Cuma , 19 Nisan 2024

MobilDost Sohbet Club (kulüp)

Mobildost Sohbet Club (kulüp);Netflix’te yayınlanmaya başlayan ve ilk 6 bölümü çok yoğun bir ilgili gören THE CLUB – KULÜP dizi filmi içinde konu alınan 1950’lerin İstanbul’u izleyiciden büyük beğeni aldı.
Netflix’te yayınlanan KULÜP filminde “birbirinden farklı hayatların buluşma noktası olan kulüp” sizler içinde MOBİLDOST arkadaşlık platformunda oluşturulmuş durumda. MobilDost blog içerisinde mobil sohbet nedir? yazımızı bu linkten keyifle okuyabilirsiniz.

Sizlerde MobilDost içinde buluşmadan, tanışmadan önce birbirini hiç tanımayan daha önce hiçbir şekilde karşılaşmamış insanlar olarak burada, MobilDost Sohbet Club’te sadece telefon hattı üzerinden birbiriniz ile tanışıp son derece keyifli sohbetler ve birbirinden değerli samimi paylaşımlarda bulunuyorsunuz.Tıpkı KULÜP filminde olduğu gibi ortak bir geçmişi olsun veya olmasın ancak aynı dili konuşan, aynı şeylere gülen, aynı şeylere kızan ortak duygu ve düşünce mecrasında buluşan sizler kendi hayatlarınız için KULÜP kurmuş durumdasınız.

Sizlerin buluşma noktası ise MobilDost. Club – MobilDost Kulüp platformu oluyor. MobilDost Sohbet Kulübünde aynı dili konuşan binlerce üyemiz kadın veya erkek hiç fark etmez diledikleri zaman, diledikleri mekandan sadece bir telefon kadar uzakta olan sohbet arkadaşları ile 7*24 konuşup, dertleşebiliyorlar.

MobilDost Club içinde de tıpkı Kulüp filmindeki karakterlerden olan; hapisten yeni çıkan Matilda, Sahneye çıkmak yep yeni bir şov yapmak isteyen asi şarkıcı Selim, 17 yıl annesiz babasız yetimhanede büyümüş Raşel, Taksici bıçkın delikanlı İsmet, Genç yaşta büyük bir servete sahip gece kulübü sahibi patron Orhan bey, Köyden gelmiş ve çok çalışmış alın teri dökmüş gece kulübü ve gece hayatının yöneticisi Çelebi gibi birbirinden çok farklı karakterde kadın ve erkek üyelerimiz bulunuyor. MobilDost Sohbet Kulüp binlerce üyesiyle sizleri sohbetin en güzeli,en gizlisi,en seksisi için bekliyor.

Burada Olan Burada Kalır

Birbirinden farklı karakter ve kimlikte bulunan binlerce üyemiz tamamen gizli ve asla telefon numaranızın başkaları tarafından görülemeyeceği bilinemeyeceği şekilde güvenli olarak istediğiniz her konuda özgürce sohbet edebilirsiniz. Günlük hayatınızda kimseye anlatamadıklarınızı, utandıklarınızı, çekindiklerinizi, korkularınızı, cinsellik ile ilgili düşüncelerinizi, hayata dair yaşama dair her konuyu burada olanın burada kalacağını bilerek rahatlıkla anlatabilirsiniz.

MobilDost üyesi olarak emin olabilirsiniz ki burada kime ne anlatırsanız anlatın kimse bunları bu platform dışına çıkarmaz ve çıkaramaz gerçekten de burada olan burada konuşulan her şey burada kalır. Bu sebeple anlatmak, konuşmak istediğiniz ne olursa olsun rahatlıkla konuşabilirsiniz. Sadece kimseye hakaret ve küfür etmiyor olmalıyız.

Muhatap olduğunuz sohbet ettiğiniz tüm üyelerin kişilik haklarına saygılı olmalıyız. Bu platform da yapacağınız gizli ve son derece güvenli olan bu telefon sohbetleri sizi psikolojik olarak son derece rahatlatacak ve ferahlamış olacaksınız. Her anlamda rahatlayacaksınız. Kulüp’te eğlence sizi bekliyor. Müzik sizden şov bizden, şimdi eğlence zamanı.

MobilDost sohbet club içinde eğlenceyi ve samimi sıcak canlı sohbet arkadaşlarını bir arada bulabilirsiniz.

Yaşanan Herşey Gizli ve Güvenli,

Üzüntünüz, kederiniz, derdiniz, sevinciniz, mutluluğunuz hayata dair ne varsa yaşanmış olan anlatın, paylaşın ve rahatlayın. Anlatmak, konuşmak insanı rahatlatır. Erkekler genelde her konuda konuşmazlar, özellikle kendi özel hayatlarını ilişkin konularda hiç konuşmazlar.

MobilDost Sohbet Club platformu tamda bu tip günlük hayatta farklı saikler ile konuşmayan, anlatmayan erkekler için kurulmuş bir yerdir. Az konuşan veya konuşmayan erkekler burada yeni tanışacakları bayanlar ile diledikleri her konuda sınırsız, sansürsüz, özgürce hiç sıkılmadan, utanmadan konuşabilir ve rahatlayabilirler. Burası şehrin karanlıklarının aydınlandığı, gecenin gündüze döndüğü, eğlencenin doruklarda gezdiği yerdir. Mobil Dost Sohbet Club üyesiyseniz bu ayrıcalıklı dünyada sizi eşsiz mutluluklar bekliyor. Bu kulübün bir üyesi olmak son derece kolay, sadece telefon numaran ile hızla ücretsiz üye olabilirsin. Kulübe üye olup, sana uygun sohbet paketlerinden birini seçip hesabına yükleyip, birbirinden güzel arkadaşlar ile tanışıp hemen konuşmaya başlayabilirsin. Hadi hemen arasana.

Sizde günlük hayatınız içinde karşı cins ile konuşmakta zorlanıyorsanız veya hayatınıza ilişkin süreçlerin sizi tanıyan kişiler tarafından bilinmesini istemiyorsanız MobilDost tam size göre, gelin anlatın rahatlayın. MobilDost Sohbet Club her an açık, bir telefon kadar yakınınızda, size sizden yakın, tek tuşla bizi arayabilir ve eğlenceye katılabilirsiniz. Senide birlikte sohbet etmek, dertleşmek, eğlenmek, zevk dolu geceler için KULÜP’e bekliyoruz!…Farklı hayatların buluşma noktası mobildost.club

Kontrol Ediniz

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …

kadınların erkeklerden şikayetleri nelerdir

Kadınların Partnerlerinden En Çok Şikayetçi Oldukları Konular

Kadınların Bitmeyen Çilesi Kadınların partnerlerinden en çok şikayetçi oldukları konular. Bu başlığı okuyunca binlerce kadın …

hermafrodit nedir

Hermafrodit Nedir, Nasıl Olur?Hermafrodit Tedavisi

Hermafrodit nedir, nasıl olur? Hermafrodit tedavisi. Hem erkek hem dişi üreme organına sahip olan canlılara …

ayrılık sonrası neler yapmalı

Ayrılıktan Sonra Yeni Bir Sayfa Açmak

Ayrılıktan sonra yeni bir sayfa açmak için neler yapılabilir? En az ilişki yaşamak kadar ayrılmak …