Perşembe , 28 Mart 2024
tek gecelik ilişki one night stand
Tek gecelik ilişki kuralları- One night stand

Tek Gecelik İlişki Kuralları

Tek Gecelik İlişki Kuralları Nelerdir?

Tek gecelik ilişki kuralları, bu kuralları bilmeniz yetmez bunları uyguluyor olmalısınız. Tek gecelik ilişkilerin (One night stand) birinci kuralı “güvenliktir” ilk önce  her anlamda  kendinizi güvene almalısınız. Telefon numarası, sosyal medya adresi, e-mail, ev adresi, iş adresi, nerede çalıştığınız gibi daha sonradan size ulaşılmasını sağlayacak veya buna yardımcı olacak bilgileri asla paylaşmıyor olmalısınız. Veya paylaşıyorsanız devam eden buluşmalara hazır olmalısınız. Adı üzerinde tek gecelik ilişki gece biter her şey biter. Sabah olunca herkes kendi  hayatına geri dönecek şekilde organize olmalısınız. Bir gecelik aşk.

Bu planınızı buna göre yapmalısınız. Şayet bu size uygun değilse bu durumda tek gecelik ilişki yaşamayın. Tüm ilişki tiplerinin  sağlıklı olması için uyulması gereken kuralları vardır. Bunlara uyarsanız sorun yaşamazsınız aksi halde yeni sorunlarınız olur. Birinci Kural olan güvenlik kuralını iyi uygularsanız kalan kurallar anlamlı olur hayır birinci kuralı uygulamazsanız diğer kuralları iyi uygulasanız bile geceniz hiç istemediğiniz şekillerde bitebilir. Her anlamda güvende olun ve karşı tarafı da güvende hissettirin.  

tek gecelik ilişki önce güvenlik
Tek gecelik ilişkilerde birinci kural her anlamda güvenlik. Telefon numaramızı asla vermiyoruz. Kişisel bilgilerimizi vermekten de olabildiğince uzak duruyoruz.

Önce Güvenlik

Kent hayatı ve büyük şehirlerde yaşamak insanları hızla yalnızlığa itiyor. Bu nedenle apartmanlarda artık en çok satılan daire tipi 1+0 veya 1+1 daire tipleri buralarda yaşayanlar genelde yalnız yaşayan kişiler. Kent merkezinde yaşayan bu kişiler uzun süreli ilişkiler kurmak istemiyorlar.Bu nedenle de tek gecelik ilişkileri tercih ediyorlar. Fakat bu tercihleri, erkeklerin veya kadınların duygusal bağ kurmaktan kaçındıkları anlamına da gelmiyor. Tek gecelik ilişkiler çoğu zaman anlık alınan kararlarla gelişiyor. Şartlar bunu getiriyor. Bu sebeple yaşanıyorlar. Ama bu tarz ilişkilerin de belirli kuralları var. Zaman içinde çeşitli yaşanmışlıklar sonucunda oluştukları için önemliler. Eğer tek gecelik bir ilişki yaşamayı düşünüyorsanız, işte bilmeniz gerekenler:

1. Bir ilişkisinin olmadığından emin olun! 

İşaretleri izlemeyi bilenler için bunu anlamak pek zor olmaz. Aksi takdirde başınıza bela açmanız kaçınılmaz olur. Mutlaka karşı tarafın bir ilişkisi olmadığından emin olun yoksa geceniz berbat olacaktır.

tek gecelik ilişkilerde seni seviyorum demeyin
Tek gecelik bir ilişkide duygusala bağlayıp seni seviyorum, senden çok hoşlandım gibi sözcükleri asla kullanmayın. Zira bunların hepsi bağlayıcı olacaktır. Unutmayın sabah ayrılıcaz.

2. Hiçbir şekilde “Seni seviyorum” demeyin. 

Gecenin atmosferine anın büyüsüne kapılıp saçmalamanın bir anlamı yok!…Asla duygusala bağlayıp senden çok hoşlandım, seni seviyorum vs gibi saçmalıkları ifade etmeyin.

3. Yeniden karşılaşırsanız gayet doğal davranın. 

Kendinizi tuhaf hissetmeniz için ne sebep olabilir ki? Yaşandı ve bitti, rahat olun tekrarı olmayacak.

4. Asla hiçbir şekilde eski sevgilinizle tek gecelik ilişki yaşamayın! 

“Ben bildiğimi yaparım” diyorsanız, gecenin sonunda ilişkinizin neden yürümediğine dair ateşli bir tartışmaya girmeye hazır olun. Bu gece bitmez sabahlar olmaz.

Tek gecelik veya bir gecelik ilişki sırasında yaşananlar için özür dilemek veya pişman mısın gibi saçma soruları sormak yok. Yaşandı ve bitti. One night stand…Unutun

5. Özür dilemeyin ve “pişman mısın” diye sormayın. 

Türk filmi çekmiyorsunuz, farkındasınız değil mi? Sormuyoruz, sorgulamıyoruz…

6. Alkol duvarını aştıysanız, bunu açık yürekle itiraf edin 

Davet edildiğiniz evde sağa sola kusmanız, pek hoş gözle karşılanmayabilir. Ağzına; ne içtiğine ve ne söylediğine dikkat et.

tek gecelik ilişki ismini unutmayın
Tek gecelik ilişkilerde karşı tarafın ismini unutmayın. Gece sona erip sabah olunca unutabilirsiniz ancak gece boyunca ismi aklınızda olsun size gerekli olacak.

İlişki Türleri

Blog üzerinde daha önce yayınlanmış İlişki Türleri başlıklı yazımızı da buradan okuyabilirsiniz.

7. Bir zahmet ismini unutmayın! 

Atomu parçalayın demiyoruz. Tek yapmanız gereken adını ezberlemek. Bu o kadar zor olmasa gerek…İsmi aklınızda olsun,saygısız davranmayın.

tek gecelik ilişki mekanları
Gecenin başından sonuna kadar bir stratejiniz olsun, bir gecelik ilişkilerde kişisel konulara girip gereksiz sorularla insanları sıkmayın. Aynı şekilde tersine sorulan sorularda sizin canınızı sıkabilir. Soru yok, sorgulama yok…

8. Kişisel konulara girip, aptalca sorularla insanı dumura uğratmayın

Sonuçta bu tek gecelik bir ilişki, kırk yıllık sevgilinizle değilsiniz. Yüzeysel sohbet  konuları üzerinden bedensel deneyimler elde etmek amacımız. Tek gecelik seks ilişkisi olacak. Ertesi güne ilişkiyi taşımıyor olucaz.

9. Abartılı duygusal tepkilerden kaçının. 

Uzun süredir yalnız olabilirsiniz ama kendinizi tutun. Kimse sizin duygusal enkazınızı kaldırmak zorunda değil. Sakin olun her geceniz böyle yaşanıyormuş gibi.

tek gecelik ilişki alkol duvarını aşmayın
Tek gecelik ilişkilerin başında ortamında havasına uyup sakın alkol sınırınızı aşmayın. Kontrol hep sizde olsun. Ne söylendiğinin ve ne söylediğinizin bilincinde olun.

10. Kadehlerinizi sınırlı tutun 

Karşınızdaki kişiyi iyi tanımıyorsanız, onunla ilgili içinizden gelen sese kulak vermeniz, sizin için en iyisi olabilir. Bu yüzden ayık olun. Her söyleneni ve her söylediginizi aklınızda tutun.Bu bir satranç oyunu mağlup olmak istemezsiniz.

11. Arkadaşlarınızın eski sevgililerinden uzak durun! 

Bu kuralı açıklamaya bilmem gerek var mı? Demek var ki, bu yorumu da okudunuz.. Pes yahu!

12. Yeniden görüşmek istemiyorsanız, numaranızı vermeyin! 

Çok sıkışırsanız, onun numarasını alıp, “ben seni ararım” deyip geçin…Kişisel  bilgi paylaşmıyoruz.

tek gecelik ilişki yakın arkadaşların sevgililerinden uzak durun
Bir gecelik ilişkilerde mutlaka arkadaşlarınızın eski sevgililerinden uzak durun. Aksi halde bitmeyen bir çileniz başlar. Bir gecelik ilişki bin gecelik bir ilişkiye dönüşebilir. Yeni insanlar ile tanışıyor olmalısınız.

13. Gecenin bir yarısı bulunduğunuz yerden sıvışmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin

Bu tür şeyleri yapmadan önce, kendinizi karşınızdakinin yerine koyun ve öyle karar vermeyi deneyin. Ayakta başladıgınız geceyi mutlaka ayakta tamamlayın.

14. Sevgili moduna girmeyin. 

“Sarıl bana, çok sıkı sarıl”, “Öp beni” ne bu ya? Hasta mısınız? Gidin kendinize bir sevgili bulun..Aşk sözcükleri, sevgi gösterileri, mucuk mucuk durumlara girmeyin. Girerseniz buradan asla çıkamazsınız.

15. Ağzınızdan çıkanları önce kulağınız duysun. 

Gereksiz sözler verip, beklenti yaratmayın..Minumum beklenti maksimum mutluluk demektir.

sabah kahvaltısı
Aklınız hep başınızda olsun amacınızdan sapmayın, tek gecelik veya bir gecelik ilişkinin sonunda sabah kahvaltısını birlikte yapalım gibi saçma bir teklifiniz olmasın.

16. Sabah kahvaltısını birlikte yapmayı teklif edin. 

Baltalığın lüzumu yok!…Herkes kendi evine

17. Kapıya kadar eşlik edin. 

Üstteki yorum, bu kural için de geçerlidir..Geldigi gibi gidebilirde.

18. Kadın veya Erkek fark etmez insanların göründükleri gibi olmadıklarını unutmayın! 

O yüzden kimseye körü körüne safça güvenmeyin. Hayati riskler kadar sağlık risklerini de gözardı etmeyin. Bazı şeyler tehlikeye atılmayacak kadar değerlidir..Bu sebeple birinci kuralımız her anlamda güvenlik birinci kuralı atlarsanız kalan  kuralların bir önemi yok. Gece boyunca dikkatli ve temkinli olun.

Önce  güvenlik  kuralı içinde bulunan, cinsel hastalıklardan korunmak için alınacak güvenlik önlemleri için yanınızda mutlaka prezervatif bulundurun. Kimle ve nereye gittiğinizi mutlaka sizin dışınızda birisi daha biliyor olsun. Yediklerinize ve içtiklerinize dikkat edin. Ortamdan emin olmadığınız sürece de uyumayın. Başka mekana da gidecekseniz geceye güvenlikli başlayıp güven içinde tamamlayın. Şayet bildiğiniz bir mekan veya kendi evinize gidecekseniz rahat olabilirsiniz. Deplasmanda aman dikkat.

Sizde MobilDost üye olup biran önce birbirinden güzel kadınlar ile tanışabilir ve buradan sınırsız sohbet edebilirsiniz

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …