Cumartesi , 20 Nisan 2024

Tarih Kitapları Yazmaz Aşk Savaşlarını

TARİH KİTAPLARI YAZMAZ AŞK SAVAŞLARINI

Tarih kitapları yazmaz aşk savaşlarını demiş ünlü şair Küçük İskender. Evet gerçekten de tarih boyunca yaşanan aşk savaşlarını, aşktan kaynaklı yaşanan entrikaları, taht oyunlarını, aşk’ta kazanan olmak için kadın veya erkek verilen mücadeleyi tarih kitapları yazmaz. Aşk için yazılan romanlarda yazmaz. Aşk iki kişilik bir oyundur. Aşk bir hastalık halidir. Aşk vücut kimyasında yaşanan ani bir değişimdir ve aşk aklımızı başımızdan alır.

Bizi biz olmaktan çıkarıp başka bir kişiliğe, kimliğe büründürür. Büyük aşklar romayı yaktırır bize. Bazen yanan roma bazen de biz oluruz. Erkekler için bir kadına duyulan aşk, tutkuyla sevme hali bazen de bağımlılık yapar. Siz MobilDost kullanıcısı olarak aradığınız büyük aşkı bulmak için tarih kitaplarını okumak yerine kendi aşk kitabınızı yazmaya çalışın. Her aşk özeldir. Ayrıca bu linkten İlişki Türleri Nelerdir? başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz.

Sevişmiyorsan İkiside Fuzuli

Fuzuliye sormuşlar; sevmek mi daha güzel yoksa sevilmek mi? Sevişmiyorsan ikiside fuzuli demiş… Seviyor veya seviliyor olabilirsiniz. Aşk karşılık bulmuyorsa, aynı anda hem sevilip, sevmiyorsanız, karşılıklı sevişemiyorsanız gerçekten tüm bu duygular fuzuli olabilir. Gerçek aşk karşılık bulan aşk’tır. Sizde aşkınıza karşılık bulmak istiyorsanız MobilDost platformu içerisinde bulunan üyelerimiz içinden seçeceğiniz size uygun birisi ile bunu yaşayabilirsiniz.

Aşkın yaşı zamanı yoktur. Aşk beklenmeyen bir anda çıkabilir karşınıza, asıl soru siz aşka hazırmısınız? Aşk emek ister, çaba ister, zaman ister, sabır ister. Aşk kapınızı çaldığında siz kapıyı açmaz iseniz geldiği gibi gider. Bir daha kim bilir ne zaman tekrar kapınızı çalar.

Sevişmiyorsan ikisi de fuzuli demiş ünlü düşünür Fuzuli…Sizde hem sevin hem sevilin ancak sonunda mutlaka sevişin. Unutmayın kadar gayrete aşıktır .Eylem olmayan yerde bereket olmaz.

Kader Gayrete Aşık

Tarih boyunca yaşanan en büyük aşklar hep sonu kavuşamamak ile biten aşklardır. Kader gayrete aşıktır. Aşk içinde gayret yoksa, samimi çaba yoksa, yalan dolan varsa, aldatma varsa aşk olmaz.

İnsan aşık olduğunda aşık olduğu kişinin yokluğunda kendini yalnız hissediyorsa, onu görmeden tek bir dakika bile geçiremiyorsa, özlem duyup özlüyorsa, geceleri uyuyamıyorsa, gördüğünde heyecanlanıyorsa, saçının teline dokunmaya kıyamıyorsa, birlikte olduğu anlar hiç bitmesin istiyorsa, yanındayken mutluluktan uçuyor gözü hiç bir şey görmüyorsa işte aşk budur.

Aşkın tarifi, yaşattıkları ufak farklılıklar ile genelde dünyanın her yerinde aynıdır. Sevmek, aşık olmak, sonsuz mutluluk veya derin keder hali aşkın insanı duygu selinde bir oraya bir buraya çarpma halidir. Aşık olunca rüzgarda savrulan yaprak gibi yönsüz kalırız.

Yönümüzü bulmak için aklımız var onu kullanmalıyız. Ancak aşık olunca akılda baştan gider. Akıllı adam işi değildir zaten aşk. Aşk biraz deliliktir, serseriliktir, vurdumduymazlıktır, tüm dünyaya kulaklarını tıkamadır, bildiğinden sevdiğinden vazgeçmeme halidir. Aşk büyük bir savaştır, güç ister.

Aşk Büyük Bir Savaştır

Bu aşk savaşından galip çıkmak için, sizde bırakın kendinizi duygularınız sizi nereye götürürse oraya gidin. Yaşayın aşkınızı delicesine severek sonuç olarak hayat bir kere. Belki de tüm hayatınız boyunca bir kez aşık olacaksınız, tekrarı olmayacak.

Kendi tarih kitabınızı yazmak için aşkınız için gücünüzün sonuna kadar savaşın. Asla pes etmeyin, vazgeçmeyin varsın aşkınız yolunda kaybolun gidin ne çıkar ki aşk dediğiniz aynı kişiyle bir kez yaşanıyor.

Tıpkı akan suda iki kez yıkanamayacağınız gibi aynı kişiyle ikinci bir aşkınız olmayacak. Aşkınız sizin tarihiniz olsun. Aklınızda, kalbinizde, ruhunuzda hep bu aşkınız kalsın. Beyin bir ilkleri birde sonları unutmazmış. Bugün kime sorsanız ilk aşkını hatırlıyordur. İlk okul aşkı, lise aşkı asla unutulmaz olur. Sizde ilk aşklardan, aşıklardan olun.

Seviyorsanız, aşıksanız adam gibi sonuna kadar, dibine kadar yaşayın bunu. Acıysa acı, mutlu olmaksa sonuna kadar mutluluk, çile ise sonuna kadar çile, acısız, çilesiz mutluluk olmuyor. Sadece kendinizi değil aşkınızı da sevin. Bugün kendi tarihinizde dönün geriye ve yaşanmış, yarıda kalmış sonu ne ve nasıl olursa olsun tüm aşklarınızı yeniden düşünün.

Yaşanmış yaşanmıştır, siz sizi yapanlardır tüm yaşadıklarınız. Kimi sizi hüzünlendirecek belki ağlatacak kimi ise yüzünüzü güldürecektir. Hatta çekinmeyin arayın bugün aşklarınızı sesini duyun. Tüm yaşananlara rağmen sevmekten ve sevilmekten asla vazgeçmeyin. Hayata aşkınıza sıkı sıkıya sarılın, ya hayatta aşk hiç olmasaydı?

Her şey aşk için!…Aşkın tek adresi MobilDost gel bul beni…

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …

anksiyete sorunu nasıl çözülür

Anksiyetesi Olan Sevgiliye Nasıl Yardım Edilir?

Anksiyetesi Olmayan Sevgiliniz Olsun. Anksiyetesi olan sevgiliye nasıl yardım edilir? Mümkünse anksiyetesi olmayan bir sevgiliniz …