Cumartesi , 27 Nisan 2024

Seks Süresini Uzatma Yolları

Seks Süresini Uzatma Yolları

Hayat ne garip değil mi? Pek çok işi hızlı ve acele yapmamız istenirken cinsel birleşmeyi yavaş ve uzun sürede yapmamız bekleniyor. Bizde bu sebeple erkekler için cinsel ilişki süresini uzatma konusunda kısa yolları basit ip uçları ile anlatacağız. Her şeyi hızlı yapınca verimli olurken cinsel birlikteliği yavaş ve uzun süreli yapınca verimli oluyoruz. Kendimizi cinsel olarak verimli hale getirmek için neler yapabiliriz?

Seksin süresini uzatmak için mutlaka ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutmanızda fayda var. Acele etmeyin gece sizin , skor değil kalitenin, keyfin, zevkin peşinde olun. Unutulmaz olan kaç kez yaptığınız değil alınan haz olacaktır.
1-Birinci kural mutlaka rahat ve kendinizi iyi hissedeceğiniz bir ortamda olun

Cinsel ilişki öncesinde mutlaka ortamın sizin için rahat olmasını sağlayın. Bunun için ortamı kendiniz belirleyip tasarlayın. Huzursuz olduğunuz, güvensiz hissettiğiniz bir ortamda mutlaka odaklanma sıkıntısı çekersiniz. Bu da sizi performans kaybına götürür. İyi bir performans için tüm şartları önceden kendinize göre organize edin. Hiç bir şeyi şansa bırakmayın ve rahat olun. Stres yok. Bedensel ve ruhsal olarak  hazır olun. Hazır değilseniz yaşamak zorunda değilsiniz. Sonuç olarak bu bir iş değil, mutlu olma zamanı.

2-Tek bir hedefe kilitlenmeyin, asıl hedefiniz mutlu olmak, baskıdan kurtulun

Seks kadın ve erkek için sadece cinsel birleşme değildir. Her iki taraf için de fiziken ve ruhen başka anlamları vardır. Her şeyden önce sevgi ve paylaşımdır. Bu sebeple süre ne kadar uzun olursa paylaşım ve alınan zevk o kadar fazla olur. Seks öncesi ve sonrasını iyi planlayın ve buna sadık kalın. Aceleci davranmayın. Arkanızdan kimse sizi kovalamıyor. Tabi ki kaçamak bir ilişki yaşamıyorsanız. 🙂 Geniş bakın ve keyif alıp keyif vermeye çalışın. Bu bir maç değil. Skordan ziyade alınan haz önemli.

3-Tempoyu fiziksel kondisyonunuz ve partnerinizin durumuna göre ayarlayın

Temponuzu kendiniz ve partnerinizin durumuna göre yeniden belirleyin ve bu ritme çift olarak uymaya çalışın. Uyum içinde olun. Biri yavaş diğeri çok hızlı olursa ortak ritmi ve mutlu sonu yakalayamazsınız. Ortak ritmi yakalarsanız ilişki paylaşımı ve heyecanı artar. Ayrıca her iki tarafın da kendisini kontrol etmeyi başarıp, frene basmasını, zaman zaman da gaza basmasını sağlar. Sakin olun, kendinizi olayın akışına bırakın, çünkü akış size ritmi buldurur.

Seks yapacağınız ortam ve burada bulunan ambiyans seksin süresi ve kalitesi için önemli olacaktır. Mumlar ,güzel bir koku, müzik, ipek çarşaflar ortamdaki her şey sizin performansınızı etkiler. Seksin süresini kendi fiziki kondüsyonunuza göre ayarlayın.
4-Ortamda ritmi yüksek bir müzik işe yarayabilir

Bir araya gelmeden önce kendiniz için rahat bir ortam tasarlarken bir müzik listesi de yapabilirsiniz. Işıkta çok önemli! Kadınlar genellikle aydınlık ortamları sevmezler. Olay anında havaya gireceğiniz parçanın sesini açıp ritmi yakalayabilirsiniz. Gece ise, saksafon ile başlayan bir caz parçası başlangıç için fena olmaz. Gündüz ise daha slow bir parça olabilir. Yeter ki seçtiğiniz parçanın ritmine partneriniz de uyum sağlasın. Çünkü ritmi birlikte yakalamanız önemli, bu da ancak uyum ile olur. Mümkünse uzun süren bir parça olsun, şarkı erken bitmesin.

5-Yüksek performans için düzenli spor şart

Kaliteli bir yaşam için olmazsa olmaz olan düzenli spor. Spor bir yaşam şekli olmalı. Şehir hayatında hareketsiz geçen günlerimiz bizi son derece sağlıksız bir hale getiriyor. Düzenli yapılan spor insan vücudundaki kan akışı ve dolaşımını dengeler, metabolizmayı hızlandırır. Bu da yağ hücrelerinin yanmasına ve vücuttaki yağ oranının azalmasına yardımcı olur. Sonuç olarak damar yollarımızı hep bu yağlar tıkar. Damar tıkalı olunca yeterli kan basıncı oluşmaz ve peniste yeterli sertleşme sağlanmaz.

Düzenli spor ile düşen yağ oranı aynı zamanda erkek vücudunda testosteron miktarının artmasını sağlar. Bu da daha kuvvetli bir sertleşme sağlar. Düzenli yapılan spor hem fiziki hem de ruhsal olarak sağlıklı olmanızı sağlar. Hayata bakışınız, ağzınızın tadı değişir. Hatta en önemlisi iyi görünen, kendisini iyi hisseden biri hali gelir ve özgüveniniz artar.

Seks esnasında mutlaka partnerinize şehvetli dokunuşlar yapın. Ona bu dokunuşlar ile içinizden geçen tüm duyguları aktarın. Cinsel birliktelik süreci içinde mutlaka konuşuyor olun.
6-Fırsat buldukça dokunun,sevin

İmkan buldukça partnerinize dokunun ve birbirinizin vücutlarını ezberleyin. Cinsel birleşme veya sevişme esnasında sizi en çok motive edecek heyecanlandıracak şeylerden birisi kendinizin haz alması olduğu gibi partnerinizin de haz almasıdır. Bu sizi mutlaka etkiler. Bundan dolayı partnerinizin haz noktalarını iyi bilmek bu hazzı kuvvetlendirir. Bir ön keşif, ön çalışma gibi düşünün. Önceden yapılan tüm hazırlıklar zamanı gelince işe yarayacaktır. Ayrıca bu bilgiler; bir sebeple hızlı seks yapmak durumunda kalırsanız örneğin asansör, uçak, soyunma kabini gibi mekanlarda kısa sürede büyük zevk almanızı sağlar.

7-Düzenli ve sağlıklı cinsel hayat

Düzenli ve sağlıklı bir cinsel hayat kendinizi daha iyi tanımaya ve gelişmeye sevk eder. Düzenli ve duygusal olarak da sağlıklı bir ilişki sürekli antrenman yapmak gibidir. Refleksleriniz ve kaslarınız gelişir, ne zaman ne yapacağınızı, partnerinizin nasıl tepki vereceğini ezbere bilirsiniz. Bu da sizin rahat ve mutlu olmanızı sağlar. Ancak ilişki düzensiz ise bu sizde baskı yaratacaktır. Bu konuda da deneyim ve sürekli pratik yapmak önemlidir. Ayrıca bu durum iki taraf için de geçerlidir. Ne yaşayacağını biliyor olmak önemli. Sürpriz yok!

Seks sürecinde ortamdaki oksijen miktarı önemlidir. Bulunduğunuz ortamda bol miktarda oksijen olmasına dikkat edin. Aksi halde bu yüksek performans anında rahatsızlanabilirsiniz.
8-Doğru nefes alıp verin,oksijen önemli

