Perşembe , 28 Mart 2024

Erkekler Yatakta Neye Dayanamaz?

Erkekler yatakta neye dayanamaz? sorusuna bu yazımızda cevap bulmaya çalışacağız. Vereceğimiz cevaplar genel geçer cevaplardan oluşuyor olacaktır muhtemelen her erkek özelinde bunlar farklılıklar gösterebilir. Yazımızı okuyan siz değerli MobilDost kullanıcısı olan kadın ve erkekler kendiniz için bu soruya kendi gerçek cevaplarınızı belirliyor olabilirsiniz.

Kadın olarak kendi cinsel hayatında erkeğin cinsel iştahını artırmak ve daha etkili bir seks performansı elde etmek için kadınların uygulayabileceği birbirinden farklı pek çok teknik ve taktik bulunuyor olabilir. Her kadının bu konudaki tavrı farklı olacaktır. Erkeğinizi baştan çıkarmanın en etkili yollarından biriside yatak odasında seks fantezileri ile cinsel yaşama renklilik katacak ayrıntılara yer vermek olacaktır. Yatak odanızın tasarımından, ışığından, kokusundan hatta yatak çarşafınızla bile erkeğinizi azdırabilirsiniz. Yatak odanız mutlaka sizin için özel bir alan olmalıdır. Erkekleri yatakta dayanılmaz kılmak için önce bunu siz istemelisiniz. Bu sizin oyununuz özgürsünüz istediğiniz gibi oynayın.

Erkeklerin Erojen Bölgelerine Dokunmak

Gerek erkekte gerekse kadınlarda baştan çıkarma tahrik etme hareketlerinin klasik olarak başında gelen erojen bölgelerin etkili şekilde uyarımı gelir. Ancak bunu yapmak her zaman ve her yerde mümkün olmayacaktır. Bu uyarılma bölgeleri içinde kulak memeleri, boyun, göğüs, testis bölgesi ile kasık çevresi gibi oldukça hassas duyulara sinir uçlarına sahip bölgelerin dokunuş ve öpücükle uyarılması etkili olacaktır. Kadınlar tarafından özellikle uzun tırnaklar ile erkeğin sırt bölgesine oval dokunuşlar yapılması  veya seksüel penetrasyon sırasında erkeğin belinden tutarak kendinize doğru bastırmak erkek bedeninde tahriki artıran yöntemlerdir. Siz kendiniz bunların dışında da erkeğiniz vücudunu tanıyarak başka tahrik noktaları belirleyebilirsiniz. Kucakta dans etmenizde tahrik edici olacaktır.

Tahrik Edici Erotik Sözler

Karşı cins ile cinsel ilişki esnasında erotik içerikli tahrik edici sözler söylemek ten temasından sonra tahrik hissini tavan yaptıran tetikleyen en etkili silahtır. Sadece seks esnasında kullanılan bir iletişim şekli olarak bunu kullanmak cinsel dürtüleri harekete  geçirmeye katkı sağlar. Ayrıca erotik içerikli sözler erkek beyninde direkt seksi çağrıştırıyor olup onun sekse yoğunlaşmasını sağlar. Erkeğin kulağına ilişki öncesinde veya ilişki sırasında sıra dışı arzularınızı veya fantezilerinizi söylemeniz veya size yapmasını istediklerinizi cesurca anlatmanız yada yapacaklarınızı söylemeniz yani samimi olmanız da baştan çıkarıcı etki gösterecektir. Asla utanmayın içinizden geçenleri paylaşın.

Erkeğinize seks anında yol gösterin. Siz tatmin oldukça erkeğinizde tahrik olacaktır. Gün içinde işteyken telefonda sohbet esnasında da erotik kelimeler ile erkeğinizi tahrik edip telefon seksi yapabilir ve orgazm olabilirsiniz. Bu onu akşama hazırlıyor olacaktır.

Güzel Kokular Sürün ve Seksi Kıyafetler Giyin

Bir erkeğin asla karşı koyamayacağı şeylerden olan güzel kokular sürmeniz  ve seksi iç çamaşırları giymenizdir. Erkeğin en sevdiği onu tahrik eden kokuyu sürmeniz veya yatak odanızda kokulu mumlar yakmanız ortama farklı bir hava katacak ve cinsel dürtüleri ateşliyor olacaktır. Olabildiğince erkek beyninde seksi düşünmesini sağlıyor olmalısınız. Yatak odanız da kırmızı, siyah veya bordo renkleri yada erkeğinizin sevdiği renklere sahip kıyafetler ile odanın ateşini yükseltebilirsiniz. Seksi iç çamaşırının dışında kullanacağınız ruj rengide erkeği baştan çıkaracaktır.

Kadının Vücudunu Ellemesi

Kendi vücuduna dokunarak mastürbasyon yapan veya seks sırasında kendi duygularını harekete geçiren bir kadını izlemek pek çok erkeğin hoşuna gider ve karşı koyamayacakları bir görüntü oluşturur. Ön sevişme veya seks esnasında meme  ucu, vajina veya kasık çevresi vb erojen bölgeleri uyarmak erkeği tahrik etmeye yetecek davranışlar olacaktır.

Bunlar ile birlikte seksüel penetrasyon sırasında erkeğin kollarını sıkmak ve hatta tırnaklamak, yastığı ağzınıza alıp bağırmanızı, çığlık atmanızı engellemek  gibi seks performansının harika olduğuna dair işaretler de yaşanan şehveti ve alınan hazzı artırmak konusunda mutlaka işe yarar. Seksten zevk aldığınızı ve onun sizi tatmin ettiği hissini ona yaşatın. Sizden önce hangi kırgınlıklar yaşadı bunu bilemezsiniz ne yaşamış ise yaşasın onun özgüvenini kazanmasına yardımcı olun ve ona en iyi performansını göstermesi için zaman verin, cesaretlendirin.

 

Erkeği Tahrik Edici Davranışlar

  • Orgazm anında mutlaka onun adını bağırarak söyleyin,
  • Cesur davranışlar sergileyin, rahat olun
  • Farklı rollere girin,
  • Cinsel birleşme esnasında göz teması kurun,
  • Farklı mekan ve zamanlarda cinsel birleşme arzunuzu paylaşın,
  • Sabaha karşı libidoyu yükseltin,
  • Farklı fantezi ve pozisyonlara açık olun,
  • Güçlü olduğunu ona hissettirin,
  • Senin için en iyisi olduğunu söyle,

 

 

Cinsel Masaj Yapın

Cinsel mesajlar verdiniz ama olmadı ise mutlaka cinsel masaj yapın. Erkeğe masaj yapmak ön sevişmenin en sıkıcı dakikalarında bile cinsel çekimi artırmanın en etkili yolu olacaktır. Erkeğin cinsel isteğini harekete geçiren minik dokunuşlar onun hazzın doruklarına çıkması için yeterli olacaktır. Masaj için kayganlaştırıcı masaj yağlarını kullanabilirsiniz verdiği his ve kokusu ile erkeğinizi etkiliyor olacaktır. Masajı yaparken ellerinizi, vücudunuzu ve ağzınızı kullanabilirsiniz. Ten teması ve erkek vücudunda dokunacağınız yerleri biliyorsanız bu masaj sizi mutlu sona götürüyor olacaktır. Aynı şekilde erkeğiniz de size masaj  yapabilir.

Ve son olarak erkeğinize karşı argo sözcükler kullanmayı ihmal etmeyin. Erkeğiniz çok tutucu ise bu argo sözcükleri  sevmiyor olacaktır. Bu sebeple  önce erkeğinizi çok iyi tanıyın nasıl birisi olduğunu nelerden hoşlanıp hoşlanmadığı iyice öğrenin. Cinsel fantezi dünyasına sahip olun. Unutmayın bu bir oyun ve kuralları birlikte koyuyorsunuz kimse istemediği bir şeyi yapmıyor olmalı amacımız sadece birlikte zevk almak ve mutlu olmak olmalı.

Erkeklerin çok büyük bir kısmının seks esnasında argo sözcükler duymaktan hoşlandığı bilinen bir gerçektir. Parçaladın beni, mahvediyorsun beni hayvan herif, çok serttin, öldürdün beni, vahşi erkek, inanamıyorum sana, çok fenasın, pestilimi çıkarttın gibi sözcükler onu tahrik edecektir.

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …

Cinsel birliktelik esnasında erkeklerin yaşadıkları

Cinsel Birliktelikte Erkeklerin Yaşadığı 3 Senaryo

Cinsellik anında yaşanan kötü tecrübeler Cinsel birliktelikte erkeklerin yaşadığı 3 senaryo nelerdir? “Cinsellik esnasında bir …