Perşembe , 28 Mart 2024
Telefon-Seksi-Nedir-ve-Nasil-Yapilir
Telefon-Seksi-Nedir-ve-Nasil-Yapilir

Telefon Seksi Nedir ve Nasıl Yapılır?

Günümüzde çiftler için telefon seksi; seks hayatını renklendirmek için mükemmel bir seçenektir. Zamandan, mekandan bağımsız olması en büyük tercih sebebidir. Dünyanın neresinde olursan ol telefon bağlantın varsa, hatta görüntülü görüşme imkanın varsa harika! Telefon seksine hazırsın. Kişilerin telefon seksi yapması için kendilerince pek çok neden olabilir. Mesela sokağa çıkma yasağı sürecinde veya normal zamanlarda partnerin çok uzakta yaşıyor olabilir. Gerçek bir cinsel ilişkiye girme konusunda ikiniz de hazır olmayabilirsiniz. Yeni bir şeyler denemek istiyor olabilirsiniz. Bunların tamamen dışında bambaşka nedenler ile telefon seksini denemek ve tecrübe etmek isteyebilirsiniz. Sebebiniz ne olursa olsun, telefon seksi yaşamak için önce mutlaka gevşeyin. Rahat olun. Önceleri size saçma gelse bile kendinizi baştan çıkarılmaya, tahrik olmaya hazırlayın.

Telefonda seks konuşmak veya yapmak için önce mutlaka hazırlık yapmalısınız. Öncesinde küçük erotik mesajlar ile hazırlıklarınızı yapın.

Önce Hazırlık Yap

  • İlk önce bir telefon randevusu ayarla. Diğer farklı seks türlerinde olduğu gibi telefon seksinde de işi kendi olağan akışına bırakmak önemlidir. İlk kez çift olarak birlikte telefon seksi yapıyorsanız, önceden mutlaka plan yaparak yaşayacağınız zevkli deneyimin daha iyi olmasını sağlayabilirsiniz.
  • İki tarafın da yalnız ve rahat olduğu, endişelerden uzak, seks için uygun bir zaman belirleyin. Siz kendi yatağınızda seks için hazır şekilde beklerken sevgiliniz otobüs durağında, karda, soğuktan tir tir titriyorsa bu plan bir işe yaramaz. İki tarafında bunu yaşayacak uygunlukta olması gerekli.
  • Sevgiliniz telefon seksini ilk defa yapacaksa veya bu seks türünü yaşama noktasında endişeleri varsa, bu bilgilendirici yazımızı onunla paylaş. Hatta birlikte yatağa uzanarak okumayı teklif edebilirsin.
  • Telefon seksine başlamadan önce; seks esnasında neyi nasıl yapmak istediğiniz noktasında karşılıklı iletişim kurun. Her zaman samimiyetle, şeffaf bir şekilde konuşabileceğinizi unutmayın.

Rahatla ve Havaya Gir

Kendini gergin, stresli hissediyorsan veya birazdan yaşayacağın şeyi anlamsız buluyorsan, zevk alamazsın. Bu sebeple, sevgiline telefon etmeden önce, kendini rahat hissetmek ve olaya hazırlanmak için senin tarafında yapılması gereken her şeyi eksiksiz yapmalısın. Kafanı mutlaka boşalt, rahatla ve havaya gir.

  • Gevşe ve Rahatla: Kendi vücudundaki  gerginliği ve stresi azaltabilecek seni rahatlatacak şeyler yap. Mesela spor yap, müzik dinle, bir süre İnternet’te sörf yap, yatağında uzan, duşa gir, şarkı söyle, bir kadeh bir şeyler iç (fakat fazla içme), TV’de anlamsız programlara bak. Kafan dağılsın, rahatla.
  • Olayın havasına gir: Kendin için seksi derinden hissedebileceğin bir atmosfer yaratman önemlidir. Bu yüzden  birbirinden farklı seks türlerine kendini hazırlamak için yapman gereken ne varsa eksiksiz yap. Kendini en iyi kendin tanıyorsun, kendini mutlu et.
  • İstersen odanı topla ve yatağına yeni çarşaf ve yatak örtüsü ser, misler gibi koksun.
  • Odanda bir mum yak ve ışıkları kapat ortam olabildiğince loş olsun.
  • Fonda hafif bir müzik çal, hatta yanında bir kadeh bir şeyler iç.
  • Öncesinde istersen duş alıp, tıraş olabilirsin, temiz erkekleri tüm kadınlar sever.
  • Telefon konuşması başlamadan önce eğlenceli videolar izleyebilirsin.
  • Varsa sevdiğin ve kendini seksi hissettiğin seksi iç çamaşırlarını giy veya onları kullanmak için hazırla.
  • Varsa seks oyuncaklarını hazırla.
  • Heyecan verici görüşme başlamadan önce kendinizi tahrik etmek için kendi vücudunuzu yavaşça okşayabilirsiniz. Sevgilinizi düşünün veya birlikte yaşadığınız yada yaşamak istediğiniz cinsel ilişki pozisyonlarını hayal edin. Kendinizi hemen tahrik etmeyin, telefon seksi bunun için yapılıyor, acele etmeden bekleyin.
Telefon seksi veya seksting için ortamınızı hazırlayın, bulunduğunuz ortam konuşmak için uygun değilse durumu zorlamayın.

Telefonda Keyifli Seks Yapmak

Şimdi onu ara. Sevgilin telefonu açtığında, ikinizin de kendisini rahat hissedeceği bir tonlama ile telefonda sekse başlayabilirsin. Telefonda keyifli seks yapmak için; telefon seksinin doğru yolu yoktur sadece ortak doğrularınız vardır.

  • Başlamadan önce rahatlamanı sağlayacak ise sevgilin/partnerin ile biraz sohbet edebilirsin. Fakat asıl amacınızdan asla sapmayın.
  • İçten gelen seksi ve yumuşak bir ses tonuyla konuşmak ya da hızlı hızlı ve sesli bir şekilde nefes alıp vermek ikinizin de havaya girmesine katkı sağlayabilir. Lütfen içinde geldiği gibi doğal ol. Yapmacık olan tüm davranışlar karşı taraftan hemen anlaşılacaktır. Seksi görünmek için kendinizi zorlamayın. Olayı duygularınızın akışına bırakın ama kontrolü bırakmayın.
  • Partnerin ile zaman kaybetmeden cinsellik konuşabilecek bir konu başlığı hakkında konuşmaya başla. Başlangıçlar hep zordur, ancak başladıktan sonra gerisi kolay gelir. İlk defa yapıyorsanız rahatça konuşabileceğiniz ancak şehvet dolu, genital bölgelere gitmenizi kolaylaştıracak bir konu seçmenizde fayda var. Mesela; şu an yanında olsa ona ne yapmak istediğini anlat. Üzerine ne giydiğinden ve nasıl durduğundan bahset. Şu an ne yaptığını anlat. Kendine dokununca ne hissettiğini söyle. Onu ne kadar özlediğini, arzuladığını anlat. Karşındaki kişinin de bu konularda konuşmasını sağlayıp, konuşmayı cinsel içerikli bir konuşma olarak sürdür. Bir süre sonra asıl amacın olan konuya geçtiğinde kendini rahat hissettiğinde, konuşmada daha cesur ol. Daha seksi konulardan, ona yapacaklarından bahset.

Hisleri Aktar

  • Olay anında ne kadar açık konuşacağın ve bunu hangi tempoda yaşayacağın tamamen sana kalmıştır. Özgürsün, bu senin zamanın.
  • Ne hissediyorsun? Kendi teninde yaptığın veya partnerinin  sana söylediği sözlerden sonra yaşadığın fiziksel veya duygusal tecrübelerini anlat.
  • Seksi bir tonla inlemek, olay esnasında ne kadar iyi hissettiğini ifade etmenin en iyi yoludur. Zevk almış hissetmiyorsan sahte şekilde inleme, buna mecbur değilsin.
  • Telefonda seks esnasında her konuda dürüst ol. Gerçekten zevk aldığın bir durumu partnerine tarif ettiğinde yada yaptığında, karşındakine bunun bilgisini ver. Aynı şekilde hoşlanmadığın bir şey olduğunda yine ona bunun bilgisini vermekten, söylemekten çekinme. Bu sayede ikinizin de zevk alabileceği başka şeylere geçmekte tereddüt yaşamazsınız. Bu durum sizi daha cesur yapacaktır.
Telefon seksinin sonunda zevkin doruklarına çık ve rahatla. Bir sonraki buluşmaya kadar bu anın keyfini çıkar.

Zirveye Çık

Şimdi mastürbasyon yap ve kendin için orgazm ol. Telefonda seks ile karşılıklı çiftlerin yaptığı mastürbasyon ve yaşanılan orgazm telefon seksinin zirvesidir. Zevkin doruklarındasın.

  • Telefonda partnerin mastürbasyon anında sana eşlik etmez, katılmazsa kendini asla kötü hissetme. Tek başına mastürbasyon yapmak istemiyorsan, başlamadan önce mutlaka partnerine sana katılmak isteyip istemediğini sor. Rahat ol. Aynı şekilde partnerin mastürbasyona başlarsa fakat ona katılmak istemezsen bundan rahatsız olma. Kimsenin buna eşlik etmek gibi bir zorunluluğu bulunmuyor. Pasif dinleyici olarak da yardımcı olabilirsin. Partnerin zevk alırken senin onu dinleme zevkini yaşaman da sana yeterli gelebilir. Nasıl mutlu olacaksan, zevk alacaksan öyle davran.
  •  Mastürbasyon anında orgazma ulaşmak konusunda biriniz veya ikinizde sorun yaşarsanız, bunu kendinize dert etmeyin. Sonuç olarak orgazm, yaşanılan deneyimin bir parçası. Siz olayın tamamından zevk almaya bakın.
  • Partnerinden önce orgazm olursan, sessiz kalma! Onunla konuşmaya devam et ki o da zevk alabilsin. Hissettiğin ve yaşadıklarını anlatmayı sürdür.

Artık Bitir ve Mutlu Son

Artık bitir; nerede bitireceğin veya duracağın tamamen sana kalmış. Orgazmı beklemek zorunda da değilsin. Nerede istersen orada sonlandırabilirsin. Hatta orgazm olduktan sonra bile bitirmeyip devam edebilirsin. Telefon seksinde sonu sen belirle. İstersen hatta kalmaya ve sohbet etmeye devam et. İstersen bir sonraki konuşma tarihini planla. Yada kapatmadan önce yaşadıklarını, aldığın hazzı, onun sana neler hissettirdiğini anlat. Telefonu kapatmadan önce mutlaka akılda kalacak güzel cümleler kurmalısın. Bu sayede bir sonraki randevun daha zevkli olabilir.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …