Çarşamba , 24 Nisan 2024
Orgazm garantili pozisyonlar
Orgazm yolunda cinsel ilişki pozisyonları

Orgazm Garantili 5 Cinsel İlişki Pozisyonu

Orgazm Garantili 5 İlişki Pozisyonu

Orgazm garantili 5 cinsel ilişki pozisyonu, bu pozisyonlar kişiye göre değişkenlik gösterebilir. Siz kendi cinsel hayatınızda seks pozisyonlarını deneyerek sizin için en zevkli olanları bulup bunlar üzerinden orgazma ulaşabilirsiniz. Yatak odanız yeni maceralara yelken açtığınız, farklı deneyimlerin tadına vardığınız, size özel aşk mabediniz özelinizdir. Sınırlar sizin tarafınızdan çizilir. Birbirinin bedenine tutku ile yaklaşan çiftler için bu sınırları zorlamak ise her zaman heyecan verici olur.

Pek çok çift yatakta veya ayakta farklı pozisyonlar denemeyi sever. Fakat hem bedeni hem zihni hem de hazzın sınırlarını zorlayan çeşitli pozisyonlar denemek her ne kadar cezbedici olsa da sonuç her zaman orgazma götürmeyebilir. Farklı pozisyonlar denemek her ne kadar kışkırtıcı olsa da özellikle kadınlar için, orgazma ulaşmayı zorlaştırabilir. Erkekler için boşalmak orgazm gibi görüldüğü için onlar açısından orgazma erişmek görece çok daha kolay olabilir.

Erojen bölgemiz kalçamız
Yeniden alev alev yanan bedeninizin ateşine söndürmeniz ve bu ateşi söndürürken de baş döndürücü orgazmlara ulaşmanız aslında son derece kolaydır. Bunun için doğru pozisyon ve doğru partneri bulmanız gerekiyor.

Yine de aniden alev alan bedeninizin ateşini söndürebilmeniz ve bunu yaparken baş döndürücü orgazmlara ulaşmanız mümkün. İşin sırrı doğru pozisyonu bulmakta…Doğru pozisyon kadar doğru partnerde önemlidir. Bu yazımızda siz değerli MobilDost okuyucularına orgazma ulaşmak için belirledigimiz beş farklı pozisyonu anlatıyor olucaz. Burada bahsi geçen pozisyonları deneyimleyerek sizin seks hayatınızdaki yerlerini belirleyebilirsiniz.

1-Supported Missionary/Destekli Misyoner

Şiddeti ile ayak parmaklarınıza kadar bedeninizi uyuşturacak bir orgazma ulaşmada basitlik, çoğu zaman anahtar kelimedir. Pek sevgili misyoner pozisyonu klasiklerdendir, ama aynı zamanda sağlam bir orgazm garantisi verir.

Misyoner pozisyonu tüm çiftlerin yatağından geçmiştir. Fakat yapacağınız ufak bir dokunuşla bu pozisyonun tüm ivmesini değiştirebilirsiniz. Kadın yastığı kalçalarının altına koyarak kendini yükseltir. Yüksekliğinizi rahat edeceğiniz boyuta getirmek için dilediğiniz kadar yastık kullanabilirsiniz. Kalçaları bu şekilde yükseltmek derin penetrasyona izin verir. Kasıkların konumlanış şekli sayesinde partneri kadının klitorisini de uyarabilir.

mutfakta seks pozisyonları
Mutfak tezgahında seks yapmak var olan cinsel dünyanıza renk ve heyecan katabilir. Seks sadece yatay odasında yatarak yapılmaz mutfak ve banyonuzda seks için ideal mekanlar olarak düşünülebilir.

2-Mutfak Tezgahı

Yatak odanız kutsal seks mabediniz olabilir. Fakat arada kutsal olana burun kıvırıp mabedinizin sınırlarını aşmak iyi gelecektir. Farklı ve sıra dışı bir mekan adrenalini artırmaya yardımcı olabilir ve orgazma farklı bir lezzet katabilir.

Bu noktada mutfak tezgahı ya da mutfak masası çiftler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kadın tezgahın ucuna oturur ya da tamamen uzanır. Bu pozisyonda erkek kadının vücudundaki her noktaya rahatlıkla ulaşabilir ve ilişkinin yarattığı heyecanı körükleyebilir. Mutfak tezgahı gibi duşta özel seks alanlarından birisi olarak kullanılabilir. Ayrıca orgazma ulaşmak için en iyi seks pozisyonları başlıklı yazımızı da buradan okuyabilirsiniz.

3-Cowgirl/Kovboy

Ne istediğini bilen ve kontrolü ele almak isteyen kadınlar için üstte oldukları pozisyonlar her zaman bir adım öndedir. İhtiyaç duydukları ritmi, doğru açıyı ve penetrasyon derinliğini kontrol edebilirler. Elleri serbest kaldığı için kadın kendi göğüslerine veya klitorisine masaj yapabilir; ya da en sevdiği seks oyuncağını kullanarak kişisel climax’ine(doruk/zirve) ulaşabilir.

duvara karşı yatır beni
Hızlı ve aniden gelişen arzular ile başlayan cinsel çekime karşı gelmenin mümkün olmadığı zamanlarda çiftlerin duvara yaslanarak şiddetli öpüşme ile başlayan bir nevi duvar seksi. Kadın ve Erkeğin ayakta olduğu bu pozisyonda kadın iç çamaşırını feda etmek zorunda kalabilir.

4-Duvara Karşı Yatır Beni

Aniden gelişen, sinsi ama bir o kadar da keyifli bir seksin favori pozisyonuna geldi sıra… İşten eve gelir gelmez partnerinizi hazırlıksız yakalamanın daha harika bir yolu olamaz. Bu sürpriz atakta erkeğin ipleri eline alması gerekir. Libidoya ani bir hız kazandırmak için partnerinizi duvara dayayıp her iki bacağını kavrayarak yukarı çekebilirsiniz. Duvardan destek alarak partnerinin kalçalarını tamamen avuçlarının içine aldıktan sonra ise karşılıklı paslaşmalar ile şiddetli öpüşmeler başlayabilir. Ne kadar derine inip hangi hızda ilerlenmesi gerektiği konusunda erkek kadınına güvenmeli ve onun gösterdiği yolda hızla şiddetli şekilde sürüklenmelidir.

Sandalye seksi
Seks oyuncaklarının olmadığı ortamlarda seks hayatınıza renk katmak için sandalye seksini deneyebilirsiniz. Sandalyenin seks esnasında devrilmemesi için özel yapılmış sandalyelerden faydalanabilirsiniz.

5-Sandalye

Orgazma oynadığınız seks gecelerinde çeşitli aksesuarlara yer vermekten çekinmeyin. Aklınıza hemen seks oyuncakları gelmesin. Biraz yaratıcı olun ve çevrenizi, etrafınızdaki objeleri sekse alet edin. Mesela sandalyenin basit ama çok yönlü tasarımından faydalanarak onu bir destek olarak kullanabilirsiniz. Arkası olan ve çok da büyük cüsseli olmayan bir model işinizi görecek ve farklı pozisyonlar denemenize fırsat tanıyacaktır. Kadın tek dizini ya da iki dizini birden sandalyenin üzerinde koyarak eğilir ve erkek arkasına geçer. Modifiye edilmiş bu köpek pozisyonu orgazma ulaşmada fark yaratabilir. Sandalyenin devrilmemesi için mutlaka tedbir alın aksi halde erkek tarafından arkadan uygulanan şiddet ile devrilebilir.

Size baştan çıkaracak olan bu cinsel ilişki pozisyonlarını okuduktan sonra ilk fırsatta bunları tatbik edip deneyimlemek isteyebilirsiniz. Yeni insanlar ile tanışmak ve birbirinden güzel etkileyici kadınlar ile telefonda konuşmak ve heyecan dolu dakikaların keyfini sürmek için MobilDost’a hemen buradan sadece telefon numaranız ile üye olabilirsiniz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …