Perşembe , 25 Nisan 2024

Kadın Telefon Numaraları Nasıl Alınır?

Kadın Telefon Numaraları

Erkekler için en büyük sıkıntılardan birisidir kadınlardan telefon numarası istemek? Bir kadın telefon numarası almak için çok yöntem var. Olay sanıldığı kadar zor değil. Genç yaşlarda başlayan bu çekingenlik durumu erkeklerde hayat boyunca sürer. Oysa biraz cesaret ve özgüven bu durumun en büyük ilacıdır. Mutlaka her erkek hayatının bir anında bir kadından telefon numarasını istemek durumunda kalmıştır. Tabi ki çok yakışıklı birinin istemesine gerek kalmaz. Kadınlar numaralarını yazıp vermiş olabilir.

İlk yapman gereken tanışmak

Merhaba; Farsçada benden sana zarar gelmez demektir. Önce merhaba demelisin. Bir erkek olarak bir kadını gördün ve beğendin ama bu yetmez! Çünkü kadının hayatında başka birisi olmadığından emin olman gerek. Aksi sana yakışmaz. Zaten kadın da seni beğendiyse bunu ilk bakışlarında belli eder. Göz göze geldikten sonra biraz daha bakışma devam eder.  Muhtemelen yanındaki arkadaşlarına çaktırmadan seni gösterir ve bakmalarını ister. Böylece onlarda durumdan emin olur ve onay verirler. Gelen arkadaş onayını takiben artık gidip tanışma zamanı. Cesaretini topla, git ve tanış. Tanışma olmadan kimse tanımadığı birisine telefon numarasını vermez!

İlk yapman gereken sana bakan bu bayan ile gidip tanışmak.

Ortak arkadaşların varsa onları kullan

Ortam müsait olmadı ve sen hoşlandığın kadın ile gidip tanışamadın. Bu durumda varsa ortak arkadaşların üzerinden seni onunla tanıştırmalarını isteyebilirsin. Bundan çekinme. Karşı tarafta bu istekte bulunursa şaşırma! Diyelim ki bir yol, yöntem buldun ve tanıştın. Sakin ve kibar ol, kendini tanıt, olabildiğince nazik bir ses tonuyla sohbet et. Mümkün olduğunca kendisi ile ortak noktalarınızı keşfetmeye çalış. Bu sohbeti takiben sohbetin devamını getirmek ve yeniden görüşmek için ondan telefon numarasını istemen hiç garip kaçmayacaktır. Sohbetinden hoşlandığını, keyif aldığını söylersen bir sonraki randevun ve telefon numarası cebinde.

Hayatı zorla

Hoşlandığın kadın ile tanışmak, konuşmak için ortak arkadaşların yoksa vazgeçme, pes etme, hayatı zorla. Onunla tanışmak için planlama yap. Nerede yeniden görebileceğini bulmaya çalış. Ayrıca sosyal medya var! Buradan da faydalanabilirsin. Eskiye göre şimdi bu tip işler çok daha kolay. Ortam müsait değilse, bahane üret. Müsait bir an yarat. Ancak asla onu ve etrafındakileri bakışların ve davranışların ile rahatsız etme. Gece bir mekanda karşılaştıysan ne içtiğini sorabilirsin. Sorun basit olsun. İlk soruda amacımız onun da seni fark etmesini sağlamak olmalı. Yeter ki  senin resmin onun hafızasına girsin.

Doğum günü organizasyonu

Ortak arkadaşların varsa onunla tekrar samimi bir ortamda görüşmek için doğum günü partisi veya bir etkinlik organize edebilirsin. Çünkü böyle organizasyonlarda bir nedenle konuşmayı başarabilirsin. Sonrasında daha uzun konuşmak veya ilgisi olduğu bir konuda ondan bilgi almak istersin. Bu bahane ile karşılıklı bir numara alış verişi yap. En kötü; telefonumu kaybettim sizin telefonunuzdan kendimi arayabilir miyim? Diyerek telefon numarasını alırsın! Akıllı olmalısın. 🙂

Kadının Telefon Numarasını Aldın

Beğendiğin, hoşlandığın kadının telefon numarasını aldın ama bu yetmez! Çünkü onun da senin telefon numaranı alması ve rehberine kaydetmesi gerekli. Daha sonra aradığında telefonu açarken senin kim olduğunu bilerek açacaktır. Ancak durum terse dönerse aynı zamanda kim olduğunu bilerek açmaya bilir. Şansa artık… Telefon numarasını aldıktan sonra akılda kalıcı bir mesaj göndermek doğru olabilir. Bu mesaj nazik, kibar ve abartılı olmayan bir iltifat içerebilir. Asla yağ yakma, kimse dalkavuk sevmez. Neysen o ol! Asla sahte davranışlar sergileme. Telefon numarasını aldın! Artık bundan sonrası sana kalmış! Bunu uzun ve mutlu bir ilişki olarak yaşayabilir veya ilk buluşmada baltayı taşa vurup şutlanabilirsin.

Kadın telefon numaraları almak bir meziyettir ama mucize değil 😉

Bol şans.

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …