Cuma , 26 Nisan 2024

Yılbaşı Gecesine Özel Seks

Bir yılın daha sonu geliyor, yılın son gecesi olan Yılbaşı Gecesinde Özel Seks için şimdiden hazırlıklar yapılmaya başladı. Sizde yılbaşı gecesi özel bir seks yaşamak istiyorsanız siz MobilDost kullanıcılarına özel tavsiyelerimizi bu yazımızda paylaşıyor olacağız. Bir yılın bitip yeni bir yılın başlayacağı her birimizin yeni umutlar ile gireceği bu yeni yılda sevdiklerimiz için bazı özel sürprizlerimiz, yeni yıl hediyelerimiz olacaktır.

Bu geceyi özel kılmak, unutulmaz hatıralar yaşamak için eşimiz, sevgilimiz ile bu geceyi unutulmaz kılmak için şimdiden tatil rezervasyonları yapmaya, yeni yıl hediyeleri almaya, yılbaşı gecesi dışarıda bir eğlence mekanında eğlenmeye veya evimizde yılbaşını kutlamak için hazırlıklar yapmaya başladık. Kadın veya Erkek hepimiz için bu gecenin özel bir anlamı var. Yılbaşı gecesi için herkesin farklı eğlence planları olacaktır. Yılbaşı gecesinin vazgeçilmezi kırmızı renkli özel iç çamaşırları şimdiden alınmaya başlamıştır. Size şimdiden iyi eğlenceler dileriz. Yeni yıl hediyenizi almayı unutmayın veya seks dolu bir geceyi hediye edin…

CİNSEL PERFORMANSIM NASIL OLACAK?

Erkekler şimdiden daha yılbaşı tatiline çıkmadan veya yılbaşı gecesi nerede olursa olsun gecenin devamında partnerlerini mutlu etmek için cinsel olarak nasıl bir performans göstereceklerini düşünüp, cinsel performansım nasıl olacak? sorusuna cevap bulmaya çalışıp strese girip kaygılanmaya başlamış olabilirler. Yılbaşı gecesi eğlencenin dozunu kaçırıp fazla alkol almazsanız ki sadece sizin fazla alkol almamanız yeterli değil, partnerinizinde fazla alkol almaması gerek ki o gece yaşanacaklar her iki taraf içinde mutluluk verici olsun.

Erkekler için yaşanan bu geceye özel endişeler onları bazı cinsel gücü artıran bitkisel takviye ürünlerine veya cinsel gücü artıran mavi haplara hücum etmeye itiyor olabilir. Alınacak bir kaç önlem bu geceyi veya yapılacak bir tatili seks gecesi, seks tatiline dönüştürmenize yardımcı olabilir. Yılbaşı gecesi gibi özel gecelerde veya tatilde yüksek cinsel performans gösterme arzusu, isteği erkekler için bir endişe ve baskı kaynağına dönüşebiliyor.

İstenen performans çoğu zaman erkekleri stresli bir hale getiriyor. Buna hiç gerek yok! öncelikle rahat olun, her şeyi akışına bırakın. Unutmayın her şey kafada başlayıp kafada bitiyor. Yeni tanıştığınız birisi ile bu geceyi geçirecekseniz penis boyu-şekli, sertleşmenin ne kadar süreceği, bu gece kaç kez seks yapacağınız, boşalma süresi ve hatta hangi pozisyonlarda seks yapılacağı gibi konular sizi sıkıntıya sokabilir. Bu özel gecenizde eşinizle, sevgilinizle birlikte mutlu olacağınız ve sizin de cinsel tatmin yaşayacağınız periyodik bir cinsellik yaşamaya odaklanabilirsiniz. Geceye gündüzden telefonda seksi konuşmalar yaparak başlayabilirsiniz. Gece ona neler yapacağınızı, fantezilerinizi anlatabilirsiniz.

ÖN SEVİŞMEYLE BAŞLAYIN

Öncelikle bu gece öncesinde mutlaka dinlenin, daha fazla uyumak ve rahatlamak cinsel performansınızı olumlu yönde etkileyecektir.Bu gece öncesinde eşinizle, sevgilinizle seks rutininize bir sebepten uzun bir ara verdiyseniz bu geceyi bir fırsata çevirmek, cinsel hayatınızı monotonlaşmaktan kurtarmanız mümkün.Yılbaşı gecesi geldi evde veya bir mekanda eğlendiniz, keyif aldınız, şimdi sıra yatmaya geldiyse geceye tatlı bir ön sevişme ile başlayabilirsiniz.

Bu özel geceyi, seks hayatınız hakkında daha fazla sohbet etmek ve normal seks rutininizde denemediğiniz yenilikleri, farklı pozisyon ve deneyimleri keşfetmek içinde kullanabilirsiniz. Yeni bir yıla girerken yeni cinsel deneyimlere açık olun. Hayal ettiginiz cinsel fantezilerinizi gerçekleştirmek için en uygun gece olacaktır yılbaşı gecesi. Yeni yıla hangi pozisyonda girerseniz tüm yılınız bu pozisyonla geçer…

Mavi hapları veya muadillerini kullanırken dikkatli olun aşırı kullanılması halinde ciddi sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Gecenizin hastanede sonlanmasını istemiyorsanız gerçekten hapı yutmamak için aman dikkat.

MAVİ HAPLARA DİKKAT!

Bu özel gecede yüksek cinsel performans göstermek için pek çok erkek cinsel takviye ürünü olan mavi haplara yöneliyor.Erkekler cinsel takviye ürünü olan bu mavi haplar ile daha kuvvetli ve uzun bir sertleşme yaşamayı, bu özel gecede birden fazla defa sertleşme sağlamayı istiyorlar.Erkekler özellikle uzun süreli etkisi olan ve hafta sonu hapı olarak bilinen sertleşme ilaçlarına yöneliyorlar.Bu ilaçları asla doktorunuza danışmadan doktor tavsiyesi olmadan kendi kafanıza göre kullanmayın.

Kim bilir belki ihtiyacınız olan uzun süreli olan değil daha kısa süreli sertleşme sağlayan haplardır. Beklenmedik, olumsuz bir yan etki ile karşılaşmamak için kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın. Bu link üzerinden Cinsel Gücü Artıran Besinler yazımızı daha detaylı bilgilenmek için okuyabilirsiniz.

YILBAŞI GECESİ ÖNCESİ SON KONTROLLER

-Yılbaşı gecesinden önce cinsel fonksiyonlarınızın tam ve eksiksiz çalıştığından emin olun.
-Sertleşme sorunu, erken boşalma, cinsel isteksizlik gibi şikayetler için hormonlarınızı, penisin damar ve sinir yapısını inceleyen mini bir check-up yaptırın
-Testosteron eksikliğinde hormon takviyelerinden yararlanabilirsiniz. Doğrusu yılbaşı gecesinden 2 hafta önce bu test ve kontrolleri yaptırmanız olacaktır. Zira kullanılacak olan tüm hormon ilaçlarının vücutta istenen etkiyi göstermesi için bir süreye ihtiyacınız olacaktır.

-Bu gece cinsel takviye ilaçları kullanacaksanız da öncesinde doktorunuza danışın. Bu gece alkol alma ihtimalinizde olduğu için hangi ilacı ne şekilde kullanacağınızı doktorunuz size tarif edecektir.
-Tüm bunlara ek olarak mutlaka düzenli spor yapın, kişisel bakımınıza özen gösterin, bu gece temiz ve şık olun ve alkol sigara kullanımına dikkat edin.

Son olarak bu özel gecede yılbaşı sofrasının büyüsüne kapılıp çok fazla ağır yemekler yemeyin aksi halde seksi sadece rüyanızda görürsünüz.-İstenmeyen gebeliklerin yaşanmaması için çift olarak mutlaka korunma yöntemlerini kullanmayı unutmayın, gecenin şehvetine kapılıp kendinizi kaybetmeyin, aksi halde gelecek yeni yılbaşında beşik sallıyor olursunuz.
-Bu gece can erikleri teninizin tuzuna, çilekleri kremaya bandırıp bandırıp yiyin, ikiz tepeler arasında gidip gidip kaydırak gibi gelin.

Yeni yıla özel kıyafetleriniz ile yıl başı gecesi tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak şekilde hazırlanın ki erkeğiniz o gece sizi gözünün önünden hiç ayırmak istemesin. Yeni yıla girmek için sabırsızlansın.

SEKSİ VE ÇEKİCİ OLUN

Yılbaşı gecesine özel kıyafetleriniz olsun, kadınsanız olabildiğince şık ve erkeğiniz için seksi olun. Evde olacaksanız evi önceden süsleyebilir, özel kokular ile ortamı renklendirebilir ve o gece için önceden kafanızda plan yapın. Bu geceyi sıradan bir gece gibi yaşamayın. Otelde veya dışarıda olacaksanız erkeğinizi gece boyunca gerek giyim kuşam, makyaj gerekse bakışlarınız ile gecenin ilerleyen saatlerinde yaşanacak şehvet dolu seks için hazırlayın. Bu gece için özel seksi iç çamaşırınız olsun, en güzel kokularınızı sürün ve gecenin ilerleyen saatlerinde erkeğiniz ile konuşup size neler yapmasını istediğinizi kulağına fısıldayın, tüm kuralları yıkın! açık olun, onu azdırmak için ona özel striptiz yapın.

Erkeğinizin bu gece göstereceği performans için varsa endişelerinden kurtulması için ona yardımcı olabilirsiniz. Bu gece mutlaka eğlenin ama asla alkolü fazla kaçırmayın aksi halde kendinizi kontrol edemez noktaya gelirsiniz ve gece hiç istemediğiniz gibi lavaboda bitebilir. Önceden hazırlıklarınızı yapın ve planınıza uygun hareket edin. İhtiyaç olursa cinsel oyuncaklardan da yararlanabilirsiniz. Gece sizin acele etmeyin, sabaha kadar vaktiniz var. Kaç kez seks yaptığınız değil, yaptığınız seksin kalitesi, ne kadar tatmin oldugunuz önemli. MobilDost Gerçek Arkadaşlık Platformu olarak size mutlu ve sağlıklı yeni bir yıl dileriz. Yılbaşı gecesi tüm MobilDost sohbet arkadaşların yeni yıl sohbeti için seni burada bekliyor olacak.

Fuzuli’ye sormuşlar: Sevmekmi daha güzel yoksa sevilmekmi? Fuzuli cevap vermiş: Sevişmiyorsan ikiside fuzuli demiş…

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …

kadınların erkeklerden şikayetleri nelerdir

Kadınların Partnerlerinden En Çok Şikayetçi Oldukları Konular

Kadınların Bitmeyen Çilesi Kadınların partnerlerinden en çok şikayetçi oldukları konular. Bu başlığı okuyunca binlerce kadın …

hermafrodit nedir

Hermafrodit Nedir, Nasıl Olur?Hermafrodit Tedavisi

Hermafrodit nedir, nasıl olur? Hermafrodit tedavisi. Hem erkek hem dişi üreme organına sahip olan canlılara …

ayrılık sonrası neler yapmalı

Ayrılıktan Sonra Yeni Bir Sayfa Açmak

Ayrılıktan sonra yeni bir sayfa açmak için neler yapılabilir? En az ilişki yaşamak kadar ayrılmak …