Perşembe , 25 Nisan 2024
Pandemi Sonrası Yeni Normalde İlişki Sırları
Pandemi Sonrası Yeni Normalde İlişki Sırları

Pandemi Sonrası Yeni Normalde İlişki Sırları

Pandemi sonrası yeni normalde ilişki sırları!…

Covid-19/Pandemi salgını tüm dünyayı etkiledi. Aynı zamanda yaştan ve konumdan bağımsız olarak insanların hayata bakışını ve beklentilerini önemli ölçüde değiştirdi. Hayatı paylaşacağımız, iyi ve kötü günleri el ele beraber atlatacağımız, doğru kişiyi arıyoruz.

Yeni normalde sosyal mesafe,maske kullanımı ve el hijyeni kurallarının önemli olduğu bu dönemde. Yeni bir hayat kurma yolundaki ilk adımlar internette çevrimiçi ilişki siteleri ve uygulamalar üzerinden atılıyor.

Bilgi çağının gerçegi artık online internet ve uygulama platformları. Yeni normale hazırsanız bu süreçteki mutlu ikili ilişki sırlarını kısaca açıklamaya başlıyoruz.

İnsan olarak önümüzde bitmeyecek bir hayat olduğu düşüncesi, zamanın önemini kaybetmemize neden olur.

Covid 19/ Pandemiyle birlikte hayatımızın her saniyesinin ne kadar değerli ve anlamlı olduğunu ve bunu boşa harcayacak tek bir saniyemiz bile olmadığını fark ettik. Evde tek başına geçirilen o can sıkıcı bitmeyen sokağa çıkma yasağı günleri,bize bu hayatın paylaşıldıkça çok daha güzel olduğunu gösterdi.

Bunu da elimizi tutacak, kalbimizi sevgiyle doldurup, gözlerimizi parlatan, hayatımızı beraber geçireceğimiz kişiyle yapacağız. Ancak pandemi öncesi gibi arkadaş ve dost çevresi, kafeler,barlar,avm’ler alıştığımız tanışma alanları artık yok.

Eskiden bile özellikle büyükşehirler de  zor olan bu karşılıklı tanışma koşulları, Covid 19 virüsünün hayatımıza girmesiyle daha da zorlaştı ve yerini ciddi ilişki uygulamalarında ve internet sayfalarında atılan ilk adımlara bıraktı.

Bu internet sitesi ve uygulamalar kullanıcılarına 7×24 kesintisiz hizmet veriyor durumda ve zamandan mekandan bağımsız çalışıyorlar. Yeni insanlar ile tanışmanız için seçenek yaratma kabiliyetleri çok yüksek.

Gerçek canlı sohbetin yeni adresi olan Mobil Dost platformu siz değerli üyelerine sınırsızca hizmet etmek için binlerce üyesiyle sizi sohbete,muhabbete, eğlenceye bekliyor.

İkili İlişkilerde Her Şeyden Önce Karşılıklı Güven

Karşınızdaki kişiye güvenmek bir ilişkinin sağlam temeller üzerine kurulmasının ilk kuralıdır. Çünkü ikili ilişkide iki taraf da gereken değeri birbirine verdiğini mutlaka açıkça göstermeli. Ancak ilişkiye başlamadan, yeni normalde karşınızdakini tanımadığınız için bu güveni size kullandığınız uygulama veya internet sitesi platformları sağlayabiliyor olmalı.En güzel ve derin sohbetlerin,unutulmaz muhabbetlerin temelinde karşılıklı güven ve samimiyet vardır.

İkili İlişkilerde Karşılıklı Saygı Olmadan Asla

İkili ilişkilerde karşılıklı saygının bir ilişkide ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz, ancak özellikle bu denli büyük bir salgın yaşamışken ve üstelik salgın devam ederken birbirimizin hayatına ve tercihlerine saygı göstermemiz büyük önem taşıyor,artık işimiz daha zor. Bu salgın döneminde daha özverili ve daha adaletli yaklaşmak, ilişkinizin emin adımlarla gelişerek ilerlemesinde çok etkin olacaktır. Saygı ve sevgi dolu unutulmaz sohbetlerin adresi mobildost.org .

Gerçek canlı sımsıcak sohbet için arayabilirsin.

 

Ruh İkizim İle Birlikteyim – Pandemi Sonrası Yeni Normalde İlişki Sırları

Mutlu bir gelecek yolunda ilk adımınızı atarken bundan sonraki hayatınızı bu kişiyle birlikte geçireceğinizi aklınızda bulundurmalısınız. Bu nedenle hayat arkadaşınız aynı zamanda sizin en yakın arkadaşınız ve hatta dostunuz olmalı. Birlikte eğlenebildiğiniz, sabahlara kadar konuşabildiğiniz, usanmadan sohbet edebildiginiz, sizi en mutlu eden anlarınızı paylaştığınız, üzüntülerinizin üstesinden birlikte gelebildiğiniz en yakın arkadaşınızın, dostunuzun aynı zamanda hayat arkadaşınız olduğunu düşünün!

Ruh ikizini bulmak, samimi sohbetler etmek için seni bekliyoruz.

Sağlam İlişki Karşılıklı Samimi İletişimden Geçer Özellikle Pandemi Döneminde

İletişim; kuracağınız ilişkinin ciddiyetini belirleme, temellerini sağlam temeller üzerine kurma konusunda çok önemli bir unsur. Bu nedenle seçeceğiniz mutlu bir gelecek yolunda ciddi ilişki platformlarında iletişiminizi doğru kurduğunuzdan emin olmalısınız. Konuşma diliniz ve kurduğunuz iletişim ilişkinizin gelişimi için çok önemli olacaktır. Sohbet ederken seçtiginiz kelimeler,konuşma üslübunuz ve kendinizi ifade etme şekliniz son derece önemli.

Mutlaka düşünerek konuşun asla laf olsun diye boş boş konuşmalar yapmayın.

Gerçek canlı sohbetin sıcaklıgını hissetmek ve unutulmaz olması için canın ne zaman isterse mobildost.org’e gelebilirsin.

Pandemi Döneminde İkili İlişkilerde Ortak Noktayı Bulmak

İkili ilişkiler hiçbir zaman kolay değildir. Bilinen ve bilinmeyen pek çok zorlukları vardır. İki farklı hayatı birleştirip ortak tek bir hayat kurmak, ikiyken bir olmak gibi. Bu nedenle her iki tarafın da bazı noktalarda küçük-büyük fedakârlıklar yapması gerekecektir. Burada özellikle dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Özveriyi yalnızca tek bir tarafın değil her iki tarafın da eşit derecede gösterdiğinden emin olmak.

Yeni normalde ilişki sırlarını da öğrendiğinize göre! Artık tek yapmanız gereken yeni bir ilişki kurmak adına ilk adımları çekinmeden atmak olacaktır. Seni,gerçek canlı sohbetin yeni dünyasına Mobil Dost’a bekliyoruz.

Doya doya binlerce kişiyle sınırsız sohbetin,muhabbetin, eğlencenin yeni adresi mobildost.org

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …