Cumartesi , 20 Nisan 2024

Seks İçin En Heyecanlı Mekanlar Nereler?

Seks için en heyecanlı mekanlar nereler? genelde başka insanlarında olduğu veya olabileceği başkaları tarafından görülme yada yakalanma imkanının olduğu mekanlar olur. Bunlara örnek mekanlar; asansörde, arabada, uçakta, otobüste, gemide, apartman merdiven boşluğu olabilir. Tüm kara, deniz, hava taşımacılık araçlarında gizli seks yapılabilir. Peki  siz değerli MobilDost okuyucuları sizlerin böyle bir cinsel hayaliniz ve bu hayalinizi gerçekleştirme cesaretiniz var mı? Kişiden kişiye göre değişebilir seks için en heyecanlı mekanlar, sizin ki bakalım neresi? Şimdi gelin seks için en heyecanlı mekanlar nereler bu konuyu inceliyor olalım.

Asansörde Seks

Önce asansöre bindiğinizde başka kimsenin binmeyeceğinden ve asansörün katlar arası yolculuğunun uzun süreceğinden veya asansörü katlar arasında tutabileceğinizden emin olun. Sadece öpüşmek değil oral seks denemek bile bu heyecanı yaşamanızı sağlayabilir ve ani olası gelişmelerde hızla hiçbir şey olmamış gibi toparlanmanızı sağlayabilir bu mekan. Kadın tarafında etek giymiş olmak ve içine iç çamaşırı giymemiş olmak seks esnasında hızlı olmanıza yardımcı olacaktır. İş merkezleri, plazalar, avmler, rezidanslar ve apartmanların asansörlerinde kamera olmadığından mutlaka emin olun aksi halde ciddi sıkıntı olabilir. Ayrıca asansör yukarı çıkarken mi yoksa aşağıya inerken mi yapacağınıza karar verin malum basınç sertleşmeyi etkiler.

Uçakta Seks

Uçakta seks pek çok insanın hayalinde fantezi dünyasında vardır. Hatta bu uçakta seks hayalini gerçekleştirmiş olanlar için “Mile High Club” isimli bir sanal kulüp bile kurulmuş. Belki sizde bu kulübe üye olmak istersiniz. Koltukta mı yoksa tuvalette mi yapacağınıza karar vermelisiniz. Koltukta yapacaksanız en uygun zaman gece herkes uyuduğunda olacaktır. Şayet tuvaleti deneyecekseniz, uçakta görevli hosteslerin serviste olduğu anı seçmeniz, olası yakalanma riskinizi azaltacaktır.

Koltukta yapacaksanız, uzun yolculuklarda ışıklar sönüp herkes uyuduktan sonra üstelik birde uçak kalabalık değilse, battaniyelerinizin altında unutulmaz bir seks deneyimi yaşayabilirsiniz.

Ofiste Seks

Geldik modern kent hayatı ve onun ayrılmaz parçası olan iş dünyasına. İş dünyası içinde insanlar özellikle büyük şehirlerde evlerinden çok daha uzun zamanı iş yerlerinde, plaza katlarında geçiriyorlar. Karşı cins ile olan temasları iş yerinde birlikte geçirilen zaman artıkça artacaktır. Buda teması ister istemez bir süre sonra cinsel veya duygusal bir ilişkiye dönüştürebilir. İnsanların karşı cinsten birisi ile tanışmaları için iş yerleri, ofisler, iş toplantıları vb. alanlar dışında artık çok da fazla zamanları kalmıyor. Neredeyse 12-13 saat çalışılan bir düzen içinde sosyalleşmenin en fazla olduğu alan iş yerleri oluyor. Bu sebeple şirket aşkları gün geçtikçe artıyor. Ofis içini kullanabileceğiniz gibi tuvaletleri varsa soyunma odalarını da kullanabilirsiniz.

“Kucak Dansı”, Koltukta Seks

Ofiste, iş yerinde seks için kameralara dikkat edin. Yoksa tüm çalışma arkadaşlarınızın diline düşer ve hatta işinizi de kaybedebilirsiniz. Mutlaka plan yapın. Mesela erkeğinizin şirketine gidip, odasının kapısını kilitleyin ve ona seksi iç çamaşırlarınız ile striptiz yapın. Danstan sonra kucağına oturup kucak dansı yapın, kucak dansından sonra isteğinize, vaktinize göre ister oral seks yapın ister koltuk seksini deneyin. Hatta çalışma masasının üzerini bile kullanabilirsiniz. Pozisyon tercihi size kalmış. Yapılan araştırmaya göre her beş iş kadınından biri iş yerinde seks yapıyor. İş yerinde seks yapan kadın oranı %20 hiç de az değil. İş hayatının yoğun baskısı ve stresinden kurtulmak için seks iyi bir çözüm olabilir.

Trende veya Gemide Seks

Tren ve Gemi uçaktakinden farklı olacaktır. Çünkü gemide isterseniz imkanınız varsa size ait bir kamaranız olabilir, tren içinde size ait bir yataklı vagon olabilir. Bu size özel alanlarda yapabileceğiniz gibi cesaretinize bağlı olarak ortak alanları da tercih edebilirsiniz. Ortak alan olarak gemiler büyüklüklerine bağlı olarak çok daha fazla imkan sağlarlar. Hatta bazılarında açık yüzme havuzu, sauna, spor salonu gibi pek çok alan bulunuyor. Trende ise kafe alanını veya vagon boş ise ortak yolcu vagonlarını kullanabilirsiniz.

Ayrıca tren oldukça sesli bir taşıt olduğu için ses çıkarmanız da önemli olmayacaktır. Bu taşıma araçlarında nerede olursa olsun yapacağınız seks her anlamda unutulmaz olacaktır. Ancak en unutulmazı tabi ki gemide kaptan köşkü  olacaktır. Ancak unutmayın gemi personeli de uzun zamandır seyahatte ise abazanlıkta duvara tırmanacak durumda oldukları için bekar kişiler içinde iyi bir seks partneri alternatifi olabilirler.

Araç içindeki ısını artmasından kaynaklı olarak arabada seks esnasında camlar buhar olur. Arabada seks yaparken çok dikkatli olmalısınız, çevreyi kontrol etmeli ve ortamın güvenli olduğundan emin olmalısınız. Yaz aylarında üstü açık arabada da denenebilir.

Arabada Seks

Daha önce arabada seks başlıklı yazımızda bu heyecanlı ortamı oldukça detaylı olarak yazmıştık merak edenler bu yazımızı da okuyabilirler. Arabada ön koltukta ön sevişme ile başlayıp sonrasında görece daha rahat olan arka koltuğa geçip devam edebilirsiniz. Partneriniz araç kullanırken sürüş güvenliğini tehlikeye sokmayacak şekilde oral seks yapabilir, onu gerçek sürüş keyfiyle tanıştırabilirsiniz. Aklı başından gidecektir! neyi tutacağını şaşıracaktır. Eli işte gözü oynaşta tamda bu durum için söylenmiştir. Şayet araç hareket halinde değilse camları kapalı tutmanızda seslerin çevreye gitmemesinde fayda var. Aksi halde her an basılabilirsiniz.

Apartman Merdiven Boşluğunda Seks 

Bina ortak alan aydınlatma sisteminin sensörlü otomatların olmadığı apartmanlar bunun için ideal olacaktır. Kapı zilinin ve otomat düğmesinin olabildiğince uzağında olun. Apartmana giriş çıkışları görebileceğiniz bir yer olabilirse iyi olur. Hatta binanın kömürlük, odunluk veya depo alanı varsa buraları tercih etmeniz daha iyi olacaktır.

Deniz kenarında kumsalda veya havuzda suyun içinde özellikle yaz aylarında seks yapmak çiftler için vazgeçilmez bir tutkudur. Kendinize ait havuzunun varsa veya tekneyle açılmışsanız kimsenin olmadığı kumsallarda harika bir deneyim olabilir. Bu yaz deneyebilirsiniz.

Denizde ve Havuzda Seks

Öncelikle boyunuzu geçmeyen suda olduğunuzdan, yüzme bildiğinizden emin olun ve ikinizden birisinin tutunabileceği suya batmayan bir ürün (deniz yatağı vb.) ile denerseniz çok daha keyifli olacaktır. Aksi halde öpüşmekten, okşamaktan ileri gitmeyecektir. Su soğuk olacağı için uzun sürmemesine dikkat edin, aksi halde vücut üşüdüğünde, iki tarafında vücudu hissizleşecek ve bu yüzden tatmin olunamayacaktır. Kumsal sakin ise ön sevişmeye denizde başlayıp sonrasında  serin sulardan sıcak, kızgın kumlara doğru seksinize devam edebilirsiniz.

Tüm bu alanlarda gizlilik esas yakalanmamaya dikkat edin, zevk alacağız derken sakın ceza almayın…

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …