Salı , 23 Nisan 2024
Kadınlar erkeklerde en çok nereye bakarlar?

Kadınlar Erkeklerin Neresine Bakarlar?

Kadınlar erkeklerin neresine bakarlar? Kadınlar erkeklerin ilk neresine bakalar, hangi bölgeleri onlar için daha etkileyicidir. Kadınları  erkeklerin neresi daha fazla etkiler. Kadınların erkeklerde etkilendikleri fiziksel özellikle nelerdir gibi erkeklerin kafasında cevap arayan sorular var. Genel olarak bunu tam tersi yani erkeklerin kadınlarda nelerden hangi fiziksel özelliklerinden etkilendikleri daha sık konu oluyor ancak kadınlar erkekte hangi fiziksel özelliklere bakıyorlar nerelerini beğeniyorlar bunlar biraz  kapalı kutu. Bu yazımızdan sonra erkeklerin spor salonlarında karın kası yapmaktan vazgeçip popolarını yuvarlak göstermeye çalışacaklarını düşünüyorum. Zira aşağıdaki kadınların beğeni söylemlerini okuyunca kadınların erkeklerde en çok popoya baktıklarını görüyoruz.

Gerçi erkeklerde kadınların en çok popolarına bakıyorlar. Sanırım biraz hayvani bir güdü devreye giriyor muhtemelen bu popo-kalça görselliği bize cinsel bir dürtü oluşturuyor. Yapılan araştırmada kadın sağlığı ve cinsel terapi merkezini çeşitli nedenlerle ziyaret eden 20/ 25 kadına, bir erkeğin en çok neresine baktığını sormuşlar ve yanıtları olduğu gibi size aktarıyoruz. Hem şaşıracak hem de oh çekeceksiniz diye umuyorum. Belki de bundan sonra kollayacaksınız kendinizi zira kadınlarda sanılanın aksine hiç fena değiller göz çapkınlığı konusunda.

Kadınlar erkeklerin en çok poposuna bakıyorlar. Kadınları fiziksel olarak en çok erkeklerin popoları/kalçaları etkiliyor. Görünen o ki kadınlar ilk bakışta önce erkeklerin kalçalarına bakıyorlar.

Erkeklerde En Çok Kalçaya Bakıyorlar

Selvi 34 yaşında – Ben erkekte en çok omuzlara bakıyorum. Geniş omuz seviyorum ama eğer omuzlarının genişliğini göstermek için çok çabalıyorsa o zaman biraz soğuyorum. Daha cool bir duruş hoşuma gidiyor.

Emel 26 yaşında – Bir erkeğin en etkileyici yeri vücudu. Daha spesifik bir şey soruyorsanız bile vücut diyorum.Çünkü vücut şeklinden söz ediyorum. Yani arkadan baktığında nasıl görünüyor, belirgin hatları var mı, omuzla geniş, kalçalar biraz daha var, vücutla orantılı boy kilo var mı gibi. Kas da olmalı yaa, kas aşırı seksi bir şey.

Alya 23 yaşında – Ben popocuyum. Yuvarlak hatları olan bir popo varsa o erkek beni çeker. Hoşlandığım kişide dikkat ettiğim bir şey, elimde değil. Karaktere aşık olurum yalanını söyleyemeyeceğim.

Olcay 47 yaşında – Ben bir erkeğin sert mizaçlı olmasını sevmişimdir hep. Eşimle de nişanımı atıp kaçarak evlendim. Hatta adamın haberi yoktu, kaçtım “seviyorum senin olacağım” dedim. İşlerin buraya gelmesini istedim çünkü, onun olmak istedim. Benimle ilgilendiğini biliyordum ama öyle sertti ki asla gülmezdi, dik dik bakar, kaşlarını çatarak yürürdü. Bütün kızlar, onun karısının ne şanslı olacağını düşünür kıkırdardık. Ben oldum o şanslı kadın.

Kadınların bir kısmı geniş bir kesim olmasa da benim için erkekte penis boyu önemli diyor. Ancak ilk bakışta penis boyunu görmek mümkün olmayacaktır. İlk bakışta gülüş, bakışlar, dişler, eller, omuzlar ile kalça öne çıkıyorlar.

Pelin 39 yaşında – Ben gözlere bakıyorum. Bakışları güzel olmayan, göz şekli hoşuma gitmeyen hiçbir erkeği hayatıma alamam. Asla arzulamıyorum. Çünkü ön sevişme benim için çok önemli ve ön sevişmede de göz göze olmak şart.

Müzeyyen 61 yaşında – Şimdi eskisi gibi şehvetli bir kadın değilim ama ben penis boyunu çok önemli bulurdum. Zaten akranlarım olan arkadaşlarla, akrabalarla konuşunca da bunun bir avantaj olduğundan emin olurdum. Bence kadınlar bunu çok önemsiyor ama pek söylemiyorlar.

Aysel 57 yaşında – Erkekte güç severim ben. Otorite sahibi erkekler beni çeker. Fizik o kadar önemli değil ama sözünü geçirebilen, girdiği mekanda saygı gören erkekler, kadınlarını da mutlu eder. Saygınlık da ekleyebiliriz.

Sibel 42 yaşında – Ben erkekte dişlere bakarım en çok. Beyaz ve düzgün olmalı. Ve küçük dişli, diş eti görünen erkeklere tahammülüm yok. Yüzlerine uzun süre bakamadığımdan yatağa da birlikte girebileceğimi sanmıyorum. Asla olmaz.

Aslıhan 20 yaşında – Popo der susarım. Bir erkeğin poposu sıkı ve biçimli olmalı. Ama şu da var; güzel yürüyemeyen bir erkeğin poposu güzel olsa da belli olmuyor ya da hak ettiği ilgiyi görmüyor diyelim. Popo konusunda baya netim. Sonra gözler ve bakışlar gelir.

Pınar 48 yaşında – Seks partnerim olacak erkekte neye baktığımı söyleyeyim, çünkü evlilik için başka şeyler aramak zorunda kalıyoruz. Ama hangi erkek seksi gelir derseniz omuzları geniş, yapılı ve hafif bronz erkekleri tek geçerim. Çünkü neler hissettirebileceğini tahmin edebiliyorsunuz, fiziki güç, yatakta avantaj bana kalırsa.

kadınlar kaslı erkekleri seviyorlar
Kadınlar aynı zamanda en çok kaslı erkekleri beğeniyorlar hatta bazıları rahatsız edici boyutta kaslı erkek seviyor. Bu sebeple son yıllarda spor salonları dolup taşıyor, erkekler sağlık yerine estetik olarak iyi görünmek için salonlarda vücut çalışıyorlar.

Beril 34 yaşında – Ben erkekte kesinlikle bakışlardan etkileniyorum. Güzel bakan bir adam beni yatağa atabilir. Uzun boylu, çok kaslı bilmem ne olmasına gerek yok. Olursa da bana bonus olur, ama çok da önemli değil. Güzel bakarsa, bakışlarında bana karşı olan arzusunu görürsem, ne istediğini sezebilirsem, gözleriyle kompliman yapabiliyorsa mesela, bu iş benim için tamamdır. Etkilemek için her şeyi yaparım. Birde sohbeti muhabbeti önemli benim için  sıcak ve samimi olsun isterim.

Kadınlar gülüşü güzel ve sıcak olan aynı zamanda dişleri bakımlı ve temiz olan erkekleri daha çok tercih ediyorlar. Yeni bir ilişki kurmak kendi hayatlarının içine almak istedikleri erkeklerde onlar için gülümsemeniz önemli.

Erkekte Gülüş ve Dişler

Hande 23 yaşında – Erkekte gülüş önemli. Bir numaram bu. Gülüşünden etkilendiğim birine dair duygularım hızlı gelişir. Çabuk hoşlanırım, aşık olurum, yakınlaşmak isterim, sevişmek isterim falan. Ama gülüşünü sevmediysem diğer olumlu yanlarına odaklanamıyorum bile. Gülüş deyince içine beyaz ve sağlıklı dişleri otomatikman koyuyoruz tabii. Dişlerin görünümü ve temizliği beni etkiliyor.

Aleyna 25 yaşında – Ben direkt popocuyum. Yuvarlak hatları olan bir popo varsa o erkek beni hemen çeker. Hoşlandığım erkekte dikkat ettiğim bir şey popo, kendimi tutamıyorum elimde değil. Kişilik önemli adamın karakterine aşık olurum gibi  yalanlar söyleyemeyeceğim.Beni etkileyen bakışlar ve adamın poposu olur.

Rabia 41 yaşında – Ben kaslı erkekleri seviyorum. Hatta abartılı olmalı kaslar. Yani normalin dışında bir görünüm olsun, herkes ona baksın isterim. Mesela tişört giyiyor, vücudunu sarıyor,kollardaki pazular iyice ortaya çıkıyor falan bayılırım. Şort giydiğinde kasığına düştüğünde hele. Yani ben vücut hatlarının çok belirgin olmasını aşırı seksi buluyorum.

Kadriye 72 yaşında – Bizim zamanımızda erkekte en önemli şey saçlar, bıyıklardı. Gür, sağlıklı saçlar, bıyıklar çekici gelirdi bize. Kadınlar kocalarının bıyıklarını yarıştırırlardı. Türküsü bile, kaytan bıyıklarını sürsem nerelerime diye. Biz de bilirdik yani sevmek sevişmek. Yürürken kendinden emin görünen erkeklere bayılırdık bir de. Sahiplenebilecek erkekleri bir nevi.

kadınlar erkeklerin neresine bakar
Kadınlar erkeklerde en çok etkilendikleri kendilerine çekici veya seksi gelen alanları ifade ederken samimi bir şekilde bu konudaki düşüncelerini ifade etmişler. Şaşıracak cevaplar olduğunu ifade etmek isterim. Sizin kadınları etkiyen fiziksel özelliğiniz ne olabilir?

Kaslı Erkekler

Ayşe 29 yaşında – Erkekte popo ve omuz kapışır. Omuzları geniş ve yapılı, poposu yuvarlak ve sıkı erkek beni alır, peşinden koşturur. Yani fiziksel kıstasım bu. Yoksa tek şart bu değil. Sahiplenici olmasını isterim ve beni bu coşturur.

Pırıl 32 yaşında – Erkekte en etkilendiğim şey zeka. Kariyer sahibi, çevresinde aklıyla güç sahibi olmuş erkekler, hormonlarımı harekete geçiriyor. Öyle ki evli olmuş olmamış çok umurumda olmaz. Bir kere dahi olsa yatakta hevesimi almak isterim.

Kadınların seksi ve çekici oldukları anlar başlıklı yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Öznur 40 yaşında – Erkekte en seksi bulduğum şey, bakışlar. Ben cüretkar ve flörtöz erkeklerden hoşlanıyorum. Medeni durumuna bakmaksızın kadınlara kendini güzel ve özel hissettiren erkeklere bayılıyorum. Bu cinsel istek uyandırıcı ve sonuca ulaşsın ya da ulaşmasın, bu mutluluğu değerli buluyorum. Ayrıca aldatmaya da karşı değilim. Fakat uzun ve ciddi ilişkiye girilmesine gerek yok. Anlık mutluluklar kafi.

Sinem 21 yaşında – Bir erkeğin en seksi yeri popo ve ben direkt popoya bakarım. İçindekini hayal etmek güzel. Ama tanışmadan, anlamadan, hakkında detaylı bilgiye erişmeden de yatağa girmem, herhangi bir ilişkide bulunmam. Fakat popoyla 1-0 önde başlar.

Yasemin 33 yaşında – Erkekte gülüş ve dişlere bakarım ilk. Cinsellikte hijyeni çok önemli bulduğum için belki de. Dişleri bakımlı ve güzel olan birine tav olabilirim. Ama bu tek başına yeterli değil tabii ki. Fakat birinci sıramda. 10 erkek sıralansa ben dişlerini en beğendiğimi seçerim sevişmek için de aşk için de.

Kadınlar seçme hakkı olduğunu düşünürsek yüzlerce seçenek içerisinden dönemsel olarak değişecek sebepler ile farklı erkek tiplerini seçebilirler.

Olcay 31 yaşında – Erkekte güç seviyorum ben. Bana kendini hissettiren ve cinsel ilişkide de ilişkide de sözü geçen, beni yönetebilecek erkeklerden etkileniyorum. Yalnızca sevişmek için bir partner seçeceksem de kaslı olması şart. Çünkü ağırlık hissetmek isterim üstümde.

Kadınların Yataktaki Tercihi Kaslı Erkekler


Bilmiyorum şaşırdınız mı ama popo farkından hoşlandım ben. Bir de penis boyuna verdiği önemi anlatan duayen ablanın açıklığından etkilendim. Burada tercihlerini aktardığımız kadınlar yalnız değiller, onlar gibi binlerce kadında aynı fikirdeler. Kendinize bakın ve hazza, mutluluğa odaklanın. Erkekler kadınlar tarafından göz hapsindesiniz, bunu ciddiye alın. Bu yazıdan sonra herkes aynada kalçalarına bakıyor olabilir. En önemlisi kişisel hijyen konusu ,sonra gülüş ve tabi ki doğal bir şans olan fiziksel özellikler. Uzun boylu ve iri erkekler kısa boylu ve cılız erkeklere göre çok daha şanslılar. Kısa boylu ve cılız erkeklerde genel olarak çok daha zeki ve esprili oluyorlar. Kadınlar aynı zamanda zeki erkekleri de beğeniyorlar.

Ancak konusu zihinsel den çok fiziksel özellikler olunca görünen o ki en çok etkilendikleri yer erkeklerin kalçaları oluyor. Buda demektir ki kadınlar önce erkeklerin arkasına bakıyorlar. İlk görüşte kadınları etkileyen fiziksel  özellikleri bu yazımızda kadınlar ile yapılan bir çalışmanın sonuçları dahilinde sizler ile paylaştık. Yaz mevsimin gelmesi ile birlikte havuz ve plaj sezonu başladı poposuna güvenen erkekler bu yaz deniz şortu yerine dar mayo giyiyor  olacaklardır. Son yıllardaki erkeklerin bu dar pantolon giyme sebepleri de bilmeden bile olsa kadınların bu popo merakının yansıması olabilir. Sizde poponuza güveniyorsanız bunu dar giyip kadınların göz zevklerine sunabilirsiniz.  

MobilDost üyesi olmak ülkenin en yeni arkadaşlık platformunda yeni insanlar ile tanışmak istersen hemen tıkla.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …