Cuma , 29 Mart 2024
numaran-gorunmeden-sinirsiz-sohbet-edebilme-imkani
numaran-gorunmeden-sinirsiz-sohbet-edebilme-imkani

Numaran Görünmeden Sınırsız Sohbet Edebilme İmkanı

Numaran Görünmeden Sınırsız Sohbet Edebilme İmkanı

Erkek olsun kadın olsun her gün bir yerlerde tesadüfen “beğendiğimiz, ilgi duyduğumuz” birileri karşımıza çıkabiliyor. Bazen tanışma, konuşma imkanımız oluyor, bazen de gidip Merhaba demek o kadar kolay olmuyor. Hatta imkan bile oluşmuyor. O beğendiğimiz karşı cins kaçıp gidiyor. Kim bilir kaçımızın aklında gönlünde böyle kapanmayan pişmanlıklarımız, keşkelerimiz vardır.

Aynı kişiyi bir kez daha görmek için aynı saatte, aynı otobüse kaç kez binmiş ve onu aramıştır gözlerimiz? Bu pişmanlıklarımızın üzerine bir de karşımızdaki yeni tanıştığınız kişiye güvenip, hemen telefon numaramızı vermek ya da gidip bir yerlerde oturup çay/kahve içebilmek de artık pek mümkün olmuyor. İnternet ve sosyal medya imkanı olmasa belki de o kişiyi hiç bulamıyor ve tanıyamıyor olacağız. Mobil Dost size keşke dedirtmeyecek.

MobilDost gerçek arkadaşlık sitesi üzerinden birbirinden güzel üyelerimiz ile tanışabilirsiniz. Telefonda sohbet ederek birbirinizi daha yakından tanıyabilir ve arkadaşlığınızı bir kalıcı dostluğa çevirebilirsiniz.

Peki, biz nasıl beğendiğimiz hoşlandığımız yeni birisiyle tanışacağız?

Sevgisizlikten aşksızlıktan kuruyup ölelim mi demeyin! Modern kent hayatında otobüste metrobüs te, metro da gördüğün birisiyle tanışabilmek için yukarıdaki gibi telefon numarasını alıp vermeye çok da gerek kalmadı. Çünkü “Türkiye’nin en güvenilir ve gerçek arkadaşlık sitesi Mobil Dost “sayesinde binlerce yeni kişiyle telefon numaran görünmeden doya doya, istediğin zaman, canlı olarak sohbet edebilirsin. İstanbul’dan birisiyle tanışmak için illa İstanbul’da olmana gerek yok. İstanbul’daki yeni arkadaşlıklar sana bir telefon kadar yakın. Ayrıca unutma sen istemediğin sürece telefon numaran görünmez.

Sen konuştuğun üyelere telefon numaranı kendin verirsen ancak o zaman senin telefonunu bir başka üye bilebilir. Başkaları tarafından telefon numaranın bilinmesini istemiyorsan site üzerinden konuştuğun hiçbir üye ye bu bilgiyi verme. Sende başka üyelerin telefon numarasını göremezsin tıpkı onların senin numaranı göremedikleri gibi. Numaran görünmeden bilinmeden, telefon faturasında nereyi aradığın bilinmesin, görünmesin istiyorsan sende hemen ücretsiz üye ol ve sohbet paketini aldıktan sonra hemen gel ve sıcak sohbete bize katıl. Sen hangi şehirde yaşıyorsan;

İstanbul,Ankara,İzmir,Bursa,Antalya,Adana,İzmit,Sakarya,Tekirdağ,Edirne,Mersin,Çanakkale,Diyarbakır,Urfa,Antep,Mardin,Bitlis,Siirt,Muğla,Manisa,Bilecik,Eskişehir,Samsun,Trabzon,Rize,Zonguldak,Sinop,Balıkesir,Kars,Erzurum,Erzincan,Isparta,Burdur,Uşak,Afyon,Maraş,Yalova,Yozgat,Osmaniye,Düzce,Hakkari,Muş,Çankırı,Kastamonu,Konya,Kırşehir,Kırıkkale,Kırklareli,Malatya,Elazığ,Karabük,hiç fark etmez nerede yaşıyorsan yaşadığın şehirde yaşayan bayan üyelerimiz ile hemen tanışıp sohbet edebilirsin. Kendi şehrinden üyeler ile hemen tanışmak için siteye giriş yapabilirsin.

Sadece telefon numaran ve kolay hatırlayacağın şifren ile hızlı üye olabilirsin. Sende henüz MobilDost üyesi olmadıysan hemen üye ol ve sohbete katıl. Unutma telefon numaran görünmez ve burada olanlar hep burada kalır.

Numaran görünmeden canlı sohbet etmenin sizin için pek çok avantajı var. Siz paylaşmadıkça kimse sizin telefon numaranızı bilmez veya göremez. Siz nasıl isterseniz öyle olur, unutma burada kontrol sende ve burada olan burada kalır. Hadi hemen numaran görünmeden arasana biz.

Numaran Görünmeden Canlı Sohbet Etmenin Avantajları Nelerdir?

Telefon numaran görünmeden sohbet edebilmenin pek çok avantajı var. Biz senin için bir kısmını aşağıda yazıyoruz.

  1. Kiminle tanışmak istersen onunla tanışabilirsin. Çünkü binlerce yeni arkadaşlık seni bekliyor.
  2. Kiminle hangi özelini paylaşmak istersen onu paylaşabilirsin.
  3. Ayrıca telefon numaramı benim istediğim zaman dışında arar mı? Beni rahatsız eder mi? Bana mesaj atar mı? gibi streslere girmez, böylelikle hiçbir şekilde sorun yaşamazsın.
  4. İstediğin kişi ile istediğin zaman sohbet eder, dilediğin kadar sınırsızca konuşursun.
  5. Yeni birisi ile sohbet etmeye başladın ama sohbet istediğin gibi gitmedi ve elektrikleriniz tutmadı, bir daha da görüşmek istemiyorsun! İşte bu durumda sohbeti sonlandırırsın. Konuşmayı kesersin. Bir daha sen istemedikçe o kişi ile iletişim kurmazsın. Çünkü bu sohbette/ilişkide kontrol hep sende. Yani sen nasıl istersen öyle olur.
  6. Bilgi çağında Gizliliğin her şeyden önemli olduğu bu dönemde, sen istemezsen kimse senin özel numarana ulaşamaz ve seni arayamaz.
  7. Mobil Dost platformu içinde bulunan hiç kimse senin gerçekte kim olduğunu bilmez.
  8. Sadece sohbet ettiğin kişiler senin anlattığın kadarıyla seni tanır.
  9. Mobil Dost platformunda bulunan kişiler ile aşktan, arkadaşlığa, sıcak, zevkli sohbetten, dertleşmeye, dedikoduya kadar aklına gelen her konuda konuşabilirsin. Mobil Dost Platformunda kanunlara uygun olmak şartıyla sohbette konu sınırlaması bulunmamaktadır. Yani burada özgürce içini döker, her şeyi anlatır ve rahatlarsın. Yeni arkadaşlıklar, zevkli sohbetler, bitmeyen dostluklar için seni Mobil Dost’a bekliyoruz.

Unutma! Mobil Dost platformu için üyelik tamamen ücretsizdir. Üye olduktan sonra dilediğin gibi, telefon numaran görünmeden, sınırsızca sohbet edebilirsin.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …