Cuma , 26 Nisan 2024
ilk gece buluşmasında her şey yolunda giderse seks olur mu?

İlk Buluşma Gecesi

İlk Buluşma Gecesi Cinsel Birliktelik Anına Hazırlanmanın Yolları

İlk buluşma gecesi; Partneriniz ile ilk cinsel birliktelik anına hazırlanmanın yolları, yöntemleri nelerdir. Daha önceden konuşup haftaya bir akşam için randevulaştınız. Partneriniz ile randevu akşamı, gecesi zamanı geldi çattı. Zaman su gibi akıp geçti ve akşam olduğunda kendinizi buluşma mekanında bir sandalyenin üzerinde masanın kenarında otururken buldunuz. Bir şeyler içecek, birbirinizi tanımak için sorular soracak, espriler yapacak, gülüp eğleneceksiniz. En iyi performansınızı sergilemeniz gerek. Eğer başarırsanız ve biraz da şanslıysanız mekandan kalktıktan sonra gece, her ikiniz içinde mutlu son ile bitecek.

Her şey yolunda giderse, gece ilerledikçe uyuşan kimyanız uzun soluklu bir aşk hikayesine bile dönüşebilir. Peki ya ilk seks? Hayallerinizdeki gibi olmazsa ne olacak? Uzun vadeli planlarınıza elveda mı diyeceksiniz? Ya da hep bir keşke ile hatırlayacağınız bir geceye mi imza atacaksınız? Kendinizi bu sorularla germeyin. Kafanızı rahat tutarak ve doğru adımları atarak anın tadını çıkarın. Gecenin rengine bırakın kendinizi.

İlk buluşma ve tanışma anı son derece önemlidir. Kişiler birbirleri hakkında olumlu veya olumsuz düşüncelerini bu ilk anda 9 saniye içinde oluştururlar, beynimiz bu ilk 9 saniye içinde kararını veriyor. Bu sebeple ilk tanışma anı için hazırlık yapın.

İlk Tanışma Anı

İlk buluşmada seks, hakkında yapılabilecek çok fazla yorum var. Gecenin başında belirli bir mesafede oturduğunuz ve yeni tanımaya başladığınız biri ile sadece birkaç saat içinde tüm vücutlarınızın birbirine karışması hem sıra dışı hem de heyecan verici bir olay. Partnerinizle yapacağınız ilk seksi tıpkı el tokalaşıp tanışmada yakalanan ilk intiba gibi görebilirsiniz. Bu gecede yapacaklarınız, gelecektekiler için attığınız ilk adım olarak kabul edilebilir. Bu gece ortaya koyacağınız performans gelecek gecelerin habercisi olacaktır. Yarın sabah ya hiç yoksunuz yada bir ömür varsınız.

İlk buluşma gececi büyük beklentileriniz olmasın. Bu gece sadece sohbet ile birbirinizi tanımak ile de geçebilir hayır gecenin sonunda sabaha çift olarak ta uyanabilirsiniz. Bu sebeple ilk gece buluşmasından beklentiniz büyük olmasın her şeyi oluruna bırakın.

Büyük Beklentiye Girmeyin

Öte yandan ilk buluşmalar seks ile sonuçlanmak zorunda değil. Aksine birbirinizi gerçekten tanıdığınızı hissetmeden aynı yatağı paylaşmamanız aslında daha mantıklı. Dolayısıyla bir buluşmaya giderken gecenin sonunu düşünmekten vazgeçin. Bu durum sizi beklentiye sokar. Bu yüzden her türlü başarısızlık sizi fazlasıyla rahatsız edebilir. Sonunda herkesin evlere dağıldığı buluşmaları bir zaman kaybı gibi görme gafletine de sakın düşmeyin. İlk randevu pek çok şeyin anlaşılması için çok erken bir tarihtir. Bu sebeple daha önce yayınlanmış olan “İyi Bir İlişkinin Formülü” başlıklı yazımızı ilk fırsatta okumalısınız. Bir ilişkiye beklentiler ne kadar düşük ise mutluluk o oranda fazla olur.

İlk gecenin en kilit sorusu bana gidelim mi? Gelecek cevap gecenin kalanını şekillendirecektir. Bu sebeple bu en kilit soruyu doğru zamanda ve doğru şekilde sormak gerek.

Bana Gidelim mi?

ilk gece buluşmasının en kilit sorusu; bana gidelim mi? gelecek cevap her şeyi değiştirecek… İlk buluşmada seks planlarınızda ilerlemeden önce, size bir sır vermek istiyoruz. Açıkçası ilk buluşma mükemmel bir seks için pek de uygun bir zamanlama olmayabilir. Yıllardır birbirini arayan iki ruhun kavuşması ya da ten uyumu gibi halihazırda zor denk gelen rastlaşmaları saymazsak, ilk seksin aklı baştan alan cinsten olma ihtimali oldukça düşük. Ancak hiç yok değildir.

Unutmayın ki siz birbirinize yabancı iki bedensiniz ve birbirinizi birkaç günden ya da saatten beridir tanıyorsunuz. Birbirinizin zevk bölgelerini, kilit noktalarını, tutku ve fetişlerini, varsa fantezilerini bilmiyorsunuz. Her iki taraf için de iyi bir seks için bilinmesi gerekenlere henüz vakıf değilsiniz. Henüz bedenlerinizi tam keşfetmiş değilsiniz. Beden den önce birbirinizin ruhunu keşfetmelisiniz.

İlk buluşmada seks olur mu? Aslında bu ilk gece buluşmasına her iki kişide bu düşünceyle geliyor. Kadın ve erkek her ikisi içinde bu ihtimal var. Evet tabi ki olabilir, fizyolojik ve psikolojik olarak hazırlıklı olun.

İlk Buluşmada Seks Olur Mu?

Size bağlı, olur mu? Yine de ilk buluşmada sekse şans vermek gerekir. Eğer olmuyorsa zorlamayın ama hem kendinizden hem de karşınızdaki kişiden yeşil ışık alıyorsanız, karşıya geçmemek için de bir sebep yok. İlk cinsel ilişki anına doğru şekilde hazırlanırsanız, keyif veren bir tecrübeye imza atabilirsiniz. Fransızların çok güzel bir atasözü var; Kendine iyilik yapmakta bir kötülük yoktur.

İlk yapmanız gereken rahat hissetmek. Ne olursa olsun kendinizi baskı altındaymışsınız gibi görmeyin ve bu hissi kabul etmeyin. İlk seks gerçekten de kumar oynamak gibidir; sonuç muhteşem de olabilir vasat da. En azından vasat seçeneğini elemek adına üzerinizden “başarılı bir seks yapmalıyım” baskısını kaldırın.Mutlu olmaya ve mutlu etmeye odaklanın, zamanın tadını çıkarın.

İlk hamleyi evet karşıdan bekleyin ancak karşıdan hamle gelmesi içinde siz tüm tuzaklarınızı kurun. Aksi halde geceniz beklemek ile geçebilir. Gecenin sonu da sizin için büyük bir hüsran olabilir. Evet tek dönebilirsin.

İlk Hamleyi Karşıdan Bekleyin

Öncelikle sakin olun. Baskı altında hissedilen tedirginlikten, stresten uzaklaşmak aslında sanıldığı kadar zor değil. Sekse sürpriz bir bonus gibi bakın; alınması ya da verilmesi gereken bir şey gibi değil de hoş bir jest gibi, yemeğin sonundaki kremalı çilek gibi. İyi bir buluşmanın ardından karşı taraftan şehvet sinyalleri alabilirsiniz. Bu noktada yemi yemeyin ve karşı taraftan ilk hamleyi bekleyin. Bu taktikle karşı tarafın seks ile ilgili ilişkisini de çözmüş olursunuz; rahat mı yoksa çekingen mi? Bu bilgi sonraki hamleleriniz için de size güzel bir ipucu olacaktır. Karşınızdaki kişiyi tanımaya onu anlamaya odaklanın.

İlk buluşmada karşı tarafta güzel, pozitif bir etki bırakmak için ayık olmak da şart. Fazla içki her iki tarafın da performansını etkileyebilir. Bir ipucu daha… Cebinizde ya da çantanızda bir paket prezervatif mutlaka hazırda bulunuyor olsun. Ne zaman ne olacağını bilemezsiniz.

Sizin de ilk gece buluşmalarınız olsun istiyorsanız, MobilDost gerçek arkadaşlık sitesine buradan ücretsiz üye olup hızla yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …