Cumartesi , 27 Nisan 2024

Ön Sevişme

Siz değerli MobilDost okuyucuları için bu yazımızda daha önceki  pek çok yazımızda bahsi geçen Ön Sevişme konusunu seçtik. Ön Sevişme Nedir? Ön Sevişme Nasıl Olur? Ön Sevişme Süresi Ne Kadar Olmalıdır? Ön Sevişme Kime Daha Çok Heyecan Verir? gibi olası tüm sorulara bu yazımızda cevap bulmaya çalışıyor olacağız. Sizde yazımızı okuduktan sonra kendi cinsel hayatınızdaki ön sevişme aktivitelerinizi yeniden değerlendiriyor olacaksınız. Süresine, beklentinize ve sürece olan katkınıza yeni bir göz ile bakıyor olacaksınız.

Ön Sevişme Nedir?

İnsanlar için Ön Sevişme, kişinin bedenen ve ruhen cinsel ilişkiye hazır hale gelmesi için gerekli olan bir durumdur. Ön sevişme esnasında kadın ve erkek çok aceleci davranmaz ve birbirlerini ve vücutlarını keşfetmeye zaman ayırabilirlerse, en az bir cinsel ilişkiye girdiklerinde aldıkları zevki hazzı alabilirler. Alınan haz karşılıklı vücutların ve tepkilerin bilinmesi ile aynı oranda artacaktır. Bu sebeple iyi bir ön sevişme için tüm duyu organlarının bütünüyle kullanılması gerekir. Ön sevişme aslında çiftlerin cinsel birleşme öncesinde birbirlerinin tadına bakmaları halidir.

Bu hal içinde koklaşma, öpüşme, dokunma, sürtünme, sarılma, görme, hissetme gibi halleri içerir. Ana yemek öncesi alınan bir aperatif gibidir sizi ana yemeğe hazırlar. Bu şekilde ana yemekten çok daha fazla tat ve zevk alırsınız. Ön sevişme süresi tıpkı yemekte olduğu gibi ne kadar uzun sürerse alınan keyifte o oranda artar. Sizlerde seks öncesi partneriniz ile ön sevişmeyi olabildiğince verimli kullanın. Ön sevişme için mutlaka hazırlık yapın ve her an ön sevişmeye hazır olun. Bu ön sevişme isteğinin sizi ne zaman nerede yakalayacağını bilemezsiniz. Her an her yerde bu istek size veya partnerinize gelebilir.

İyi Bir Ön Sevişme İçin Taktikler

1-Mutlaka Dokunun

İnsan vücuduna dokunmanın tahrik edici, uyarıcı bir etkisi olduğu gibi ruhunuzu iyileştirici bir etkisi de vardır. Parmak uçlarınızı, avuç içlerinizi karşılıklı olarak birbirinizin bedeninde yavaş yavaş gezindirin. Bu eylemi şartlar uygun ise diliniz ile de yapabilirsiniz. Bu şekilde ağır ağır dokunuşlar ile birbirinizin erojen bölgelerini keşfeder hassasiyetlerinizi öğreniyor olursunuz. Aynı zamanda ana yemeğe birbirinizi hazırlıyor olursunuz. Bu esnada asla acele etmeyin. İyi bir ön sevişme için verilen tüm taktik ve tüyoları okuyun. Ön sevişme için mutlaka stratejik bir planınız olsun, sabit olmayın her zaman değişken olun. Sürprizler yapın ve sürprizlere açık olun.

2-Seksin Kokusunu Al

İnsanlarda bazı şeyler eşsizdir. Tıpkı parmak iziniz gibi kokunuzda eşsiz ve size özeldir. Yakınlaşarak birbirinizin kokusunu alın ve içinize çekin. En hassas bölgeleriniz olan boynunuz, koltuk altlarınız, kasıklarınız, cinsel organınız gibi bölgelerinizi karşılıklı koklayabilirsiniz. Bu sebeple mümkünse ö sevişme öncesi  mutlaka hijyen için duş alınız.

3-Hep Söylediğimiz Gibi Mutlaka Konuşun ve Birbirinizi Dinleyin

Ön sevişme esnasında çift olarak konuşmaktan, sohbet etmekten çekinmeyin saçmalamadığınız sürece ortamın büyüsünü bozmazsınız. Birbirinizin beğendiğiniz fiziksel özelliklerini söyleyin. Ön sevişme ilerlerken birbirinize yön gösterin ve size neler yapmasını istiyorsanız onları anlatın.

4-Partnerinize Bakmayın Onu Mutlaka Görün

Karşılıklı olarak birbirinizin bedenlerinde sörf yaparken, elleriniz ile yeni bölgeler keşfederken, birbirinizin bedenlerinde en hoşunuza giden yerleri gösterin. Ön sevişme esnasında gözlerini açık olsun, yaşanan zevk dolu bu her anı beyninizde birer fotoğraf karesi olarak saklayın. Bu resimler daha sonraki cinsel hayatınızda sizin en büyük motivasyonunuz olacaktır.

5-Birbirinizin Tadına Bakın

İnsan teninin kişiye özgü kokusu olduğu gibi birde tadı vardır. Bu tadı aldığınızda ön sevişmenin bir başka evresine girmiş olursunuz. Öncesinde dokunarak keşfettiğiniz erojen bölgelerin şimdi diliniz ile tadına bakıyor olacaksınız. Şartlar uygun ise diliniz ile partneriniz erojen bölgelerini uyarabilirsiniz. Ama ileri gidip acele edip oral seks yapmayın, bekleyin ve sabırlı olun ön sevişmeye devam edin. Bu safhada vücudunuza reçel, bal, nutella sürmek gibi henüz erken olan fantezilere girmeyin. Bunlara da zamanı gelecek. Daha çok birbirinizin vücudu üzerinden reçel, bal, nutella yiyeceksiniz.

6-Fiziksel Görünüm

Fiziksel görünüm en az tadınız, kokunuz kadar önemlidir zira ilk çekim görünümüz ile başlar. Bu sebeple görünümünüze ve nasıl göründüğünüze dikkat edin. Karşılıklı olarak birbirinizin aklını başından almak, tahrik etmek ve uzun zevkli bir ön sevişme istiyorsanız temiz ve şık olun. Ön sevişmenin kalitesi çiftler arasındaki  cinsel uyumluluğu ve alınan hazzı artırır.

Ön Sevişmeyi Hareketlendirin

7-Açık Saçık Konuşun

Ön sevişme süreci içerisinde  şayet kadın iseniz erkeğinizi baştan çıkarmak ve ön sevişmeyi hareketlendirmek için terbiyesizce açık saçık sözler söyleyebilirsiniz. Ön sevişme sırasındaki bu sözleriniz erkeği ateşleyecek ve onu tahrik edecektir. Sevişme esnasında bu tip sözler sizi kötü göstermez merak etmeyin içinizden geçenleri söyleyin. Rahat olun bu sizin zevk dünyanız.

8-Çok İyi Öpüşün

Bazı kişiler için son derece tahrik edici bazı kişiler içinde sıkıcı ve yorucu görülebilir. Öpüşme şekline, zamanına, ortamına göre kişide çok farklı etkiler bırakacaktır. Hatta bazen sizi unutulmaz kılacaktır. Bir öpüşme etkili ve doğru şekilde yapılır ise son derece seksi olacaktır. Erkeğinizi azdırıp onu baştan çıkarmak istiyorsanız siz ondan önce davranıp onu sert ve ateşli bir öpücük ile sekse davet edebilirsiniz. İyi öpüşme tekniklerinizi geliştirmek için bol bol prova yapabilirsiniz. Pek çok öpüşme tekniği var bunlardan en zevk aldığınızı geliştirebilirsiniz. Öpücüğünüz ile unutulmaz olabilirsiniz.

 

9-Mutlaka Masaj Yapın

Özellikle erkekleri sevişme esnasında veya öncesinde en baştan çıkaran şey küçük dokunuşlar ile yapılan  minik masajlardır. Erkeğin hem kalbine hem bedenine masaj yapın. Öpüşürken erkeğinizin kafasında ellerinizi gezdirirken tırnaklarınız ile saçlarının arasında hafif dokunuşlar yapın, ufak çizikler atın, iz bırakın onun vücudunda. Bu beyne giden kanı artıracak ve erkek’te tahrik duygusunu coşturacaktır. Sobaya odun atmak gibi düşünün. Ateşi körükleyin. Masaj yapmayı öğrenin el masajı veya cinsel masaj yapabilirsiniz. İyi bir ön sevişme devamında kaliteli bir cinsellik  için masajdan çok faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda erkeğinizin de size masaj yapmasına izin verin. Evinizde masaj için kaliteli güzel kokulu masaj yağları bulundurun. Bu esnada sert olmaktan çekinmeyin imkan olduğunca sert olabilirsiniz.

10-Geldik Sona, Oral Seks Yapın

Erkeğinizi uçurmak, coşturmak, onun zihninde unutulmaz olmak istiyorsanız. Ön sevişmeden zevk almasını, mutlu olmasını istiyorsanız onu memnun ve mutlu etmenin bir başka yolu da hiç şüphesiz ki oral sekstir. Buradan sonrası sizin fantezi dünyanıza kalmış bunu nasıl ve ne şekilde yapmak istiyorsanız o şekilde yapın. Şimdi reçel, bal, nutella  zamanı tadını çıkarın. Dondurmanız elinizde bol bol yalayın. Kadın olarak siz istiyorsanız erkeğinizin de size dili ile aynı şekilde muamele yapmasını isteyebilirsiniz. Hatta aynı anda karşılıklı bunu yaşayabilirsiniz. Ortak tatmin için iyi bir tercih olabilir.

Ön sevişme için telefonda sohbette bir tercih olabilir. Telefonda sürpriz yapıp kaliteli, baştan çıkarıcı bir ön sevişme ile onu yatağa çekebilirsiniz. Önden sevişin arkadan delirtin birbirinizi. Şarkıda söylendiği gibi sevişmeden uyumayalım!…Bu yazımızdan sonra dilerseniz En Sevilen Seks Pozisyonları başlıklı yazımızı bu linkten okuyabilirsiniz.

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …