Perşembe , 28 Mart 2024
yatakta cesur olmak için tüyolar
Yatakta cesur olmanızı sağlayacak bilgiler

Yatakta Cesur Olmanızı Sağlayacak Cinsellik Tüyoları

YATAKTA CESUR OLUN

Yatakta Cesur Olmanızı Sağlayacak Cinsellik Tüyoları; Cinsellik kadın veya erkek sağlıklı her insanın hayatındaki en temel öğelerden birisidir. Eğlenceli olmasının yanında aynı zamanda kaslarınızı da çalıştırdığı kalori yaktırdığı bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir. Peki; yatakta kimi zaman utangaç tavırlar sergilemekten kurtulamıyor, seksi hayatın bir gerçeği olarak kabul edemiyor musunuz? Birazdan paylaşacağımız cinsellik tüyoları, yatakta iyi ve cesur olmanıza yardımcı olabilir. Hazırsanız, başlayalım.

Seks her ne kadar eğlenceli ve insani ihtiyaç gibi görünse de cinsel yaşamda da belli bir psikolojiye ve isteğe sahip olmak önemlidir ki, buna kısaca Libido diyoruz. Bunun için de partnerinizi baştan çıkaracak bazı cinsellik tüyoları işinize yarayabilir. Mutlaka siz zaten erkeğinizi baştan çıkarmayı biliyorsunuzdur. Erkeğinizi baştan çıkarmak için kullanabileceginiz cinsel oyunlar, tüyolardan bizim sizler ile paylaşmak istediklerimizden bazıları…Bu tüyolarımız daha çok kadın okuyucularımız için olacaktır. Ancak aynı yöntemleri erkeklerde kadınlar için kullanabilirler.

Her şeyden önce mutlaka kişisel bakımınıza dikkat edin sekste en önemli konu kişisel hijyendir, temiz olmayan kadın veya erkek ile kimse sevişmek istemez. Koku en büyük silahtır, kötüsü insanı öldürür güzeli insanı mutlu ve motive eder. Siz her zaman temiz olun ve güzel kokun. Seksin ne zaman yaşanacağı belli olmaz. Her zaman hazır olun.

Yatakta kadınlar nasıl cesur olurlar
Yatakta cesur olmanızı sağlayacak yollardan biriside acı vermeyecek şekilde seks anında tırnaklarınızı erkeğinizi azdırmak için kullanabilirsiniz.

TIRNAKLARINIZI KULLANIN 

Eğer pozisyon olarak alttaysanız, tırnaklarınızı kullanmaktan çekinmeyin. Örneğin, tırnaklarınızı sırtına sürtebilir ve teninde sert bir şekilde gezdirebilirsiniz. Partneriniz bundan zevk alacaktır. Abartmadan acı vermeden deneyebilirsiniz

HAREKETLİ OLUN 

Altta olsanız bile, yine de size büyük iş düşüyor. Kalçalarınızı hareket ettirirken aynı anda kalçalarınızı yukarı ve aşağı doğru da hareket ettirin. Cinsel haz ve orgazm için mutlaka işe yarayacaktır.

yatakta kadınlar nasıl cesur ve özgür olabilirler
Yatakta seks öncesinde asla tamamen çıplak olmayın tüm cazibeniz kaybolur erkekler için kısmen giyinik olmanız çok daha seksi olacaktır. Biraz açık olun ama asla çıplak olmayın.

ASLA TAMAMEN SOYUNMAYIN 

Cinsel yaşamda üst pozisyonda olmak yorucu olabilir. Sorun değil, çünkü bir şeyi hayal gücüne bırakmak iyidir. Tamamen çıplak olana kadar soyunmak zorunda değilsin. Giysilerinizin bir kısmını çıkarmak çekiciliğinizi artıracaktır. Her zaman kapalı olan seksidir, çıplak olmak erkeklere seksi gelmeyecektir. Bu sebeple vücudunuzun tüm hatlarını sergileyin ama asla tamamen çıplak olmayın. Az görünen memeler tamamen görünen memelerden çok daha çekici ve seksidir.

DUDAKLARINI BASTIRARAK ŞEHVETLE ÖPÜN 

Dudaklarınızı partnerinizin dudaklarına bastırarak öpüşmeyi unutmayın. Bunun için ellerinizden yardım alabilirsiniz. Seksi ve çok daha özel hissettirecek. Sıcaklığınızı ve nefesinizi hissettirin ona.

yatakta cesur olun onun başlatmasına izin verin
Seksi siz planlayın erkek başlatsın ve siz bitiriyor olun, plana sadık kalın. Her şeyi siz yapın ama erkek yapıyormuş gibi yaşayın. Seksi siz kontrol edin ancak erkek patronmuş gibi yaşayın yaşatın.

ONUN BAŞLATMASINA İZİN VERİN 

Eğer sekse siz başlarsanız, muhtemelen partnerinizin üstünde olursunuz. Bu yüzden üşengeç günlerinizde onun seksi başlatmasına izin verin. Ama onun harekete geçmesi içinde ortamı çaktırmadan siz yaratıyor olun. Seksi siz planlayın o harekete geçsin, onun istegine istinaden seks yapıyor gibi görünün..İstemesini sağlayın yeter.

MİSYONERLİK SEKS POZİSYONUNU DENEYİN 

Çok fazla efor sarf etmenizi gerektirmeyen pek çok farklı seks pozisyonu var ama misyonerlik en iyisidir. Ayrıca klasikleşmiş pozisyonlardandır. Deneyin pişman olmazsınız.

yatakta gözlerine bakın
Yatakta sevişme esnasında mutlaka onun gözlerine bakın, sizin bakışlarınız aldığınız hazzı görmesi onu azdıracaktır. Erkekler başarılarının görülmesini ve duyulmasını severler.

GÖZLERİNE BAKIN 

Seksi daha anlamlı hissettirmek için gözlerinin içine bakın. Mucizevi şekilde işe yarar. Bakışmak onu azdıracaktır.

HER YERİNİ ÖPÜN 

Sadece dudaklarını öpmekle kalmayın. Boynunu ve göğsünü de öpmeyi ihmal etmeyin. Daha aşağılara inmek ise tamamen size kalmış. İçinizden ne geliyorsa nasıl geliyorsa öyle davranın. Mümkünse yatakta patron siz olun. Hatta biraz sertleşebilirsiniz.

yatakta bacaklarınızı sarın
Zevkin doruklarına çıkmadan önce bacaklarınız ile onu kilitleyebilirsiniz. Beli veya boynu etrafında onu bacaklarınız ile sarabilirsiniz.

BACAKLARINIZI ARKASINDAN SARIN 

Bacaklarını onun etrafına sarabiliyorsanız, mutlaka deneyin. Ayak bileklerinizi ya arkasından ya da başının etrafından kilitleyin. Cinsel isteginizin ona olan sevginizin karşı koyulmaz arzularınızın göstergesi olacaktır.

KENDİNİZE DOKUNUN 

Buna bir taşla iki kuş vurmak diyoruz. Kendinize dokunduğunuzda hem kendiniz iyi hissedersiniz hem de partneriniz bu durumdan tahrik olur. Heyecanlandırın ortamı.

yatakta mutlaka konuşun ve sohbet edin
Yatakta her zaman seks öncesinde seks sırasında ve mümkünse seksten sonra mutlaka konuşun, sohbet edin. Cinsel birleşme esnasında biraz terbiyesiz olup onu çoşturabilirsiniz. İlişkinize biraz çoşku katmaktan zarar gelmez. Onu azdırabildiğiniz kadar azdırın. Cinsel konularda sohbet etmeniz cinsel hayatınız için olumlu olacaktır.

MUTLAKA KONUŞUN 

Cinsellik tüyoları denince es geçilmeyecek bir konu varsa o da konuşmaktır. Seks esnasında birbirinize kışkırtıcı sözler söyleyin. Daha iyi hissettiğinizi göreceksiniz. Her yazımızda anlattığımız gibi seksi mutlaka konuşun karşılıklı cinsel fantezilerini paylaşın yapabildikleriniz varsa bunları zaman zaman yapın. Kendinizi yatakta sınırlamayın özgür olun. Ne kadar özgürseniz o kadar haz alırsınız. Mutlaka kafanız rahat olsun. Yatakta karşılıklı veya telefonda sohbet kıvamında cinsel hayatınızı anlatın. Birbirinizi ne kadar iyi tanırsanız orgazm o kadar kolay olur. Telefon sohbetlerinizde cinsel beklenti ve fantezilerinizi anlatabilirsiniz. Telefon seksi yapabilirsiniz. 

ELLERİNİZİ SAÇLARINA DOLAYIN 

Saçlarına dokunulmasından hoşlanan sadece kadınlar değildir. Aynı zamanda erkeklerde saçlarına dokunulmasından okşanmaktan hoşlanırlar. Bu yüzden parmaklarınızı erkek arkadaşınızın saçında gezdirebilirsiniz. Saç köklerinde kan dolaşımı ile birlikte hassasiyet artacaktır.

yatakta seks anında inleyebilirsiniz.
Yatakta seks anında içinizden geldiği gibi inleyebilirsiniz, erkekler ses duydukça tempoları artar. Seksin ritmi değişir bu sebeple abartmadan inleyebilirsiniz. Hatta inleme ile birlikte onu övebilirsiniz. İnlemenizi abartırsanız bu rahatsız edici olabilir.

İÇİNİZDEN GELDİĞİ GİBİ İNLEYİN 

Erkekler kadınların ses çıkardığını duymaktan hoşlanır. Bu yüzden cinselliği yoluna koymak için harekete geçmek istiyorsanız kesinlikle inilti sesleri çıkarın. Bu inleme sesleri erkekleri daha da baştan çıkaracaktır. Vurdukça ses gelsin isterler. Bu sesler seksin ritmini de belirler. Ancak fazla abartılı olmaktan uzak durun aksi rahatsız edici olabilir ve aynı zamanda erkek arkadaşınızın sekse olan konsantrasyonu bozulabilir. Abartılı olmaktan uzak durun her şeyi olması gerektiği gibi kıvamında yapın. Yatak odanız ve cinsel hayatınız sizin özel alanınız nasıl isterseniz öyle yaşayabilirsiniz. Erkeğiniz yüksek sesle bağırmanızdan rahatsız olmuyor tam tersi havaya giriyor ise ortamda müsait ise içinizden geldiği gibi bağırıp inleyebilirsiniz.

Henüz MobilDost gerçek kişiler ile arkadaşlık kulübüne üye olmadıysanız hemen buradan giriş yapabilirsiniz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …