Cuma , 19 Nisan 2024

Kucak Dansı Nasıl Yapılır

KUCAK DANSI NEDİR? KUCAK SEKSİ NEDİR VE NASIL YAPILIR?

Daha önce kucak seksi ile ilgili yazmış olduğumuz yazımıza gelen yoğun ilgiden dolayı kucak dansı ve kucak seksini yeniden yazmak istedik. Çiftler arasında oldukça yaygın olan kucak dansı ve devamında yapılan kucak seksi kabul etmek gerekir ki fiziksel bir kondüsyon gerektiriyor. Aşırı kilolu erkek veya kadınların yapabileceği bir pozisyon değil. Kucak dansı  yapmaya başlamadan önce daha öncesinde bu konuda profesyonel bir geçmişiniz yoksa mutlaka hazırlık yapmalısınız.

Kucak dansı yapacağınız ortamı koku, ışık, müzik, malzeme olarak tüm ihtiyaçlarını düşünmüş ve hazırlamış olmalısınız. Kucak dansını kadın yapacak ancak ortamı sağlayan erkek ise tüm bu hazırlıkları erkek yapıyor olmalı. Öncelikle rahat kıyafetler giyin ve sağlam bir sandalyeniz olsun. Yapacağınız kucak dansının unutulmaz olması için, iyi bir iklim yaratmanın yanında dansın cazibesini  sandalyenin yakınında ve çevresinde yaşatmak gerekecektir. MobilDost okuyucuları olarak; Erkeğinizi çılgına çevirmeye hazır olun. Kucağına oturun ve kucak show başlasın.

EROTİK VE ATEŞLİ BİR DANS SHOW

Sağlam bir ilişkinin temellerini atmak istiyorsanız, ilişkinizi her zaman taze ve heyecanlı tutmanız gerekli. Özellikle kadınlar için erkeklerin ilgisini her daim üzerinizde tutmak önemli. İlişkiyi canlı,heyecanlı ve tutkulu,ateşli tutmak hem kadının hem de erkeğin görevi olsa da kadınlar için erkeklerin ilgisini çekmek her zaman çok daha kolay olmuştur. Çünki erkekler kadınlara oranla daha çok zevkine düşkündürler. Halk arasında bu zevkine düşkün olma durumu bir başka şekilde ifade ediliyor, en kibarından uçkuruna düşkün diyelim. Erkeklerin bu zayıf noktasını kullanarak ilgilerini çekmek ve bu ilgiyi üzerinizde tutmak aslında kolaydır. Dans bunlardan birisi.

RAHAT KIYAFET GİYİN

Öncelikle mutlaka seksi ve rahat bir  kıyafet giyin. Saçma sapan kıyafetler giyinip egzotik bir dansçı gibi görünmeye çalışmayın. Rahat hareket etmenizi sağlayan ve sizi  seksi gösteren kıyafetler giymeniz yeterli olacaktır. Basit kısa bir elbise de olabilir. Tayt ve seksi bir iç çamaşırının üzerine şeffaf bluz, uzun bir elbise veya kendinizi seksi hissettiren spor bir kıyafette olabilir. Mühüm olan erkeğinizi etkiliyor olmanız.Bu gece senin kucak dansı nasıl yapılır göster ona.

Ortamda mutlaka size eşlik eden seksi bir müzik çalışıyor olmalısınız. İçiyorsanız alkol tabiki az miktarda size eşlik edebilir. Müzik seçiminizde; keyifli bir ruh hali yaratacak kadar seksi, ancak kucak dansı için yeterli ritmi olan bir parçayı seçmelisiniz. Seksten ziyade, kucak dansı için seçtiğiniz müziğin uygun olup olmadığını anlamak için öncesinde mutlaka bir prova yapın. Genellikle standart bir kucak dansı bir ,iki dakikadan fazla sürmez. Şayet doğru yoldaysanız ve erkeğiniz azdıysa sizin dans  performansınız bitmeden size saldıracaktır. Ancak yine de seçtiğiniz müziğin dansın ortasında, zevkin tam merkezinde bitmemesi için önceden hazırlıklı olun. Keyfiniz yarıda kalmasın.

Kıyafetiniz tamam, müzik hazır bunlara ek olarak ortam ışıklarını kısın veya kapatın. Ortam loş veya karanlık olsun. Kucak dansı gün ışığında veya parlak ışıklar altında yapılmaz. Ortamdaki ışık, erkek arkadaşınızın vücudunuzu hareket ettirdiğinizi görecek kadar olması yeterlidir. Ama vücudunuzun her ayrıntısını, ince detayları görünecek kadar da parlak olmalı. Genç ve diri kalçalarınız ile memelerinizin hareketlerini hissettirmelisiniz.En zevkli seks pozisyonları yazımı bu linkten okuyabilirsiniz.

Kucak dansı için öncesinde mutlaka sandalye, koltuk veya yatak üzerinde seçeceğiniz müzik ile provalar yapın, dansın sonunda iki tarafında mutlu oluyor olması gerek. Unutulmaz olmak sizin elinizde.

KUCAK DANSI NASIL YAPILIR?

Oturmak için sağlam bir sandalye alın. Kucak dansı veya seksinde, sandalye, üzerinde oturan adam kadar önemlidir. Tam işin ortasında kırılmasını kimse istemez. Sonuç olarak bu sandalye iki kişiyi taşıyor olmalı ve agresif hareketleri taşıyacak kadar da sağlam olmalı. Sandalye sağlam bacaklara ve arkaya yaslanmak için yüksek bir arkaya sahip olmalıdır. İkinizin kilosunu hesap edin bunu kaldıracak bir sandalye seçin aksi halde kucak dansı yerde biter ve daha kötüsü birinizden birisi sakatlanabilir. Eğlenicez derken gözünüzü hastanede açmayın.

Erkeğinizi sandalye’ye oturtun, artık kontrol sizde olmalı. Erkeğiniz bir derse katılıyor gibi rahat oturmalı sandalyeye, gevşek ve yayılarak oturabilir. Odaya girdiğiniz de daha önce yüzlerce kez bu dansı yapmış kendine güveni tam şehvet dolu bir profesyonel gibi davranın. Sandalyede bir ayağınızı diğerinin önüne koyun, duruşunuzu koruyun ve omuzlarınızı kaldırın ki göğüsleriniz  ortaya çıksın. Kalçalarınızı yukarı ve aşağı hareket ettirerek başlayın dansa, erkeğin nasıl tahrik olacağını görmek  için ellerinizi vücudunuzun üzerinde yavaşça gezdirin. Kendinizi okşamaya başlayın.

Erkeğinizle seksi göz temasları kurun ama ara sıra gözlerinizi ondan kaçırıp başka yerlere bakın. Dudaklarınız aralıklı olsun her an içine bir şey alacakmış gibi, seksi seksi gülümseyin. Kucağından kalkıp sandalyenin etrafında dolanın. Müziğin ritmine uygun şekilde kalçalarınızı yukarı ve aşağıya doğru hareket ettirmeye devam edin. Erkeğin arkasındayken onun omuzlarına, kafasına yavaşça sürtünün. Unutmayın, erkeğin kucağına oturana kadar kucak dansı başlamaz.

KUCAK SEKSİNE GEÇİŞ

Önünde durun ve boynunuzu erkeğin yüzüne doğru eğin. Kalçanızı biraz yukarıda bırakarak kendinizi onun kucağına bırakın. Bir seks  tanrıçası gibi eğilin. Bacaklarınızı sandalyeden çıkarın ve erkek arkadaşınızın bacakları arasında durun. Ufak 8’ler yapın işin sırrı kesinlikle kalçalarda, erkeğin önünde durun ve dayanamayana kadar kalçalarınızı sekiz şeklinde hareket ettirin. Bu hareketleri yaparken ellerinizi göğüslerinizin üzerinde veya bacaklarınızda gezdirin, kendinizi okşayın. Onu size dokunmasına izin vermeyin ki daha çok azsın. Erkek arkadaşınızı sıkıca sandalyede geriye itin ve önünde durun, sert olun. Vücudunuzun birbirine değmesine bile izin vermeyin. Vücudunuzun her yerine köpüklü sabun sürüyormuş gibi ellerinizi yukarı ve aşağı hareket ettirin.

Şehvetli  olun ve gözlerinizi kapatın. Size dokunmaya çalışırsa sertçe ellerine vurun. Kalçalarını hareket ettir, kalçalarını kasıklarına, karnına ve hatta yapabiliyorsan yüzüne yaklaştır. Yavaşça üzerinde bulunan kıyafetin açılmasını sağla ve gözlerinin teninde gezinmesine izin ver. Alt taraftaki sertleşmeyi takip et, onu gereksiz yere boşaltma, hazır olduğunu hissettiğinde ona yardımcı olabilirsin ve dansı bitirebilirsin. Yok hayır kucak dansından sonra biz devam edicez, kucak seksi yapıcaz diyorsan neden olmasın. Sandalye hala sağlamsa erkeğinin kucağındayken buradan inmeyip sekse devam edebilirsiniz. Kucak dansı esnasında aşırı zevke gelen erkek,  kucak seksinde sizi tavana sinek gibi yapıştırabilir aman dikkat. Hop oturup hop kalkacaksın, her vuruş seni orgazma yaklaştıracak, şelale gibi şırıl şırıl çağlayacaksın.

KUCAKTAN İNMEK İSTEMEYECEKSİN

Kucak dansından sonra, kucak seksine geçmek için dans esnasında erkeği tüketme, onu idareli kullan. Sonuç olarak sonsuz bir enerjileri yok, ortamı ve enerjiyi idareli kullanıp, danstan sonra içinde olmasına izin verebilirsin. Birazda o senin içinde dans etsin. İmkan buldukça kucak dansını yap, bu konuda daha derin zevklere ulaşmak için kendini geliştirebilirsin. Kucak dansı ve kucak seksi gerçekten ciddi bir kondüsyon, efor harcamak ister, bunu yapabilecek kondüsyonunuz yoksa bu işe hiç başlamayın. İşin yarısında ben yoruldum diye bırakmayın. Bu dans sizi azda olsa yoracaktır. Erkek içinde ciddi enerji yaktırır, fiziksel özelliklerinize ve enerjinize güveniyorsanız tabiki yapabilirsiniz. Bir kez tadını alırsanız bir daha asla bırakmazsınız. Kucaktan inmek istemeyeceksiniz. Zevkin salıncağında sallanmaya, zevkten sarhoş olmaya, kucakta mutlu olmaya devam.

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

Cinsel birliktelik esnasında erkeklerin yaşadıkları

Cinsel Birliktelikte Erkeklerin Yaşadığı 3 Senaryo

Cinsellik anında yaşanan kötü tecrübeler Cinsel birliktelikte erkeklerin yaşadığı 3 senaryo nelerdir? “Cinsellik esnasında bir …