Cuma , 19 Nisan 2024
sevgili ile ne konuşulur
Telefonda sohbet konuları

Sevgiliyle Ne Konuşulur? Sevgiliyle Mesajlaşırken Konuşulacak Romantik ve Eğlenceli Sohbet Konuları

Sevgiliyle Ne Konuşulur? Sevgiliyle Mesajlaşırken Konuşulacak Romantik ve Eğlenceli Sohbet Konuları…”Hem erkekler hem de kızlar için en zor konulardan birisi telefonda veya yüz yüze görüşmelerde konuşacak sohbet konuları bulmaktır. Özellikle mesaj üzerinden sohbet edilirken konu çoğu zaman tıkanır ve ilerlemez. Bunun için önerilen sohbet konuları işe yaramaktadır. Sevgiliyle ne konuşulur? Erkek ve Kız sevgiliyle mesajlaşırken konuşulacak romantik ve eğlenceli sohbet konularını siz değerli MobilDost okuyucularımız için derledik.”

İnsan sevgilisiyle sık sık sohbet etmek ister. Aşk ve sevmek böyle birşey insan görmeye sevmeye doyamaz.Her fırsatta sevgilisini görmek ve onunla uzun uzun sohletler etmek ister. Bu durum erkekler içinde kızlar içinde aynıdır. Tabi sevgiliyle sohbet etmek için bolca konu bilmek, bulmak gerekir. Yeni konu açılmadığı sürece sohbetin ilerlemesi oldukça zordur. Sohbetinizin başlamadan bitmesini istemiyorsanız önceden hangi konu başlıklarında neleri  ne kadar konuşacağınızı planlamanız gerekecektir.

Özellikle telefonda yapılan yazılı veya sözlü sohbetlerde insan karşısındakinin yüzünü, gözlerini, tepkilerini görmediği için sohbetin tıkanması çok daha muhtemeldir. Sohbet esnasında sessizlik oluşmasın istiyorsanız mutlaka konu başlıklarınıza ve sohbet içeriklerinize çalışmanız gerekecektir.

telefonda sohbet konuları
Telefonda veya yüz yüze sevgiliniz ile konuşurken, sohbet ederken konu başlıkları konusunda sıkıntı çekiyor olabilirsiniz. Aşağıda paylaşmış olduğumuz sohbet konu başlıkları bu sorunuza yardımcı olacaktır.

Sevgiliyle Ne Konuşulur?

Sevgiliyle konuşulacak konular arasında birçok konu bulunabilir. Burada önemli olan sevgilinizin konuşmaktan hoşlanacağı konuları seçmektir. Örneğin kitaplardan konuştuğunuz zaman sevgilinizin bu konuya ilgisi olması gerekir. Aksi halde sohbetin ilerleme seviyesi düşecektir.

Sevgili ile birçok konuyu konuşma şansı vardır. Filmler, müzikler, hayaller, kitaplar ve daha birçok konu sevgili ile konuşulacak konulardır. Tabi zaman zaman eğlenceli zaman zaman ise romantik konular seçilmelidir. Bunun için sabit düşünceli olmadan hareket etmek daha doğru olacaktır. Konu çeşitliliği olduğu zaman hem kızların hem de erkeklerin hoşuna gidecektir.

telefonda sohbet konuları
Telefonda sevgiliniz ile konuşurken konuşmanın sessizliğe düşmesini istemiyorsanız mutlaka öncesinden sohbet konularınızı belirleyin.

Erkek ve Kız Sevgiliyle Mesajlaşırken Konuşulacak Romantik ve Eğlenceli Sohbetler

arasında heyecanlı, eğlenceli, romantik, hüzünlü ve daha birçok içerik bulunabilir. Burada en çok sevilen konular romantik ve eğlenceli konulardır. İnsanlar bu tip aşk ilişkisi içinde romantik ve eğlenceli konuları konuşmak isterler. Ayrıca kadınlar zeki ve esprili erkekleri daha çok severler. Canlı sohbet etmenin keyfi bir başka başlıklı yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Romantik Sohbet Konuları

1. Aşk Filmleri

Romantik sohbet konuları arasında aşk filmleri iyi bir seçimdir. Bu konu hem erkekler hem de kızlar için iyi bir sohbet konusu olarak bilinmektedir. Bu sebeple sohbet konularınız arasında mutlaka romantik aşk filmlerinden seçmeler bulunmalıdır.

2. Birlikte Uyumak

Sevgili ile mesajda konuşurken onunla birlikte uyumak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Buradan oldukça romantik bir konu çıkması son derece muhtemeldir. Ancak bu konu konuşma özelinde uyumaktan daha ileriye asla gitmemeli, bu sohbetin fazla olduğu başlangıç  sürecinde seks konuşmaktan biraz geri durmalısınız.

3. Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun?

Sevgili ile sohbet ederken sizi ne kadar çok sevdiğini sorabilirsiniz. Böylelikle romantik bir sohbet konusu başlayacaktır. Erkeğe veya kıza sorulabilecek olan son derece ideal bir romantik konu sorusudur.Beni ne kadar seviyorsun? Ben seni çok seviyorum…

4. Seninle Birlikte Yemek Yapmayı İsterdim

Sevgilinize onunla birlikte yemek yapmak istediğinizi dile getirmek oldukça ilgi çekicidir. Çünkü sevgili ile birlikte yemek yapma fikri oldukça romantik bir fikirdir. Zaten bu konu açılınca sohbet daha güzel bir seyirde devam edecektir. Karşılıklı yemek zevklerinizden konuşabilir, mutfaktaki hünerlerinizi anlatabilirsiniz. Hatta ona yemek yapıp onu bir akşam yemeğe davet edebilirsiniz. Güzel bir yemekten sonra oldukça keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.

Eğlenceli Sohbet Konuları

1. Yaşanmak İstenen Maceralar 

Eğlenceli bir sohbet konusu için sevgilinizin atılmak istediği bir macera olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Genellikle herkesin aklında bir macera bulunmaktadır. Bunu anlatmaya başlayan sevgili ile çok eğlenceli bir sohbet edebilirsiniz. Hatta birlikte yeni maceralara atlayabilirsiniz.

2. Sevgilinizin Size Hitap Etme Şekli
Eğlenceli bir sohbet konusu için sevgilinizin size hitap etme şeklinden bahsedebilirsiniz. Sevgilinizin size nasıl hitap etmesini istediğinizi anlatarak ona da kendisine nasıl hitap edilmesini istediğini sorabilirsiniz. Bu konudan eğlenceli bir sohbet çıkması son derece kolay olacaktır. Mesajlaşma için ideal bir konu olduğunu da söyleyebiliriz. Çünkü uzun bir süre sohbet devam edebilir.

3. Gizli Yetenekleriniz
İnsanların sahip oldukları gizli yetenekler bulunabilir. Ayrıca gizli yeteneği olmasa da öyle olduğunu düşünen kişilerde bulunmaktadır. Bundan dolayı bu konuyu sevgiliniz ile keyifle konuşabilirsiniz. Kesinlikle ortaya eğlenceli bir sohbet çıkacaktır. Bunun yanında sevgilinizden çok enteresan gizli yeteneklerde duyma şansınız vardır. Sohbetlerde samimiyet artıkça insanlar kendi özellerini daha fazla anlatıyor olacaklardır.

4. Yolculuk Anıları
Eğlenceli bir sohbet arayanlar için güzel bir konu daha bulunmaktadır. Bu konu ise yolculuk -seyahat anılarıdır. Yolculuk anılarını anlatmakta, dinlemekte oldukça eğlencelidir. Özellikle birçok kişinin oldukça komik yolculuk anıları bulunmaktadır. Sevgiliniz ile bu konuyu uzun bir süre konuşabilirsiniz. Ayrıca siz mesajda bu anıları anlattıkça karşı tarafta meraklanacaktır. Böylelikle sevgiliniz ile sıkılmadan sohbet edebilirsiniz. Bu konu başlıkları dışında ülke gündemine bağlı olarak günlük konulardan da konuşabilirsiniz. Spor bu konu başlıklarından değişmeyen olacaktır.

Genel olarak tüm erkekler futbol ile ilgilidir. Sizde futbol konusunda bir erkek kadar olmasa bile az miktarda da olsa bilgi sahibi olup hangi takımı tuttuğunuzdan başlayıp maçlara kadar giden uzun sohbetler edebilirsiniz. Hatta belki birlikte bir maça bile gidebilirsiniz. Hatta bir deplasman maçına gidip aynı zamanda birlikte seyahat etme deneyimini de yaşayabilirsiniz.

MobilDost büyük arkadaşlık ve eğlence kulübü içinde çok farklı konularda sohbet edebileceğiniz yüzlerce kadın üyemiz bulunmaktadır. Birbirinden güzel kadın üyelerimiz ile tanışmak ve hemen sohbet etmek için sadece telefon numaranız ile giriş yapabilirsiniz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …