Cuma , 26 Nisan 2024
Sevisirken-Sevgilinizle-Edepsizce-Konusun
Sevisirken-Sevgilinizle-Edepsizce-Konusun

Sevişirken Sevgilinizle Edepsizce Konuşun

Sevişirken sevgiliniz ile seks konuşmak sadece yakınlığınızı artırmaz. Aynı zamanda cinsel ilişki ve zevk alma seviyenizi de geliştirir, dönüştürür. Partnerinizle kavga etmeden de konuşmanın, isteklerinizi anlatmanın pek çok yolu vardır.

Sevgiliniz ile cinsel ihtiyaçlarınız ve zevkleriniz hakkında konuşmak ve samimi bir iletişimde olmak ilişki açısından son derece önemlidir.

Seks konuşmak sadece yakınlığınızı artırmaz, aynı zamanda cinsel ilişki ve zevk alma seviyenizi de geliştirir, dönüştürür. Sevgiliniz ile kavga etmeden de konuşmanın ve isteklerinizi güzelce anlatmanın pek çok yolu var. Bu konuda size vereceğimiz tavsiyelerden bir kısmını aşağıda okuyabilirsiniz. Sonuç olarak burada okuyacaklarınız nacizane bizim tavsiyelerimiz, asla bunlara uygulamak durumunda değilsiniz her zaman karar sizin kendinize ait  olmalı. Cinsel hayatınızı biraz  monotonluktan çıkartıp ateşlemek, hareket getirmek,heyecan katmak için yatakta biraz terbiyesiz olabilirsiniz..Sonuç olarak yalnızsınız, kimseden utanmanız gerekmez.Utanılacak çekinilecek bir durum yok.Öncelikle mutlaka rahat olun,ruhunuzdan geçeni bedeninizde buluşturun.

Sevişirken Sevgilinize Ne İstediğini Sorun?

Partneriniz ile  açık saçık cinsel içerikli konuşma yapmakta en önemli kriter samimiyettir. Sevgilin, sadece senden hoşlanıyor diye her türlü cümleyi sevecek değil! Eğlenceli, heyecan verici ve yaratıcı sözler kalpleri etkilediği kadar cinsel dürtüleri de harekete geçirir. Bu yüzden sevgilinin hangi kelimelerden hoşlandığını sormadan öğrenemezsin. Yatakta ön sevişme esnasında ona doğru edepsiz bir kelime söyleyin. Sonra kulağına eğilip ‘Bunu sevdin mi?’ diye sorun. Sabırlı ve dikkatli olun yavaş yavaş tane tane anlatın. Erotik konuşmalar ilişkinize heyecan katacaktır. Bu heyecanı yakalamak  için mutlaka partnerinizin bu konudaki isteklerini biliyor olmanız gerekli. Sabırla bunları öğrenip sonrada uygulamaya çalışın. Fakat abartıya kaçmadan süreci gözlemleyerek ilerleyin. Sevişirken sessiz kalmak zorunda değilsiniz. Fakat cinsel konuşmalardan hoşlanmıyorsa asla zorlamayın.

Partneriniz ile ön sevişme veya cinsel birleşme anında mutlaka konuşun, ne istediğini, nasıl istediğini anlamaya çalışın.

Erotik Mesaj veya Görseller Gönderin

Eskiden olsa mail gönderin veya sms gönderin diyebilirdik ancak günümüzde bireyler arasında oldukça fazla mesajlaşma alternatifi olan mecralar var. Bu mecraların bir kısmı  herkese açık bir kısmı ise üyelik vs gerektiren mecralar. WhatsApp’ta sevgilinize mesaj gönderdiğinizde okudu okumadı, çevrim içi veya çevrimdışı, en son şu saatte çevrim içiymiş veya mavi tik ile okuduğunu anlamanız akabinden size yazıyor ise bunu da görmeniz mümkün hale geldi.

Eskiden gönderilen sms mesajlarına göre süreç çok daha fazla interaktif durumdadır. Günün her saati iletişim kurmak  artık mümkün. Aynı zamanda çiftlerin birbirlerini takip etmeleri ve nerede ne zaman ne yaptıklarını bilme veya görme  imkanı da son derece fazla. Mesajlaşma süreci kişilerin  özlenme, aranma,ilgi duyulma egolarını besliyor. Bu yazışmalar esnasında mesajlarınızı kısa ve basit tutun. İlk mesajınız kibar ve iltifat dolu olsun;”seni en son gördüğümde inanılmaz güzeldin. Gözlerimi senden alamadım” gibi. Karşı taraftan gelen cevapta buna karşılık olumlu ise, yavaş yavaş erotik içerikli mesajlar gönderebilirdin. Partnerin de sürece katılır ise kim bilir bu konuşmanın sonunda belki telefon seksi yaparsınız. Telefonda karşılıklı fantezilerinizi  rahatlıkla paylaşabilirsiniz.Hayal etmeden hiçbir şey gerçek olmuyor.Unutmayın hayalsiz gerçek olmaz.

Partnerinize Gizli Notlar Yazın

Buzdolabına yapıştırılmış post-it’lere yazılmış notlar ilgi çeker. Bu notları çaktırmadan cebine, çantasına, bilgisayarına veya odasına sakladığınız bu tür gizli notlar erotik konuşma noktasında ilişkinizi çok ileriye  taşır. “Yanımdayken bile seni özlüyorum, geçen gece yaptıklarımız hiç aklımdan  çıkmıyor” gibi onu etkileyecek notlar yazıp görmesini sağlayabilirsiniz. Notların sonuna mutlaka üç nokta koymayı ihmal etmeyin. Çünkü cümle bitmiyor devam ediyor imajı verir. Bu notlar karşı tarafında hayal gücünü etkiler ve harekete geçmesini sağlar. Harekete geçen hayal dünyası mutlaka ilk fırsatta  bunu gerçekleştirecek adımlar atacaktır.

Unutmayın hayalsiz gerçek olmaz. Her şey bir hayal ile başlar. Siz de partneriniz, sevgiliniz, eşiniz ile yeni hayaller kurmak ve sonrasında bunları gerçekleştirmek için konuşmaktan, yazmaktan, mesaj göndermekten çekinmeyin. Sağlıklı bir ikili ilişki için en önemli konu çiftler arasındaki iletişimdir. Erotik içerikli cinsel konuşmalarda, çiftlerin birbirlerinden beklentilerini anlamaları ve buna uygun bir zemin üzerinde ilerlemeleri için zaman zaman bu iletişim uygulanabilir. Konuşmadan birbirinizi tanıyamazsınız. Mutlu ve sağlıklı bir ilişkin için cinsellik önemlidir. Mutlu bir cinsellik içinde karşılıklı tatmin önemlidir. Karşılıklı tatmin için doğru bir iletişim içinde samimi olun.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …