Cuma , 26 Nisan 2024

İlk Gece Pozisyonları Nelerdir?

İlk Gece Pozisyonları Nelerdir?Daha önceki yazılarımızdan olan Gerdek Gecesi veya İlk Gece Korkusu ile ilgili yazılarımıza gelen yoğun talep üzerine siz değerli MobilDost okuyucuları için “İlk Gece Pozisyonları” ile ilgili bir yazı paylaşmak istedik. Daha önceki yazılarımıza olan ilgi ve yorumlardan anlaşılan o ki ülkemizde kadın veya erkek ilk gece veya gerdek gecesi ile ilgili ciddi problemlerimiz bulunuyor.Bunları birlikte aşmak için size yardımcı olmaya çalışacağız. Bu yazımızı takiben gençlere yardımcı olsun yol gösterici olsun diye yine “ilk cinsel ilişki” deneyimine ilişkin bir yazımız  olmuştu.

Gerek ilk gece yani gerdek gecesi korkusunu yenmek, gerekse ilk cinsel ilişki deneyimi esnasında neler yapılması gerektiği konularında daha önce yazdığımız yazılarımız ile size yardımcı olmaya çalıştık. Gerdek gecesi yapılacaklar ve ilk cinsel ilişki başlıklı yazılarımızı okuyan okuyucularımızın umarım hayatlarına dokunabilmişizdir. İlkler asla unutulmaz, İnsan beyni bir ilkleri birde sonları unutmazmış. Sizde birisinin hayatında unutulmaz olmak için gayret gösterin.

İlk Cinsel İlişki

İlk cinsel ilişkiyi yaşayacak olan gerek kadın gerekse erkekte istemeseler bile oldukça yoğun bir baskı ve stres olacaktır. Bu baskı ve stresten kurtulmak için öncesinde yapılması gereken ve sizi rahatlatacak uygulamalar  egzersizler bulunuyor bunları daha önceki yazılarımızda muhtelif defalar paylaşmıştık. Bu yazılarımızı yeniden okuyup ilgili egzersizleri tatbik edebilirsiniz. Evlilik ile veya evlilikten bağımsız farklı sebepler ile yaşanan ilk cinsel deneyim kişinin gelecek cinsel hayatında belirleyici bir rol oynayacaktır. Nasıl başlarsanız öyle gider, bu sebeple bu ilk deneyim son derece önemli. Sizde bu ilk cinselliğe önem verin ve özen gösterin. Gerekirse ilk deneyim için erkekseniz profesyonel yardım alabilirsiniz.

İlk Gece Stresi

Evlendikten sonra ilk cinsel birleşme deneyimini yaşayacak olan kadınlarda bu ilk birleşme denemesi kadında bayılacak kadar büyük bir korkuya yol açabilir. Erkeklerde ilk gece stresi kendisini erekte/sertleşme olmama, erken boşalma, sarhoş olup uyuya kalma, korku endişe kaynaklı cinsel isteksizlikler olarak kendini gösterebilir. Bu tip durumlarda da eşlerin/çiftlerin karşılıklı birbirlerine anlayış göstermesi ve yaşanan durumu stresli bir hale getirmeden partnerine özenle davranıp onu rahatlatabilir ve gelecek ilişkiler için cesaretlendirebilir olmalı.

İlk cinsel deneyimde her şey mükemmel olmak  zorunda değil, bir sonrakinde çok daha iyi olacaktır, biraz sabır ve gayret gerekiyor. Çalıştıkça, daha çok sevişip seks yaptıkça birbirinizi ve vücutlarınızı reaksiyonlarınızı tanıdıkça gelişeceksiniz. Çift olarak geliştikçe karşılıklı olarak seksten aldığınız haz ve mutlulukta artacaktır.

İlk gece korkusu nedir?

İlk gece endişe ve korkunuzu yenmek için aranızda konudan bağımsız sohbet edebilir, duş alabilir veya müzik dinleyebilir sizi rahatlatması için belki birer kadeh bir şeyler içebilirsiniz, bunlar sizin rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Düğün günü ayrıca ağır yemekler yemeyin ve aşırı miktarda alkol tüketmeyin. Bu gece sizin rahat olun acele etmeyin çok zamanınız var. Unutmayın kendi evinizdesiniz.

İlk gece pozisyonları nasıl olmalı?

Evli çiftlerden birisinin cinsel birleşme konusunda tamamen deneyimsiz olması durumunda, tecrübeli olanın doğal olarak bu ilk ilişkiyi yönlendirmesi beklenir. Gelişen teknoloji ile birlikte ilk gece yaşanacak olanlara istinaden pek çok yayın ve görsel içerik var. Dileyen kişiler bu kitap ve video gibi kaynaklardan da ayrıca faydalanabilirler. Ancak lütfen başkalarının yaşamış olduğu tecrübeleri dinleyip kendinizi başkasının tecrübesine kurban etmeyin. Unutmayın o tecrübeyi yaşayan kadın ve erkek  farklı kişiler siz onlardan birisi değilsiniz. Her erkek ve kadının bedeni, ruhu farklıdır. Cinsel pozisyonlar, hareketler aynı bile olsa yaşayanlar ve yaşananlar farklıdır. Bunu asla unutmayın.

Aynı zamanda ilk gece yaşanacak ilk cinsel birleşme nasıl kolay olur diye düşünerek, pozisyon araştırması yapılarak, cinsel birleşme sırasında fazla tecrübe ve esneklik gerektirmeyen çiftler için en rahat cinsel ilişki pozisyon seçeneklerini uygulamak, taraflar için rahat ve özellikle kadınlar için ağrısız, sancısız ilk deneyim için gerekli olabilir. İlk gece için belirlenecek cinsel birleşme pozisyonunun mutlaka her iki tarafın ortak arzusu ile olmasına dikkat edin. Kimse kimseyi bir pozisyona zorlamamalı, ilk gece bir erkek olarak bundan sonraki her gece olacağı gibi kadına karşı nazik ve kibar olmalısınız. İlişkiden zevk almanız tatmin olmanız  gerek, bu tatmin sağlanamaz ise bunu yeniden yapmak istemezsiniz.

Bu sebeple ilk gece yaşanacak uyum ve beraberinde alınan haz gelecek yatak odası hayatınız için etkili olacaktır. Yatakta birbirinize özen göstermekten ve temiz olmaktan asla vazgeçmeyin. İyi bir cinsel hayatın en temel gerekliliği kişisel hijyendir. Kimse ter kokan birisi ile sevişmek istemez. Bu yazımızdan sonra dilerseniz Gerdek Gecesi Pozisyonları Nelerdir başlıklı yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

İlk gece pozisyonları

Nikah veya düğün bitti eve veya otelinize geldiniz baş başa kaldınız ve artık ilk cinsel birleşmeye hazırsınız. Bu ilk gecenizde karşılıklı ilk deneyiminiz için misyoner, kucak, cowgirl, widely opened, kaşık pozisyonu gibi fazla tecrübe ve esneklik gerektirmeyen, sizi yormayacak eşlerin ilişki esnasında kontrolü eşit oranda paylaştıkları bu pozisyonlar ilk gece için uygun olacaktır. Ancak yine de tercih sizin bu sizin geceniz. Çift olarak aranızdaki cinsel uyumu ve maksimum hazzı nasıl ve hangi pozisyonda buluyorsanız onu yaşamalısınız. Sevip zevk aldığınız pozisyonlar sizin tercihiniz olmalı, başkasının yapıp ben çok zevk aldım sende dene dediklerini çok ciddiye almayın.

Sizin cinsel hayatınız sizin hayatınızdır. Mutlu ve uzun süreli bir ilişki için uyumlu, sürekli ve zevkli bir cinsel hayat önemlidir. Hem zevk almaya hem de zevk vermeye çalışmalısınız. Yatakta bencil olmayın, paylaşımcı olun, partnerinizi de düşünün ikiniz birlikte zevk alıp haz duymalısınız.

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …