Cuma , 29 Mart 2024
Hoşlandığınızı belli etmenin en etkili 8 yolu
Bir erkekten hoşlanma belirtileri

Hoşlandığınızı Belli Etmenin En Etkili 8 Yolu

Hoşlandığınızı belli etmenin en etkili 8 yolu; Birinden hoşlandığınızda hislerinizi belli etmek o kadar da kolay değildir. Bunun için açılmaya çekinenlerdenseniz, bazı davranışlarla ilgi duyduğunuzun sinyallerini verebilirsiniz. Hem de kendinize olan güveninizi kaybetmeden! Eğer karşılığında siz de benzer ilgiyi alıyorsanız, hisleriniz karşılıklı demektir. Ancak karşı taraf bu davranışlarınızı görmezden geliyorsa, yol yakınken vazgeçmeniz en iyisi olabilir. İşte, karşınızdakine hoşlandığınızı belli edebileceğiniz en etkili davranışlar…”

Hoşlandığınızı  belli etmenin en etkili 8 yolu
Bir erkekten hoşlandığınızı ona belli etmenin pek çok yolu vardır. Bu yollar içinden etkili olduğunu düşündüğümüz 8 yolu bu yazımızda sizler ile paylaşıyor olucaz. Sizler için faydalı olacağını düşünüyorum.

Ondan hem hoşlanıyor hem de kendinize olan güveninizi kaybetmekten korkuyor musunuz? İşte bu durumda kullanabileceğiniz bazı yöntemlerle ilgi duyduğunuzu karşınızdaki kişinin anlamasına yardımcı olabilirsiniz. Hem de çekiciliğinizi kaybetmeden… İşte ondan hoşlandığınızı anlamasını sağlamanın 8 etkili yolu!…Siz içinde bulundugunuz duruma göre bu etkili yöntemlerde dışında size özel içinde bulunduğunuz duruma özel yeni yollar bulabilirsiniz.Her zaman ilginizi sevginizi en net şekilde samimiyetle ifade etmek veya göstermek işe yaramayabilir. Mutlu bir ilişki nasıl kurulur? başlıklı yazımızı buradan hemen okuyabilirsiniz.

Saçınıza dokunun

Her erkek flört etmeyi sever. Nazlı bir gülümseme, saçınıza dokunmanız sizi daha çekici gösterecektir. Bu tarz davranışlar  erkeklere sizi seksi hissettirir ve kesinlikle ondan hoşlandığınızı bilmesinin en iyi yollarından biri biraz flört etmektir. Abartıya kaçmadan flörtöz olabilirsiniz. İlişkinin safhalarına göre bu flört etme durumunu geliştirebilirsiniz. Acele etmeyin olabildiğince sakin ve kararlı olun. Avcı gibi düşünün.

Ereklerden hoşlandığınızı  belli etmenin en etkili 8 yolu
Erkeklerden hoşlandığınızı onlara belli etmenin veya göstermenin yollarından biriside onunla konuşurken gözlerinin içine bakıp saçınıza dokunmanız olacaktır. Erkekler için sizin saçınıza dokunmanız size onun gözünde oldukça seksi bir hale sokacaktır. Başlarken siz saçınıza dokunun ileride o sizin saçlarınıza dokunacaktır. Dokunmaktan ve dokunulmaktan asla çekinmeyin.

Ona iltifat edin

Erkekler flört etmeyi ne kadar severlerse, iltifatları da o kadar severler. İltifatlar, gerçekten ondan hoşlandığınızı ve onun hakkında neyi sevdiğinizi bilmesini sağlamanın en harika yollarından biridir. İltifat etmekten ve güzel sözler söylemekten çekinmeyin.Ne hissediyorsanız onu söyleyebilirsiniz.Genelde iltifatlar erkeklerden beklenir ancak siz bunun tersini yapın size davranılmasını istediginiz gibi davranın karşınızdaki kişiye.

Anlamlı konuşmalar yapın

Ondan hoşlandığınızı belli etmenin farklı yollarını bulmak zor iştir, ancak kendinizi derin,uzun ve anlamlı konuşmalar yaparken buluyorsanız, genellikle erkekler bunu bir işaret olarak alır. Ondan hoşlandığınızı anlamanın kesin yollarından biri iyi bir sohbet başlatmaktır. Sizi tanıma fırsatını geri çevirmeyecektir.

Gülümseyin

Erkekler gülümseyen kadınları severler. Gülümsemek sadece size yaklaşması için bir sebep vermekle kalmayacak, aynı zamanda gülümsemek kendinizi en iyi şekilde göstermenin harika bir yolu olacaktır.

Kadınlar erkeklerden hoşlandıklarında saçları ile oynarlar.
Kadın veya erkek fark etmez birisinden hoşlanıyorsanız ve ona açılmak istiyorsanız mutlaka gülümseyin. Kimse asık suratlı insanları sevmez. Flört sürecinde veya ilişkiyi yaşarken mutlaka gülümseyin. Telefonda veya yüz yüze sohbet ederken gülümsüyor olun.

Her zaman kendiniz olun

Bir erkek için asla kendinizden ödün vermeyin. Bir erkekten gerçekten hoşlanıyorsanız, kendiniz gibi davranıp sizi olduğunuz gibi sevmesini sağlamalısınız. Kendinizi ifade etme yeteneğinizi iyi kullanın.

Utangaç tavırlar sergileyin

Utangaçlık biz kadınların sahip olduğu en iyi ve en az kullanılan araçlardan biridir. Erkekler, bir kızın biraz çekingen olduğu, biraz flört ettiği ve çekindiği zamanları sever. Bu tavırlar onlara sevimli geliyor ve sizi kabuğunuzdan çıkarmaya çalışmaktan hoşlanıyorlar.

İnce bir dokunuş

Erkekler sadece nasıl göründüğümüze değil, dokunuşlara da tepki verir. Tamamen yelkenleri suya indirmeseniz de ince bir bakış, anlık herhangi bir nedenle koluna, eline dokunma sizi fark etmesinde kesinlikle etkili bir yöntem olabilir. Dokunmaktan korkmayın.

Telefon numaranızı almasını sağlayın

Herhangi bir nedenle telefon numaranızı istemesini sağlayabilirsiniz. Spor salonu ya da film önerileri için ya da başka bir sebeple iletişimde kalmaya çalışın. Devamı gelecektir.Sizin telefon numaranızı aldıktan sonra ilk arama için bekleyin ve bu süreçte sabırlı olun.O sizi aramadan siz asla onu aramayın. İlk telefo görüşmesinde de mutlaka heyecanınızı kontrol etmelisiniz. Hafif agırdan almayı ve azda olsa naz yapmayı düşünün. Çok istekli görünmeyin.İlk görüşme teklifinin ondan gelmesini sağlayın. Telefon sohbetlerinizde olabildigince dikkatli bir dil kullanın ne çok samimi nede çok soğuk davranın.İlk görüşmelerinizde  kendiniz ile ilgili çok şey anlatıp onu sıkmayın. Olabildiğince iyi bir dinleyici olmaya çalışın, kendisi ile ilgili ne kadar çok şey bilgi edinirseniz ilişkinin ilerleyen günlerinde o kadar doğru kararlar alabilirsiniz.

Görüşmelerinizdeki sohbetlerinizde samimi olun ancak asla aşırı samimiyet kurmayın zira henüz yeni başlayan bir ilişki ve nereye gideceği neler olacağı henüz belli değil. Bu sebeple aceleci olmayın. Her şeyi zamana bırakın, bırakın ki önce o size açılsın, unutmayın gerçekten aşkta kaçan kovalanır. Bu arada sosyal medya hesaplarınızı da kontrol edin onu rahatsız  edici geçmişten kalan içerikleriniz varsa onları gözden geçirin.

Sizde mutlu olmak için yeni bir ilişki arıyorsanız MobilDost arkadaşlık sitesi içinde yüzlerce kadın üyemiz sizleri bekliyor. Birbirinden güzel kadın üyelerimiz ile tanışmak için sadece telefon numaranız ile hemen üye olabilir ve hızla kadın üyelerimiz ile tanışıp telefonda sohbet etmeye hemen başlayabilirsiniz. Türkiye’nin her şehrinden yüzlerce kadın üyemiz burada sizler ile tanışmayı sabırsızlık ile bekliyor. Hiç zaman kaybetmeden yeni insanlar ile tanışmak için senide MobilDost büyük arkadaşlık kulübüne bekliyoruz…  

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …