Perşembe , 25 Nisan 2024
uzak-mesafe-iliskileri
uzak-mesafe-iliskileri

Uzak Mesafe İlişkileri Zordur

Uzak Mesafe İlişkileri

Uzak mesafe ilişkileri zordur. Bu yazımızda da daha önceki yazılarımızda olduğu gibi size yalan söylemeyeceğiz. Evet! Uzak mesafe ilişkilerini yürütmek zordur. Hatta ilişkilerinize, aynı yerde olsanız edinemeyeceğiniz bir yoğunluk katabilirsiniz. Çift olarak birbirinizden ayrıyken iletişim kurmak ve sevgilinize değişik zevkler vermek hakkında yeni, yaratıcı fikirler sunabilirsiniz. Hatta birlikteyken çok daha yoğun olan deneyimler yaşayarak ilişkinizin mesafeden bağımsız olmasını sağlayabilirsiniz. Yapılan bazı bilimsel çalışmalar uzak mesafe ilişkisi yaşayan çiftlerin yakın mesafe yaşayan çiftlerden daha fazla düşünce ve duygu paylaştığını ortaya koyuyor.

Birini Özlemek Zordur

Evet birini özlemek zordur. Hele ki bu kişi sevgiliniz ise çok daha zordur bu özlemi taşımak kolay olmayacaktır. Birbirinizi yeniden tekrar görene kadar geçen zamanın bitmesini de istemeyin çünkü ayrı kaldığınız her gün sizin işinize daha çok yarayabilir. Çift olarak sürekli iletişim halinde kalmanız gerekmiyor. Fakat imkan buldukça telefonda sohbet edin ve birbirinize daha kaliteli zaman ayırın. Karşılıklı telefon sohbet randevuları ayarlayın ve seksi konuşmalar ile sevgilinize doyumsuz zevk verin. Cinsel ateşini körükleyin. Aklınıza rastgele yeni fikirler gelmezse birbirinize yüksek sesle erotik makale/kitaplar okuyun. İmkan varsa internet üzerinden sanal buluşmalarda ayarlayabilirsiniz.

Bu sanal buluşmalarda aynı zamanda ortak zevke uygun içerikte film izleyebilir ve film hakkındaki yorumlarınızı tartışabilirsiniz. Değişik uygulama ve yazılımlar üzerinden görüntülü olarak sanal yemekler organize edebilir ve birlikte sabah kahvaltısı yapabilirsiniz. Hatta akşam yemeği bile  yiyebilirsiniz. Bu şekilde günün her anını onunla paylaşabilirsiniz. Hayatınıza onu ortak etmiş, birlikte zaman geçirmiş olursunuz. Tüm bu aktiviteler sizi birbirinize daha fazla yakınlaştıracak ve yeniden görüştüğünüzde sizi çok mutlu edecektir.

Uzak mesafe ilişkilerinde telefonda sohbet ile hasret giderin
Uzak mesafe ilişkilerinde kurtarıcı olarak telefon yetişiyor. Telefonda bol bol sohbet edin hasret giderin tüm duygu ve düşüncelerinizi şeffaf olarak anlatabilirsiniz. İyi bir ikili iletişim için sıcak ve samimi olun telefon sohbetlerinde ve mutlaka kendinizi verin.

İyi İletişim Kurun ve Telefonda Konuşun

Eski bir iletişim kanalı olmakla birlikte el yazısı ile yazılan mektuplar genelde elektronik posta veya mesajlardan daha kişiseldir. Mektuba kokunuzu mutlaka sıkın. Sevgiliniz sizi koklasın. Bu sebeple sevgiliniz ile birlikte olduğunuzda yapmak istediklerinizi en ince detayına kadar bu mektuplara yazıp gönderebilirsiniz. Unutmayın mektuplar kalıcıdır ve hayata imza atmış olursunuz. Yıllar sonra bunları okuyarak müthiş keyif alabilirsiniz. Zira mektup almak her zaman insanlar için heyecan vericidir. Yazmaktan çekinmeyin. Hatta mektup ile birlikte posta paketinin içine isterseniz seksi bir iç çamaşırı koyup üzerine kendi parfümünüzü sıkıp gönderebilirsiniz.

Bu karşı tarafı azdıracaktır. Bu iç çamaşırını bir sonraki görüşmenizde giyip ona neler yapacağınızı da mektuba not olarak ekleyebilirsiniz. İlişkiyi heyecanlı ve canlı tutmanızı sağlar. Uzak ilişkilerde aklınıza gelen tüm iletişim kanallarını kullanın. Tüm iletişim kanallarını kullanarak uzak bir ilişkiyi nasıl yöneteceğinizi, nasıl flört edeceğinizi öğrenebilirsiniz. Sevgilinizden ayrı kaldığınız zaman harika olmayabilir ama bunu eğlenceli ve çok seksi bir hale getirebilirsiniz.

Tekrar Bir Aradasınız

Yeniden görüşmek, bir araya gelmek en çok istediğiniz şey. Fakat bu zamanı sevgiliniz ile birlikte kaliteli geçirebilirseniz ayrı kaldığınız günlerin geçmesi de kolaylaşır. Bu sebeple görüşeceğiniz günleri ve zamanı çok iyi planlayın. Her bir dakikanın keyfini çıkarın. Farklı şehirlerdeyseniz birbirinizi ziyaret etmeyi ihmal etmeyin. Hatta başka şehirlerde buluşun,tatile gidin. Bu şekilde ilişkiye biriniz diğerinden daha fazla zahmet vermiş olmazsınız. Muhtemeldir ki sevgilinizi yatağa atmayı dört gözle bekliyorsunuzdur zira zamanınızı yorgan altında nevresimler içinde geçirmek uzun mesafe ilişkilerinde en acil olan şeydir. Sevişmek, seks yapmak istiyorsunuz. Görüştüğünüzde seks dışında başka şeylerde yapın. Arkadaşlarınızla buluşun, sinemaya gidin, birlikte alışverişe çıkın, dışarıda yemek yiyin, uzun yürüyüşler yapın. Tüm bunlar ilişkinizin çok daha sağlam olmasını sağlayacaktır.

Unutulmaz Ol!

Buluşmak için siz veya sevgiliniz uçak, tren, otomobil, gemi her neyle gidiyorsanız zamanı başlatın ve sevgilinize mesajlar göndererek heyecanı yükseltin. Bu mesajlar ön sevişme anlamına gelecektir. Bir araya geldiğinizde erotik konuşmalar yapın. Bu şekilde ayrı kaldığınızda buna devam edersiniz. Sevgiliniz için özgüveniniz artar. Ayrılık zamanı geldiğinde sevgilinizin çantasına seksi bir not veya ürün koyun. Böylece daha sonra onu gördüğünde hala sizin yanınızdaymış gibi hissedecek ve size olan aşkı artacaktır. Bu tip küçük sürprizleri mümkün olduğunca çok yapabilirsiniz. Sizi hatırlatacak ne kadar çok şey olursa o kadar unutulmaz olursunuz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …