Cumartesi , 20 Nisan 2024

Orgazma Ulaşmak İçin En İyi Seks Pozisyonları

Orgazma Ulaşmak İçin En İyi Seks Pozisyonu Hangisi

Seks esnasından orgazma ulaşmak için tercih edilecek olan en iyi seks pozisyonları nelerdir? En iyi  orgazmı hangi pozisyonda yaşayabilirim? Hangi pozisyon daha çok orgazm oldurur? Kadınlar için en iyi orgazm pozisyonları nelerdir? Erkekler için en iyi orgazm pozisyonları nelerdir? gibi orgazm konusunda aklımızda onlarca sorumuz vardır. Aklınızda bulunan orgazm ile ilgili tüm sorulara yanıt veremeyiz ancak yine de bazılarının cevabını birlikte bulabiliriz. Öncelikle şunu ifade etmek isteriz ki; seks herkesin kendisine özel bir durumdur. Ruh hali,duygusal durumu,fiziki durumu,ortam,cinsel açlık seviyesi,seksin sizdeki etkisi vs orgazmı etkileyen pek çok faktörden sadece bazıları. Bu sebeple seksiniz size özel olduğu gibi seksin sonucu olan orgazmda kişisel bir tatmin durumudur.

Orgazm her kişide farklı şekilde gelişir ve etkisi çok farklı olur. Ortama ve partnere göre çok değişir. Her zaman aynı kişiyle aynı şekilde oluşmaz. Aynı partner ile cinsel hayatımızı daha zevkli kılmak istiyorsak seks pozisyonları arasından değişen seçimler yapmalı ve kendimize en uygun bulduğumuzu, hazzımızı en yukarı çıkaranı ve bizi en istekli kılanı bir kurtarıcı olarak kenarda tutmalı,sıklıkla da ona başvurmalıyız. Bunun için öncelikle kendimizi ruhsal ve fiziksel olarak çok iyi tanımalıyız. Zevk noktalarımızı öğrenmiş olmalıyız. Bize en çok zevk veren nedir? MobilDost blog içerisinde daha önceki yazılarımızda bu konuda bazı bilgileri paylaşmıştık. Şimdi daha detay farklı bilgiler paylaşıyor olucaz. Orgazma giden yolda En Sevilen Seks Pozisyonları başlıklı yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

KENDİNİZİ KEŞFEDİN

Tabiki, vahşi ve çılgınca olan ve hiç bilmediğimiz pozisyonlar seks ve aşk hayatınızı heyecanlandırabilir, ancak amacınız orgazm açısından sizin için neyin işe yarayıp neyin yaramadığını öğrenmek olmalıdır. İşin sır noktası bu, sizde hangi pozisyon nasıl bir etki yapıyor? Bunu bulmak içinde imkan dahilinde tüm pozisyonları deniyor olmalısınız. Bunu bulmak içinde karmaşık saçma sapan akrobatik hareketler yapmayın. Bu garip denemeler sadece sizi rahatsız edecek ve belki de seksten soğutacaktır. Sadece kendinize odaklanın hangi pozisyon size ne hissettiriyor, yaşadığınız duygulara odaklanın. Çok karmaşık olan değil genelde en basit pozisyonlar en iyi sonucu veriyor olabilirler.

Bu basit pozisyonlarda ufak tefek kişisel değişiklikler ile her zamankinden çok daha kaliteli orgazm yaşayabilirsiniz. Bu yazımızda size harika bir orgazm deneyimi yaşamanız için bilinen yedi harika seks pozisyonunu anlatıyor olucaz. Sizde zevkin doruklarına çıkmak,orgazm olup çıldırmak istiyorsanız kendi seks pozisyonunuzu bulmalısınız…Kendinizi keşfedin.  

Kadın ve erkek kendi vücudunu tanımalı ve cinsellik esnasında hangi bölgelerine dokunulduğunda ne hissettiğini biliyor olmalı ki partnerine orgazma giden yolculukta yol gösterici olabilsin. Kendinizi cinsel olarak tanıyın.

BACAKLAR OMUZA

Misyoner pozisyonu sizin için bir daha asla aynı olmayacak.Sırt üstü yatarken kalçanızın altına bir yastık koyun, kalçanızı kaldırın ve bacaklarınızı partnerinizin omuzlarına koymak için yukarıya kaldırın.Bu pozisyon, partnerinize itme kolaylığı sağlayacagı gibi,daha derinlere  ulaşmasını ve zevkin şiddetlenmesini sağlayacaktır.Kendinizi çok daha yoğun bir orgazm için hazırlayın.

AŞAGI VE İÇERİ!

Bir ihtimal; daha önce ekstra orgazm yaşamak için ayak üstünde veya köpek duruşu gibi ateşli pozisyonları denediyseniz ve hoşunuza gittiyse biraz değiştirmeniz gerekecektir. Karnınızın üstüne uzanın, kalçalarınızı hafifçe kaldırın böylece erkeğiniz rahatlıkla içinize giriş sağlayabilir. Erkeginiz kendi elleriyle sizi kalçalarınızdan tutup yukarı kaldırabilir ya da siz kalçalarınızı yukarı doğru çıkarabilir ve partnerinizin girişini destekleyebilirsiniz. Bu pozisyonda içeri girip çıktıkça sürtünmeyi artırmakla kalmaz, aynı zamanda klitoral bölgenizi yatağın yumuşaklığıyla kolaylıkla uyarabilirsiniz.

ŞEHVETLİ BACAK SARIŞI

Sizi doyuma ulaştırmak  için tasarlanmış size özel bir hizmetmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu nedenle,seks pozisyonları repertuvarınızda en az bir adet sizin kolay,rahat orgazm olduğunuz pozisyon olması önemlidir. Yorulmadan zevk almayı bilin. Buda ancak kendinizi iyi tanımanız ile mümkün. Siz sırt üstü yatarken,partneriniz yan yatmalı ve size doğru dönmüş olmalı. İki bacağınızı birleştirip bacak kaslarına ve kalçalarına dayayın, sanki bacaklarınızla üzerinde bir köprü yapıyormuş gibi,sonra hafifçe size itilmesine izin verin,içinize girsin. Zevkin doruklarına ulaşmanız biraz zaman alsa da, bu pozisyon orgazm için ideal bir pozisyondur.

DÜNYANIN ZİRVESİNDESİN

Kadının üstte olduğu bu pozisyon size,orgazm elde etmek için istediklerinizi yapabilme özğürlüğü sunar. Giriş hızını ve derinliğini dikte etmenize  izin verir, ancak esas olarak, klitorisinize kolay erişim sağlar. Ters cowgirl pozisyonuna benzeyen bir pozisyondur. Bu pozisyonda aldığınız haz iki kat artacaktır. Bacaklarınız bir arada olduğunda duruş daha da sıkılaşır ve duyuları daha yoğun hale getirir. Kendi klitoral vuruşlarınız ile birlikte patlayıcı bir orgazm yaratan şiddetli bir iç uyarı yaşayacaksınız. Bu zirve senin hep, zirvede kal.

ATA BİN

Erkeginiz bacaklarını uzatıp oturuken siz de onun kucağına binin,yüz yüze olmanız için ideal bir pozisyondur. Hız,açı ve hareket konusunda mükemmel bir hakimiyetiniz olacak zira kollarınızı  ve bacaklarınızı manevra yapmak için kullanabilirsiniz. Yukarı ve aşağı hareket etmek yerine dilerseniz ileri ve geri sallanabilirsiniz. İşte zevkin salıncağı bu,kimse indiremez seni binebildiğin kadar bin. Bu at senin, üzerinden hiç inme. Atın üzerindeyken biraz geriye doğru yaylanırsanız daha fazla iç uyarı hissediyor olacaksınız. Ayrıca tam bu pozisyonda göğüsleriniz,harika bir şekilde erkeğinizin ağzıyla aynı hizaya gelecektir,isterse sonsuza kadar emebilir. Cinsel tecrübenize farklı bir tat katacaktır bu pozisyon. At sizi indirene kadar üzerinde kalın.

TATLI KAŞIKLARI

Partneriniz ile duygusal temasın orgazm olmanızdaki etkisi büyüktür.Bu duygusal temas için en iyi  pozisyon kaşıktır. Bunu için ikinizde yan yatıyor olacaksınız. Partneriniz size arkadan sarılıyor olacak. İçeriye girip çıkmak yerine, içeride kalmalı,nazikçe vajinanızın ön duvarına çalışmalıdır. Duygusal tatmin için ihtiyaçları yerine getiren bu pozisyon ayrıca çiftler için sağlıklı bir uyarılma sağlar. Bu uyarılma cinsel ilişki sırasında mükemmel orgazm elde etmenin en iyi anahtarıdır. Sevgili dolu bir buluşmadır.Kiliti en iyi kaşık açar. Ayrıca erkek bu pozisyonda daha derinlere ulaşmak için kadının klitorisinin etrafında elleriyle dolaşabilir. Her iki kişide uyarıldıklarında zirveye ulaşmak çok daha kolay olacaktır.

EŞSİZ ORGAZM

Birbirinizin vücutlarına dokunmaktan,okşamaktan, birbirinizi öpmekten,sürtünmekten,sarılmaktan,sevgi sözcükleri söylemekten asla vazgeçmeyin. Seks tüm duyu organlarımıza hitap eder. Kokusunu alıcaz,tadına bakıcaz,sesini duyucaz,gözümüzle görücez  ve kalbimiz ile hissediyor olucaz. Unutulmaz seks ve orgazmlar için sende kendi yolculuğuna başlayabilirsin. Bu yolculuğun sonunda kendine özgü eşsiz orgazmını yine kendin buluyor olacaksın. Kendi iç sesini dinle,ona kulak ver.  

Henüz MobilDost gerçek arkadaşlık platformu üyesi olmadıysanız buradan hızla olabilirsiniz. 

Kontrol Ediniz

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …

Cinsel birliktelik esnasında erkeklerin yaşadıkları

Cinsel Birliktelikte Erkeklerin Yaşadığı 3 Senaryo

Cinsellik anında yaşanan kötü tecrübeler Cinsel birliktelikte erkeklerin yaşadığı 3 senaryo nelerdir? “Cinsellik esnasında bir …

Birbirini daha iyi tanımak isteyen çiftlerin soracagı cinsel sorular

Partnerini Daha Yakından Tanımak İsteyen Çiftler için 10 Cinsellik Sorusu

Partnerinizi daha yakından tanımak ister misiniz? Partnerini daha yakından tanımak isteyen çiftler için 10 cinsellik …

kadınların erkeklerden şikayetleri nelerdir

Kadınların Partnerlerinden En Çok Şikayetçi Oldukları Konular

Kadınların Bitmeyen Çilesi Kadınların partnerlerinden en çok şikayetçi oldukları konular. Bu başlığı okuyunca binlerce kadın …