Salı , 16 Nisan 2024
MobilDost 2 yaşında

MOBİLDOST 2 YAŞINDA

MobilDost 3.Yılına Girdi

MobilDost 2 yaşında….Türkiye’nin gerçek arkadaşlık platformu MobilDost.Bugün MobilDost sitesinin doğum günü. 12 Mayıs 2020 ilk üye aldıgımız gün. Siz değerli aktif yüzbinlerce üyemiz ile birlikte bugün 2 yaşına giriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da aynı hizmet kalitesi ile yola devam ediyor olucaz.Kurulduğumuz ilk günden bugüne sizlere verdigimiz sözün hep arkasında olduk.İçerik ve hizmet kalitemizi hep en üst noktada tutmak için ekip olarak elimizden gelenin hep en iyisini yapmaya gayret gösterdik.

Pandemi sürecinde hepimizin evlere kapanmış olduğu bir süreçte başlayan bu yolculuk siz değerli yüzbinlerde aktif üyemizin bize duymuş olduğu güven ile devam ediyor. Sizlerde ekip arkadaşlarımız gibi bu yolculuğun ayrılmaz bir parçası oldunuz. Bu süreç içinde vermiş olduğunuz destek ve katkılar için siz değerli üyelerimize sonsuz teşekkür ederiz. Yeni yaşımızda gelişmeye değişmeye devam ediyor olucaz. Teknolojinin getirdiği başka imkanlardan en üst seviyede faydalanıyor olucaz.

MobilDost olarak 2.yaş pastamızı bugün üflüyoruz, yeni yaşımızda yep yeni sorumluluklarımızın olduğu bilinciyle yeni başarılar da sizler ile birlikte olmak dileğiyle.

Gelişmeye Değişmeye Devam Edicez

MobilDost olarak içerik ve hizmet kalitemizde benzersiz geliştirmeler yapıyor olmayı hedefliyoruz.7 gün 24 saat sizlerin yanında yakınında olmak istiyoruz. Aklınızda, kalbinizde kalıcı bir yerimiz olsun istiyoruz bunun içinde var gücümüz ile çalışıyoruz. Gerek içerik, gerek hizmet gerekse fiyat politikamız ile sizler için geçici değil kalıcı bir dost olmak istiyoruz. Umarım bunu başarıyor oluruz. Bunu başarmak için sizlerden gelen tüm öneri, talep, yönlendirme, şikayet hepsini dikkatle inceliyor ve yolumuzu sizlerin tuttuğu bu ışık ile belirliyoruz. Karanlık yollarda sizler bizim ışığımız oluyorsunuz.

Bu sebeple her bir üyemizin ,kullanıcımızın önerisi, talebi, varsa şikayeti bizim için son derece önemlidir. Lütfen bize her konuda yazmaya devam edin. Siz paylaştıkça biz gelişiyoruz. Bize yön ve yol göstermeye lütfen devam edin. MobilDost gerçek arkadaşlık platformu sizlerin varlığı ile anlam kazanıyor. Siz değerli üyelerimiz yoksanız bizde yokuz ve bunun farkındayız.

Bu iki yıllık süreç içinde sanırım en büyük başarımız hiçbir üyemizden çözülemeyecek bir şikayet veya itiraz almadık. Platformu olabildiğince sürtünmesiz bir kullanıcı tecrübesi yaşayacağınız şekilde dizayn etmeye çalışıyoruz. Üye olması son derece kolay sadece telefon numaranız ile üye olabiliyorsunuz. Üye olduktan sonra girişi kolay, sohbet paketi satın alma sürecini de aynı şekilde sürtünmesiz bir ortamda minimum veri ile organize etmeye çalışıyoruz. Tüm bunları da gerek pc deneyiminde gerekse mobil deneyimde en hızlı şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu alanda teknolojik yatırımlarımız ve geliştirmelerimiz yeni yaşımızda da devam ediyor olacaktır.

MobilDost olarak ana amacımız son derece basit sizin mutlu olmanız. Siz mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz. Bu sebeple bu öpücükler siz değerli üyelerimize, sizi seviyoruz…

Amacımız Mutlu Olmanız

Sizlerin site içerisinde keyifli, mutlu zaman geçirmesi yeni insanlar ile tanışması ve keyifli sohbetler etmesi bizim en büyük mutluluğumuz dur. Sizin mutlu olmanız bizi de mutlu ediyor. Bizim ana motivasyon konumuz gelir yaratmaktan ziyade sizin mutlu olmanızdır. Arkadaşlık sitesi ve telefonda sohbet kültürüne global bir bakış açısıyla yepyeni bir vizyon getiren sitemiz aynı global vizyonda gelişmeye devam edecektir. Zaman içinde üyeler arasındaki paylaşımı, inter aktiviteyi artırmak için yeni fonksiyonlar eklenecektir. Umarım siz kullanıcılarımız da bu yeni fonksiyonları beğenirsiniz. Bu alanda kalıcı ve başarılı bir örnek site olmak için gayret gösteriyoruz.

Var olan cep telefonlarınızı kullanmak için size yeni sebepler yeni deneyimler sunuyoruz. Bunu da cep telefonu faturanıza yeni bedeller yaratmadan ,sizi sürpriz faturalar ile karşılaştırmadan yapmaya çalışıyoruz. Size neyi hangi bedel ile taahhüt ediyorsak ondan asla ödün vermiyoruz. Sloganımız burada olan burada kalır..Aynı şekilde sitemizde tüm işlemlerin süreçleri son derece net ve anlaşılır. Dolambaçlı bir yol ve yöntem izlemiyoruz. Her şey son derece basit. Ayrıca MobilDost blog ile sizler ile paylaşımlarımız devam ediyor olacak. MobilDost blog nedir amacı nedir hepsini buradan okuyabilirsiniz.

Yeni yaşımızda da size bugüne kadar olduğu gibi bir telefon kadar yakınız, bizi istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Tüm üyelerimiz sizin ile sohbet etmeyi bekliyor olacaktır.

Size Bir Telefon Kadar Yakınız

Yeni yaşımızda siz değerli üyelerimiz ile birlikte daha büyük başarılara birlikte imza atmak, daha fazla kişiyi mutlu etmek için çalışıyor olucaz. Sizin hayatınızda bir kaçış noktası, bir soluk, bir mutluluk alanı, mutlu bir an yaratmak istiyoruz. Bunu da size siz ne zaman yaşamak isterseniz o zaman sunmak istiyoruz. Bu sebeple hafta sonu, bayram, resmi tatil vs hiç dinlenmeden günün yirmi dört saati çalışıyoruz. MobilDost arkadaşlık platformu, gerçek kişiler ile birebir canlı sohbet etmek istediğiniz an bize ulaşabilirsiniz.

Üstelik numaranız kimse tarafından görünmez ve bilinmez. Son derece güvenli ve size özel bir ortam burası.Dertleşmek, sırlarınızı paylaşmak, rahatlamak,iki lafın belini kırmak, muhabbetin kralını yapmak, yalnız kalmamak, mutlu olmak, yeni insanlar ile tanışmak, aşkınızı bulmak ihtiyacınız ne olursa olsun bizi her zaman  rahatlıkla arayabilirsiniz…Biz size hizmet vermekten memnun oluruz.Telefon rehberinize MobilDost olarak bizi kayıt edin, bir dosta ihtiyaç duydugunuzda zamandan mekandan bagımsız olarak biz size bir telefon kadar yakında olucaz.

Yeni yaşımızda birlikte sağlıklı, mutlu, heyecan dolu, keyifli sohbetlerde buluşmak dileğiyle…Sağlıkla ,Sevgiyle kalın…Varlığınız için binlerce teşekkürler, iyiki varsınız.

MobilDost’ta kalın, zira biz hep sizlerleyiz.  

Üye olmak için tıklayın.       

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …