Cumartesi , 27 Nisan 2024

Numaran Görünmeden Arasana

Numaran görünmeden dilediğin zaman arasana bizi. İstediğin zaman bizi arayabilirsin. Üyelerimizin sana beni arasana demesine gerek kalmadan, aklından, kalbinden geçtiği zaman hiç çekinmeden MobilDost’ta bulunan sohbet arkadaşlarını arayabilirsin. MobilDost platformu günün 24 saati canlı ve seni bekliyor. Sen ne zaman aramak istersen o zaman arayabilirsin. Üyelerimiz canlı sohbet, canlı chat veya telefonda sohbet etmek için her zaman seni bekliyor olacaklar. Yalnız değilsin, biz hep senin yanında, yakınındayız. Bizi 7 gün 24 saat ne zaman istersen numaran görünmeden arasana. Bekliyoruz seni hadi çekinme arasana.

BENİ ARASANA

Web sitemiz üzerinden online, konuşmaya müsait olan üyelerimizi görebilirsin. İstersen servis numarasını çevirip beğendiğin üyemizin dahilisini tuşlayabilir, istersen de web sitemizde üyemizin görseli üzerinde bulunan BENİ ARA butonuna basabilirsin ve sistem seni 10 saniye içerisinde geri arar ve seçmiş olduğun üyemiz ile hemen konuşmaya başlayabilirsin. Canlı chat-sohbet’te bir üye ile konuşmaya başladığında karşındaki kişide kısa sürede iyi bir izlenim yaratman ve onu etkilemen son derece kolay. Kadın ve erkeklerin birbirlerinden farklı beklentileri olsa da her sohbette değişmeyen bir duygu var, oda eğlence isteği. Hem size hem de telefonda sohbet ettiğin kişiye güzel, keyifli, neşeli zaman geçirecek ufak detaylara dikkat edebilir, hem eğlenebilir hem de onu etkileyebilirsin. Beni her zaman özgürce arasana.

MobilDost gerçek arkadaşlık platformu içinde yüzlerce üyemiz senin aramanı bekliyor. Hemen ücretsiz üye ol ve seni bekleyen yüzlerce kadın üye ile hemen sohbet başla…onu daha fazla bekletme, hemen arasana…

KELİMELERİN GÜCÜNÜ ARASANA

Kelimelerin gücü normal günlük hayatımızda olduğu gibi canlı sohbet esnasında çok önemlidir. Telefon ile iletişim kurmak yüz yüze iletişim kurmaktan daha fazla dikkat ister. Bu sebeple kelimelerin gücüne inanın. Kelimelerin gücünü arayın. Özellikle canlı sohbetin, muhabbetin ilk dakikalarında argo, küfür veya uygunsuz kelimeleri kullanmayın. Aslında mümkünse hiçbir zaman saygı sınırları dışına çıkıp, küfürlü kelimeler kullanmayın. Karşınızdaki konuştuğunuz kişiyi kısa sürede etkilemek ve iyi bir izlenim bırakmak istiyorsan sohbet sırasında muhabbetin akışına, şehvetine kapılıp kabalaşma ve ona karşı özenli davranmaya devam et. Konuşmaya değer birisi olduğunun mesajını karşındaki kişiye vermek istiyorsan mutlaka kelimelerini düşünerek seçmelisin. Ne çok fazla rahatsız edecek şekilde kibar ol nede gereksiz itici olacak şekilde kaba. Neysen o ol. İlk görüşmede oluşan izlenimler ikinci buluşmayı organize eder. İkinci görüşme için bu ilk görüşmenin güzel geçmesi gerek. Bunun için kelimelerin gücünü arasana.

KARŞI TARAFTA MERAK UYANDIRSANA

Karşı tarafta merak uyandır, biraz gizemli ol. İlk görüşmede tüm hayat hikayeni anlatma. Biraz heyecan için merak uyandıran gizemli birisi olabilirsin. Kendini anlatırken çok detay verme, hep sırların olsun. Biraz sabırlı olmalısın. Telefon ile ararken de aranırken de sabırlı ol, acele etme. Beni her arasana dediğinde arama. Bazen numaran görünmeden arasana bakalım neler olacak. Bu şekilde sabırlı olabilirsen, karşındaki kadın da hem heyecanlanacak hem de seni daha yakından tanımak isteyecektir. Onun ilgi alanına girebilmek için onda merak uyandırmalısın. Kadınların en zayıf yanlarıdır meraklı olmaları. Merak uyandır ama meraklı olma.

SOHBET KONUSUNU SEN SEÇ

Sohbet konusunu sen seç ve konu seçerken de yaratıcı ol. Karşındaki kişiyi azda olsa tanıdıktan sonra konuya daha net karar verebilirsin. Konu seçerken onu sıkmayacak, ilgisini sürekli canlı tutacak, onda merak uyandıracak ve konuşmaktan keyif alacağı konular bulmalısın. Bu sohbetin ilerlemesini, sevgili olmaya dönmesini istiyorsan konuştuğun kadına ne kadar eğlenceli, hassas ve bilgili olduğunu göstermelisin. Olurda konuşacak konu bulmakta zorlanırsan MobilDost blog içinde oldukça fazla konu başlığı bulabilirsin. MobilDost canlı sohbet platformu veya siz değerli üyelerimizin buluşma mekanı, üyelerimizin; yeni insanlar ile tanışmanın, sohbet etmenin yanında, eğlenmek içinde geldiği yerlerdir. Bu sebeple MobilDost üzerinden konuştuğun kişiye, onu eğlendirecek, komik olayları da anlatabilirsin. Kadınlar komik ,esprili, zeki erkekleri severler.

Karşındaki kişinin konuşmak istediği konular varsa onu saygıyla dinleyip, ona verdiğin önemi göstermek için sohbete iştirak edebilirsin. Kontrolü karşı tarafa bırakman onu mutlu edecektir. Eğlenceli zaman geçirmek, mutlu olmak, birbirinden farklı kişiler ile çok farklı konularda sohbet etmek, bilgi alış verişinde bulunmak, yeni arkadaşlıklar kurmak için MobilDost’a üye olabilirsin. Numaran görünmeden anonim şekilde doyasıya muhabbetin keyfini çıkarabilirsin. Dostların en güzeli MobilDost.

Numaradan görünmeden canlı sohbet için hemen arasana. Başka üyeler tarafından telefon numaran görünmez kimse senin numaranı sen söylemedikçe bilmez. Son derece güvenli. İster sen ara istersen biz seni arayalım. Beni ara tuşuna basman yeterli hemen seçmiş olduğun üyemiz seni arar.

Numaran Görünmeden Canlı Sohbet İçin Arasana

Telefon numaran görünmeden sohbet edebilmenin pek çok avantajı bulunuyor. Biz senin için bir kısmını aşağıda sıralıyoruz;

1. Kiminle tanışmak istersen onunla tanışabilirsin, binlerce yeni arkadaş seni bekliyor. Hadi arasana!
2. Kiminle hangi özelini, sırrını paylaşmak istersen onu paylaşabilirsin. Numaran görünmeden arasana!
3. İstersen; Beni Ara butonuna bas, üyemiz seni geri arar ve seçtiğin üye ile konuşmaya başlayabilirsin.
4. Telefon numaramı; benim isteğim dışında arar mı? beni rahatsız eder mi? bana mesaj atar mı? gibi streslere girmez ve hiçbir şekilde günlük hayatında sorun yaşamazsın. İstemezsen aranmazsın.
5. İstediğin kişi ile istediğin zaman sohbet edebilir ve dilediğin konuda sınırsızca konuşabilirsin. Unutma sınır sensin!
6. Yeni birisi ile sohbet etmeye başladın ama sohbet istediğin gibi gitmedi ve elektrikleriniz tutmadı, bir daha da görüşmek istemiyorsun, işte bu durumda sohbeti ve konuşmayı sonlandırabilirsin. Bu kişiyi bir daha sen istemedikçe aranmazsın, ilişkide kontrol hep sende olur. Sen nasıl istersen öyle olur. Sen arasana dediğinde aranırsın. Beni ara.
7. Bilgi çağında kişisel verilerin gizliliğinin her şeyden önemli olduğu bu dönemde, sen istemezsen kimse senin özel telefon numarana ulaşamaz ve seni arayamaz. Numaranı kimse bilmez ve görmez.
8. Mobil Dost platformu içinde bulunan hiç kimse senin gerçekte kim olduğunu bilmez, bilemez.
9. Senin anlattığın kadarıyla seni sadece sohbet ettiğin üyelerimiz bilebilir. Sen ne söylersen o.
10. Mobil Dost platformunda bulunan kişiler ile aşktan, arkadaşlığa, sıcak, zevkli sohbetten, dertleşmeye, dedikoduya kadar aklına gelen her konuda konuşabilirsin. MobilDost gerçek arkadaşlık platformunda kanunlara uygun olmak şartıyla sohbette konu sınırlaması bulunmamaktadır. Burada özgürce içini dökebilir, her şeyi anlatabilir ve rahatlayabilirsin. Yeni arkadaşlıklar, sana özel zevkli sohbetler, bitmeyen dostluklar için seni MobilDost’a ücretsiz üyelik için bekliyoruz…Üye ol, sohbet paketini yükle ve birbirinden güzel üyelerimiz ile konuşmaya başla…Hadi hemen arasana.
Unutma! Mobil Dost platformu için üyelik tamamen ücretsizdir. Üye olduktan sonra dilediğin konuda telefon numaran görünmeden, sınırsızca sohbet edebilirsin. Hadi durma, numaran görünmeden, güvenli şekilde arasana bizi. Canlı sohbet hattı yazımızı bu linkten okuyabilirsiniz.
MobilDost, dostların en güzeli…

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …