Çarşamba , 24 Nisan 2024
kadınların orgazm olması için erkekler neler yapabilirler
Partnerlerini önemseyen erkekler orgazm için sabırlı ve kibar olmalı

Partnerinin Tatmin Olmasını Önemseyen Erkekler

Partnerinin Tatmin Olmasını Önemseyen Erkekler Dikkat! Kadınların Orgazm Olmasını Sağlamanın Kısa ve Kolay Yolları

Partnerinin tatmin olmasını önemseyen erkekler dikkat!..Partnerinin cinsel olarak tatmin olmasını önemseyen buna önem veren ve çaba gösteren erkekler dikkat…Kadınların orgazm olmasını sağlamanın kısa ve kolay yolları nelerdir? Cevap; Aslında bildiğiniz ama inatla yapmadıklarınız dır.

Cinsiyet eşitsizliğinin bir diğer boyutu ile karşınızdayız. Yapılan araştırmalara göre erkekler ile kadınlar arasında orgazm konusunda ciddi bir fark var. Kadınların %30’u cinsel ilişki sırasında orgazm olurken, erkeklerde bu oran %74. Oldukça adaletsiz bir tablo var orgazm konusunda.Cinsiyetler arasında cinsellikten alınan haz yaşanan orgazm maalesef aynı oranda tatmin yaratmıyor çiftlerde. Bu adaletsiz durumu bir nebze olsun değiştirmek mümkün.Bu değişim erkeklerin kendi elinde.Ön sevişmeyi biraz uzun tutup sabır ve kibarlıkla birlikte daha iyi bir cinsellik kadın içinde mümkün hale getirilebilir.

Erkekler seks esnasında oldukça sabırsız ve anlayışsız olabiliyorlar, kendi işleri bitince her şey oldu ve herkes aynı oranda tatmin oldu sanıyorlar ama gerçek böyle değil. Kadının cinsel tatmini konusunda erkeklerin daha fazla gayret göstermesi ve sabırlı olmaları gerekiyor. Seks sadece erkek için değil kadın içinde psikolojik ve fizyolojik bir ihtiyaçtır. Sadece üreme için yapılmaz. Aynı zamanda tarafların haz alması mutlu olması beklenir.  

“Genellikle görmezden gelinen, değersizleştirilen ve yanlış anlaşılan bir konu olan, kadınların cinsel zevke ulaşma yöntemleri hakkında yasmak istedik. Bir grup kadının bu konuda kendini açması sonucunda inanılmaz bir istek doğdu içimize. Ayrıca birçok kadının bu konuda konuşabilmek için can attığı da kanıtlanmış oldu.”Maalesef kadınlar özellikle ülkemizdeki kadınlar için cinsellik hala bir tabu durumunda. Oysa onlarda bu yaşanan cinselliğin eşit bir paydaşılar.Onlar mutlu olmadan erkekler tam olarak nasıl mutlu olabilirler ki? Bizde bu yazımızda konuşulmasından kaçınılan bu konuya biraz daha detay bakmak istedik.Mobildost okuyucuları daha önceki bu konu özelinde yazdıgımız diğer yazılarımızı okumuş olabilirler.Gelin şimdi orgazm konusuna detaylıca birlikte bakıyor olalım.

Kadınların orgazma olması için sabırlı olun
Cinsellik yaşarken acele etmeyin ve sabırlı olsun. Kadın orgazmı iki dakika ile iki saat arasında sürebilir. Bu sebeple acele etmeyin sadece sizin değil kadınında tatmin olmasının sağlanması gerekiyor.

Sabırlı Olun

Orgazm iki dakikadan bir saate kadar sürebilir. Dolayısıyla söz konusu kadınların orgazm olması olduğunda erkeklerin sabırlı olması gerekir. Kadının zevk almasını sağladığınız her andan siz de zevk alın. Okuyuculardan biri “Biraz zaman alıyor. Bazen orgazm olmak için 45 dakika mastürbasyon yapıyorum. demiş. Bir diğer okuyucu ise “konu kadınların orgazmı olduğunda, sabrın anahtar olduğunu” söylemişler. Gerçekten de sabır bu için anahtarıdır. Acele etmeyin yavaş ve sabırlı olun.

Kadınların orgazmı için mutlaka kibar olun
Çift olarak cinsellik esnasında her zaman nazik ve kibar olun, sanılanın tersine kadınlar yatakta sertlikten değil kibarlıktan ve nezaketten hoşlanırlar.

Kibar Olun

Tabii ki cinsel sağlık derslerinde kimse size cinsel ilişkilerde çok sert davranmamanız gerektiğini söylemiyor. Klitoriste 8000 sinir ucu bulunuyor ve bodoslama daldığınız zaman, kadınların ısınmak için zamanı ve şansı olmuyor. Bir kadın ” Oral seks  yaptığınızda, öncelikle vajinadan başlamanız en güzeli. Vajinayı narin öpücüklerle hazırladıktan sonra, klitorise odaklanmalısınız. Kibar olun. Tekrar ediyorum, kibar olun!” demiş. Başka bir kadın ise “Göğüs ucu, radyo düğmesi gibi bir şey değil. Memeye dokunmaya başladığınızda çok az bir zevk verir. Hızlanmadan ya da agresif davranmadan bu şekilde devam etmelisiniz. Bir kadının memelerini çekmemeli ve ısırmamalısıniz. Bu fazlasıyla agresif ve düşüncesiz bir davranış. Penisinizin boyutundan ötürü değil, davranışlarınızın sertliğinden ötürü korkuya sebep oluyorsunuz. Ben merkezci ve acı veren böyle bir davranışta bulunmayın.” demiş.

Ne kadar haklılar değil mi? Muhtemelen bu satırları okuyan erkek okuyucular kendilerini gördüler bu satırlarda. Cinsellik esnasında kadın ile uyumlu olun sertlik yerinde güzel dir. Ayrıca her kadın sertlikten hoşlanmaz. Sanki her kadın sert seksten hoşlanır gibi anlamsız bir kabul var erkek zihninde. Bu yanlış ve gerçek dışı kabulleri terk edin. Yatakta kibar olun.

Seks sırasında asla kendi zevkinize kapılıp kadını öpmekten ona dokunmaktan vazgeçmeyin. Öpme ve dokunma süresi kısaca ön sevişme ne kadar uzun olursa kadının aldığı zevkte o oranda fazla olur ve sizi unutulmaz kılar.

Öpmeyi, Dokunmayı Bırakmayın

Her nedense, herhangi bir çift cinsel bir ritme girdiğinde ve işler ileri boyutlara taşınmaya başladığında, erkek kadını öpmeyi bırakıyor. İnsanların fark etmediği şey ise öpmek birçok kadında cinsel istek uyandırıyor. Bir kadın “Beni defalarca öp. Öpmek, penisinden çok bir insanla bir deneyimi paylaşmayı önemsediğini göstermenin en iyi yoludur. Beni öpmen, bana bir vajinadan daha fazlası olduğumu hissettirir ve gerçekten ıslanmamı sağlar (ki bu da, ikimizde de daha fazla cinsel istek uyandırır.” demiş.Haksız mı? Kadın gözüyle yaşananlar ve hissedilenler gerçekte bunlar. Her ne kadar bu duygu ve düşüncelerini farklı sebepler ile net anlatamasalar bile gerçek bu. Bu sebeple hep söyledigimiz gibi acele etmeyin ve öpmeyi ön sevişmeyi uzun tutun.

Yatakta partneriniz ile mutlaka iletişim halinde olun ve konuşun. Ne kadar zevk aldığınızı ona söyleyin kadınlar görmekten çok duymak isterler. Fantezilerinizi paylaşın minik seks oyunları yapabilirsiniz.

Ne kadar zevk aldığınızı söyleyin, minik seksi oyunlara devam edin

Böyle mini mini oyunlar seksi harika bir hale getiriyor. Orgazm öncesi hislerin daha da yoğun olmasını sağlamak mümkün. Bir kadın “Benimle nereye kadar gitmek istediğini bilmeme izin ver. Rol yapma. Söyle, ama dokunma. Sana gelmek zorundayım. Ve eğer yeteri kadar istersem geleceğim de. Fakat öncelikle bunu istediğime ve bunu yapmak için yeterinde cesur olduğuma dair defalarca kendimle savaşmalıyım. Eğer bir şeye zorlanıyormuş gibi hissedersem, oradan koşarak uzaklaşırım ve sonsuza dek saklanırım. Mesaj atarak,telefon sohbetlerinde kulağıma fısıldayarak, gözlerinle söyle bana. Nasıl olduğu önemli değil, sadece söyle ve git. Büyük olasılıkla ilk fırsatta üstündeki her şeyi parçalayacağım.” demiş.

Kadın gözüyle durum bu erkekler son derece mekanikken kadınlar son derece duygusallar. Önce sevmeli sonra sevişmeliler kadınlar, erkekler ise hiç fark etmez kafasındalar. Biran önce olsun bitsin istiyorlar. Cinsellik esnasında mutlaka  kadın ile konuşun hislerinizi aktarın ve onunda hislerini söylemesi göstermesi için imkan sağlayın, bu ortak yaşanan bir zevk alma anı. Anı yaşayın!… 

Orgazma ulaşmak için en iyi seks pozisyonları yazımızı buradan inceleyebilirsiniz.

dilinizi tek bir noktaya degil  daire şeklinde hareketler ile kullanın
Dilinizi tek bir noktaya bıçak gibi saplamayın, dairesel hareketler ile geniş alanda tüm yüzeye temas ettirin. Asla acele etmeyin hızlı hareketlerden kaçının sert davranışlar yerine sakin ve yavaş olun siz değil partneriniz haz almalı.

Asla, dilinizi sivri bir bıçak gibi tek bir noktaya yöneltip sert olmayın

Bu, oral seksin bir numaralı kuralıdır. Bir erkeğin dilini sert, sivri ve şiddetli bir şekilde klitoriste hareket ettirmesinden hoşlanan bir kadın henüz tanımadım.” Kullanıcılardan biri ise bu konuda “Dilinizle daireler çizmek harika bir his uyandırıyor. Vuruşlardan nefret ediyorum. Porno filmlerde bunu her zaman görüyorum ve anlamakta güçlük çekiyorum. Dilinizin daha geniş bir açıyla hareket etmesini ve daha az sabit olmasını sağlayın. Dilin sert ve sivri bir şekilde tek bir noktada hareket etmesinden nefret ediyorum.” diyerek bu konudaki görüşlerini söylemiş. Bu durumda nazik ve hareketli olmalısınız.

Burada ifade ettiğimiz bazı minik hatırlatmaları kendi cinsel hayatınızda uygulayabilirseniz emin olun ki bugün kin den çok daha fazla mutlu bir cinsel hayatınız olacaktır. Kadın önemsenmek, beğenilmek, sevilmek, seksin duygusal bir parçası olmak istiyor. Sizde buna uygun davranmalısınız, unutmayın arkanızdan kimse sizi kovalamıyor acele etmeyin. Birlikte sadece mutlu olmaya çalışıyorsunuz ve bu sonsuza kadar sürecek bir durum değil bu sebeple anın keyfini birlikte çıkarın.

Sizde mobildost üyesi olun ve yeni arkadaşlar ile tanışıp yeni dostluklar kurun. Yeni arkadaşlarınız ile telefonda canlı sohbet etmek için hemen buradan giriş yapabilirsiniz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

Cinsel birliktelik esnasında erkeklerin yaşadıkları

Cinsel Birliktelikte Erkeklerin Yaşadığı 3 Senaryo

Cinsellik anında yaşanan kötü tecrübeler Cinsel birliktelikte erkeklerin yaşadığı 3 senaryo nelerdir? “Cinsellik esnasında bir …