Cinsel ilişki sırasında ortamın heyecanına dalıp nefes almayı unutmayın. Genelde erkekler başka şeyler düşünüp boşalmayı geciktirmeye çalışırlar. Başka şeyler düşününce, ortamdan kopunca, libidonun düşeceği sanılır. Zevk almadıktan sonra sevişmenin yorgunluktan başka ne anlamı kalıyor? Olaydan, ortamdan kopmayın. Ortamı mutlaka havalandırın, sonuç olarak fiziki kondisyon ve oksijen gereken bir ortamdasınız. Olay esnasında bol oksijen almak kan akışını düzenleyip, akımı hızlandıracaktır. Heyecana kapılıp düzenli nefes almayı unutma. Burundan alınacak olan her bol nefes performansını ve alacağın hazzı artıracaktır. İlişki esnasında nefes kontrolü ve alınan bol oksijen önemli. Bol oksijen içerideki yangını körükler. Sende yangına körükle git. 🙂

9-Mutlaka bol bol konuşun

Çift olarak mutlaka kendi aranızda her konuda bol bol konuşun, sohbet edin. Çiftlerin arasındaki duygusal ve cinsel uyumun en önemli etkeni iletişimdir. İyi bir iletişim yoksa iyi bir sekste olmaz. Binlerce ilişki iletişim kopukluğu sebebiyle biter. Hele cinsellik konusunda mutlaka açık açık her şeyi konuşun, utanmanın, sıkılmanın faydası yok. Sorun veya sorunlar varsa bunları mutlaka konuşmalısınız. Anlatırsanız durum karşı taraftan da anlaşılır ve birlikte çözüm bulunur. Aksi halde çözüm olmaz. Her türlü  sorununuzu konuşup çözebilir veya birlikte çözüm yolları bulabilirsiniz. Özellikle cinsel konulardaki sorunları görmezden gelmek üzerinizdeki baskıyı artırır ve sizi daha agresif bir kişiliğe dönüştürebilir. Sağlıklı bir birliktelik için karşılıklı uyum en önemlisidir. Çünkü uyum yoksa birlikte uyku da yok.

Seks anında mutlaka partneriniz ile yaptığınız seksten alınan hazlar hakkında konuşun. Kendi bedenini gibi partnerinizin de bedenini tanıyor biliyor olmanız gerek. Birbirinizin zevk noktalarını öğrenmelisiniz.
10-Stresle baş etmeyi öğrenin

Modern kent hayatı içinde erkekler için stres en büyük risk. Stres erkek sağlığını her anlamda tehdit ediyor. Gerek günlük gerekse yatak performansını ciddi manada etkiliyor. Strese teslim olmayın. Kendiniz için stresle mücadele edecek bir yol mutlaka bulmalısınız. Spor, sanat, müzik, yemek yapmak, el işi artık sizi ne rahatlatıyorsa. Düzenli olarak bunlar seks süresini uzatma konusunda fayda sağlar. Stres hayatınızdan çıkıp gidince her şey değişecek. Örneğin tatile gittiğinizde iş veya ekonomik problemleri düşünmeyince cinsel isteğiniz nasıl artıyor? Tatilde tavşan gibi sekerken, eve dönünce kaplumbağa oluyorsun! Yüksek verim için her günü tatil gibi yaşamaya çalışın. Öncelikle kafanız rahat olsun ki siz de bu durumdan zevk alın. Hayat bir kere.

Bu adımların hepsi seks süresini uzatma konusunda size yardımcı olabilir. Bunlar çözüm olmazsa seks süresini uzatma yöntemleri için konu ile ilgili bir uzman doktor görüşü almalısınız.

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …

Cinsel birliktelik esnasında erkeklerin yaşadıkları

Cinsel Birliktelikte Erkeklerin Yaşadığı 3 Senaryo

Cinsellik anında yaşanan kötü tecrübeler Cinsel birliktelikte erkeklerin yaşadığı 3 senaryo nelerdir? “Cinsellik esnasında bir …

Birbirini daha iyi tanımak isteyen çiftlerin soracagı cinsel sorular

Partnerini Daha Yakından Tanımak İsteyen Çiftler için 10 Cinsellik Sorusu

Partnerinizi daha yakından tanımak ister misiniz? Partnerini daha yakından tanımak isteyen çiftler için 10 cinsellik …

kadınların erkeklerden şikayetleri nelerdir

Kadınların Partnerlerinden En Çok Şikayetçi Oldukları Konular

Kadınların Bitmeyen Çilesi Kadınların partnerlerinden en çok şikayetçi oldukları konular. Bu başlığı okuyunca binlerce kadın …