Cumartesi , 27 Nisan 2024
Uzak mesafe ilişkilerinde telefonda sohbet ile hasret giderin

MobilDost Sohbet Paketini Nasıl Alırım?

MobilDost Sohbet Paketini Nasıl Alırım?

MobilDost sohbet paketini nasıl alırım? Sohbet paketi alıcam ne yapmam gerek gibi sorular çok sık geldiği için bu yazımızda bu sorulara cevap vermeye çalışıcaz. Siz değerli MobilDost gerçek arkadaşlık platformu üyelerine ve yeni üye olacak kullanıcılarımıza yardımcı olmak  için bu bilgilendirici yazıyı yazmak istedik. Umarım sizde keyifle okur ve burada bulunan bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Sayfaya Giriş/Ücretsiz Üyelik

www.mobildost.org sayfasına istersen bilgisayarınızdan isterseniz internete bağlı cep telefonunuzdan girdikten sonra sayfa içinde bulunan üye ol veya giriş yap seçeneklerinden sizin için uygun olan seçeneği kullanıp işleminizi yapabilirsiniz. Şayet daha önceden üye olmuş iseniz giriş yap seçeneği ile sadece üye olduğunuz ve kullanmakta olduğunuz cep telefonu numarasını ve daha önceden belirlemiş olduğunuz şifrenizi girip siteye giriş işlemini yapabilirsiniz.

Şayet daha önce ücretsiz üye olmadıysanız üye ol seçeneğini tıklayıp platformda sohbet etmek için kullanacağınız cep telefonu veya sabit hat numaranızı ve basit hatırlaması kolay bir şifre girip hızlıca MobilDost’a üyelik işleminizi tamamlayabilirsiniz. Üyelik için telefon numarası ve şifre dışında başka hiçbir kişisel verinize ihtiyaç bulunmamaktadır. Bu iki bilgi üye olmak için yeterlidir.

Sohbet paketi satınalma yöntemleri
Evinden yattığı yerden kredi kartı ile (3D) güvenli şekilde ödeme işlemi yapan bir kadın üyemiz. Kredi kartı, havale, eft, mobil ödeme ile satın alma yapabilirsiniz.

Sohbet Paketi Satın Alma

Platforma giriş yaptıktan sonra sayfa içinde bulunan Sohbet Paketi Al sekmesine tıklayıp size uygun olan sohbet paketi seçeneklerinden birisini seçebilir. Havale/EFT,Kredi Kartı veya kullanmakta olduğunuz mobil operatöre bağlı cep telefonu hattı üzerinden alım işlemi yapabileceğiniz Mobil Ödeme yöntemlerinden birisini seçip, son derece ucuz rakamlara konuşma yapacağınız süreleri satın alabilirsiniz. İsterseniz yukarıda ifade edilen ödeme yöntemleri içinden size uygun olan ödeme yöntemlerini  aynı anda da kullanabilirsiniz. Havale/EFT ile alımlarda sohbet paketi  birim fiyatları çok ucuza gelmektedir. Havale işlemini yaptıktan sonra en geç 10 dakika içinde sohbet paketiniz hesabınıza yüklenmekte ve hemen konuşmaya başlayabilirsiniz.

EFT ile yapılan ödemelerde EFT saati geçmiş veya hafta sonu yada resmi tatil günlerinden ödemenin bize gelmesini takiben hesabınıza yükleme yapılmaktadır. Bu sebeple EFT yerine yeni bir ödeme yöntemi olarak çıkan ve eft saati dışında, hafta sonu veya resmi tatil günlerinde  farklı bankalardan eft yapmak yerine FAST (Fonların Anlık Transferi)ile ödeme yapabilirsiniz.

FAST ile yapılan ödemeler farklı bankalardan olsa bile anında (25 sn içinde) bizim hesabımıza geçmekte ve havale gibi hızla hesabınıza sohbet paketi süreniz yüklenmektedir. FAST ile yapılan işlemlerde işlem limiti 21 Şubat 2022 tarihinden itibaren 5000 TL olarak güncellenmiştir.

Kredi Kartı ve Mobil Ödeme yöntemlerinde de ödeme işlemi gerçekleşir gerçekleşmez satın aldığınız sohbet  paketi süreniz anında hesabınıza yüklenmektedir. Kredi Kartı ve Mobil Ödeme işlemi esnasında satın alma süresi maksimum 3-5 dakika sürmektedir. Anında yükle anında konuşmaya başla.

Ayrıca zaman zaman yapılan indirim kampanyalarından haberdar olmak için bizim ile iletişimde kalınız. Kampanya ve indirimlerden haberdar olduktan sonra size verilen kodu paket satın alma sayfasında kullanıp indirimli satın alma işlemi yapabilirsiniz.

Hesabınızda Bulunan Krediniz Güvende

Size uygun sohbet paketini ilgili alandan aldıktan sonra hemen konuşmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca sayfa içinde bulunan hesabım sekmesi içinden ne zaman hangi sohbet paketini hangi ödeme yöntemi ile satın aldığınızı ve ne zaman kaç dakika görüştüğünüzü ve hesabınızda ne kadar konuşma süreniz kaldığını anlık olarak görebilir ve takip edebilirsiniz. Hesabım sekmesi içinde anlık göreceğiniz bu bilgiler ile sohbet paketinizin süresi bitmeden yeni paketler satın almanızı ve sohbetlerinizi kesintisiz devam etmesini sağlar. Hesabınız içinde bulunan görüşme sürelerinizi istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Sohbet paketlerinin bir son kullanma tarihi bulunmamaktadır.

Siz ne zaman kullanmak isterseniz  o zaman kullanırsınız. Bir kez satın aldıktan sonra sohbet krediniz hesabınızda kalır. Evden veya işten, gündüz yada gece ne zaman kullanmak isterseniz o zaman kullanırsınız. Ayrıca hesabımı temizle seçeneği ile tüm ödeme ve sohbet geçmişinizi temizleyebilirsiniz. Böylece işlem geçmişinizi kimse göremez. Giriş şifrenizi kimseyle paylaşmayın.

Krediniz bittiğinde yeni paket almak için yukarıdaki size uygun ödeme yöntemlerini kullanıp satın alma yapabilirsiniz. Üstelik son derece uygun fiyatlara. Kısa kısa sohbet paketleri olduğu gibi uzun görüşmeler içinde size uygun sohbet paketi seçenekleri bulunuyor sayfa içinde. Sohbet paketini satın aldıktan sonra Sohbet Arkadaşları  sekmesinden size uygun yüzlerce  kadın üyemiz içinden size uygun olan kişiyi seçip hemen konuşmaya başlayabilirsiniz.

MobilDost gerçek arkadaşlık platformuna henüz üye olmadıysanız birbirinden güzel  kadın üyelerimizi görmek için sizi aramızda görmek isteriz. Unutmayın!…MobilDost platformunda hiç kimse sizin telefon numaranızı görmez ve bilmez bu sebeple kişisel olarak mahremiyete saygılı ve son derece güvenli bir platformdur. Burada konuşulanlar burada kalır…Bekliyoruz.

Bu yazımızda sizden gelen sohbet paketi nasıl alınır? veya nasıl sohbet paketi alabilirim? gibi sorularınıza cevap bulduysanız. Dilerseniz bu yazımızdan sonra MobilDost Giriş Nedir? Nasıl Yapılır? başlıklı keyifli yazımızı bu linkten okuyabilirsiniz.  

Kontrol Ediniz

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …

Cinsel birliktelik esnasında erkeklerin yaşadıkları

Cinsel Birliktelikte Erkeklerin Yaşadığı 3 Senaryo

Cinsellik anında yaşanan kötü tecrübeler Cinsel birliktelikte erkeklerin yaşadığı 3 senaryo nelerdir? “Cinsellik esnasında bir …