Cumartesi , 20 Nisan 2024

Kadınların 3 Başlıkta Hoşlanma Belirtileri

Kadınların Erkeklerden 3 Başlıkta Hoşlanma Belirtileri Nelerdir? Kadınların hoşlandıklarını nasıl anlarız?Kadınlar hoşlandıkları zaman neler yaparlar?Kadınlar hoşlandıklarını nasıl belli ederler?Tüm bu soruların cevapları aslında kadınların vücut dillerinde gizlidir. Kadınlar vücut dilleriyle her şeyi anlatırlar.Bu sebeple  iyi bir gözlemciyseniz, bunu anlamak çok zor olmayacaktır. Bir erkek olarak çevrenizdeki kadınları biraz gözlemlemeniz ve birazda cesur olmanız gerekiyor.

Kadınlar aslında giyimleri,gülüşleri,ilgileri,bakışları,konuşma şekilleri ve davranışları ile aslında sizden hoşlandıklarını belli ederler, bunu görmemek mümkün değildir. Gerçi kent hayatında artık kadınlar hoşlandıkları erkeğe bunu belli etmekle kalmayıp var olan tüm cesaretleri ile sözlü  olarak bunu ifade etmeye de başladılar. İletişimin artması ile birlikte artık kadınlar eskisi gibi  erkek bana gelsin diye beklemiyorlar ve hissettikleri zaman bunu rahatlıkla erkekler ile paylaşabiliyorlar. Hissettiğiniz şeyi hissettiğiniz zaman yaptığınızda hissettiğiniz şey hissettiğiniz şeydir. Beğenilerinizi  karşı tarafa belli etmekten çekinmeyin. Ancak bunun için  her zaman kibar ve nazik olun.      

Kadınlar, bir erkekten hoşlandıklarında bunu açıkça belli edebilirler. Uzmanlar, kadınların hoşlanma duygularını,erkeklerden daha fazla belli ettiklerini ifade ediyorlar. Ancak bunu anlamak için bazı hassas noktaların bilinmesi gerekiyor. Bizde bu yazımızda siz MobilDost okuyucularına mümkün olduğunca  bu püf noktaları hakkında  bilgi vermeye çalışıyor olucaz. Daha önce sizler ile paylaştığımız “erkekleri baştan çıkarma yolları” yazımızı bu linkten okuyabilirsiniz.

Kadınların erkeklerden hoşlandıklarını anlamak için önce gözlerine bakmanız gerekir. Gözlerinden sonra mutlaka beden dilleri onları ele verir.

Kadınların erkeklerden hoşlanma belirtileri nelerdir?

Kadınların erkeklerden hoşlandıklarını belli eden bazı kalıplaşmış davranışları vardır. Bunlara bakarak kadınların hoşlanma belirtileri kolaylıkla erkekler tarafından anlaşılabilir. Kadınların hoşlanma belirtilerinin en önemlisi, kullandıkları vucüt dilidir. Bunu iyi okumak gerekir. Aksi halde ters bir durum ile karşı karşıya kalmakta son derece mümkün hale gelir.

Kadınlar erkeklerden hoşlandıkları zaman,vücut pozisyonları genellikle o erkeğe dönük olur. İkili olarak sohbet ediyorlarsa, kadın hoşlandığı erkeği dikkatlice dinlediğini göstermek için maksimum çaba sarf eder. Gözleriyle heyecanlı olduğunu belli etmeye çalışır. Kadınlar bir erkekten hoşlandıklarında, işe gülümsemeyle veya bakışları ile başlarlar. Bu sebeple gözler kalbin aynasıdır denir ve yalan nedir bilmez onlar.

Gözler insanların en samimi organlarıdır. Bir kadının gözlerinde tüm gerçekleri görebilirsiniz. Kadınlar,gülümsemenin yanında hoşlandıklarında saçlarıyla da istemsizce oynamaya başlarlar. Uzmanlar, kadınlardaki bu belirtilerin en önemli en belirgin hoşlanma  belirtileri olduğunu ifade ediyorlar. Diğer, en önemli hoşlanma belirtisi ise bakışlardır. Kimi kadınlar hoşlandıkları erkeğe kaçamak bakışlar atarken,kimi kadın uzun uzun göz süzmeyi tercih edebilir. Hatta belki göz kırpabilir.

Bu bakışma konusunda erkek olarak çok dikkatli olun, yanlış anlamaya ve anlaşılmaya oldukça müsait bir durum dur. Uzmanlar, kadının hoşlandığı erkekle göz göze gelme isteğini bakışmakla giderdiğini ifade ediyorlar. Bu bakışmalar sadece bir göz flörtü de olabilir. Kadınlar genellikle hoşlandığı bir erkek ile göz göze gelince gözlerini hemen kaçırmayı tercih ederler. İlişkide ilk beğenen, ilk hoşlanan,ilk adımı atan kişi olmak istemeyebilirler. İşte tamda bu noktada sizin harekete geçmeniz gerekecektir.

Kadınlar hoşlandıkları erkekler ile nerede olurlarsa olsunlar,daha fazla birlikte zaman geçirmek isterler.Bazen de hoşlandıkları erkeğin karşısına süpriz yapıp,hiç umulmadık mekan ve zamanlarda çıkıp bunu sanki bir tesadüfmüş gibi göstermek,görünmek isterler.

Özellikle sosyal mekanlarda, arkadaş ortamlarında veya nişan, düğün gibi merasimlerde kadınların bakışlarından erkekler kendilerinden hoşlanıp hoşlanılmadığını anlayabilirler. Gözlerinizi onlardan kaçırmayın.

Kadınlar erkeklerden hoşlandıklarını nasıl belli ederler?

Kadınların erkeklerden hoşlandıklarını belli etmeleri imkansız bir durum degildir. Kimse kalbine söz geçiremez, bazı tavır ve davranışlar akılla, mantıklar değil tamamen güdüsel gelişir. İstemesek bile yaparız. Birisini beğenme,hoşlanmada böyle istem dışı tamamen dürtüsel bir durumdur. Kadınlar,vücut dili,bakışma,dokunma isteği ve diğer bazı konularda son derece hassas davranırlar. Hatta erkek gözüyle bu durum kadın naz yapıyor diye de nitelenebilir.

İşte bu hassas davranışlar kadınlar için hoşlanma belirtisi olarak tanımlanabilir.Bir kadın unutmamak gerekir ki;bir erkekten hoşlandığını en çok gözleriyle belli eder.Erkeğini gördügü anda önlenemez bir heyecana kapılır ve hareketleri,yürüyüşü hızlanır.

Erkek kadının bulunduğu ortamda ne kadar çok kalırsa,kadın buna alışır ve hareketleri normale döner.Hatta sıcak bir sohbet veya basit bir ten teması bile kadının daha da rahatlamasına neden olur. Kadının heyecanını, davranışlarından ve ses tonundan anlayabilirsiniz. Tanışma ve arkadaşlık seviyesinin ilerisine geçmek için bu belirtileri iyi gözlemleyin.

Kadınlar erkeklerden hoşlandıklarında belirtilerden biriside saçlarıyla oynamalarıdır.

Kadınlar erkeklerden hoşlandıklarında neler yaparlar?

Kadınlar gerçekten hoşlandıklarında erkeklerden daha aktif davranırlar. Pasif degil aktif olurlar.İmkan bulduklarında uzun uzun bakabildikleri gibi sohbet etmekten,konuşmaktan da çekinmezler. Hoşlanan kadın sessiz ve içine çok fazla kapanık değilse,hoşlandığını erkeğine belli etmek için şartlar da müsaitse dokunmaya çalışır. Dokunma,sürtünme,öpme gibi davranışlar hoşlanmanın davranışlara yansıyan halleri olabilir. İki kişi arasında henüz sıcak,samimi bir sohbet olmamışsa veya tanışma,arkadaşlık durumları henüz oluşmadıysa kadın, erkeğin ortamında,onun sosyal çevresindeki kişiler ile sohbet etmeye çalışır. Siz bazı haberleri kendi arkadaş çevrenizden alırsınız.

Falanca kadın senden hoşlanıyormuş derler. Kadınlar genel itibariyle hoşlandıkları bir erkek ile temasa geçmeyi, konuşmayı kafalarına koyarlarsa bunu mutlaka başarırlar. Sosyal medya uygulamalarının gelişmesi ile birlikte artık onlarca ortak mecra var. Bu sosyal mecraları da kullanarak hoşlandığınız kişi ile ilgili bilgi almak veya kendisi ile temasa geçmek artık son derece kolay. Hepimizin hayatları artık son derece şeffaf durumda. Nereye kiminle gidip,kimler ile buluştuk, ne yedik ne içtik ve hatta nelerden konuştuk bunu tüm dünya biliyor. Sırrımız kalmadı.

İşte tamda bu noktada; sizler için hizmet veren MobilDost Türkiye’nin en iyi tanışma sitesi ve gerçek arkadaşlık platformu sizleri bekliyor. Sizin ile aynı şehirde yaşayan ve yeni arkadaşlıklar kurmak isteyen binlerce bayanın sık sık ziyaret ettiği ve online olarak senden bir telefon beklediği bu mecrada hemen kendine yeni bir bayan arkadaş bulabilirsin. İster sohbet arkadaşın olsun, tüm sırlarını paylaş sırdaşın olsun. İster tüm dertlerini paylaş dertdaşın olsun. Her konuda sohbet edebileceğin, her yaştan kadın üyelerimiz var.

MobilDost gerçek arkadaşlık platformu içerisinde; İstanbul,Ankara,İzmir,Bursa,Antalya,Konya,Diyarbakır,Adana,Mardin,Sivas,Malatya,Urfa,İzmit,Eskişehir, Balıkesir gibi tüm şehirlerden kadın üyelerimiz bulunuyor. Sende kendi yaşadığın şehirden bir kadın ile tanışmak, onunla arkadaşlık kurmak istiyorsan hemen MobilDost’a üye ol ve konuşmaya başla….Unutma! burada olan burada kalır. Gerçek üyeler ile Türkiye’nin tek gerçek arkadaşlık platformu MobilDost’a senide bekleriz,hemen ücretsiz üye ol ve konuşmaya başla,yalnızlığın son bulsun.   

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …