Cumartesi , 20 Nisan 2024
sanal-seks-nedir
sanal-seks-nedir

Sanal Seks Nedir, Nasıl Yapılır?

Sanal seks nedir, nasıl yapılır? diye bunu bilmeyen okuyucularımız için bu yazımızda bu konuyu işlemek istedik. Sanal seks konusu son yıllarda son derece güncel bir konu. Korona virüs pandemi salgınından kaynaklı olarak uzak mesafe ilişkileri arttı. Sokağa çıkma kısıtlaması çiftlerin bir araya gelememelerine neden oldu.

Bundan dolayı da çiftlerin duygusal ve cinsel istekleri arttı. Bekaret konusu da bunlara eklenince sanal seks son zamanlarda oldukça yaygınlaştı. İlişkiler arasındaki mesafe iletişim teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte hızla kapanmaya başladı. Zamandan ve mekandan bağımsız seks yapma imkanı veriyor sanal seks ortamı. İstediğin an istediğin yerde seks.

Mobil internetin gelişmesi ve artan bağlantı hızları görüntülü sohbet imkanını yaygın hale getirdi. Sosyal medya platformlarının kullanımının artması ile beraber tüm bireysel paylaşımlar da artmıştır.

Artık ilkokul veya lise arkadaşlarımızı rahatlıkla bulabilir ve yeniden görüşmeye başlayabiliriz. Gelişen teknoloji ve imkanlar çiftlerin cinsel hayatına da katkı sağlıyor.

Bireyler birbirlerinden uzaktayken sanal seks ile yan yanaymış, ten teneymiş gibi hissedip mutlu olabiliyorlar. Nedir bu seksting ? Seksting’de nelere dikkat edilmesi  gerekir?

Günümüzde sanal sekse popüler isim olarak  sexting/seksting deniliyor ki sexting ile ilgili olarak daha önce paylaştığımız yazılarımızı da buradan okuyabilirsiniz.

Sanal seks telefonda sesli sohbet ile veya görüntülü görüşme ile yapılabilir.

Sanal Seks Nedir ?

Sanal seks; çeşitli ekonomik, kültürel ve sosyal sebepler nedeniyle her geçen gün daha fazla tercih ediliyor. Çünkü orgazm olmanın en pratik, en ucuz ve güvenli alternatifidir.

Ayrıca genç kız ve genç erkeklerin oldukça fazla tercih ettiği sanal kameralı seks, eş değişimi hakkında meraklı olan kişiler tarafından da ilgi görüyor. Telefonda eş ya da sevgili ile sanal seks yapanlar, arama kriterleri kategorilerine göre en üst sıralarda çıkıyor.

Bununla birlikte sanal seks nasıl yapılır? çeşitleri nelerdir? gibi sorular hakkında bir çok merak edilen soru da akla geliyor.

Sevgilinizi aldatmadan başka birisi ile seks konuşmak ve orgazm olmak için yapılan sanal seks beğenilme ve arzu edilme hissini de büyük oranda tatmin etmektedir. Gerçek hayatta söylenemeyecek ya da yaşanmayacak en uç fanteziler telefonda rahatlıkla konuşuluyor.

Karşılıklı zevkler tatmin edici şekilde yaşanmalıdır.

Kişide asosyallik, dürtü kontrol bozukluğu, seks bağımlılığı, psikolojik sorunlar, narsistlik, kişilik bozukluğu gibi sorunlar da sanal seks ihtiyacını artırabilmektedir.

Kişi kendisini yalnız hissediyorsa bunu başkaları ile gidermek isteyecektir. Bekaret nedeniyle gerçek hayatta seks yaşayamayan genç kızların mastürbasyondan zevk almak adına da sanal seksi tercih ettiği bilinmektedir. Bu da son derece normaldir. En kısa anlatımıyla telefon seksidir aslında.

Meta verse gelecek teknolojiler
Meta Verse sanal dünya duygusal ve cinsel olarak tüm ilişkileri etkiliyor olacaktır. Yaşamak istediğiniz duygularınızı ve seks hayatınızı şimdiden hayal etmeye başlayın. Teknoloji ile seks istediğin zaman 7*24 yanında. Bütün gün yanında olan cep telefonun içinde seks hayatın, tuşuna bastığın anda sekse başlayabilirsin. Hayalsiz gerçek olmaz.

Tehlikeleri Var Mı ?

Normal günlük hayatın içinde gerçek seks yapacak  kadın veya erkek seks partneri, eş veya sevgili bulunmayışı gibi sebeplerde kişilerin sanal seksi tercih etmesine sebep olmaktadır.

Kişi özelinde değişmekle birlikte sanal seks bazı kişilerde yüksek derecede bağımlılık yapmaktadır. Kişi sürekli  olacak şekilde uzun süre bunu yaşaması halinde gerçek hayattan uzaklaşır.

Bu nedenle mutlaka seksting yaparken dengeli ve dikkatli olmalıdır. Birey kendisini; gerçek hayattan koparıp sadece seksting ile mutlu etmemelidir. Bir bağımlılık olmaktan öte sanal seks mutlu olmak için yapılmalı. Haz, zevk almak için bir yol, yöntem olarak kalmalı.

Aynı zamanda kişi kendisini yalnız hissediyorsa, yalnızlık için de bir çare olacaktır. Zira konuşacak, sohbet edecek ve tüm dertlerini paylaşma, anlatma imkanı olacaktır.

Her seks aynı zamanda  büyük oranda bir sosyalleşmedir. İnsan da sosyal bir canlı olduğuna  göre cinsellik ile sosyalleşmesinden daha doğal bir şey olamaz. Ayrıca konuşmadan, anlatmadan, dinlemeden sevişmek olmaz, olsa da zevki olmaz.

Canlı sohbet, chat sitelerinde, internetteki sohbet odalarında bulunan insanlar kendilerini farklı şekilde tanıtabilir. Evli çiftlerin başka çiftler ile sürekli olarak webcam üzerinden seks yapması ikili ilişkilerin yıpranmasına neden olur.

Zaman zaman evliliğe heyecan katması için yapılan bu tip değişiklikler kalıcı olması halinde çiftler arasındaki  tüm cinsel  hayatı asla etkisi altına almamalıdır.

Görüntülü görüşme sitelerinde karşınızdaki kamera açtığını söylese de sahte kamera kullanabileceği asla unutulmamalıdır.

Daha önce başkaları tarafından çekilmiş olan video/kamera görüntüsü kullanılıyor olsa dahi görüntüyü  karşı tarafa kendisiymiş gibi izleterek sizi kandırabilir ve karşı tarafın görüntüsünü kaydedebilir.

Bu nedenle karşı tarafın görüntünüzü kayıt edebileceğini bilerek, göz önünde bulundurarak davranışlarınızı belirleyin. Güvenmediğiniz, inanmadığınız kişiler ile asla görüntülü sanal seks yapmayın. En güvenli sanal seks yöntemi telefonda sohbet ile cinsel ve duygusal tatmin yaşamak olacaktır.

7 gün 24 saat yani ne zaman isterseniz bu duyguyu yaşayabilirsiniz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …