Salı , 23 Nisan 2024
barışma seksi
Baştan çıkarıcı seksi barış antlaşması

Barışma Seksi

Seksin En Ateşli Halidir Barışma Seksi

Barışma Seksi; Karşıt fikirler arasında orta yolu bulmak ve romantik savaşımızda barışı sağlamak için çözüm yolları arıyoruz. Şimdi, taktiklerle bezeli duygu ordularına karşı seksi bir beyaz bayrak sallamanın tam sırası olabilir. Bu, iki tarafın zaferi ve zafer hiç bu kadar zevkli olmamıştır. Savaşın seksi veya seksi savaş.

Sıradan bir günde, karşılıklı anlaşmazlıkların hemen öncesindeyiz. Diz dize, göz göze geçen tüm anlara inat, şimdi evin salonunda iki ayrı cephede ‘haklı’ olma uğruna hayali bir savaş meydanındayız. Taraflar siperlerinde kelimelerini hazırlıyor ve ‘ama sen de böyle demiştin veya sende böyle davrandın…’ gibi kaçış koridorlarıyla cepheyi genişletiyor. İki aşık, belki de fındık kabuğunu doldurmayacak bir konu özelinde yükselen kalp atışları ve kızgın bakışlarla birbirini alt etmenin türlü yolunu arıyor. Anlayacağınız bir tartışmanın, kavganın ortasındayız. Konusu kimi zaman sabit kimi zaman geçmişten birikenlerle büyümüş bir kartopu olabilir. İki cephe tüm kozlarını sahaya sürmüş ve kutlu birer kumandan gibi kelimelerinin ahenkli dansını sinirle izliyor.

Barışma seksi alınan haz nasıl oluyor
Barışma seksi, anlaşmazlıklar sırasında yükselen enerjiyi, artan kalp atışlarını ve uyarılmayı başka bir şekilde değerlendirmek olarak da görülebilir. Kavga esnasında yaşanan kan basıncı kadın ve erkeğin cinsel olarak uyarılmasına sağlar.

Burada sahneyi durduruyor ve soruyoruz: Sizce iki aşık bu andan itibaren ne yapmalı? A şıkkı, kavgayı devam ettirmeli; B şıkkı, geçmişten gelen büyük bir meseleyi tekrar öne sürmeli ve avantaj kazanmalı; C şıkkı, sessiz kalarak karşı tarafı üzerine çekmeli; D şıkkı, cepheyi terk ederek bir sonraki karşılaşmaya kadar kavgayı ertelemeli. Doğru yanıtı bu şıkların arasında bulamadıysanız joker haklarınızı kullanabilirsiniz. Yakın arkadaşlara sormak, telefon jokeri ya da barışma seksi. Evet, seksi bir beyaz bayrak sallayarak tüm anlaşmazlıkları yeniden rayına sokmak mümkün. Karşılıklı fikirleri yatay düzlemde yeniden değerlendirmeyi birlikte düşünelim mi? Bu yazıdan hemen sonra Seks Durumum; Durgun-Yok başlıklı yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Seks ile barış antlaşması nasıl oluyor
Şiddetli kavgadan sonra aynı şiddette seks oluyor. Gergin olan çiftler arzu dolu, tutkulu seks ile tamamen rahatlıyorlar. Her kavga her tartışma sonrası seks yapmayı bir alışkanlık haline getirmiyor olmak gerek.

EFSANE Mİ, GERÇEK Mİ?

Herhangi bir konu üzerindeki fikir ayrılıkları yaşadığımız ve çözüme ulaştıramadığımız anlarda tartışmalar kaçınılmaz. Tartışmanın hiddetlenmesiyle birlikte bu ayrılıklar bir çeşit kavgaya dönüşebilir. Kavgadan kastımız elbette saygı sınırları içindeki sözlü münakaşa. Bu noktada, fiziksel veya duygusal şiddete karşı ise duruşumuz net. Söz konusu kavgayı bitirecek seksi bir adımla gelen beyaz bayrağa ise barışma seksi, bilinen adıyla ‘make up sex’ diyoruz. Duyguları ifade etmede yatay -veya dikey tercihinize bağlı- düzlemde yeni bir yöntem olarak düşünebiliriz. Anlaşmazlıklar sırasında yükselen enerjiyi, artan kalp atışlarını ve uyarılmayı başka bir şekilde değerlendirmek olarak da görülebilir. Bu bir efsane mi, yoksa gerçek mi? Haddinden büyük laflar, çatık kaşlar ve pompalanan adrenalinle buz tutan ilişkiyi ısıtacak aranılan tutku bahsi geçen tartışmada ortaya çıkmış olabilir. Kesinlikle.

Romantik ilişkilerde yaşanan bu tarz tartışmalar, sorunları çözme konusunda bir fikir veriyor. En azından taraflar, hala birbirlerine kendini ifade etmeyi amaçlıyor. Gözyaşlarımıza hakim olamadığımız ve izleme listelerinin zirvesindeki romantik dramalar ise en büyük referansımız. Allie ve Noah’nın bir nehrin kıyısında, hem de yağmur altında başlayan o büyük tartışmasını hatırlayın. The Notebook, romantik favorilerimiz içindeki ‘en iyi’lerden sadece biri. Devamında -sonrasında afişine de yansıyacak- ateşli bir öpücükle mola veren tartışmanın geldiği noktayı ise muhtemelen biliyorsunuz.

barış seksi kavga sonrası yapılan seks
Kadın ve Erkek olarak iki taraflı bu savaştan sonra yatak odasına veya salona uzanan ve iki taraflı orgazm ile sona eren bu zevkli savaştan sonra aldığınız muhteşem hazzı unutmanız kolay görünmüyor.

İki cepheli bir savaştan, yatak odasına uzanan ve mutlu sona yelken açan bu seksi beyaz bayrağı unutmamız pek mümkün görünmüyor. Diğer tarafta ise barışma seksini bir limit artışı ya da fantezi olarak kullanan çiftler de var. Karşılıklı sınırları test ederek, önemsiz kızgınlıkları perçinleyerek performansı bir üst seviyeye çıkarmak için fena bir fikir değil gibi. Sizi tebrik ediyor ve bu dahiyane fikri bir kenara not alıyoruz.

BÖYLE ŞEYLER FİLMLERDE OLUR

Şov dünyasının üzerimizdeki etkisini bir anlığına unutalım. Çünkü bazı şeyler yalnızca filmlerde olur. Bir saniye, Christian Grey gerçek biri değil mi yani? Neyse… Barışma seksi, her ne kadar teoride muhteşem bir kapanış seremonisi gibi görünse de pratikte bazı dikkat edilmesi gerekenlere işaret ediyor. Tutkulu öpücük ilk bakışta harika ama çok önemli bir konunun ortasında yersiz. Seksin tüm anlaşmazlıklara çare olacağı da kulağa iyi geliyor; tabii affedilmez bir davranışın sonrasında değil. Barışma seksinin samimi bir özrün yerine asla geçmeyeceği, sorunları yok etmeyeceği, kavganın sebebini buharlaştırmayacağı ise bir gerçek. Bu sebeple her kavga sonrasında çözümü sekste arıyor olmayın. Ayrıca tatminsizlikle sonuçlanacak bir seksin tüm olumsuzlukları katlayabileceği ihtimalini de unutmayalım. Karşılıklı rızanın-arzunun var olmasından bahsetmiyoruz bile! Düzenli barışma seksinin ise romantik ilişkiye zararlı etkileri kaçınılmaz. Seksi, bir yara bandına ya da ödüle dönüştürmek uzun vadede cinsel yaşamınız üzerinde olumsuz hislere neden olabilir. Her şey yerinde ve doğal olunca anlam kazanıyor.

kavga sonrası seks barış antlaşması
Şiddetli kavga veya tartışmadan sonra yaşanan savaş ve barış hali. Önce sinirle şiddetli bir kavga ve ardından aynı şiddetle zevk dolu bir seks barışı ve mutlu son. Kavga sonrası yapılan seksin tadını bir kez alınca bunu hep yaşamak isteyebilirsiniz.

SAVAŞ VE SEKSLE BARIŞ

Tekrar salondaki savaş meydanına dönelim ve onları gizlice izleyelim. İki sevgili, fikir ayrılıklarının ya da kalp kırıklıklarının verdiği yetkiye dayanarak şiddetli tartışmalarına devam ediyor. Kişisel tecrübelerimizi göz önünde bulundurarak o anın derin bir kaybetme korkusu hissettirdiğini biliyoruz. Manipülatif ya da toksik bir ilişkide olmadıklarından eminsek; barışma seksinin sorunları tamamen çözmese de iyi bir acil durum butonu veya kurtarıcı olduğunu söyleyebiliriz. Yeniden yakın hissetme, fiziksel temas, oksitosin hormonu, rahatlama hissi ve bir bütünün parçaları olmak işe yarayacaktır. Birbirinizi hala çok sevdiğinizi farklı pozisyonlarda ilan etmek için daha ideal bir yol düşünemiyoruz. Aşkta, yatakta ve hayatta barışı savunuyor, tutkulu bir öpücükle barış imzalıyoruz. Yoksa, Bir Demet Tiyatro’nun Saldıray Abi’si ‘Çıkar şu üstündekileri! Ne dediğin anlaşılmıyor.’ derken haklı mıydı? Bunu biraz düşüneceğiz…

MobilDost üyesi olup binlerce kadın üyemiz ile hemen tanışmak istersen buradan bu farklı dünya’ya giriş yapabilirsin. İster yüz yüzer isterse telefonda tartışmış veya kavga etmiş olun bu durumu asla gereğinden daha fazla uzun tutmayın. Kapris yapmayın, zaman geçiyor. Sevin, sevilin, sevişin hayatın zamanın keyfini çıkarın. Mutsuzsanız ayrılın, yeni insanlar ile tanışın ve kendiniz için yeni mutlu bir dünya kurun. İlişkinin kölesi olmayın…MobilDost üyesi binlerce kadın üyemiz ile tanışıp hemen canlı sohbete başlayabilirsiniz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …