Cumartesi , 20 Nisan 2024
Gerdek-Gecesi-Pozisyonlari-Nelerdir
Gerdek-Gecesi-Pozisyonlari-Nelerdir

Gerdek Gecesi Pozisyonları Nelerdir?

Pandemi sebebiyle evlilik törenleri son bir iki yıldır yapılamadı. Temmuz  başında tüm yasakların son bulması ile birlikte düğün mevsimi geldi ve düğün törenleri de yeniden başlıyor olacak ve bu yaz pek çok çift evlenip dünya evine giriyor olacaktır. Bu sebeple Gerdek Gecesi Pozisyonları başlıklı yazımızı paylaşmak istiyoruz.

Tüm kış boyunca hazırlıklar yaptınız ve evlilik hazırlıklarınız yapılan düğün/nikah ile nihayet bitti. Düğün/Nikah stresini geride bıraktınız. Artık eşinizle baş başa kalabileceksiniz. İlk cinsel ilişki için aklınızda sorular varsa bu yazıda o sorularınızı ve meraklarınızı gidermeye çalışacağız. Rahat bir cinsel birleşme için hangi pozisyonlar uygun olacaktır? İlk gece stresi nedir, korkusu nasıl aşılır, ne yapılır? gibi bazı klasik sorulara sizler için cevap bulmaya çalışacağız.

Genel Olarak Gerdek

Anadolu da gerdek gecesi, zifaf gecesi veya ilk gece olarak  tanımlanır. Burada evlendikten sonra çiftlerin birlikte olacakları, cinsel birleşme yaşayacakları geceden bahsediliyor. Genel olarak düğünden sonraki ilk gece yaşanır. Ancak bunun düğünden hemen sonra yaşanması şart değildir. Düğün gününün/gecesinin yorgunluğu, isteksizlik, alkolün etkisi, endişe veya korku gibi bazı nedenler ile cinsel ilişki ertelenir. Bu deneyimde rahat ve sağlıklı bir zaman çok önemlidir. İlk gece isterseniz sadece birbirinize sıkıca sarılıp güzel bir uyku çekebilirsiniz. Önce biraz dinlenin. Bu ilk gece konusunda  önemli olan tüm tarafların birbirlerine anlayış göstermeleridir. Bu bir mecburiyet değildir. Tam tersi bu ilk gece yüksek haz içeren, unutulmaz bir gece olmalı.

Unutmayın! İlk deneyim önemli çünkü gelecek sevişmelerinizin kalitesini belirleyecek.

Evlendikten sonra ilk cinsel birleşme deneyimini yaşayacak olan kadınlarda çeşitli tepkiler olur. Bazen ilk deneme; bayılmaya sebep olacak kadar büyük bir korkuya yol açar. Erkeklerde ilk gece; erekte/sertleşme problemi, erken boşalma veya korku, endişe kaynaklı cinsel isteksizlikler kendini gösterebilir. Bu tip durumlarda eşlerin karşılıklı birbirlerine anlayış göstermesi gerekir. Hatta yaşanan durumu stresli bir hale getirmeden özenle davranıp onu rahatlatmalıdır. İlk denemede her şey mükemmel olmak  zorunda değil, bir sonrakinde çok daha iyi olacaktır. Çalıştıkça,birbirinizi tanıdıkça gelişeceksiniz.

ilk gece korkusu neredeyse tüm kadınlarda yaşanır. Bu gerdek gecesi korkusunu yenmek için öncesinde zihninizi buna hazırlamanız gerekir. Öncelikle bu gece rahat olun stres sizin korkunuzu daha fazla artırır.

İlk Gece Korkusunu

İlk gece endişe ve korkunuzu yenmek için aranızda konudan bağımsız sohbet etmeyi deneyin. Duş alın veya müzik dinleyin. Sizi rahatlatması için belki birer kadeh bir şeyler içebilirsiniz. Bunlar rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Düğün günü ayrıca ağır yemekler yemeyin ve aşırı miktarda alkol tüketmeyin. Bu gece sizin rahat olun acele etmeyin çok zamanınız var. Unutmayın kendi evinizdesiniz.

Gerdek gecesi ilk gece olması sebebiyle biraz yorgun olabilirsiniz. Bu ilk gecenize özel iç çamaşırları giyebilir ve erkeğiniz gözünde seksi bir hava kazanabilirsiniz. Bu geceye özel kıyafetleriniz olsun. Güzel kokular sürün ve gecenin keyfini çıkarın.

İlk Gece Ne Giymeli?

Bu ilk gece için seksi iç çamaşırları, havaya girip rahatlama yollarındandır. Özellikle renk seçimi konusunda çok dikkatli olmalısınız. Siyah rengi çekici bulmayan hatta tam tersi itici bulan bir erkeğin karşısına siyah renk  iç çamaşırı ile çıkarsanız gece başlamadan bitecektir. Bu sebeple eşinizin bu konudaki tercih ve beğenilerini önceden öğrenin. İç çamaşırının size değil eşinize seksi görünmesi gerekiyor. Bu gece kendimizi için değil eşimiz için giyiniyoruz.

İlk Gece Pozisyonları Nasıl Olmalı?

Evli çiftlerden birisinin cinsel birleşme konusunda tamamen deneyimsiz olması durumunda, tecrübeli olanın  doğal olarak bu ilk ilişkiyi yönlendirmesi gerekir. Bazen çiftler; cinsel birleşme nasıl kolay olur diye düşünüp, pozisyon araştırması yapar. Cinsel birleşme sırasında fazla tecrübe ve esneklik gerektirmeyen, çiftler için en rahat ilişki pozisyonu seçeneklerini uygulamak, taraflar için rahat olur. Özellikle kadınlarda ağrısız bir ilk deneyim için gereklidir. İlk gece için cinsel birleşme pozisyonu mutlaka ortak seçim olmalı. Kimse kimseyi zorlamamalı, ilk gece bundan sonraki her gece olacağı gibi nazik ve kibar olmalısınız. İlişkiden zevk almanız tatmin olmanız  gerek, bu tatmin sağlanamaz ise bunu yeniden yapmak istemezsiniz.

Gerdek Gecesi Pozisyonları

Nikah veya düğün bitti. Eve veya otelinize geldiniz. Baş başa kaldınız ve artık ilk cinsel birleşmeye hazırsınız. Karşılıklı ilk deneyiminiz için; misyoner, kucak, cowgirl, widely opened, kaşık pozisyonu gibi fazla tecrübe ve esneklik gerektirmeyen, sizi yormayacak, eşlerin olay anında kontrolü eşit oranda paylaştıkları bu pozisyonlar uygun olacaktır. Ancak yine de tercih sizin, bu sizin geceniz. Çift olarak aranızdaki cinsel uyumu ve maksimum hazzı nasıl ve hangi pozisyonda buluyorsanız onu yaşamalısınız. Bir ömür mutluluklar dileriz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …