Cuma , 19 Nisan 2024
seks oyuncakları
seks oyuncakları

Seks Oyuncakları Nelerdir, Nasıl Kullanılır

Seks oyuncakları veya aletleri hem erkeklerin hem de kadınların severek kullandığı ürünlerdir. Seks shopların müdavimleri oldukça fazladır. Elektronik ticaretin gelişmesi ile birlikte kişilerin seks shoplara gidip bizzat almalarına gerek kalmadı. İnternet üzerinden istediğiniz oyuncağı temin edebilirsiniz. Bu oyuncakları kullanarak sizi neyin heyecanlandırdığını neyin size daha fazla zevk verdiğini keşfedebilirsiniz. Bu oyuncakların hepsi titreşimli veya teknolojik değildir. Ancak yapılan araştırmalarda çalışmaya katılan kadınların yarısından fazlası hayatları içinde en az bir kez vibratör kullandıklarını ifade etmişler.

Seks Oyuncakları

Yapılan araştırmalar sonucunda kadınların büyük kısmının klitorisi uyarmak için vibratör kullandığı ortaya çıkmıştır. Vajina içine yerleştirerek kullanan kadınların sayısının az olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca vibratör kullanan kadınların hayatında hiç vibratör kullanmayan kadınlara oranla daha çok orgazm olma ihtimali olduğu belirlenmiş. Vibratör kullanan kadınlar ellerinin bu iş için yeterli gelmeyeceğini düşünüyor olabilir. Çünkü bunun sebebi klitorisin çok büyük bölümünün vajina içine gizlenmiş olmasıdır. Vibratörün verdiği titreşim vücudunuzun en hassas noktasını uyarır. Sizi eşsiz bir zevk ile tanıştırıp zevkin doruklarına çıkarması mümkündür. Titreşim deyip geçmeyin,denemeden bunu anlayamazsınız.

Kadınlar için en yaygın seks oyuncağı vibratör, manuel olarak kullanılanlar olduğu gibi telefondan kontrol edilen teknolojik şiddeti ayarlanabilir ürünlerde bulabilirsiniz.

Vibratörler

Pek çok vibratör çeşidi bulunmaktadır. Bazı titreşimli vibratörler vajinanın içinden uyarmak için bazıları ise dışından uyarmak için tasarlanmıştır. Hatta bazı ürünler aynı anda hem içeriden hem de dışarıdan uyarmak için tasarlanmıştır. Bu tip ürünlerde meydana gelen titreşim hafif yada yüksek olabilir. Bazı ürünler derine temas edecek şekilde büyük ve sesli olabilir. Bu oyuncaklar içinden hangisinin sizin için iyi olduğuna kullanarak karar verebilirsiniz. Her kadının zevk noktası ve tatmin eşiği farklıdır. Vibratör kullanımı sırasında bazı kokulu ve ısıtıcılı kayganlaştırıcı yağları kullanabilirsiniz. Çünkü bu yağlar vibratörün içinizde daha rahat hareket etmesini sağlar. Ayrıca gerçeklik duygusunu tam olarak vererek sizi tatmin eder.

Seks Aletleri

Kadınlar tarafından orgazm için;

el parmakları,

elektrikli diş fırçası,

duş başlığı,

yastık,

bazı meyve ve sebzeler,

ahşap ürünler,

hatta balık gibi binlerce seks aleti tarih boyunca süren kadının orgazm arayışı sürecinde kullanılmıştır.

Bu süreç içinde aklımıza gelen gelmeyen pek çok alet kullanılmıştır. Orgazm arayışı sürecinde kadınlar tarafından standart dışı, hijyen ve tatmin açısından sağlıklı olduğu tartışmalı olan aletleri kullanmak yerine vibratör gibi seks oyuncaklarını kullanmak güvenlidir. Hatta daha zevkli ve tatmin edici olur. İstediğiniz renk ve tasarımda, kokulu, kokusuz vibratörler bulunmaktadır. Hatta bluetooth bağlantılı olup uzaktan kumandalı versiyonları bile vardır.

Kadınlar için en iyi seks oyuncakları titreşimli haz veren ürünlerdir. Süresini kendiniz orgazm durumunuza göre kendiniz ayarlayabilirsiniz.

Orgazm Olamayanlar

Orgazm olamayanlar panik yapmayın lütfen. Bunu fark ettiğinizde hemen büyük bir sorun varmış gibi düşünmeyin. Orgazm olmak için daha önce ifade ettiğimiz gibi önce kendinizi ve haz noktalarınızı bilmeniz gerek. Bu sebeple mutlu son için sürekli yeni şeyler denemeye, kendinizi keşfetmeye, sevmeye, okşamaya devam edin. Kendinizi tanıyıp zevk, haz noktalarınız belirginleştikten sonra her şey çok daha kolay olacak. Kendinizi baskı altında hissedip, stres yaratmayın. Çünkü stres ve baskı orgazm olmanızın önünde büyük bir engel olur. Akışına bırakın ve rahat olun, mutluluk için adım atın. Hemen şimdi  kendinizi keşfe çıkabilirsiniz.

Ve beklenen mutlu son!

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …