Cuma , 19 Nisan 2024
MobilDost-Sohbet-Paketi-Nasil-Alinir
MobilDost-Sohbet-Paketi-Nasil-Alinir

MobilDost Sohbet Paketi Nasıl Alınır?

MobilDost Sohbet Paketi alma konusunda siz değerli Mobil Dost üyelerine ve yeni üye olacak kullanıcılarımıza yardımcı olmak  için bu bilgilendirici yazıyı yazmak istedik. Umarız siz de keyifle okur ve burada bulunan bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Sayfaya Giriş / Ücretsiz Üyelik

www.mobildost.org sayfasına ister bilgisayarınızdan isterseniz mobil internete bağlı cep telefonunuzdan veya tabletinizden girebilirsiniz. Üye olduysanız, giriş yap bölümünden üye olduğunuz telefon numarası ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Henüz ücretsiz üye olmadıysanız; üye ol seçeneğini tıklayıp, sohbet etmek için kullanacağınız cep telefonu veya sabit hat numaranızı ve şifrenizi girip hızlıca MobilDost platformuna ücretsiz üye olabilirsiniz.

Üyelik için telefon numarası ve şifre dışında başka hiçbir kişisel verinize ihtiyaç bulunmamaktadır. Bu iki bilgi, üye olmak için yeterlidir. Sadece 10 karakterden oluşan kullanmakta  olduğunuz cep telefonu numaranız ve 4 karakterden oluşan kolay hatırlayacağınız basit bir şifre ile hemen ücretsiz üye olabilirsiniz.

MobilDost Sohbet Paketi Satın Alma

Platforma giriş yaptıktan sonra sayfa içinde bulunan Sohbet Paketi Al sekmesine tıklayın. Size uygun olan sohbet paketi seçeneklerinden birisini seçin. Havale/EFT, Kredi Kartı veya Cep telefonu üzerinden Mobil Ödeme seçeneklerinden birisini seçin.

Son derece ucuz konuşma yapacağınız süreleri satın alabilirsiniz. İsterseniz yukarıda ifade edilen ödeme yöntemleri içinden size uygun olan ödeme yöntemlerini  aynı anda da kullanabilirsiniz. Havale/EFT ile alımlarda sohbet paketi  birim fiyatları çok ucuza gelmektedir.

Havale işlemini yaptıktan sonra en geç 10 dakika içinde sohbet paketiniz hesabınıza yüklenmektedir. Sohbet paketi yüklendikten sonra hemen konuşmaya başlayabilirsiniz. EFT ile yapılan ödemelerde EFT saati geçmiş veya hafta sonu, resmi tatil günü gibi zamanlarda ödemenin bizim hesabımıza gelmesinden sonra hesabınıza yükleme yapılır. Bu sebeple EFT yerine yeni bir ödeme yöntemi olarak çıkan FAST hizmetini kullanabilirsiniz.

FAST yani Fonların Anlık Transferi. EFT saati dışında, hafta sonu veya resmi tatil günlerinde farklı bankalardan FAST ile ödeme yapabilirsiniz. FAST ile yapılan ödemeler farklı bankalardan olsa bile anında hesaba geçmektedir. Hesaba geçen ödemelerden sonra 1 dakika içinde yüklenen sohbet paketiniz ile konuşmaya başlayabilirsiniz.

Kredi Kartı ve Mobil Ödeme yöntemlerinde de ödeme işlemi gerçekleşir gerçekleşmez satın aldığınız sohbet  paketi süreniz anında hesabınıza yüklenir. Kredi Kartı ve Mobil Ödeme işlemi esnasında satın alma süresi maksimum 1-3 dakika sürmektedir. Anında yükle anında konuşmaya başla.

MobilDost sohbet paketi veya kredisi almak için kredi /banka kartı, havale/eft veya mobil ödeme yöntemlerinden birisini kullanabilirsiniz. Ödemenizi takiben krediniz anında hesabınıza yüklenir. Ayrıca yapılan indirim kampanyalarından da faydalanabilirsiniz.

Hesabınızda Bulunan Sohbet Krediniz Güvende

Size uygun sohbet paketini ilgili alandan aldıktan sonra hemen konuşmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca sayfa içinde bulunan hesabım sekmesinde size özel bir çok bilgi detayı bulabilirsiniz. Ne zaman hangi sohbet paketini, hangi ödeme yöntemi ile satın aldığınızı, ne zaman kaç dakika görüştüğünüzü, hesabınızda ne kadar konuşma sürenizin kaldığını görebilirsiniz.

Hesabım sekmesi içinde anlık göreceğiniz bu bilgiler ile sohbet paketinizin süresi bitmeden yeni paket satın almayı ve sohbetlerinize kesintisiz devam etmeyi sağlayabilirsiniz. Hesabınız içinde bulunan görüşme sürelerinizi istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Sohbet paketlerinin bir son kullanma tarihi bulunmamaktadır. Siz ne zaman kullanmak isterseniz  o zaman kullanırsınız. Bir kez satın aldıktan sonra sohbet krediniz hesabınızda kalır.

Evden veya işten, gündüz yada gece ne zaman kullanmak isterseniz o zaman kullanırsınız. Krediniz bittiğinde yeni paket almak için yine size uygun ödeme yöntemlerini kullanıp paket satın alım yapabilirsiniz. Üstelik son derece uygun fiyatlara.

Kısa süreli sohbet paketleri olduğu gibi uzun görüşmeler için de uygun sohbet paketi seçenekleri bulunmaktadır.

Üstelik her şey gizli ve güvenli dilerseniz hesabım sekmesi içinden geçmişimi  temizle seçeneği ile tüm ödeme ve görüşme geçmişinizi tamamen silebilirsiniz. Sizin dışınızda kimse bu bilgileri göremiyor olacaktır.Üyeliginiz ile ilgili tüm yetki ve kontrol sizde olacak.

MobilDost sohbet paketini satın aldıktan sonra Sohbet Arkadaşları bölümünde size uygun yüzlerce kadın üyemiz içinden istediğiniz kişiyi seçip hemen konuşmaya başlayabilirsiniz.

MobilDost gerçek arkadaşlık platformuna henüz üye olmadıysanız birbirinden güzel  kadın üyelerimizi görmek için hemen gelin! “www.mobildost.org” Sizleri de aramızda görmek isteriz. Unutmayın! MobilDost platformunda hiç kimse sizin telefon numaranızı görmez ve bilmez. Bu sebeple kişisel olarak mahremiyete saygılı ve son derece güvenli bir platformdur.

Burada konuşulanlar burada kalır…

Bekliyoruz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …