Cuma , 29 Mart 2024
Sanal-Seks-Yaparken-Nasil-Daha-Cok-Zevk-Alinir
Sanal-Seks-Yaparken-Nasil-Daha-Cok-Zevk-Alinir

Sanal Seks Yaparken Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?

Yavaş tonda, kısık sesle, hafif bir müzik eşliğinde. Yakalanma riski, korkusu ile kalp atışları arasında gerçekleştirilen sanal seks karşı tarafa ve size büyük zevk vermektedir. Çünkü sanal seksi çiftler zevk almak için yapıyorlar. Çiftler sanal seks yaparken nasıl daha çok zevk alabilirler? Birlikte cevap bulalım. Yazımızı okurken zevk alma alanlarınızı yeniden belirleyin. Kendinizi tanımaya keşfetmeye devam edin.

Sanal Seks Ortamı

Öncelikle ortam çiftlerden birisi için güvenli ve sakin değilse sanal seks teklifi yapılmamalıdır. Tabi ki imkanları zaman zaman zorlamak heyecan getirir. Zaman zaman da imkansızlıkları kabul etmek ve şartlara uyum sağlamak gerekir. Kişilerin keyifli bir sanal seks için sakin ve yalnız olması gerekir. Aynı zamanda karşılıklı iki tarafında sesleri net olarak duyması önemlidir. Karşılıklı havaya girmek için çevre ve ortam önemlidir. Loş bir aydınlatma, seksi iç çamaşırı gibi fantezileri besleyen hazırlıklar bu durumu daha da kolaylaştırır. Eş yada sevgili ile planlanmış şekilde mutlaka bir gün ve bir saatte olmak üzere sanal seks yapmak, her iki  kişi içinde psikolojik gerilime sebebiyet vermektedir.

Bunun yerine duygusal, cinsel hislerin karşılıklı yükseldiği anda yavaşça konuya girmek daha keyifli ve doğaldır. İçten gelen şuh ve arzulu seksi bir ses tonu ile artan cinsel istek beraberinde oluşmaktadır. Fakat birbirinden uzak olan çiftlerin cinsel ritmi yakalaması ilk denemelerinde zordur. Ancak devam eden seferlerde, tecrübe kazandıkça, birbirini tanıdıkça cinsel ritmi de yakalayıp karşılıklı tatmini yaşayabilirler.

Sanal gerçeklik ile artık yalnız değilsiniz dilediğiniz anda dilediğiniz yerde istediğiniz şeyi yaşıyor olacaksınız. Sanal seks başlamadan önce çiftlerin ortamlarının buna uygun olması gerekir.

Nasıl Başlamalı ?

Öncelikle yeteri kadar tahrik etmek için taraflar davetkar bir ses tonu ile konuşmaya başlar. Ses tonlaması konusunda başlamadan önce denemeler yapmak da havaya girmek için sanal sekste kolaylık sağlar. Yapılan tüm ön hazırlıklar alınan hazzı ve mutluluğu en yükseğe çıkarır. Uzak  mesafede telefon ile gerçekleştirilen  sanal seksin en kritik yeri başlama kelimeleri ve kullanılan ilk cümleler olacaktır. Mutlaka nazik ve kibar olun. Karşı tarafa haz, zevk verecek ve baştan çıkaracak, tahrik edecek sözler söylenmelidir. Sanal seks anında seks dışında başka günlük konular konuşulmamalıdır, ana konudan çıkılmamalıdır. Kişinin bir eli telefonda iken bir eli mutlaka erojen bölgelerinde kendisini uyarıyor durumda olmalıdır. Kişi tahrik olmasa bile genital bölgeleri başta olmak üzere kişiyi tahrik edecek hassas noktalara temas ederek dokunarak uyarılmaya çalışmalıdır.

Kişi konuşarak veya kendisine dokunarak yeterince tahrik olmuyor mu? Kendisini olayın içine çekemiyor, hissedemiyor mu? Bu durumda yardımcı malzemeler devreye girer. Vibratör ya da dildo kullanarak sağlıklı ve hızlı zevk alınabilir. İhtiyaç halinde yardımcı malzeme kullanmaktan çekinmeyin. Sonunda mutlu oluyor olmalısınız.

Seks sanal olabilir ancak yaşananlar ve alınan tatmin duygusu gerçek ve hatta gerçek üstü olabilir.

Sosyal Medyada Dikkat !

Karşılıklı telefonda sohbet ile çiftler tahrik olduğunda, zevkin doruklarına çıktıklarında daha ateşli, istekli ve arzulu cümleler kurarak daha davetkar ve baştan çıkarıcı istekler ile birbirlerini tatmin etmeliler. Telefonda sanal seks; normal hayatta olduğu gibi aşırı duygu ile değil daha çok cinsel dürtüler, arzular temelinde ilerler. Başlangıç sebebi olarak ön planda cinsel dürtüler bulunmaktadır. Çiftler için sanal seks sonrası orgazm veya rahatlama ile duygular da işin içine girince, romantizm ve aşk tekrar canlanır. Bunun tam tersi olması halinde ise; çiftlerden birisi yada her ikisi de kendini kötü hissedecek, duygusal olarak da tatmin olmayacaktır.

Oysa her iyi seksin sonunda bedenen ve ruhen tatmin olmak isteriz. Sosyal medya  platformları hayatımızın temel gerçekleri arasına girdi, eski sevgililer olmak üzere merak ettiğimiz herkesi rahatlıkla takip etmek artık son derece kolay bir hale geldi. Bu durum sosyalleşme açısından yardımcı olur. Fakat sanal atmosferdeki bu imkanlara bağlı aşırılıklar çiftler arasındaki ilişkiye zarar verir. Bu duruma örnek, çevrenizde pek çok bu sebeple biten ilişki görebilirsiniz.

Mutlu Olmak İçin Yapın

Mutlu çiftlerin uzun süreli ilişkilerinde çiftlerden birisinin adrenalin, heyecan yaşamak istemesi onların sanal platform aşklarından da etkilenmelerine neden olabilir. Özellikle uzun süreli ilişki yaşayanlar sanal dünyada kaçamak yapmayı tercih edebilmekte ancak bu durumun  ortaya çıkması da  yaşamakta oldukları ilişkilerine zarar vermekte ve sorunlar çıkmasına neden olmaktadır. Bu sebeple sanal ilişkilerinizde mutlaka dikkatli olmanız gerekir. Artık herkes birbirini izleyip takip edebiliyor bu sebeple kiminle ne yaşadığınıza dikkat edin. Sanal seks içinde insanlar gerçek duygularından, düşüncelerinden uzaklaşırken aynı zamanda gerçek hayatta sağlıklı iletişim kurmaya da  engel  olabilmektedir. Bu gibi konulara dikkat edildiği takdirde sanal seks yetişkin bireyler için  zamandan mekandan bağımsız her an yapılabilme imkanından dolayı oldukça fazla tercih edilirken, aynı zamanda taraflara oldukça fazla haz vermektedir. Alınan bu haz kişileri daha fazla sanal seks yapmaya yönlendirmektedir. Sanal seksi kişiler bir bağımlılık haline getirmemeli, ihtiyaç halinde kullanmalıdır. Her şey de olduğu gibi bununda fazlası fiziksel ve ruhsal açıdan sıkıntılı olacaktır.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …