biter.

ön sevişmede cinsel fanteziler
Ön sevişmede şimdi oyun zamanı, var olan son derece sıkıcı cinsel hayatınızı biraz değiştirmek rutin dışına çıkmak için hiç denemediğiniz cinsel sizi mükemmel seks taşıyacak seks oyunlarını oynayabilirsiniz.

OYUN ZAMANI

Ne yapılacağının söylenmesini ister misiniz?

Yaramazlık yapabileceğiniz bir oyun ve alışılmadık bir ön sevişme sizi normal rutininizden kurtarabilir ve sıkıcı rutini bozmaya yardımcı olabilir. Beraberce rahat hissetmek istediğiniz bir gece seçin, örneğin dışarıda yağmur yağarken evde takılmaktan daha iyi bir şey yoktur. İskambil kartlarıyla oynanan striptiz oyunları gibi büyükannenizin kesinlikle onaylayamayacağı pek çok seks oyunu olduğunu unutmayın! İnternette pek çok oyun türü var bunlardan birisi seçip birlikte oynayabilirsiniz. Rutinleşmiş, artık sıkıcı bir hal almış, neredeyse ne zaman boşalacağınızın bile belli olduğu, seks düzeninizi yıkıp yerine her ikinizin de zevk alacağı yeni ve bambaşka deneyimler sunan bir sürecin, maceranın içinde olabilirsiniz. Çılgın Seks İçin Öneriler başlıklı son derece seksi yazımızı bu linkten zevkle okuyabilirsiniz.

MobilDost gerçek arkadaşlık sitesine buradan hızla giriş yapabilir ve yeni kadınlar ile hemen tanışabilirsiniz. Sınırsızca sıcak ve samimi sohbet için hemen tıkla ve konuşacağın kişiyi seçip hemen arayabilirsin. Hiç zaman kaybetmeden hemen arasana.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …