Perşembe , 25 Nisan 2024
kadın tipleri erkeklerin hoşlanmadıkları kadın tipleri

Erkeklerin Çok Hoşlanmadıkları Kadın Tipleri

Erkeklerin Hoşlanmadıkları Kadın Tipleri

Erkeklerin hoşlanmadıkları kadın tipleri nelerdir? Her erkeğin ve kadının kafasında canlandırdığı, birlikte  olma hayalleri kurduğu tipleri vardır. Kendinizi daha yakın hissettiğiniz birlikte olmaktan mutlu olduğunuz tipler. İdealize edilen bu tipler, kişiden kişiye değişir, hatta birine çok itici gelen bir özellik, bir başkası için ilişkiyi sürdürme gerekçesi bile olabilir. Birde erkeklerin hiçbir şekilde birlikte olmak istemedikleri belirli kadın tipleri vardır. Bu yazımızda size değerli MobilDost Gerçek Arkadaşlık Platformu üyelerimiz için bu istenmeyen kadın tiplerinin karakter özelliklerini  inceliyor olucaz. Bakalım erkeklerin asla birlikte olmak istemedikleri kadın tipleri nelermiş. Bu kadın tiplerinin bir kısmı sadece kültürel olarak bize özgü olabilir. Daha önce yayınlanmış olan Erkek Tipleri başlıklı yazımızı da buradan okuyabilirsiniz.

çok konuşan kadınlar
Çok konuşan kadınlar erkekler tarafından hiç sevilmedikleri gibi aynı zamanda hemcinsleri olan kadınlar tarafından da sevilmezler. Çok konuşan kadınlar erkekler tarafından çekici olmak bir yana oldukça itici bulunurlar.

Çok Konuşan Kadınlar

Çok konuşan kadınlar,anlattıkları ile evrenin sırrını veriyor olsa da erkeklerin birlikte olmaktan nefret ettikleri kadın tipleri listesinde çok konuşan kadınlar ilk sıradadır. Hele birde aynı ses tonu ile aynı olayı, tüm detaylarıyla, bitmez tükenmez bir uzunlukta anlatıyorlarsa, iyice çekilmez olabilirler. Aslında bu kadınlar sadece erkeklerin değil aynı zamanda tüm sosyal hayatlarını kaybetme riski ile karşı karşıya kalabilirler ancak bunun da farkında olmayabilirler. Aynaya bakıp kendisini sorgulamayan tipler olabilirler.

kadin tipleri çocuksu kadınlar hiç büyümüyorlar
Çocuk kadınlar başlangıçta erkekler için cazip gelseler de zamanla oldukça itici bir hal alıyorlar. Erkekler genel olarak uzun süreli bir ilişkide olgun kadınları beğeniyorlar.

Çoçuk Kadınlar

Çocuk kadınlar, ne kadar sevimli özelliklere sahip olsalar da erkeklerin gözünde olumlu bir yer edinemeyen diğer bir kadın tipi de cici-çocuk kadınlardır.Başlangıçta çekici, eğlenceli gelseler bile zamanla sıkıcı olabilirler.Çocuk gibi konuşan, kaprisli ,ve fazla hareketli bu kadınlar erkekleri kendilerine çekmek yerine kendilerinden uzaklaştırabilirler. Fazla çocuksu ve şımarık tavırlar ile bir aşk ilişkisini ebeveyn çocuk ilişkisine çevirebilir ve sorumluluktan , hatta baba olmaktan bu kadar korkan erkeklerin hemen kaçmasına neden olabilirler. Hiç büyümeyecek gibi gelebilirler. Şüphesiz içimizdeki çocuk ölmesin yaşasın ama bunu ikili bir ilişkinin merkezine koyar ve hiç büyümez isek erkekler için itici olabiliriz.

çok bilmiş kadınlar
Çok bilmiş ve geveze kadınlar da erkekler tarafından çok sevilmezler. Yerli yersiz konuşan her konuda bilgisi olsun olmasın söyleyecek sözü olan çok bilmiş görünümlü kadınlar bir müddet sonra erkeklerin egoları ile çatışacağı için itici olacaklardır.

Çok Bilmiş Geveze Kadınlar

Çok bilmiş geveze kadınlar, her lafa giren, her şeyi bilen, her konunun uzmanı kadınlar genel olarak erkekler tarafından arzulanmazlar. Hatta aşırı itici bile olabilirler. Bir danışman edasıyla erkeğin hayatına, işine ve hayatının her alanına sızarak, kontrol etmeye çalışırlar. Bu sadece rahatsız edici bir tavır değil aynı zamanda aşk enerjisini yok edici bir durumdur. Her şeyi bildiğini zannetmenin bir adım sonrası yargılamaktır ve tabi bu tipler ilişkilerinde yargılayıcı rolü memnuniyetle  üstlenirler. Bilgi güçtür ancak yerinde ve zamanında  kullanılırsa yerli yersiz konuşmak bilmişlik taslamak itici bir özelliktir.

para odaklı kadınlar zengin erkek avcısı
Para odaklı kadınlar doğal olarak erkekten çok parayı düşünürler. Onlar için önemli olan sizin kim ve nasıl birisi olduğunuz değil zengin mi fakir mi olduğunuzdur. Zenginseniz dikkat radara girdiniz demektir.

Para Odaklı Kadınlar

Para odaklı kadınlar,erkeklerin kesinlikle uzak durmaya çalıştıkları bir kadın tipidir.Zengin erkek avcısı olarak da bilinirler.Bir erkeğin onlarla birlikte olabilmesi için bedel ödemesi gerektiğine inanırlar,bazen başarılı da olurlar.Zengin bir erkek ile bir gelecek inşa edebilirler. Bazı erkekler bu durumu geçte fark etse sonuç kaçınılmazdır. Bir nevi servet  avcısı olan bu kadınlar, aynı zamanda akıllı kadınlardır. Ama genel  olarak erkeklerin kaçındığı  kadın tiplerindendir.Uzan vadede erkekler bu tip kadınların  kendilerini sevmediğini sadece çeşitli maddi faydalar sağlamak  için  kendileri ile ilişki yürüttüğünü düşünürler.Bu tip kadınlar artık erkeklerin de bağımsız ,kariyerli, kendi hayatını kendi imkanları ie sürdürebilecek güçteki kadınları tecih ettiklerini iyi bilmelidirler.

obsesif  takıntılı kadınlar
Obsesif takıntılı kadınlar erkeklerin korkulu rüyası olmalı. En korktukları kadın tipidir. Gerçekten hayatı size ve kendisine zindan edebilirler. Bu zindana girerseniz bir ömür çıkamayabilirsiniz.

Obsesif Takıntılı Israrcı Kadınlar

Obsesif takıntılı ısrarcı kadınlar,erkeklerin en korktuğu kadın tipidir. Erkekler onlar ile bir kere birlikte olurlarsa hayat boyu kurtulamayacaklarını düşünürler ki buda yanlış bir düşünce değildir.Ağlarına bir kere takılırsanız bir daha kurtulmanız gerçekten zor. Israrcı ve hatta karşılık göremezlerse zarar verici olabilirler.Devamlı arayan,görüşmek içinn ısrar eden ya da ayrılığı kabul etmeyerek problem çıakran kadınlar bu grup kadınların içine girerler. İlişkinin başında bu tavırlarını gizlemeyi,saklamayı başarabilirler.Bazıları ilişkinin başında bazıları ise ilişki bitince bu yüzlerini gösterirler.Aman dikkat!…Hayatınız zehir olabilir.

Depresif kadınlar
Depresif kadınlar kendileri gibi başka insanların da mutlu olmasına izin vermezler. Kendi hayatları mutsuzluk üstüne kurulmuş gibilerdir.

Depresif Kadınlar

Depresif kadınlar, bu tipteki kadınlardan günlük hayatınız içinde bolca görebilirsiniz.Erkeklerin anlayamadığı ve birlikteyken en çok sıkıldığı kadın tipi olan depresif kadınlardır.Her bir dertleri, yakınacakları konuları, hayat ile bitmeyen bir mutsuzluk odaklı kavgaları vardır. Yüzleri hiç gülmez, gülerken bile ağlayabilirler.Kendileri mutlu olmadığı gibi çevrelerini de mutlu görmek istemezler.Sizin mutlu olmanızdan bile mutsuz olabilirler. Sürekli ilgi odağı olmak isterler, ilgi bir an onların üstlerinden çekilse yeni bir trajedi yaratarak ilgiyi tekrar üstlerine çekmek isterler.İlgi manyagı diyebiliriz bu kadınlara. Genelde suratları hep asıktır, kimsenin anlayamadığı dertleri olan laf aramızda derin kadınlardır.Mutluluğunuzu, yaşam enerjinizi emerler. Aşırı yorucu olabilirler.

kişisel hijyene dikkat etmeyen kadınlar
Kişisel temizliğine ve dış görünüşüne dikkat etmeyen hiç özen göstermeyen kadınlar. Doğal olarak sosyal ortamlarda ve erkeklerin gözünde cazip birer kişilik olmayacaklardır. Kadınların her anlamda kişisel hijyene dikkat etmesi ve özen göstermesi beklenir. Kadın güzel kokmalıdır.

Kişisel Temizliğine ve Dış Görünüşüne Özen Göstermeyen Kadınlar

Kişisel temizliğine ve dış görünüşüne özen göstermeyen kadınlar; ter kokan, kirli kıyafetler ile dolaşan, saçı başı yağ içinde, dikkat çekici bir şekilde kendisine, vücuduna, el ve ayak temizliğine dikkat etmeyen kadınların erkek dünyasında maalesef hiç yerleri yoktur. Belki bu kadınların dünyasında de erkeklerin hiç yeri yoktur kim bilir? Erkekler iç güzellik kadar dış güzelliğe, en azından kişisel bakıma, hijyene, temizliğe  önem verirler. Erkek veya kadın kim olursa olsun pis kokan, kirli birisi ile birlikte olmak istemez. Bu sebeple her zaman kişisel temizlik ve hijyen konusunda dikkatli olmamız gerek. Kadın güzel kokmalı ve kokusu ile unutulmaz olmalıdır..

Bu demek değildir ki; her zaman yeni kıyafetler giymeliyiz ve aşırı şık olmalıyız hayır! tabi ki bu değil, ancak her zaman temiz kıyafetler giyiyor ve insanların içine her anlamda temiz çıkıyor olmamız gerek. Bu sebeple yediklerimiz dahil başka insanlara itici gelmemek için dikkatli olmalıyız. Hele kadınsanız temizlik konusunda çok daha fazla hassasiyet göstermelisiniz. Şık değil ama temiz olmalıyız.

Bu kadın tipleri dışında birde dost canlısı, sohbeti, muhabbeti ile sizi dinleyen anlayan, mutlu eden, sorgulamayan soru sormayan, her zaman neşeli, güler yüzlü, sevecen MobilDost kadınları var. Sizde mutlu olmak istiyorsanız mutlaka bir MobilDost kadını ile tanışmalısınız. MobilDost kadınları ile hemen tanışmak  ve eğlenceli, keyifli sohbet etmek için buradan giriş yapabilirsiniz.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …