Salı , 23 Nisan 2024
Squirting kadınlarda fışkırtma
Kadınlara Özel Squirting

Squirting (Fışkırtma) Nedir?

Squirting (Fışkırtma) nedir?

Squirting (Fışkırtma)nedir? Muhtemelen Squirting kelimesini ilk defa duyuyor olabilirsiniz. Türkçe karşılığı olan fışkırtma kelimesine daha aşina olabilirsiniz.Genelde fışkırtma kelimesi erkeklerin seks sonrasındaki boşalmaları için kullanılıyor olsada bu yazımızda bunun tam tersi kadınlarda orgazm sırasında yaşanan fışkırtmayı anlatıyor olucaz.Bu sebeple bilimsel olarak genelde kadın orgazmı ve squirting aynı anlama gelen tabirlermiş gibi kullanılsa da, aslında her kadın squirting yaşamaz. Hala bu konu hakkında şüpheler var olsa da, araştırmacılar boşalmanın, squirting’in ve bu sırada çıkan sıvıların karakteristik mekanizmaları olduğuna inanıyor. Peki gerçek anlamda squirting nedir? Şimdi gelin siz değerli MobilDost okuyucuları ile birlikte squirting neymiş anlamaya çalışalım.Belki sizlerde squirting yaşıyor veya yaşamış şanslı kişilerden olabilirsiniz.

Squirting
Squirting nedir nasıl yaşanır gibi pek çok sorunuza burada cevap bulmaya çalışıyor olucaz. İdrar ile genelde karıştırılabilir squirting durumu.

Squirting Nedir?

Squirting kelimesi, genelde kadın partner seks sırasında orgazm olurken üretradan fışkıran sıvı tabirini karşılamak için kullanılır. Bu sıvının idrarla benzer olduğu ayrıca üre, ürik asit ve kreatin karışımı olduğu biliniyor. Sıvının idrar torbasından geldiği tahmin ediliyor.

Squirting yaşanması, genelde klitorisin veya G noktasının uyarılmasından dolayı kaynaklanır. Üretral sünger ve G noktası kadın vücudunda hemen hemen aynı noktalardadır.

Squirting sırasında çıkan sıvı, berrak ve sulu bir sıvıdır. İdrar torbasından geldiğine inanılır. 10  tatlı kaşığına denk gelecek şekilde bir sıvı çıkışı mümkün olabilir. Üre ve türevlerini içinde barındırır. Bununla beraber kadın meni sıvısı, ağdalı ve beyazımsı bir sıvıdır.

Üretraya yakın olan, “kadın prostatı” olarak anılan bir bölgeden çıktığına inanılır. Bir kaşık gibi az bir miktarda sıvı akışı olur. Spermsiz bir erkek menisi gibidir, çoğunlukla erkek menisinde bulunan bileşenleri barındırır. Dilerseniz bu yazımızı takiben erkeklerde yaşanan erken boşalma sorunu başlıklı yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Squirting Size Nasıl Hissettirir?

Squirting de orgazm da seks de herkese farklı bir şeyler hissettirir. Bu soruya kesin bir cevap vermek bu nedenle oldukça güçtür. Bazı insanlar orgazma hiç benzemediğini söylerken, bazı bireyler ufak tefek farklılıklar da olsa yine de oldukça benzer hissettirdiğini dile getirir.

Sık duyulan tecrübelerden biri, squirting’den hemen önce gelen idrarını yapma hissiyatıdır. Bu nedenle pek çok kişi o an idrarını yapma korkusuyla squirting’den mahrum kalabilir. Hatta tam squrting öncesi idrarını yapacakmışçasına hisler yaşayan kişiler, squirting sırasında çok ıslak bir orgazm benzeri bir his yaşadıklarını iddia eder.

Bazıları çok yoğun hisler yaşadıklarını, bu nedenle orgazma benzemediğini söylemişlerdir. Öyle ki, bazı kişiler de erkeklerde boşalma hissiyatının çok benzeri olduğunu belirtir. İdrar yapma gereği dahil hiçbir şey hissetmediğini de söyleyenler mevcut. Detaylar farklılık gösterse de, squirting deneyimleyen çoğu kadın, bundan oldukça keyif aldıklarını da belirtmiştir.

Squirting
Squirting duygusunu maalesef her kadın yaşayamaz biraz kişiye özel bir durum. Fizyolojik ve psikolojik olarak bunu yaşamaya hazır olmanız gerek.

Bunu Her Kadın Hisseder Mi?

Her kadının boşalabileceğinin veya squirting’i deneyimleyebileceğinin garantisi yoktur. Araştırmacılar hala bunun üzerine çalışıyor. Bu sırada not düşülmelidir ki maalesef kadın vücudu ve vulva üzerinde araştırma yapanların sayısı hala oldukça düşüktür. Bu nedenle bu tarz karakteristik durumları anlamak ve squirting nedir gibi sorulara cevap bulmak daha da güçleşir.

Tahmini olarak vajinaya sahip olanların %10 ve %50 arasındaki kısmı boşalabiliyor. Bazı araştırmacılar her kadının squirting yapabileceğini iddia ediyor. Bazıları ise bunun tamamıyla vücudun kendisine bağlı olduğunu söylüyor. Bu da demek oluyor ki bazı insanlar bunu sürekli olarak yapabiliyorken, bazıları asla yapamayacak olabilir. Biraz kişiye özel bir durum squirting.

Araştırmacılardan bazıları, squirting yapabiliyor olmanın, yapamamaktan daha iyi olduğunun veya olmadığının kesin bir gözle görülemeyeceğini söyler. Özellikle pornografi içeriklerinde, her kadının oldukça fazla oranda squirting yaşadığı gösterilir. Bunun her zaman böyle olduğu imajı verilir. Ancak bu gerçekçi bir yaklaşım değildir. Squirting vücuttan vücuda değişir ve sıvının ne kadar geldiğinin bir önemi ve herhangi bir anlamı yoktur. Az sıvı gelmesi de oldukça normaldir.

Squirting kadınlara özel boşalma durumu
Squirting nasıl yapılır dan daha çok aslında bunu tetikleyen sebepler nelerdir diye bakmakta fayda var.

Squirting Nasıl Yapılır?

Seks sırasında veya mastürbasyon sırasında squirting deneyimlemek istiyorsanız, bazı adımları takip edebilirsiniz. Seks sırasında, squirting için G noktasına daha kolay ulaşmak amacıyla doggy stili başta olmak üzere farklı pozisyonlar denemek isteyebilirsiniz.

G noktanızı ve vücudunuzun hangi bölgelerinden uyarıldığınızı kendiniz keşfetmelisiniz. Aynı zamanda klitorise kendiniz baskı yapabilir veya partnerinizin sizin için baskı yapmasını isteyebilirsiniz. Mastürbasyon sırasında ise gevşemeli ve moda girmelisiniz, rahat olun. Bunun için seks oyuncakları kullanabilirsiniz veya hoşunuza gidebilecek bir ambiyans yaratabilirsiniz. Fizyolojik ve psikolojik olarak hazır olmalısınız.

Ambiyansınız hazır olunca, öncelikle kendinizi uyarmayı denemelisiniz. Hoşlandığınız şeyleri yaparak yeteri kadar yükselmeyi, uyarılmayı beklemelisiniz. Yeteri kadar uyarılmadan işe kalkışırsanız, beklediğiniz karşılığı ve verimi alamayabilirsiniz. Bu nedenle sabırlı olmanızda fayda var.

Bu noktada klitoris ve G noktasının yine hayati önem taşıdığı unutulmamalıdır. Vücudunuzda sizi yeteri kadar uyaracak ve squirting’i başarmanızı sağlayacak kısımlar bunlardır. Bu yüzden ne yapacağınızı iyi bilmeniz gerekir ve bunun en kolay yolu vücudunuzu tanımaktır. Eğer idrarınızı yapmaktan endişelenirseniz, emin olmak için öncesinde idrara çıkabilirsiniz. Hissiyatın ne kadar benzer olabileceğini unutmamalı ve endişelenmeden bu hisse teslim olmalısınız.

Squirting Hakkında Duyduklarınız

Squirting nedir sorusu araştırılırken karşınıza pek çok bilgi çıkabilir ve bu bilgilerin hepsinin doğru olduğunun garantisi yoktur. Öyle ki bazı kişiler squirting’in bir şehir efsanesi olduğunu bile iddia etmiştir. Ancak bunu yaşayan pek çok kişiden alınan bilgiler doğrultusunda, squirting hakkında bilmediğimiz asıl şey, var olup olmadığı değil, nasıl ve neden olduğudur.

Başka bir mit ise vulvaya sahip olan herkesin kolayca squirting’i başaracağıdır. Bahsedildiği üzere, sadece belli oranda kadınlar squirting yaşadığını söylemiştir ve hiç yaşamayan birinin eni sonunda yaşayacağı kesin olarak söylenemez. Yine de squirting için bazı seks pozisyonları ve metodların işe yaradığını söyleyen kişiler de olmuştur.

Bazı kişiler, squirting sırasında gelen sıvının tamamen idrar olduğunu iddia eder. Ancak içeriği üzerine yapılan araştırmalarda, sadece idrar değil başka bileşenler de saptanmıştır. İnsan vücudunun bilinmeyen yönleriyle ilgili her zaman çeşitli spekülasyonlar karşınıza çıkacaktır.

Henüz MobilDost üyesi olmadıysanız ve birbirinden güzel binlerce kadın üyemiz ile henüz tanışmadıysanız hemen buradan ücretsiz üye olabilir ve binlerce kadın üyemiz ile hemen sıcak sohbete başlayabilirsiniz. Durma hemen giriş yap ve sende yeni yılda sana özel yep yeni dostluklar kurup sınırsız sohbetin heyecanın tadını çıkar. 2022 yılını bitirip 2023 yılına girerken mutlu keyifli heyecan dolu güzel bir yılbaşı eğlencesi yaşamak istersen sende yılbaşı gecesi MobilDost’a gel ve yeni arkadaşların ile mobildost club yeni yıl partisine katıl. Mobildost club’ta eğlence ve heyecan dorukta olacak. Yılbaşı partimize senide bekliyoruz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …