Cuma , 19 Nisan 2024
Seksi Sohbet
Seksi Sohbet

Seksi Sohbet

Seksi sohbet bir çok insanın dikkatini çeker. Fakat seksi bir görüntü de önemlidir. Okulların kapanması ile birlikte pek çok lise ve üniversitede mezuniyet törenleri yapılıyor. Yazın gelmesiyle birlikte yapılan bu mezuniyet törenleri öncesinde gençler kendi aralarında bolca seksi sohbetler yapıyorlar. Mezuniyet gecesinde kim daha seksi olacak, en seksi elbise kimin olacak, en seksi makyajı kim yaptıracak, en seksi erkek kiminle geceye gelecek veya en seksi ayakkabıyı kim giyecek gibi seksi olmak ile ilgili  gençler arasında seksi sohbet konuları konuşuluyor. Bakalım mezuniyet gecesinin yıldızı kimler olacak.

SEKSİ OLMAYI BİL

Seksi olmak için önce seksi olmayı bilmeliyiz. Buna uygun bir tarzınızın olması gerek. Çünkü aksi halde istediğiniz kadar uğraşın bu havayı yakalamanız zor. Kişi önce kendisini seksi olarak hissetmeli. Seksi olmak demek açık bir kıyafet giymek, çıplak olmak anlamına gelmez.

Çok açık bir elbise ile seksi olabilirsiniz. Hatta bir jean, tişört ve altına giyilen bir stiletto ile de. Kişi önce kendisini seksi olarak benimsemeli. Bunu giydiği kıyafet, taktığı aksesuar, yaptığı makyaj ve hali tavrıyla da sağlar. Seksi olmak seksi görünmek bir tarzdır. Sadece çıplaklık olarak algılamak büyük hata olur.

>>> SOHBETE BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYIN <<<

Genç bayanların en çok düştüğü hata bu olsa gerek. Bu yanlış algıdan dolayı sokaklarda tüm genç kızların göbekleri açık. Oysa insan açık kıyafetler giymeden de son derece seksi olabiliyor. Seksi olmaktan kasıt kadınsanız dişiliğinizi öne çıkarmanız erkekseniz de erkekliğinizi öne çıkarmanız olacaktır.

Kendinizi en iyi kendiniz tanıdığınız  için vücut hatlarınızı, konuşma tarzınızı en iyi siz bilirsiniz. Kendinize  uygun  sizde kaba durmayan bir giyim tarzınız olsun. Aşırı kilolu olup tayt giyen bir bayan emin olun hiçbir erkeğe seksi görünmüyordur. Tam tersi erkeği seksten soğutabilirsiniz.

Oysa son derece fit bir kadın aynı tayt üstüne bir tişört ile son derece havalı ve seksi olabilir. Yada bir tek gözlük bile bir kadını son derece seksi gösterebilir. Bu sebeple kendinize uygun kıyafetler giyin. Kısa boyluysanız ona göre, uzun boyluysanız ona göre. Her ayakkabı her ayakta aynı havayı vermez. Başkasının ayağına bakıp ayakkabı satın almayın. Siz sadece kendiniz olmalısınız.

ERKEKLER DE SEKSİ OLUR

Sadece kadınlar değil erkeklerde seksi olabilirler ve hatta olmalılar. Seksilik kavramı sanki kadınların tekelindeymiş gibi görünüyor ama öyle değil. Kaslı, güzel kalçalı veya güzel gülen bir erkek kadınlar için seksi olabilir. Bu sebeple erkeklerde kendilerine uygun bir tarz dahilinde giyinmelidirler. Başkasında güzel görünen siz de güzel görünmeyebilir. Tüm erkeklerin bir ara kısa paçalı pantolon giymesi gibi. Bunu yapmayın. Siz modaya uymayın sadece kendi modanızı yaratın.

Seksi olmak  için her iki cins içinde olmazsa olmaz en temel şey vücut hijyenidir. Elleriniz, dişleriniz, ayaklarınız mutlaka her zaman temiz ve bakımlı olmalı. Her zaman mis gibi güzel kokmalısınız. Vücut hijyeni olmayan kişi istediği kadar seksi görünsün emin olun sonuca asla gidemeyecektir. Vücut temizliği en önemli konudur,bunu asla ihmal etmeyin.

Hem kendinize duyduğunuz saygı hem de başka insanları olan saygınız için mutlaka vücut temizliginize dikkat edin. Kişisel hijyen seksi olmayı bırakın insan olmanın en önemli göstergesidir. Uzaktan çok seksi görünen birisi yakınına geldiğinizde şayet ter kokuyorsa onun tüm seksiliği o anda kaybolur.

SAMİMİ VE SICAK OLUN

Seksi olmak için önce temiz ve bakımlı sonrada samimi ve sıcak olun. Bol bol gülümseyin. Gülmeyen yüzünüz varsa ne giydiğinizin ne de sürdüğünüzün bir anlamı olmaz. Gerek erkek gerekse kadın için en şık aksesuar gülmektir. Toplum içinde abartmadan gülümseyin. Etrafınızdaki tüm insanlar giydiğinizden taktığınızdan daha fazla gülümsemenize, tavrınıza bakacaktır. Zira etrafınızdaki insanlara birazda cesaret vermelisiniz aksi halde kimse size yaklaşamaz.

Eğer amacınız ulaşılmazı oynamak ise tabii ki asık suratlı olabilirsiniz. Fakat mutlu ve gecenin sonunda kazanan olmak istiyorsanız gülmekten asla vazgeçmeyin. İçten gelen sıcak ve samimi bir gülümseme pek çok insanı etkileyecektir. Unutmayın bakışınız, duruşunuz veya gülümsemeniz ile de seksi görünebilirsiniz. Bunu doğal olarak yapın, kasmayın. Seksi görünmeye çalışmayın, seksi sohbet yapın, seksi görünün kısacası seksi olun.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …