Çarşamba , 24 Nisan 2024
kadınlarda g noktası nasıl bulunur
Kadınlarda G Noktası

Kadınlarda G Noktası Nasıl Bulunur?

Kadınlarda G Noktası Nerededir?

Kadınlarda G Noktası Nasıl Bulunur? Kadınlarda vajina girişinin 3 ya da 4 cm üzerinde, vajina  üst duvarı ve idrar kanalının hemen yanında bulunan noktaya G noktası denir. Cinsel anlamda kadınların haz alması konusunda uyarı veren bir bölge olarak öne çıkar G noktası. Gelin şimdi siz değerli MobilDost okuyucuları ile birlikte bakalım, kadınlarda G noktası kadınlarda nasıl bulunur? Bu yazımızdan sonra Orgazma Ulaşmak İçin En İyi Seks Pozisyonları başlıklı yazımız buradan okuyabilirsiniz.

Erkek ve kadında cinsel açıdan zevk alma bölgeleri farklılık yaratır. Bu durum cinsel bölgenin değişik kısımlarında ortaya çıkar. G noktası ise vajina girişinin hemen üst kısmında yer alan, cinsel anlamda haz almayı sağlayan bölgedir. Vajinayı tam saat:12:00 yönüne koyarsanız G noktası 11 ile 13 yönlerinde bulunur. Tabii bu içerik ve bilgiler kesinlik taşımamakla birlikte, konusunda uzmanların ele alabileceği bir durumdur.

G noktası seksin haz verici merkezi
Kadınlarda G Noktası vajina üst duvarı ile idrar kanalının hemen yanında bulunan vajina giriş noktasının 3-4 cm üzerinde bulunur. Bu bölgenin uyarılması cinsel haz için son derece önemlidir.

Kadınlarda G Noktası Nedir?

Vajina üst duvarı ve idrar kanalının hemen yanında bulunan, vajina girişinin 3 veya 4 santim üzerinde yer alan bölge g noktasıdır. Aynı zamanda kadınlarda cinsel açıdan zevk ve haz alma bölgesi olarak bilinir. Cinsel ilişki esnasında uyarılma ile beraber cinsel açıdan gerekli olan iletiyi beyne ulaştırır. Erkekte cinsel açıdan penis başının üstlenmiş olduğu görev kadınlarda G noktası olarak öne çıkar. Erkekteki prostat bezlerini benzer bir yapıya sahip olduğunu söylemek mümkün. Kısacası skene bezlerinin karşılığı şeklinde ifade edilebilir.

Kadınlarda G Noktası Nasıl Bulunur?

Vajina bölgesinin hemen ön duvarında, pubik kemiğin hemen arkasında kadınlarda G noktası yer alır. Aynı zamanda idrar yolunun hemen alt bölümünde olmasının yanı sıra, vajina girişinin 4 cm kadar üstündedir. Öne çıkan incelemeler neticesinde ise kadınlardaki G noktasının vajen ön duvarında 11 ile 13 saat hizasında olduğu ifade edilmektedir. Özellikle klitoris 12 yönünde ifade edildiği vakit, g noktasının ise yaklaşık olarak bölgesi 11 ve 13 saat hizasında öne çıkmaktadır. Tabii bu bölge net olarak öne çıkmamak ile beraber, aşağı yukarı bir kısım anlatılır.

Seksin merkezi olan G noktası
Kadınlarda veya Erkeklerde bu G noktası ne işe yarar? Kadınlarda ve Erkeklerde G noktası seksten zevk ve haz alma bölgesi olarak bilinir. Seks esnasında kadınların uyarılmasına ve zevk almasına orgazm olmasına imkan veren yerdir.

Kadınlarda G Noktası Ne İşe Yarar?

Kadınlarda G noktası zevk ve haz alma bölgesi olarak ifade edilir. Vajina bölgesinin birkaç cm üstünde bulunur. Aynı zamanda vajina üst duvarı ve idrar kanalının hemen yan bölgesi olarak da anlatmak mümkün. Kesin bir nokta olmamakla beraber, bu bölgenin olduğu çevresi şeklinde ifade edilir. Cinsel ilişki esnasında kadınların uyarılmasına ve zevk almasına fırsat veren bölge olarak anlatmak mümkündür.

Yaşanan salgı artışı ile beraber kadınlar cinsel ilişki sırasında haz duymaya başlar. Erkeklerde prostat bezleri olarak ifade edilen bu ifade, kadınlarda ise skene bezleri şeklinde genel olarak anlatılır. Bu bezler harekete Geçmek suretiyle hem erkek hem de kadınların cinsel ilişki sırasında zevk almasına olanak verir.

G Noktası Sadece Kadınlara Özel Bir Bölge midir?

G noktası kadınlarda vajinal duvarın üst bölgesinde yer alan erotik bir kısım olarak anlatılabilir. Klitoris Bölgesi’nin yan kısımları olarak ele alınırken, Vajinal üst duvar ile idrar kanalının yan bölgeleri şeklinde anlatılır. O yüzden bu bölge sadece kadınlara özel bir kısım olarak öne çıkar. Cinsel ilişki sırasında zevk alma imkanı veren bu bölge, skene bezinin harekete geçmesi ile uyarı verir. Bu yere cinsel birliktelik esnasında ortaya çıkarken beyne gerekli iletiyi yollar.

g noktasını nasıl bılursunuz
Peki biz bu G noktasını kadınların vücutlarında nerede ve nasıl bulucaz. Vajina içinde idrar yolunun hemen alt bölümünde bulunan G noktası elle, dille veya sürtünme yöntemi ile tahrik edilebilir. Vajina ağzının 3-4 cm yukarısında bulunan bu noktanın uyarılması halinde orgazma giden yol açılmış olur.

Kadınlarda G Noktası Nasıl Bulunur?

Pubik kemiği ile beraber idrar yolunun hemen alt bölümünde Kadınlarda G Noktası yer almaktadır. Aynı zamanda vajina ön duvarının hemen üst kısmında 3 ya da 4 santim üzerinde bulunur. Genelde kadınlardaki G noktası duvar saati üzerinden ele alınır. Bu doğrultuda klitoris 12 yönünde ele alınırken, G noktası ise 11 ile 13 saatleri arasında bir bölge şeklinde ifade edilir.

Orgazm Çeşitleri; Klitoris ve G Noktası Orgazmı

Klitoral ve vajinal orgazm uzun yıllar boyunca farklıymış gibi tanımlansa da son araştırmalar aslında tüm orgazmların klitoris kaynaklı olduğunu göstermiştir. Kadınlarda üç çeşit orgazm bulunmaktadır:

Klitoral orgazm: Klitorisin dışarıda kalan baş kısmının doğrudan elle, ağızla veya sürtünme ile uyarılmasıyla sağlanır. Daha kısa süreli ve patlayıcı bir orgazm olarak tarif edilmektedir.

Koital orgazm: Eskiden “vajinal orgazm” olarak bilinen orgazm şeklidir. Klitoral kompleksin cinsel birleşmede (koitus) penisle, parmakla veya dildo-vibratör gibi bir aletle uyarılması sonucu ortaya çıkmaktadır. Klitoral orgazmdan daha uzun süreli olduğu ve patlayıcı olmasa da daha tatmin edici olduğu söylenmektedir.

Kadın boşalmasının koital orgazm esnasında meydana gelebildiği söylenmektedir. Ancak kadın boşalması nadiren görülmektedir ve orgazm olmak için şart olmadığı gibi orgazm esnasında alınan zevki artırdığına dair bir veri de bulunmamaktadır.

Miks orgazm: Orgazmın hem klitorisin vajina içindeki kısmının, hem de dışarıda olan kısmının aynı anda uyarılarak gerçekleşmesi durumudur. 1990’larda yapılan bir çalışmada her 3 orgazm esnasında da kadınların beyin dalgaları ve kanlanmaları ölçülmüş ve bu ölçümlere dayanılarak en şiddetli orgazmın zannedildiği gibi vajinal (koital) orgazm değil “miks orgazm” olduğu saptanmıştır.

Genellikle cinsel ilişki esnasında penis vajina içerisindeyken aynı anda klitorisin dışarıda kalan kısmının kişi veya partneri tarafından elle uyarılması ile gerçekleşir. Cinsel ilişki esnasında orgazm olabilmek için kadınlara en çok önerilen metotlardandır.

Aslında orgazmın hangi şekilde gerçekleştiği önemli değildir, orgazm bir amaç değil doğal bir sonuçtur. Rahatlamış bir zihin ve beden orgazmı rahatlıkla yaşayacaktır. Bu sebeple seks esnasında konsantre olmalı ve başka hiçbir şey düşünmüyor olmalısınız. Stresten ve sinirden uzak olmalı fiziksel ve ruhsal olarak rahat olmalısınız. Bu sebeple ön sevişme ve süresi önemlidir.

Kadınlarda G noktası ne işe yarar
O Shot diğer adıyla Orgazm Aşısı klitoris çevresi ve G noktasına PRP’nin özel bir teknikle uzman kişiler tarafından uygulanmasıdır. O shot- Orgazm aşısını yaptıran kadınlarda cinsel uyarılma hassasiyeti artar ve daha sık ve rahat şekilde orgazm olabilirler. En basit haliyle vajinal bölgede hücre yenileme operasyonudur O Shot.

O Shot-Orgazm aşısı nedir?

Orgazm aşısı olarak da bilinen O Shot, klitoris çevresi ve G noktasına PRP’nin (Plateletten Zengin Plazma) özel bir teknikle uygulanmasıdır. PRP, kişinin kendi kanından santrifüjle hazırlanan plazma kısmıdır. İçeriğinde büyüme faktörleri bulunmaktadır. PRP, uygulandığı yerde hücreleri yeniler ve kanlanmayı artırır. O Shot işlemi sonrasında kadınların cinsel ilişki sırasında vajinal uyarılmasının kolaylaştığı ve orgazma daha çabuk ulaştıkları izlenmiştir. G Shot (G noktası büyütmesi) ve O Shot (Orgazm aşısı) olmayı düşünen hastalarımız kliniğimizden randevu alabilirler.

MobilDost üyesi olup birbirinden güzel ve samimi kadınlar ile tanışmak, telefonda sohbet etmek için hemen şimdi buradan sadece telefon numaran ile ücretsiz üye olabilirsin. Üye olduktan sonra binlerce kadın ile hemen tanışıp konuşmaya başlayabilirsin. Üstelik telefon numaran hiç kimse tarafından görünmez ve bilinmez. Unutma burada olan burada kalır. Güvenlik ve gizlilik senin için olduğu gibi üyelerimiz içinde önemlidir. Canlı sohbetin heyecan verici zevkini yaşamak için hemen arasana!…

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …