Çarşamba , 24 Nisan 2024
İlkbahar Mevsiminde Aşkı Bulmak
İlkbahar Mevsiminde Aşkı Bulmak

İlkbahar Mevsiminde Aşkı Bulmak

İlkbahar mevsiminde aşkı bulmak nasıl olur? Sırrımızı sizinle paylaşıyoruz.

Kış bitti ve beklenen ilkbahar/yaz geldi. Kış ayları bulutlarını,karlarını,yağmurlarını,soğuk esen rüzgarlarını seyahat çantasına doldurdu ve gitmek için hazır yola çıkıyor.

İlkbahar kapıda. Cemreler  toprağa ve sonra suya düştü. Toprak ve çiçekler ile birlikte kalpler de kıpır kıpır. Doğa canlanır. Çünkü hayat yeniden başlar. Bu yeni başlayan hayatta yeni aşklar bazılarımızın kapısını çalarken,bazılarını da yeni bir aşk için beklentiye sokuyor. Beklemek, ümit etmek güzeldir. Hatta bir de sonunda beklenen gelirse harika olur.

Bir uzak doğu felsefe ustasının sözü “Duanı ederken,adımlarını atmaya başla.

Bu dönemde aşkı bulmak isteyen, onu karşılamaya hazır olmalı. Bu yüzden yapılması gerekenleri aşağıda anlattık.

1-Sende Tabiat Gibi Tazelenmeye Başla

İlkbaharda tabiat tazelenir,ağaçlar çiçek açar,binlerce renk etrafımızı sarar ve toprak yeni fidanlar verir. İnsanlar aşkı, sevgiyi bulmak için hem içeriden hem de dışarıdan yenilenmeli. Mesela saçlarını kestir. Kendine yeni bir saç modeli bul ve cesur olup bunu uygula. Kıştan kalan fazla kilolarından kurtul. Cildine daha iyi bakmak için bol bol su iç.

Biraz spor yap ve sosyalleş. İçindeki seni mutlu, enerjik kılmak için iyi düşünceler ve iyi duygular ile güzellikleri kendine çek. Bir sebeple seni üzmüş,kırmış,öfkelendirmiş,incitmiş ve hatta dağıtmış her şeyi kafandan at ve hayatında sana negatif enerji veren her şeyi ve herkesi çıkar. İçinde yeni mutluluklara,heyecanlara, maceralara yer aç!

2-Aradığın Mutlu Hayat Sokakta,Sokak Hayattır

Ülkemizin hangi şehrinde yaşıyorsanız yaşayın, hayat; sokaklarda, parklarda, sahillerde, caddelerde yaşanıyor olacaktır. Hayat Sokak,Sokak Hayattır

Eğlence,muhabbet,arkadaşların ile buluşma,alışveriş ve seni mutlu edecek pek çok faaliyet sokaklarda,caddelerde yaşanıyor. Sende o kalın taşınmaz evdeki paltodan kurtul ve at kendini sokağa. Ama maskeni tak,hijyen kurallarına uy ve sosyal mesafeye hep dikkatli ol lütfen.

Sonuç olarak; insan sosyal bir yaratık,yalnız kalmak insanı mutsuz eden bir durum ve bu pandemi sürecinde yeterince evde kapalı kaldık. Arkadaşların ile buluşmak,birlikte çeşitli sosyal aktiviteler yapmak,bolca sohbet etmek ve gülmek insanın hayatını değiştirir. Bu değişimin etkisi çevreye yayılsın. Hatta senin için doğru olan kişinin kalbine dokunsun. En son ne zaman dostların ile uzun uzun yürüyüş yapıp sohbet ettin,en son ne zaman bir sergiye, sinemaya gittin,en son ne zaman tavşan kanı bir çayı koyu muhabbetler içinde içtin, bunlar basit, fazla zaman ve para istemeyen şeyler ama sana iyi gelecek ve mutlu olmanı sağlayacak aktiviteler. Hatta insanlar ile temas edecek, göz göze gelecek ortamlarda bulun.

Sende sonsuz aşkını arayabilirsin…Bunun için ilk yapman gereken MobilDost’a hemen ücretsiz üye olup yeni arkadaşlar ile tanışman olacaktır.

3-Sonsuz Aşkını Ara

Büyük tasavvufçu Mevlana’nın dediği gibi “Arayanlar bulamamışlar ama bulanlar da arayanlarmış”. Hiçbir çaba gayret göstermeden harika sonuçlar almak hayatta pek mümkün değil olsa bile buna mucize denir ki mucizeler insan hayatında nadir olur. İnsanlar ile tanışmak iletişim kurmak konusunda  çok daha cesur olmak zamanı şimdi. Örneğin Mobil Dost gibi arkadaşlık platformlarına göz gezdirmenin tam zamanı şimdi. Seni mutlu edecek sana iyi gelecek bir profil mutlaka vardır. Aramaktan, konuşmaktan, sohbet etmekten çekinme aradığın aşk sana bir telefon kadar yakın.

4-Kendine Güven

Ne yaparsan yap mutlaka kendine güven. İşine,evine,okuluna tutun,hayatını mutlaka doldur,güzel işler yap,ailen ile ilişkilerini her zaman sıkı tut,gerçek kalıcı dostların olsun,hayatın içinde sana verilen role saygı duy ve ona uygun yaşa, zira yaşamak ciddi iştir,şakaya gelmez. Sen hayatı önemsersen hayatta seni önemser. Hayatı ciddiye alma hali seni kendine güvenen ne yaptıgını bilen bir insan haline getirecektir. Kendinden emin olmak,başkalarının da senden emin olmasını,sana güvenmelerini sağlar. İnsanların sana  güvenmesi bu hayatta başına gelecek en güzel şey, değerini bil. Bu süreçte karşına çıkacak insanlara karşı mutlaka dürüst ve samimi ol,yalansız sohbet et,bu samimiyet ve sıcaklık aradığın aşkın davetiyesi olacaktır.

5-Güzel Sev

Uzunca zamandır aradığın aşkını yukarıdaki paylaşımlarımız sonunda bulursan onun kıymetini değerini bil. Aşkını bulunca onu Güzel Sev,öyle güzel sev ki senden hiç vazgeçmesin, birlikte sonsuz mutluluklar yaşayın. Şairin dediği gibi “Güzellik bakanın gözlerinde  gizlidir” ! Sen öyle güzel sev ki gözlerin hep güzel görsün.

İlkbahar Mevsiminde Aşkı Bulmak

İlkbahar mevsiminde aşkı bulma tarifini yapmaya çalıştık. 🙂

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …