Cuma , 26 Nisan 2024
Oral seks nedir nasıl yapılır
Dondurmayı yalayarak mı seversin?

Oral Seks

Oral Seks Nedir?

Oral seks; Söz konusu oral seks olduğunda herkesin iyi, kötü bir fikri mutlaka var. Hem cinselliğin tabuları arasında gösterilen hem de kişilere olağanüstü bir haz veren ve tam da bu nedenle müthiş bir merak uyandıran oral seksi bir de biz ele alalım dedik.

Öncelikle oral seksin ne olduğunu anlatarak başlayalım: Oral seks aslında ağız yoluyla yapılan haz verici cinsel etkileşime verilen genel bir isimdir. Genelde kadınların erkeklere oral seks yapması beklenir ancak erkeklerde kadınlara oral seks yapabilir. Sonuç olarak kadınlar gibi erkeklerde ağız ve dillerini seks esnasında kullanabilirler. Başrolün kimde olduğuna göre bilimsel adı değişir. Partnerinizi ağız ve dil ile uyarmanın en kışkırtıcı yolları arasında “cunnilingus” (vajina, vulva ve klitoris), “fellatio” (penis) ve anilingus (anüs) sayılabilir.

Siz değerli MobilDost okuyucularına bu konuda keyifli ve bilgilendirici bir metni paylaşmaya çalıştık. Umarım okurken keyif alırsınız. Aramızda henüz oral seks yapmamış olanlarda varsa belki bundan sonra deneyimleyebilirler. Ancak tüm cinsel hayat için geçerli olarak hijyen konusu oral seks için çok daha fazla geçerli olacaktır. Kişisel temizlik ve hijyen konusuna dikkat edin. İlk denemeniz son olabilir.

Dondurmayı yalayarak mı yoksa ısırarak mı seversin
Dondurmayı yalayarak mı yoksa ısırarak mı yemek istersiniz? Şayet yalayarak yemekten hoşlanıyorsanız oral seks tam size göre olabilir. Ama yok ben kaşıkla yerim diyorsanız uzak durun…

Oral Seks, Seks midir?

Evet, kesinlikle öyledir. Seks sadece penetrasyondan ibaret değildir. Seks fiziksel olduğu kadar aynı zamanda psikolojik bir faaliyettir. Unutmayın her şey kafada başlar ve kafada biter. Beynin içinde olmadığı hiç bir aktivite kişiye zevk vermez. Ufak dokunuşlar, karşılıklı mastürbasyon ve oral seks gibi pek çok tahrik edici unsur seks olarak kabul edilir.

Oral seks çiftlerin birbirleri ile yakınlaşmaları için de harika bir yoldur. Partnerinizin tam anlamıyla “tadına bakmak”, yatak odanızda kurduğunuz dinamikleri epeyce değiştirecektir. Her iki taraf da seksin tadına varmaktan hoşlanıyorsa, oral seks cinselliklerinin doğal ve eğlenceli bir parçası olabilir. Ancak unutmayın ki seksin her türünde olduğu gibi sizin ve partneriniz için haz, eğlenceli olduğu kadar her anlamda güvenli de olmalıdır.

oral seks nasıl yapılır
Oral seks hamilelik açısından evet son derece güvenlidir. İstenmeyen bir gebeliğe neden olmaz ancak hijyen açısından bir o kadar da güvensizdir. Önünüze gelen her kişiyle yapılmaz, cinsel hastalıklara yakalanma riski oldukça yüksektir. Ancak tek eşli veya partnerinizi yakından tanıyorsanız yapabilirsiniz.

Oral Seks Güvenli midir?

İyi haber şu ki hamile kalma ihtimaliniz yoktur. Ancak gebelikten korunma, güvenin bir yüzüdür. Diğer yüzü, yani zührevi hastalıklar söz konusu olduğunda pek de güvenli olduğu söylenemez. Oral seks partnerinizle vücut sıvılarınızı fazlasıyla paylaşmayı içerdiğinden uçuk, siğil, bel soğukluğu, Hepatit A, Hepatit B, Hepatit C, HIV, frengi, kasık biti ve klamidya gibi STI’lerin (Sexually Transmissible Infections), yani cinsel yolla bulaşan hastalıkların tehlikesine açıktır. Dolayısıyla işi riske atmamalı ve cinsel hastalıklardan korunmada tek yöntem olan kişisel bakım ve hijyen kurallarına uyarak oral seks yapmalısınız.

Oral seks bir kişisel zevk konusudur asla ve asla zorlama olmamalıdır. Partneriniz bunu yapmak istemiyorsa saygı gösterin ve asla zorlamayın. Herkes dondurma yemek dondurmayı sevmek zorunda değil. Hele ki siz seviyorsunuz diye hiç sevmek zorunda değil. Karşılıklı rıza ile olabilir.

oral seks yaparken eğlenmeye bakın
Oral seks yaparken anın tadını çıkarın ve mutlaka eğleniyor olun. Bal, reçel, nutella gibi ek tatlandırıcı yardımcı malzemelerde kullanabilirsiniz. Şayet eğlenmez ve mutlu olmaz iseniz tekrar denemek istemeyeceksiniz.

İşin Eğlencesine Bakın

Eğer uzun süreli bir partneriniz varsa ve birbirinizin tek partneriyseniz, oral seksin hastalıklarla ilgili iç karartıcı tarafını rafa kaldırabilirsiniz. Penetratif seks tek çare değildir. Birbirinizi tatmin etmenin kışkırtıcı ve kural dışı tarafına şans vermelisiniz. Karanlık tarafı ziyaret etmeyi tecrübe ederek keyfinize bakın. Ufak kelime oyunları, farklı seks pozisyonları, eğlenceli seks oyunları nasıl ki denenmeyi hak ediyorsa, oral seks de bir şansı hak ediyor. Eğer aradığınız hazzı size vermezse, bir daha yapmazsınız.

Oral seks eğlenmeye bakın
Oral seks son derece sürprizlere açık bir ilişki türüdür. Zamandan mekandan bağımsız ayakta, yatakta, arabada, durakta, asansörde, otoparkta, uçakta, trende her yerde yapılabilir. Bu sebeple spontane bir şekilde zamansız plansız yapabilirsiniz.

Şaşırtıcı Olun

Televizyon izlemekten sıkıldınız ya da sabah sabah tam da kahvaltı masasının başında keyif çatarken bir anda kanınız kaynadı. Bu sıradan anı hemen değerlendirin ve parterinizden koca bir lokma alın. Bu beklenmedik hareketinizin partneriniz tarafından reddedileceğini sanmıyorum. Çünkü seksin spontane olanı her zaman daha kışkırtıcıdır ve sonunda alacağınız haz da buna paralel olarak artacaktır. Spontane olan seks aynı zamanda şüphede uyandırır ancak bunu çok takılmayın. Anın tadını çıkarın ve ardından keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

Oral seks güvenli midir?
Oral seks esnasında dilinizden önce nefesinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Nefesinizi ek olarak acı vermeyecek şekilde minik ısırıklarda heyecanı artıracaktır.

Nefesinizi Kullanın

Oral sekste tüm kural ve kaideleri siz ve partneriniz belirleyeceksiniz. Dilinizin ulaşamayacağı noktalardan en lezzetli ısırıklara kadar her şey sizin haz haritanıza uygun olmalı. Bu nedenle oral seks ile ilgili derinlemesine ipuçları vermeye aslında çok gerek yok. Yine de sizin için ufak bir tüyomuz var elbette: Dilinizi kullandığınız kadar nefesinizi de kullanın! Bu basit ama etkili yöntem ön sevişmenin de her anında işinize yarayacaktır. Bu yazımızı takiben Seks Hakkındaki Tüm Gerçekler başlıklı yazımızı buradan zevkle okuyabilirsiniz.

Sinir uçlarını uyarmak için sıcak nefesinizi kullanmak, seksin rüzgarına kapılmanızı hızlandırmanın harika bir yoludur. Nefes, cunnilingus, fellatio ve analingus söz konusu olduğunda da etkisini gösterecektir. Dolayısıyla bunu kullanın; partnerinizin önünde eğildiğinizde, dilinizden önce nefesinizin temas kurmasına izin verin ve acele etmeyin. Gerçek teması ne zaman kuracağınızın bilinmezliği partnerinizin aklını başından alacak ve her iki tarafı birden haz dolu bir sona taşıyacaktır. İlerleyen zamanlarda dilerseniz nutella, reçel, bal gibi tatlandırıcılarda kullanabilirsiniz. Bundan sonrası sizin yaratıcılığınıza kalmış. Nefesiniz ve diliniz ile neler yapabilirsiniz? Minik ısırıklarda her zaman zevk verici olacaktır.

Sizde hemen bu linkten MobilDost üyesi olabilir ve birbirinden güzel binlerce kadın üyemiz ile tanışıp canlı ve sıcak sohbetin keyfine varabilirsiniz. Zaman kaybetmeden hemen arasana.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …