Cumartesi , 20 Nisan 2024

Seks Anında Yatakta Söylenen Sözler

Seks Anında Yatakta Söylenen Sözler bir ilişkinin gelişmesine veya ilişkinin bitmesine sebep olabilir. Cinsel ilişki anında çiftlerin yatakta söyledikleri sözler kişileri ne kadar tahrik edebilir. Cinsel ilişki diyalogları içinde son derece komik olanlarda olduğu gibi kadın veya erkeği tahrik eden motivasyonunu artıran sözcüklerde bulunuyor. Biz bu yazımızda  yatak odasında veya seks sırasında çiftlerin kurdukları birbirlerini tahrik etmeye yönelik sözcükleri paylaşmaya çalışacağız.

Ancak son derece komik “yatak odası diyalogları” okumak isterseniz Birol Güven tarafından yazılmış “Yatak Odası Diyalogları-Monotonlaşmış Cinsel Yaşam Komedisi” kitabını kahkaha içerisinde keyifle okuyabilirsiniz. Kitap daha sonra tiyatroya da uyarlanmış ve dilerseniz tiyatro oyununu da izleyebilirsiniz. Kitap içerisinde son derece komik olan çok sayıda cinsel ilişki diyalogları ve yatakta söylenen sözlere örnekler görebilirsiniz. Ancak kitabı yatak odasında okumayın zira gülmekten sevişemezsiniz. Şimdi yatak odasında erkeği tahrik etmek için kadınlar tarafından söylenen sözlerden siz değerli MobilDost kullanıcılarına örnekler vermeye çalışacağız, siz kendi sözcüklerinizi kendi cinsel hayatınız için özel olarak belirleyebilirsiniz.

Seks Anında Sevişirken Erkeğin Kulağına Söylenen Sözler

Çiftlerin yatakta mutlu olmasının yolu iki tarafında karşılıklı iyi bir seks performansı göstermesinden geçer. İlişki sonunda erkekte kadında tatmin oluyor olmalı. Bu tatmin için sadece fiziksel hareket yani beden dili yetmez sözcüklere de ihtiyacımız bulunuyor. Yatak odasında veya mekan bağımsız arabada, asansörde, soyunma kabininde, kumsalda hiç fark etmez seks yaparken erotik duyguları harekete geçiren sözcükler kullanmak erkeğin harekete geçmesinde hızlandırıcı olacaktır.

Sonuç olarak ses ve kokunun düşünsel yapımızda önemi büyük, duyduklarımıza olan tepkimiz çok daha hızlı oluyor. Bu nedenle sevişirken partnerinizin kulağına onu tahrik edici sözler söylemek veya dokunuşları destekler şekilde duygusal iletişim kurmak seksi çok daha zevk verici bir hale getirecektir. Seks esnasında yaratıcı ve terbiyesiz olmaktan çekinmeyin, hakaret olmamak şartıyla aklınızdan geçenleri mutlaka paylaşın.

Bu samimi paylaşımlar seks öncesi veya sonrasında yapılan sıcak, erotik, samimi konuşmalar ikili arasındaki iletişimi kuvvetlendirecek ve cinsel yaşantı içinde rahatlamaya ve tarafların stresten kurtulmasına yardımcı olacaktır. İnsan iyi tanıdığı, beklentisini & sınırlarını bildiği birisi ile daha rahat ve mutlu bir cinsel ilişki yaşar. Sevgiliye veya eşe söylenen bu ateşli sözler cinsellik alanında ne işe yarar? 2018 yılında yapılan bir çalışma; yatakta ilişki sırasında iletişim kurmaya açık olan çiftlerin hem cinsel hem de normal ilişkilerinde tatmin ve mutlu olmaya daha eğilimli olduklarını göstermiştir. Yatak odasında kurulan sözlü sözsüz cinsel iletişimdeki çiftlerin samimiyeti cinsel tatmin ile doğrudan ilişkilidir. Ayrıca kişiler burada kullanılan tahrik edici sözleri asla unutmazlar.

yatakta söylenen seksi sözler hem erkek hem de kadını ateşler

Yataktaki Ateşleyici Sözler

Erkekleri tahrik ve ilişkiye motive etmeye yarayacak bazı yatak odası sözlerine örnekler verelim.

-Senin için çıldırıyorum,

-Her seferinde çok daha iyisin,

-Harikasın devam et,

-Hayatımın en heyecan verici anlarını seninle yaşıyorum,

-Çıplakken beni çıldırtıyorsun,

-Dayanamıyorum, hadi artık,

-Seni düşünüp mastürbasyon yapıyorum,

-Daha hızlı hadi,

-Sakın durma devam et,

-Harika sertleşmiş,

-İçeriye gir, içimdesin,

-Erkeğim benim vb.

Onun için deli divane olduğunuzu ve her zaman cinsellik/seks yaşamak istediğinizi açıkça söylemeniz, emin olun ki onunda yatakta çıldırmasını sağlayacak ve tahrik edecek sözlerden olacaktır. Açık olun, ne hissediyorsanız söyleyin. Baştan çıkartıcı, darbeli, sarsıcı bir seks yaşamak istiyorsanız sizin de mutlaka onu ne kadar arzuladığınızı açıkça söylemeniz gerekir. Bu darbeli matkabın daha hızlı çalışmasına katkı verir. Tahrik ve tahrip gücü artar. Sizi bu sayede deler geçer.

Orgazm Habercisi Geliyorummm!..

Ön sevişme sonrası orgazm  habercisi olan “Geliyorummm” kelimesini bağırarak kullanmak erkeği tahrik edecektir. Kadınların cinsel ilişki esnasında bunu yaparken zevk aldıklarını belirtmeleri erkekler üzerinde tahrik edici bir etki yaratır. Zira kadınlar gibi erkeklerde içgüdüsel olarak partnerlerine haz verip veremedikleri konusunda merak ve endişe içerisindedirler. Kadının orgazm sırasında çıkarmış olduğu bu istemsiz kontrol dışı tahrik edici sesler cinsel uyarılmayı artırır.

Ayrıca tam da bu esnada erkeğe adıyla seslenmek onun arzularını daha fazla tetiklemeye yardımcı olacaktır. Bu sayede erkek daha fazla motive olacaktır. İçinizde yanardağlar patlarken son bir vuruş ile erkeğinize hiç durmamasını ve hızlanarak devam etmesini söylerseniz nirvanaya çıkarsınız. Seks esnasında sebepsiz de olsa durdurulmak erkeklerin çok hoşuna gitmeyecektir.

Sevişmeye devam etmesini ve hiç durmamasını söylemek erkeğin cinsel özgüvenini yükselterek cinsel performansına olumlu yönde etki yapacaktır. Erkekleri seks esnasında arenaya çıkmış gladyatör gibi düşünebilirsiniz, buradan mutlaka başarıyla çıkmak istiyor. Sizde ona bu başarı ve güç göstermesi gereken alanda her anlamda yardımcı olmalısınız. Erkeğin en çok özgüven ve takdir edilmeye ihtiyacı bulunuyor.

Bir başka yazımızda da “Kadınları Tahrik Eden Sözleri” paylaşıyor olacağız. Erkek üyelerimiz içinde kadınları tahrik eden onları ateşleyen sekse hazırlayan sözcükler işe yarayacaktır. Seks sonuç olarak iki kişi arasında yaşanan bir durum ve iki tarafta duyduklarından gördüklerinden ve dokunuşlardan etkileniyor. Cinsel birleşmeden haz almak için iki tarafında birbirini tahrik etmesine ve karşılıklı olarak  havaya girmek için yardımcı olmalarında fayda olacaktır. Sağlıklı ve  mutlu bir cinsel hayat için samimi ve şeffaf olun, hem güvenin hem de güvenilin. İyi bir seks güne iyi bir kahvaltıdan çok daha iyi başlamanızı sağlar.

Bu yazımızı okuduktan sonra dilerseniz Erkekler Yatakta Neye Dayanamaz başlıklı yazımızı bu linkten okuyabilirsiniz.

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …

Cinsel birliktelik esnasında erkeklerin yaşadıkları

Cinsel Birliktelikte Erkeklerin Yaşadığı 3 Senaryo

Cinsellik anında yaşanan kötü tecrübeler Cinsel birliktelikte erkeklerin yaşadığı 3 senaryo nelerdir? “Cinsellik esnasında bir …