Cuma , 26 Nisan 2024
Sıcak Sohbet
Sıcak Sohbet

Sıcak Sohbet

Sıcak sohbet zamanı. Özlemle beklenen yaz geldi. Bu sıcak havalarda sahil kentlerinde, yazlıklarda arkadaşlarınız ile birlikte kumsalda güneş altında sıcak sohbetler edebilirsiniz. Samimi ve sıcak sohbetler için bir araya gelinen bu günlerde maske, mesafe ve hijyen kurallarına çok dikkat etmemiz gerekiyor. Kendinizi ve arkadaşlarınızı koruyun.

Okulların kapanması, sınavların tamamlanması ve kurban bayramı tatilinin de yaklaşması ile birlikte büyük şehirlerde yaşayan milyonlarca insan resmen göç ediyor durumda. Büyükşehirlerden  başlayan bu göç fırtınası sanırım bayram sonuna kadar sürecek gibi. Yaşanan bu büyük nüfus hareketi ile birlikte milyonlarca insan şehirlerden ilçelere, kasabalara, köylere gidiyor.

Yazlık bölgelerde yaz aylarında kumsalda aşk bir başka olur. Yaz aşkları ayrıca unutulmazda olurlar. Yazlık bölgelerde olanların unutulmaz yaz aşkları vardır.

YAZLIKLARDA SICAK SOHBET

Özellikle kurban bayramını geçirmek için çok fazla kişi kurban kesecek ise köylerine gidiyor. Yazlık bölgelerde yazlık evi olanlar Haziran başından itibaren yazlıklarını açtı. Hatta bir çok kişi orada yaşamaya başladı. Ayrıca bu pandemi sürecinde yazlıklar pek çok insanın hayatını ciddi şekilde kolaylaştırdı.

Aynı şekilde kırsal alanda bulunan evler de tercih ediliyor. Gidecek köyü veya yazlık evi olmayan milyonlarca insan da ya otellere yada pansiyon ve apartlara yaz tatilini geçirmek için gidiyor. Yaz tatilini geçirmek için genelde kişiler deniz kenarı sıcak bölgeleri seçiyor. Deniz, kum ve güneş dışında farklı tatil tercihleri olan kişiler de var. Özellikle pandemi döneminde çadır ve karavan turizmi çok artmış durumda. Bu konuyu da bir başka yazımızda işleyeceğiz.

>>> SICAK SOHBET İÇİN TIKLAYIN <<<

SAMİMİ SOHBETLER

Yaz tatili deyince herkesin aklına deniz,kum ve güneş gelir. Gençler için ise yaz tatili; deniz, kum ve güneşin yanına yazlık arkadaşları, keyifli geçen aşk dolu akşamlar gelir. Eve giriş saati şehre göre ya yoktur yada çok ileri saatlere alınmıştır. Bu sebeple yaz aylarında yazlık bölgelerde yaşanan yaz aşkları hepimiz için unutulmazdır. Yaz aylarında yazlık bölgelerde yaşanan bu aşklar ve yapılan sıcak, samimi sınırsız sohbetler unutulmazdır. Yazlıklardaki arkadaş grupları içinde sesi güzel olan, müzik aleti çalan birisi de olursa harika. Akşam ateş kenarında, müzik eşliğinde samimi sohbetlerin yeri bir başka olur. Yaz akşamlarında; ateş başında, müzikle yapılan bu samimi ve sımsıcak sohbetler hiç bitmesin istenir. Hatta bu büyülü ortam içinde mutlaka yeni aşklar doğar.

Yazlık bölgelerde bodrum’da, marmaris’te, antalya’da, izmir’de ,ayvalık’ta, çınarcık’ta, kemer’de,çeşme’de aşk dolu akşamlarda eğlence bir başka olur. Birde bu eğlence mekanı sahil kenarında kumsal da ise esen rüzgar ile savrulan aşklar arasında kalırsınız.

AŞK DOLU AKŞAMLAR

Kumsaldaki sohbetlerde başlayan bu yaz aşkları, ertesi gün denizde, gece diskoda devam eder. Birlikte denizde yüzmek, güneşlenmek, el ele yürümek, bisiklete binmek, dondurma yemek hatta yaz konserlerine gitmek ve gecenin sonunda bir öpücük almak. Bodrum, Marmaris, Çeşme, Antalya, Ayvalık, Çınarcık, Tekirdağ, Çanakkale gibi pek çok deniz kenarı yazlık bölgelerinde yaz aylarında unutulmaz arkadaşlıklar yaşanmış ve yaşanmaya devam ediyor. Bu yaz da binlerce genç farklı şehirlerden gelen yeni arkadaşlar ile tanışıp yeni yaz aşkları yaşayacak. Bu yüzden yaz ayları diğer aylardan daha zevkli ve unutulmazdır. Kumsaldaki aşk dolu akşamlarda başlayan sohbetler; her gece heyecan ve zaman zaman kıskançlıklar ile artarak devam eder. İçinde bulunduğumuz yaz aylarında tüm gençlerin aşk dolu akşamları olsun.

Bu yazda eğlencenin, sohbetin, aşkın, sevginin, sevişmenin tadını çıkarın. Pandemi sürecinden kaynaklı olarak kısmen karantina kuralları gereği eğlence kültürü değişmek zorunda kalsa da bu yaz azalan vaka sayılarından kaynaklı olarak mekanlar eski günlerdeki gibi olacaktır. Bu yaz da eğlence dorukta olur. Ancak artan enflasyon ile birlikte eğlence artık çok pahalıya patlayacaktır. Bu yaz eğlenmek isteyenlerin canı ekonomik olarak bir miktar yanacaktır. Özellikle bodrum, çeşme gibi lüks yerlerde gece eğlencesi oldukça maliyetli olacaktır. Gece klüplerine giriş ve beachlere girişler çok pahalı olabilir. Ancak gecelere akmak için değecektir. Eskiden her gece çıkarken şimdi haftada bir kaç gece çıkıyor olacaksınız. Kalan zamanlarda yazlık bölgelerde yaz aşkları ile sohbete zaman kalıyor olur. Yazın ve yaz sohbetlerinin tadını çıkarın.

Sarı sıcak sohbetleriniz bol olsun.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …